Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 07 Eylül 2008 21:06

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 268 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sonraki

Hangi partiye oyunuz gider?
Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) 5%  5%  [ 7 ]
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 23%  23%  [ 33 ]
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) 6%  6%  [ 9 ]
Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) 16%  16%  [ 23 ]
Türkiye Komünist Partisi (TKP) 10%  10%  [ 15 ]
İşçi Partisi (İP) 2%  2%  [ 4 ]
Demokratik Sol Parti (DSP) 2%  2%  [ 3 ]
DiÄŸer 4%  4%  [ 6 ]
Kararsızım 5%  5%  [ 8 ]
Oy Kullanmayacağım 21%  21%  [ 30 ]
Toplam oy : 138
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 Haziran 2007 03:37 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

LAN BEN OYUMU HEÇ BİYERE VERİYORUM geç ayzdım bölem tartışmların arasına ama öle nie heçbiyere veriom çünkü muhtarlığa gidip kütüğe ismimi yazdırmadım yada yapılması gereken neyse yapmadım yapsaydım nolcaktı herbirni tekerden damgalıycaktım ne değişti benim için elime aptal boyadan sürmemiş olcam ama cezası var fln diolar çok da sikimde para kaznırsam alırlar

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 Haziran 2007 03:56 
Külot
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

normal kerem hakkaten uzun yazıyor yav..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Temmuz 2007 17:22 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

mecliste kürtleri istemiyoruz bölücüler, islamcıları istemiyoruz gericiler, komünistleri istemiyoruz öcüler. aslında mecliste hiçbir uç görüşü istemiyoruz. bunun için de güzel bi %10 barajımız var. peki sadece orta yolcularla doldurmak istediğimiz meclisimiz niye var?

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Temmuz 2007 19:48 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

NORMALkerem yazdı:
mecliste kürtleri istemiyoruz bölücüler, islamcıları istemiyoruz gericiler, komünistleri istemiyoruz öcüler. aslında mecliste hiçbir uç görüşü istemiyoruz. bunun için de güzel bi %10 barajımız var. peki sadece orta yolcularla doldurmak istediğimiz meclisimiz niye var?
ahahaha..kapak gibi soru valla

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Temmuz 2007 20:40 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

yuzde 10 barajla zaten dırek bazı oyuncular saf dısı bırakılıyor.çogunluk ıktıdar olamıyor.oyun saddece 3 4oyuncu arsındaki paslasmayla gecıyor.oyundan saf dışı edlimiş oyuncular ,oyunda dısardan söz sahıbı olmadıkalrı için bir takım
baskaldırı huzursuzluk cıkarıyoılar. bu oyunun daha adıl ve uyumlu olması ıcın 3 4 oyuncu yerıne sa f dısşı bırakılmıs oyuncularında oyuna dahıl edilmesi gerekir

filipeeeeeee

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Temmuz 2007 20:48 
Hakkı Bulut
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

nikiniziyiyim yazdı:
yuzde 10 barajla zaten dırek bazı oyuncular saf dısı bırakılıyor.çogunluk ıktıdar olamıyor.oyun saddece 3 4oyuncu arsındaki paslasmayla gecıyor.oyundan saf dışı edlimiş oyuncular ,oyunda dısardan söz sahıbı olmadıkalrı için bir takım
baskaldırı huzursuzluk cıkarıyoılar. bu oyunun daha adıl ve uyumlu olması ıcın 3 4 oyuncu yerıne sa f dısşı bırakılmıs oyuncularında oyuna dahıl edilmesi gerekir

hocam ofsayt taktiğide yapsınlarmı. alalalallaalalaa delüü

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Temmuz 2007 21:22 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

hohohohohohoho zaten yapmıyolarmı :lol:

filipeeeeeee

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Temmuz 2007 21:48 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

iice düşündüm taşındım baykala ragmen chp ye vericem ben oyumu.oy kullanmamak ve kullanmak arasındaki seçimimi kullanmaktan yana yaptım..pişman olursamda olurum..eğer ben akp ye,mhp ye yada pkk ya muhalefetken oy kullanmazsam bu onları menun eder..
bide bugün çarşıda elime akp broşürü vermeye çalışan adama elimeki poşetin içinden biraz önce verilmiş olan chp broşürü çıkarttım verdim,hiç bişe demedim yola devam ettim,adam mal oldu

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Temmuz 2007 22:34 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

elimi kirletemem.vermicem kimseye

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 Temmuz 2007 08:01 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

verin oyunuzu bea...!memleket yönetiminde az bile olsa sizinde bi sözünüz olsun!oy vermek saçmalık belki ama oy vermemek tam bi aptallık!sonra abzürt bi parti başa geldiğinde aman aman diye yakınmak var! :shock:

hear marky kick some ass,
go johnny, go, go, go, go tommy o-way-o...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 Temmuz 2007 10:15 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

secmemkte bı secımdır

filipeeeeeee

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 Temmuz 2007 12:54 
Doc Marten Skinhead
 Profile bak

an itibariyle forum da kullanılan oylara bakacak olursak
forumdan şöyle bir siyasi manzara çıkıyor

CHP + DSP + İP + MHP = 42
TKP + ÖDP = 31
AKP = 5

şinci burda kullanılan oylardan yola çıkarak,, bir hükümet kurmaya kalkacak olursak;
bi kere bu partilerin meydanlarda yaptıkalrı sataşma ve konuşmalara göre hiç kimse AKP ile koalisyon kurmaz

yüce punk forumumuzun değerli kullanıcıları ; CHP + DSP + İP + MHP Koalisyonunu uygun görmüş
bu durumda TKP ile ÖDP forum kullanıcılarına göre muhalefette kalıyo..
yalnız çok rica ediyorum.. bu yazdıklarıma bakıpda " ağğbii işçi şeyinin partisi sol değilmi.. onları niye ödp, tkp nin yanına almadın" ya da ne biliyim " mhp nin chp ile ne işi olur" gibi yorumlar yazmayın.. 2 ay boyunca aralarda bunları konuştuk..
manzara gerçekten ilginç olduğu kadar acı da.. açıkçası punk forumunda böle bi sonuç beklemezdim
gerçi anketimizin gizli kahramanları oy kullanmayacağım diyen 29 kişi [gözlerinizden öperim]
gerçi emin olun bunların arasından bir çoğuda yaşı yetmediği için oy kullanmıycam demiştir..

ülke manzarasına bakıp da ne beklicen ki zaten.. başka bir ülkenin pankına gidip abi biz bizim oralarda ağırlıklı olarak "ulusalcı-faşocan bi çizgiyi benimsiyoruz desen" size götüyle gülerler..

bu seçimlerde de kimin kim olduğu belli değil .. chp ülkücüleri seçilebilir sıralardan gösteriyo.. aynı şekilde akp de sosyal demokratım diye nara atanları partisine katıyoo.. partilerin rengi tamamen birbirine karışmış..
hele hele CHP nin istanbul anadolu yakasında süleyman demirelin damadı olan ülkücü ilhan kesici yi birinci sıradan aday göstermesi,, tam bir traji-komik vaka.. dün kadiköyde iskelenin ordan geçiyorumm. chp nin seçim otobüsü var,, arabayı ilhan kesici abinin fotoğraflarıyla donatmışlar bir yandan da grup yorumun "savaşyoruz halkla birlikte oligarşiye karşı" marşını çalıyolardı.. o besteyi yapan insanlar terör suçlarından cezaevlerinde yattılar. üç beş oy alacam diye bu nasıl bir rezilliktir..
insanlar bu seçimde şeriat gelecek korkusuyla chp ye yönlendiriliyor..
çok yanlış.. memlekette küresel sermayenin girmediği yer kalmadı. uluslararsı sermaye nerdeyse uzun yıllara dayanan milyar dolarlık yatırımlar yapıyor.. ve bu yüzden riski sevmezler.. yeri gelir ordu dan evvel bu sömürücü ipneler karşı çıkar şeriata...
AB sınırlarının dibinde kaos istermi..
gerçi bunların iştahını kabartanda sağolsun AKP nin yumurta tüccarı bakanı kemal unakıtan efendi.. ne demişti kemal unakıtan amca "ne var ne yoksa hepsini satacam" bu sözler uluslar arası sermayenin iştahını kabartıyor..
modele bak .. kemal unakıtanmış.. ulan o unların nereye aktığı belli zaten..
ya chp ye ne demeli.. meşhur 301. maddenin borazanlığını en başta yapan bunlar değilmiydi.. peki ya dsp den rahşan ecevit,, 2 yıl boyunca TCK da misyonerlik suç olmadığı halde kanal kanal dolaşıp misyonerleri hedef alan konuşmalar yapılmadımı ..
netice de ne oldu.. önce hrant dink alçakça bir saldıryla katledildi peşinden malatya da insanlar testisleri şişlenerek parmakları kemiklerine kadar sıyrılıp işkenceyle öldürülmedimi.. ve hala ülkenin bazı aydınları ölüm tehditleri yüzünden ülkeye gelemiyorlar.. en meşhur örneği ise , orhan pamuk.. bu adamda öldürülürse bu acının altında nasıl kalkacağız..
sivasta aydınlar, aleviler, cayır cayır yanarlarken bunlar iktidar değilmiydi..
hadi herşeyi geçtim,,geçtiğimiz dönem küresel ısnmayla ilgili 550 vekilden hangisi çıktı da bu soruna el attı.. anasını satayım bizim burda sıcaktan daşşaklarımız pişiyor ipleyen yok.. bilim adamları sürekli açıklama yapıyorla 3 gün evvel bir açıklama daha geldi.. eğer küresel iklim değişikliği bu hızda seyrederse 20020 li yıllardan sonra türkiyenin kuzeyine büyük göç dalgaları başlıycak..
ve bu ülkenin en büyük sorunu ne terör ne de şeriat tır .. bence en büyük sorun küresel ısınmadan kaynaklı iklim değişikliği
soruyorum sizlere arkadaşlar yaşadağımız topraklar çoraklaşıp kuruduğunda.. öldürecek ermeni, linç edecek kürt bulabilcekmiyiz..
hala şöven politikalara devam edelim biz.. maksat vatan elden gitmesin.. yıllar boyu siyasi islamı solculara karşı palazlandırın,, ses çıkarmayın.. ondan sonra şeriat geliyo diye feryat edin..
cumhuriyet tarihi boyunca bu insanlara islamiyete karşı alternatif yaşam kodlarını harekete geçirmezseniz.. sorumlusu yobazlar değil siz olursunuz..

ve bu ülke sanırım en sonunda milliyetçi beton kafalar yüzünden bölünecek .. çünkü varlığınısürdürebilmek için her zaman bir düşman yaratmak zorunda...
zaten biz kimse sevmiyor yaa.. ne yunanistan ne avrupa ne de başka bir ülke herkes bize düşman anasını satayım çekemiyolar ağğbii bizi.. kıskanıyolar kuyruk acıları var..
onun için bu seçimlerde,, CHP den İP ten AKP den ırkçı politikalardan ve etnik milliyetçilik ten vazgeçmeyelim..

maksat ,,memleket sevgisinin en yücelerinden vazgeçmemek olsun ,, gönüller şen olsun..
gerçi ayı da yavrusunu severek öldürürmüş ya.. neyse..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 Temmuz 2007 16:56 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

eskiden ideallaeri uğruna siyaset yapılırmışsımdı sıyaset sadece menfate dayalı yapılıyor secım öncesi vaatleri cok görduk
keşke bağımsız kalabilseler. tarafsız kalmayı başarbilseler.kac donemdede gordük cogu bagımsız olarak girip sonradan para karşılığı kendilerini satmadılarmı. :roll: artık kime güvenelim.eminim bu bagımsız adaylardaında bir çoğunuda ileriki zmnlrda
diğer partylerın safalrıdna görücez.ama umarım görmeyiz.
ama 2002 secımlerınden bagımsız secılen vekıelrımızı suan baska partylerın safhaalrında görüryoruz.sag gosterıp sol vurulmaya okadar alıştık ki :!:

Eski anap Milletvekili Edip Safter Gaydalı=2002yılında bagısmzı aday olan abımız dyp anap kolaısyonu fos cıktıgında oyu sagcı olamsına ragmen
bir gece sonra chplı olarak uyuanıuyıor ne işsse :shock:

Mehmet tatar dyplı olasına karsın bagımsılztan aday olmuş(neden bagımsızlıktan koydugu ortada suan syp safhasında)

Dursun AKDEMİR once dyp sona anap gecmıs :lol:

ve bunlr gıbı bırusuru ornek gördük.saoalsun abılerımız ablalarımız okadar sevecenler ki sagdan sola kosup duruyolar.istigareyemi ne yatıyolar anlamadım ki :lol: döneklik kısaca

Nezir NASIROĞLU chpteden akpya akmış (bak bak :lol: )
işte hepsi menfattı ugruna kendilerini satmıs insanlar.sıyesetcılerın hepsi aynı.bitane farklı adam cıkmmıs mı şimdiye kadar
bagımsız adayların da stratejesı sanırım su sekılde ılerlıyo
bagımzılıktan kooyup meslıse gırısı kesınlestırıp ardından zaten istedıgı parttye gecıs yapmayı plnalrıyolar
parayı veren düdüğü çalıyor.hereksın bulmuslar bı zayıf noktasını biz zavalları duygularını oyalrını sömürsünler.

filipeeeeeee

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 Temmuz 2007 17:31 
Doc Marten Skinhead
 Profile bak

yalnız benim savunduğum bağımsızların bu hanzolarla uzaktan yakından bir alakası yok..
misal,, ufuk uras ödp genel başkanıdır.. baraj yüzünden partisnden geçici olarak istifa edip.. anadolu yakasında kurulan geniş sol ittifaka katıldı
bu ittifakın 2002 seçimlerinde aldıkları oy oranları toplamı
100 bini geçiyor...
75 bin civarında alıncak bir oy ise seçilmeye yetiyor...

son olarak bişi daha söööliim.. sonra kaçtım ben...
eğer akp tek başına iktidar olacak kadar vekikl çıkaramazsa mecliste.. mhp+chp koalisyonu kurulacak...
aralarında bir fark mı kalmış anasını satayım...
bu foruma gelipde ÜLKÜCÜLER KENDİNİ NE SANIYOR.. başlığı altında,, 25-30 sayfa ülkücülere sövüp saymak.. sonrada gidip chp ye oy atmak ne derece etiktir...?
neyse yarın durum belli olacak zaten..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 Temmuz 2007 17:48 
Doc Marten Skinhead
 Profile bak

aha..! an itibariyle, chp ye bi tane daha oy atıldı..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 Temmuz 2007 18:05 
Führer
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

oy kullanıp kullanmama konusunda kararsızım.. cünkü gercekten samimiyetine inanmiorum hic birinin.. ama verirsem baskın oran' verebilirim.

http://www.youtube.com/watch?v=jmsvJ-1fvZw

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 Temmuz 2007 18:14 
Führer
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

bu arada bagımsız adaylar icin % 10 baraj şartı yok, yani bagımsızlara verdiginiz oylar boşa gitmiycek, onların meclise girmesi daha kolay partilerin girmesinden- ki baskın oran kesin giricek şuraya yazıyorum ..secim kampanyasını filan cok iyi yürütüyolar cünkü.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 Temmuz 2007 20:49 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

umarım dedğin gibi çıkar ama kendime adıma kimseye güvenim kalmadı :roll:
buarad demişsin ya akp ile kualisyon kurmalzr fıln bence kurarlar zmnında kurulmadı kuruldu admlar işlerine geldiği gibi davrnlar

filipeeeeeee

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 22 Temmuz 2007 13:40 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

bakiyorum bakiyorum bi sey eksik baslikta. hah sonunda buldum, buyrun:

Resim

canlı,coh canlı,cascanlı,gaynaa düstükh,kafa bi milyon..ortam gaynıyo..etraf kıppır kıppır..coh allengirli,baba n'aptın?yıbıloo!saksuka..buraları yıkılıyo..yokstar,kofstar,bokstar..nierdesin? beni unutsun...neden Hardliner yazıyo lan avatarımın üstünde?!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 22 Temmuz 2007 15:07 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bileydim haydar baÅŸ'a verirdim :D

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 22 Temmuz 2007 19:34 
Tough-Guy
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

Hani artık halk AKP'yi istemiyordu; hani nerede Cumhuriyet mitingleri? Hepsi şov muydu? Yazıklar olsun! Yine geldi başımıza Erdoğan!!

TOM DELONGE'UN YEPYENİ DVD'Sİ - PLUS 44'UN KAMERA ARKASI GÖRÜNTÜLERİ - BLINK 182'NİN YEPYENİ 3 CD'LİK MIX ALBÜMÜ ve Fazlası..

http://www.blinkturkey.com

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 22 Temmuz 2007 19:36 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

öyle....!o kadar insan anti akp olmuştu bi gazla noldu merak ediyorum!

hear marky kick some ass,
go johnny, go, go, go, go tommy o-way-o...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 22 Temmuz 2007 19:37 
Uzaylı Punk
Kullanıcı avatarı
 ICQ  Profile bak

sike sike geldi Amerikan Köpekleri Partisi başa hemde nerdeyse %50 yle bakalım neler olacak skiym böle işi

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 22 Temmuz 2007 19:53 
Uzaylı Punk
 WWW  Profile bak

bi halk anca bu kadar salak olabilirdi heralde

belki yarın sen dönmüş olursun

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 22 Temmuz 2007 20:06 
Uzaylı Punk
Kullanıcı avatarı
 ICQ  Profile bak

ordu el atarmı acaba işe

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 268 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: