Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fenerbahçe Cumhuriyeti
12-13-2007, 04:30 PM

ezik taraftar güzel futbol insallah barsolana cıkar karşınıza
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-13-2007, 04:33 PM

..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-13-2007, 04:56 PM

OOoooooOOoo!!! Bi sewgilim olsaaAA!! Saçları sarı olsa gençfenerbahçeli olsa Bİ KOY... ASLAN olsa
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-14-2007, 09:43 AM

galatasaray maçında bi grup arkadaşın çarşaflarını getirip açtıkları cumhuriyettir kendisi. (bknz. yaratıcı fenerbahçe taraftarı)
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-14-2007, 04:33 PM

FlaGG Yazılan:galatasaray maçında bi grup arkadaşın çarşaflarını getirip açtıkları cumhuriyettir kndisi. (bknz. yaratıcı fenerbahçe taraftarı)

(bknz. yaratıcı fenerbahçe taraftarı) taşşk geciyosun herelade
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-14-2007, 04:38 PM

..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-18-2007, 02:32 AM

cheki Yazılan:Avrupanın Yeni Prensi! Big Grin

Bizim sizin gibi oğlumuz yok Big Grin
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-18-2007, 08:11 AM

barcelona yı istiyoruz karsımızda

youth hc army!

alexis..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-18-2007, 09:53 PM

drink and fight Yazılan:barcelona yı istiyoruz karsımızda
güzel olur la söylemeyi özlemiştim
AVRUPAYA GİTTİN
BİZİ REZİL ETTİN
İBNE KANARYA
NASILDA KOYDU BARCELONA
ANANIZIN AMINAAABig Grin
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-27-2007, 09:09 PM

[Resim: 82337.jpg] Big Grin
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-27-2007, 09:23 PM

ezikler harbi ezikler utanıyorum onlarla derbi yaptığımıza
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-28-2007, 09:45 AM

a7x Yazılan:
FlaGG Yazılan:galatasaray maçında bi grup arkadaşın çarşaflarını getirip açtıkları cumhuriyettir kndisi. (bknz. yaratıcı fenerbahçe taraftarı)

(bknz. yaratıcı fenerbahçe taraftarı) taşşk geciyosun herelade

biz birşey yapmıyoruz, onlar kendileriyle taşak geçiyor. Smile
Alıntı Yaparak Cevapla
12-28-2007, 11:10 AM

ulan bu kadar da olmaz hayatımda şu fener taraftarı kadar hırsız taraftar görmedim arkadaş. utanmadan bi de yaratıcı taraftar yazıyorsunuz ya yuh
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-28-2007, 09:07 PM

asıl hırsız kim bak bakalım
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=q8fok8D4moA">http://www.youtube.com/watch?v=q8fok8D4moA</a><!-- m -->
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-29-2007, 01:32 AM

arena falan yapsın bunlar Big Grin guzelmıs ayrıca ben galatasaraylıyım canım. beşiktaşlılar gıbı beste yapan yok. hadi çaldıklarını warsıyıyorum onlar bı tane calar fenerin butun besteleri calıntı tribunde yaptıgınız o görsel sovlar bıle calıntı bı yerde gormustum fiyarentınnonun yaptıgı seyı calıp aynısını stadlarında yaptılar ne bılıyım ya fenerbahce taraftaı işte ne diyim ki. siz yaptınızda ne oldu yarım yamalak bıseyler sacmaladınız.... fenerden gördüğüm en buyuk pankart olimpiyat stadında olan Big Grin
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-29-2007, 09:35 AM

sevilla cıktı karsımıza çakıp geçicez cok rahat amk

youth hc army!

alexis..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-29-2007, 09:51 PM

nah geçersin rahatça.geçebilekmisiniz o bile belli değil
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-29-2007, 10:04 PM

görüşürüz morukcuk

youth hc army!

alexis..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-29-2007, 10:11 PM

hatori hanzo Yazılan:arena falan yapsın bunlar Big Grin guzelmıs ayrıca ben galatasaraylıyım canım. beşiktaşlılar gıbı beste yapan yok. hadi çaldıklarını warsıyıyorum onlar bı tane calar fenerin butun besteleri calıntı tribunde yaptıgınız o görsel sovlar bıle calıntı bı yerde gormustum fiyarentınnonun yaptıgı seyı calıp aynısını stadlarında yaptılar ne bılıyım ya fenerbahce taraftaı işte ne diyim ki. siz yaptınızda ne oldu yarım yamalak bıseyler sacmaladınız.... fenerden gördüğüm en buyuk pankart olimpiyat stadında olan Big Grin
tmm kabul ediyorum zaten beşiktaşlılar beste yapıyo bunu iyi sölüyo ayrı mesele . sen demişsin bestelerin hepsi çalıntı diye hangileri çalıntı söle bakalım utanmasanız la la la lalalalala fenerbahçe yi de bizden çaldınız diceksiniz. şovlar çalıntı demişsin diye fiorentinanın yaptığını bizde yaptık ama yarım yamalak yapmadık ve gerçekten güzel oldu peki bu beşiktaşlıların açtığı kocaman pankart kimden geliyor acaba ????? <!-- m --><a class="postlink" href="http://img300.imageshack.us/img300/3807/dsc004054rn.jpg">http://img300.imageshack.us/img300/3807/dsc004054rn.jpg</a><!-- m -->

bu konular uzar gider.beşiktaş taraftarının bu kadar iyi ve organize bağırmasının bence 2 nedeni var.1. stadın akustiği 2. si de takımın başarılı olmaması.kadıköyde maraton alt tribününde gol olunca bile gol diye ayağa kalkan adam kalmadı nerdeyse , her tribün ayrı ayrı tezahurat ediyo ve bok oluyo . amma yazmışım lan nese bide o pankart ne yaw hatırlayamadım Big Grin
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-31-2007, 10:07 PM

bjknin taraftarının iyi olmasının sebebi futbol takımının kötü olması..o yüzden basın taraftarı ön plana çıkartıyor bence..bestelerin genelide zaten avrupa liglerinde söyleniyor,sözlerini kendine uyarlayınca iyi taraftar mı olunuyor?(kendi besteleride var tabi)
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-07-2008, 10:30 AM

wn Yazılan:
hatori hanzo Yazılan:arena falan yapsın bunlar Big Grin guzelmıs ayrıca ben galatasaraylıyım canım. beşiktaşlılar gıbı beste yapan yok. hadi çaldıklarını warsıyıyorum onlar bı tane calar fenerin butun besteleri calıntı tribunde yaptıgınız o görsel sovlar bıle calıntı bı yerde gormustum fiyarentınnonun yaptıgı seyı calıp aynısını stadlarında yaptılar ne bılıyım ya fenerbahce taraftaı işte ne diyim ki. siz yaptınızda ne oldu yarım yamalak bıseyler sacmaladınız.... fenerden gördüğüm en buyuk pankart olimpiyat stadında olan Big Grin
tmm kabul ediyorum zaten beşiktaşlılar beste yapıyo bunu iyi sölüyo ayrı mesele . sen demişsin bestelerin hepsi çalıntı diye hangileri çalıntı söle bakalım utanmasanız la la la lalalalala fenerbahçe yi de bizden çaldınız diceksiniz. şovlar çalıntı demişsin diye fiorentinanın yaptığını bizde yaptık ama yarım yamalak yapmadık ve gerçekten güzel oldu peki bu beşiktaşlıların açtığı kocaman pankart kimden geliyor acaba ????? <!-- m --><a class="postlink" href="http://img300.imageshack.us/img300/3807/dsc004054rn.jpg">http://img300.imageshack.us/img300/3807/dsc004054rn.jpg</a><!-- m -->

bu konular uzar gider.beşiktaş taraftarının bu kadar iyi ve organize bağırmasının bence 2 nedeni var.1. stadın akustiği 2. si de takımın başarılı olmaması.kadıköyde maraton alt tribününde gol olunca bile gol diye ayağa kalkan adam kalmadı nerdeyse , her tribün ayrı ayrı tezahurat ediyo ve bok oluyo . amma yazmışım lan nese bide o pankart ne yaw hatırlayamadım Big Grin

nese ya iste valla o yolladığın fotoya bile bakmadım. feneri sevmem sadeceBig Grin o pankartta sey yazıyordu olimpiyatta 80 kisiydik ya biz Big Grin adamlar "BİZ BU KADAR İBNEYİ BİR ARADA GÖRMEDİK" diye bisey açmıslardı sanırım... sevgiler canm
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-16-2008, 10:39 PM
Re: Fenerbahçe Cumhuriyeti
tek büyük en büyük fener şanlıurfayıda yendik yola devam Tongue
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-23-2008, 07:31 PM
gelene 5 gidene 10 :lol:
Alıntı Yaparak Cevapla
01-26-2008, 04:39 PM
Sivas maçı he vay be aslında anadolundan biri şampiyon olsun istiyorum ama bakalım sivas feneri yenerse helal olsun derim..
Alıntı Yaparak Cevapla
01-26-2008, 06:24 PM
fbnin ben neseee :twisted:
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Forum Atla:

İletişimTurkpunkYukarıya dönİçeriğe DönHafifleştirilmiş SürümRSS Beslemesi