Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HL2 ORANGE BOX(tfsource)+BF2-DE+BF1942 ANTHOLOGY
12-18-2007, 11:38 PM
HL2 ORANGE BOX(tfsource)+BF2-DE+BF1942 ANTHOLOGY
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=7342817">http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=7342817</a><!-- m -->
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-19-2007, 12:19 AM

kaç para şimdi bu 170 mi?

youth hc army!

alexis..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-19-2007, 01:36 AM

eet
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-19-2007, 02:12 AM

cok pahalı o kadar etmez ben o arsivin hepsini beleşe cekerim boş cd getirin yeter :twisted:

youth hc army!

alexis..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-19-2007, 05:19 AM

bi boka yaramaz..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-19-2007, 12:05 PM

orijinal lan bunlar internetten oynamanıza yarar.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-19-2007, 01:10 PM

ben internetten oynayabiliyorum zaten orjinal olmasına gerek yok hatta server bile var arklarla online counterda

youth hc army!

alexis..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-19-2007, 04:55 PM

senin oynadıkların oyunun son sürümlerini kapsamıyor.steam programı legal half life ve modifikasyonlarını kapsadığı için son sürümleri ve yenilikler çıktığı anda yükleyip güncel sunucularda oynama imkanı veriyor.ayrıca cs:source u ele alırsak 10k+ sunucuyu kapsıyor ve farklı fun serverlar içerisinde de oynama imkanı veriyor.

illegal sunucular oyunun yeniliklerini kapsamaz hatta en fazla cs 1.5 oynayabilirsin ayrıca steam ID koruma sistemi sayesinde kimse orjinal oyunundan olmak istemediği için küfür etmez,oyunun etiğine aykırı davranmaz.illegal sunucularda kaybedilen pek bir şey olmadığı için küfür ve seviyesizlik gırladır.

aynı şekilde BF2-1942+expansionları üstün güvenlik sistemiyle illegal oynamaya bile izin vermez.Bf serileri 64 oyuncuya kadar multiplayer özelliği barındırdığı ve single player opsiyonu olmadığı için korsan sürümlerinde hiç bir şekilde eğlenemezsiniz,çünkü oyunun içeriği oyuncuların takım çalışması ve yaratıcılığına kalmıştır.

bu oyunların korsanlarını alabilirsiniz ama keyifle oynamak için değil stresle boğuşmak için.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-19-2007, 05:21 PM

call of duty 2 var bende kopya, internette oynamak istediimde direk lisanslı serverlara giriyorum. orjinal almak için hiç kasmayın, internette crackleri var. crack yaptıktan sonra istediiniz gibi internette oynayabiliosunuz, orjinal alıp boşa para vermeyin, bedavası varken. isteyenede yollayabilirim cod2 crack ini.
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-19-2007, 05:37 PM

başkası dese birşey dememde sen sözde emekçi değilmisin?

mevlananın bir sözü var "ya olduğun gibi görün,ya da göründüğün gibi ol".
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-19-2007, 05:52 PM

orjinal oyunlar gereğinden çok pahalı biz niye paramızı (emeğimizi) böyle gereksizce harcayalımki
ha bi de bunların pahalı olma nedeni yine kopya oyunlar ayrıca orjinal oyunu oynamak için değil koleksiyon için alan insanlar da tanıyorum
Alıntı Yaparak Cevapla
12-19-2007, 10:40 PM

Onnnnaaa Yazılan:senin oynadıkların oyunun son sürümlerini kapsamıyor.steam programı legal half life ve modifikasyonlarını kapsadığı için son sürümleri ve yenilikler çıktığı anda yükleyip güncel sunucularda oynama imkanı veriyor.ayrıca cs:source u ele alırsak 10k+ sunucuyu kapsıyor ve farklı fun serverlar içerisinde de oynama imkanı veriyor.

illegal sunucular oyunun yeniliklerini kapsamaz hatta en fazla cs 1.5 oynayabilirsin ayrıca steam ID koruma sistemi sayesinde kimse orjinal oyunundan olmak istemediği için küfür etmez,oyunun etiğine aykırı davranmaz.illegal sunucularda kaybedilen pek bir şey olmadığı için küfür ve seviyesizlik gırladır.

aynı şekilde BF2-1942+expansionları üstün güvenlik sistemiyle illegal oynamaya bile izin vermez.Bf serileri 64 oyuncuya kadar multiplayer özelliği barındırdığı ve single player opsiyonu olmadığı için korsan sürümlerinde hiç bir şekilde eğlenemezsiniz,çünkü oyunun içeriği oyuncuların takım çalışması ve yaratıcılığına kalmıştır.

bu oyunların korsanlarını alabilirsiniz ama keyifle oynamak için değil stresle boğuşmak için.

hiçte dediğin gibi degil peki neden binlerce insan korsanlarla deli gibi egleniyor bu dönemde hersey korsan senin aldıgın müzik,oyun vs herseyin orjinal sanırım?

youth hc army!

alexis..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-19-2007, 10:41 PM

ayrıca ben hiç strese giren birini de görmedim bu yüzden cok sacma bi düsünce yani

youth hc army!

alexis..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-19-2007, 11:07 PM

bilen biliyor tartışmayacağım.

korsanla devam,yarın bir gün burada ideolojik tartışmaya girmeyin basit insan olmakla suçlanırsınız.

farklı bir konu açarsın tartışırsın orijinal ve korsan farklarını ama benim konum altında böyle anti bir harekete girmek saygısızlıktır.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-20-2007, 12:44 AM

kimse anti harekete girmiyor. "orjinal lan internette oynarsın" demişsin. kopyalarlada internette mis gibi oynancağını anlattık okadar. sinirlenme.
Alıntı Yaparak Cevapla
12-20-2007, 01:23 AM

aynen alan alsın orjinal

youth hc army!

alexis..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Forum Atla:

İletişimTurkpunkYukarıya dönİçeriğe DönHafifleştirilmiş SürümRSS Beslemesi