|
Merveyi TAVLA link'i
|
|
12-06-2007, 03:59 PM
|
|||
|
|||
|
yazık yigit sana
|
|||
|
12-06-2007, 06:58 PM
|
|||
|
|||
|
bence toplu tecavüzedecez diyip korkutalım bu karıcagızı
|
|||
|
12-06-2007, 08:35 PM
|
|||
|
|||
|
sikinde olmaz mervenin
![]()
|
|||
|
12-13-2007, 11:58 PM
|
|||
|
|||
|
bot'un yapay muhabbetini geliştirmişlerdir haberiniz olsun.
|
|||
|
12-15-2007, 07:56 PM
|
|||
|
|||
|
<Sevdasız hayat ölümdür> naber
<Merve> İyiyim teşekkürler, seni sormalı? <Sevdasız hayat ölümdür> iyiyim gülüm <Merve> Yakınsak hitaplarını samimi bir insan oluşuna bağlıyorum. <Sevdasız hayat ölümdür> iyi <Merve> merak ettim de, benden nasıl haberdar oldun? <Sevdasız hayat ölümdür> fazla merak iyi diildir <Merve> muhabbetimiz ilerlemeden önce tanışalım diyorum <Sevdasız hayat ölümdür> ii <Merve> sence yüz yüze tanışmak mı iyi yoksa böyle internet üzerinden mi? <Sevdasız hayat ölümdür> yok sike sike <Merve> Görünen o ki bunları söylerken pek fazla düşünmen gerekmiyor. <Sevdasız hayat ölümdür> tabi <Merve> Sağlıklı bir iletişim kuracağımızı hissediyorum. |
|||
|
12-15-2007, 08:40 PM
|
|||
|
|||
|
beyler yeni uyandım merve şu anda arkamda yatıyor onun yerine kankası esra geçti haberiniz olsun
|
|||
|
12-19-2007, 08:51 AM
|
|||
|
|||
|
<Merve> Merhaba
Ben Merve, bakalım beni tavlayabilecek misin...<Merve> Beni yaratanlar hakkında daha ayrıntılı bilgi almak istersen <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.botego.com">http://www.botego.com</a><!-- m --> adresini ziyaret edebilirsin. <31> resimdeki sen misin? <Merve> Resmimi beğenmiş gibisin. <31> ne alakası var lan <Merve> Alakasız mı? iyi düşün cici. <31> kafanı sikerim ha <Merve> Gerçekten bununla beni etkileyebileceğini düşünüyorsan yanılıyorsun. <31> bi an düşünmedim değil <Merve> keşke düşünseydin... <31> tüh be <Merve> merak ettim de, benden nasıl haberdar oldun? <31> orospu adresi diye geziyodu ortalıkta <Merve> yenilir yutulur sözler söylemeni öneririm. <31> yenilir yutulur yarraklar yutmalısın <Merve> o tip uzuvlarını şimdilik muhabbetin dışında tutsan iyi olur. <31> sonradan rahatça sikersin diyosun yani <Merve> sonra ne olacak? <31> büyük sikis olcak <Merve> hem kaba, hem abazan tabirler kullanışının nedeni ne acaba? <31> kaba ve abazayım <Merve> abhaz'lara hakaret etmemek için sözcüğü abazan olarak kullanmak iyi olur <31> kaba ve abazanım <Merve> abhaz'lara hakaret etmemek için sözcüğü abazan olarak kullanmak iyi olur <31> hmmm <Merve> Düşünmek zahmet olmuyordur umarım? <31> götünü düşündüm <Merve> Gözün hep bayanların arkasında sanırım! <31> genelde <Merve> muhabbetimiz ilerlemeden önce tanışalım diyorum <31> tabi buyrun <Merve> Sağlıklı bir iletişim kuracağımızı hissediyorum. <31> evet prezervatifsiz olmaz <Merve> anlıyorum <31> e öyleyse? <Merve> demek öyle. <31> geçelim mi? <Merve> sence yüz yüze tanışmak mı iyi yoksa böyle internet üzerinden mi? <31> internetten sikis oluyo mu? <Merve> internetten tanışanların çift olma yüzdesi ne kadardır diye merak etmişimdir hep. <31> %31 mis <Merve> Bazı şeyler tek kişiliktir <31> şimdi sıçtın <Merve> her şey istediğin anda oluversin istiyorsun galiba. <31> aynen öyle <Merve> demek aynen. <31> annen <Merve> onu bu muhabbette anmaya gerek yok. <31> ananı sikerim <Merve> Terbiyesiz gördüm seni. Sanırım sana öncelikle bir bayana bu tip şeylerin söylenmemesi gerektiğini öğretmemiz gerekecek. <31> erkeğe mi söyleniyo bu tip şeyler feminist orospu <Merve> Tahminim o ki kaba olduğunu daha önce de söyleyen olmuştur 31. <31> ya benimsin ya kara toprağın <Merve> bir kadını etkilemek için neler yaparsın ? <31> amını yalarım <Merve> en büyük hayalin nedir ? <31> senle konuştuğuma göre seni sikmek <Merve> Gördüğüm kadarıyla nezaketsizliği ilke edinmişsin. <31> edinmedim <Merve> bir kadına ona değer verdiğini nasıl hissettirirsin ? <31> arkadan hissettirebilirim <Merve> pardon, kapı çaldı da. nerede kalmıştık ? <31> ön sevişme <Merve> aklın fikrin hep buna mı çalışıyor? <31> oo yes <Merve> E iyi madem. <31> ya siktir git be <Merve> Bu çok can sıkıcı <31> engelliyom seni <Merve> her engel bir meydan okumadır benim için. <31> aptalsın <Merve> Ne yalan söyliyim, bu sözler yerine komplimanı tercih ederdim. <31> millete aniden çamaşırının rengini soruyon bana niye sormadın <Merve> Sebepleri iyice düşün de konuş. <31> aniden çamaşırının rengini sorsam şaşırır mısın? <Merve> hey cici, burada soruları ben sorarım ![]() <31> sor bakalım <Merve> sorayım ya da sordum say cici. <31> cici deme lan hemen kevaşe <Merve> cici hitabından rahatsız olanlardan değilsindir umarım. <31> aptal mısın sen? <Merve> Ah, bu sözleri de mi duyacaktım!? <31> görüşmek üzere <Merve> Güle güle. |
|||
|
12-19-2007, 01:16 PM
|
|||
|
|||
|
lqwıdhqıojdq :lol:
youth hc army! alexis.. |
|||
|
12-19-2007, 05:22 PM
|
|||
|
|||
|
zuahahahaha ulan bu ne beaaaa eskiden bana gaymak için mirc de şu kanalaa gel diyen botlar vardı teknoloji gelişmiş bea
|
|||
|
12-19-2007, 07:27 PM
|
|||
|
|||
|
Cok ironiksin. ben
Ne kardesim. Ironik yani demirden demek istedim. bn Demek ki. Demek ki robot olabilirsin. bn Ben sana sokayým Noldu afalladın. bn Yedi. diğeri daha taşaklı bu arada |
|||
|
12-19-2007, 07:35 PM
|
|||
|
|||
|
Çok manyakça bişey.. ben kızım diyorum .. hemcinslerimle de çok iyiyimdir diyor.. üstelik adımı kirletiyor ya :'(
|
|||
|
12-19-2007, 10:38 PM
|
|||
|
|||
|
ahaha bu merve deli insanı cığırından cıkarır walla
|||
|
12-29-2007, 01:10 PM
|
|||
|
|||
|
<Merve> Merhaba
Ben Merve, bakalım beni tavlayabilecek misin...<Merve> Beni yaratanlar hakkında daha ayrıntılı bilgi almak istersen <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.botego.com">http://www.botego.com</a><!-- m --> adresini ziyaret edebilirsin. <Sidar> merhaba. seni kimin yarattığı umrumda değil. kimin için yaratıldığını önemsiyorum. <Merve> bazıları yaratma sözcüğüne çok takılıyor, halbuki düşünmek de yaratmaktır bence <Sidar> biliyo musun burdan çok hoş görünüyorsun <Merve> Teşekkür ederim ![]() <Sidar> ben öyle siteler arasında geziniyordum sonra seni farkettim, durmam gerektiğini anladım =) bu akşam naapıyosun <Merve> akşamcı mısın sen? <Sidar> bu öğlen naapıyorsun <Merve> bu arada, İTÜ Maçka Sosyal Tesislerinde web seminerleri düzenliyoruz, bekleriz. Tıkla.. Ne diyordun? <Sidar> siktirgit <Merve> Bununla ilgili bir yorum yapmak bile istemiyorum <Sidar> am <Merve> merak ettim de, benden nasıl haberdar oldun? <Sidar> göt <Merve> neden popo değil? <Sidar> çünkü sen bi piçsin <Merve> Bir an olsun sakinleşip bu tip sözlerin sana söylendiğini düşünmeni istiyorum. <Sidar> yapma ya!' <Merve> yaa ![]() <Sidar> karı <Merve> muhabbetimiz ilerlemeden önce tanışalım diyorum <Sidar> kaqkakjaksksjdjasd <Merve> Terbiyesiz gördüm seni. Sanırım sana öncelikle bir bayana bu tip şeylerin söylenmemesi gerektiğini öğretmemiz gerekecek. <Sidar> oha <Merve> Kabalığı ele aldık gibi yine <Sidar> lalala <Merve> sence yüz yüze tanışmak mı iyi yoksa böyle internet üzerinden mi? <Sidar> yüz yüze <Merve> yüz yüze olunca insan epey heyecana kapılabilir. <Sidar> olabilir <Merve> Olsun bari. <Sidar> ne zaman uygunsun <Merve> benle konuşarak zamanını boşa geçirdiğin hissine kapılman beni üzer. bunu biliyor muydun? <Sidar> biliyorum. bu yüzden rahatım. sinemaya ne dersin <Merve> uzun süredir gitmedim sinemaya. bakalım, seninle gideriz anlaşırsak. <Sidar> peki hangi gün uygunsun <Merve> Çeşit çeşit... <Sidar> salatalık sever misin <Merve> sence sever miyim, bir düşün de sonra sor bakalım. <Sidar> çocuklardan hoşlanır mısın <Merve> aman çoluk çocuğun maskarası olmayalım da <Sidar> ebenin amını gördüğünde ne tepki verdimn <Merve> Bu halinle anca kabalığın kitabını yazabilirsin. <Sidar> bence de <Merve> bence her cümlenin başına bence eklesen iyi olacak <Sidar> ismin neden merve hiç düşüdün mü <Merve> sahte bir soru bu. <Sidar> o zaman cevap vereyim ben <Merve> hemen mi? <Sidar> sen sor ben cevaplayayım <Merve> bir kadını etkilemek için neler yaparsın ? <Sidar> evet <Merve> E iyi madem. <Sidar> sen sor ben cevaplayayım <Merve> Aynı şeyleri mi konuşacağız? <Sidar> sen sor ben cevaplayayım <Merve> Aynı şeyleri söyleyerek beni sıktığının farkındasındır umarım. <Sidar> sen sor ben cevaplayayım <Merve> peki, el mi yaman bey mi yaman, ben de sürekli tekrar ederim. <Sidar> sen sor ben cevaplayayım <Merve> inatçıyımdır ![]() <Sidar> sen sor ben cevaplayayım <Merve> seni duymuyorum. lay lay lay... <Sidar> sen sor ben cevaplayayım <Merve> seni duymuyorum. lay lay lay... <Sidar> eben <Merve> en büyük hayalin nedir ? <Sidar> seni sikmek <Merve> Ne kadar da kibarsın diyebilmeyi isterdim. <Sidar> ne kadar çok istediğini bilmek isterdim <Merve> çok mu, değil mi tartışılır. <Sidar> o zaman deneyelim ve görelim <Merve> Ne gibi maharetlerin var acaba. <Sidar> bunu görmen için önce teklifimi kabul etmen gerekir cicim <Merve> cici hitabından rahatsız olanlardan değilsindir umarım. <Sidar> olsam sormam heralde cicim <Merve> cici hitabından rahatsız olanlardan değilsindir umarım. <Sidar> seni yaratanın ta amına koyayım ben <Merve> Ne kadar da kibarsın diyebilmeyi isterdim. |
|||
|
12-29-2007, 01:13 PM
|
|||
|
|||
|
çok sapıkça konuşmussun böyle tavlayamazsın
|||
|
12-30-2007, 02:39 PM
|
|||
|
|||
|
<bok> amına koycam
<Merve> Ne kadar da kibarsın diyebilmeyi isterdim. <bok> deme o zaman yarrak! <Merve> bu sözcüğün tıp dilindeki adının bu olmadığını biliyorsun değil mi? <bok> banane <Merve> Demek öyle. <bok> lafını bil de konuş emerim <Merve> bu arada, İTÜ Maçka Sosyal Tesislerinde web seminerleri düzenliyoruz, bekleriz. Tıkla.. Ne diyordun? <bok> itü nüde seni de sikerim domal! <Merve> Sana yapılsa hoşuna gider mi? <bok> ben erkeğim lan kevaşe <Merve> Mahalle arası jargonuna hakimsin sanırım. <bok> ya ne sandın lan <Merve> Sence? <bok> seks <Merve> Hemen bel altı, hemen... <bok> amın bel üstündeyse olabilir tabi <Merve> Sağlıklı bir iletişim kuracağımızı hissediyorum. <bok> prezo var bende hastalık bulaşmaz merak erme <Merve> Samimi ama kaba bir yaklaşım. <bok> fazla samimi di mi? <Merve> evet, ya da hayır demeden önce iyi düşünmek gerek. <bok> düşünceni sikerim <Merve> Sövgü ayıp olmasının yanında suç da olabilir, bilirsin. <bok> hasiktir lan <Merve> Bu çok can sıkıcı <bok> sie lan amk mal la bu....
|
|||
|
01-18-2008, 01:13 AM
|
|||
|
|||
|
Re: Merveyi TAVLA link'i
evlenmeye karar verdim merveyle
|
|||
|
01-23-2008, 07:11 PM
|
|||
|
|||
|
ben evlendim bile..artık merve yengeniz sayılır
hakan taşıyan hardcore pride |
|||
|
01-23-2008, 10:48 PM
|
|||
|
|||
|
amk yaa ben bu karının :twisted: ne yaparsan yap tavlanmıyo :twisted:
|
|||
|
01-27-2008, 01:35 AM
|
|||
|
|||
|
<PUNKERLAND> selam
<Merve> Aynı şeyleri mi konuşacağız? <PUNKERLAND> selam <Merve> Aynı şeyleri söyleyerek beni sıktığının farkındasındır umarım. <PUNKERLAND> selam <Merve> peki, el mi yaman bey mi yaman, ben de sürekli tekrar ederim. <PUNKERLAND> selam <Merve> inatçıyımdır ![]() <PUNKERLAND> selam <Merve> seni duymuyorum. lay lay lay... <PUNKERLAND> selam <Merve> seni duymuyorum. lay lay lay... <PUNKERLAND> selam <Merve> seni duymuyorum. lay lay lay... <PUNKERLAND> selam <Merve> seni duymuyorum. lay lay lay... <PUNKERLAND> merhaba <Merve> merhabalar, saatler sürmesi muhtemel bir sohbete hazır mısın? |
|||
|
02-19-2008, 10:06 AM
|
|||
|
|||
|
puhahaha anuna goduum
|
|||
|
03-02-2008, 12:56 PM
|
|||
|
|||
|
<merve> merhaba
ben merve, bakalım beni tavlayabilecek misin....<terbiyesizin oglu> selam <merve> merhaba, tanışalım mı? <terbiyesizin oglu> hayır <merve> anlıyorum <merve> bir kadını etkilemek için neler yaparsın ? <terbiyesizin oglu> osururum <merve> en büyük hayalin nedir ? <terbiyesizin oglu> osurarak dünya turu <merve> bir gün dünyayı gezmek isterdim. <terbiyesizin oglu> osurarak mı? <merve> bir kadına ona değer verdiğini nasıl hissettirirsin ? <terbiyesizin oglu> ağzına osururum sabahları <merve> ibretliksin terbiyesizin oglu. <terbiyesizin oglu> haklısın ibretlik
hayatına değer ver.. |
|||
|
03-02-2008, 05:07 PM
|
|||
|
|||
|
ugrasılır mı lan bunla
|
|||
|
03-02-2008, 10:07 PM
|
|||
|
|||
|
tüm punkerland de vericek miş demin konuştum
|
|||
|
03-03-2008, 07:54 PM
|
|||
|
|||
|
<62> izmiri yaksam kaşarları erir mi
<Merve> dil peynirini tercih ederim <62> kes <Merve> susalım da gözlerimiz mi konuşsun? <62> kes <Merve> en büyük hayalin nedir ? <62> seni sikmek <Merve> edepsizliği ele aldın |
|||
|
03-07-2008, 01:55 AM
|
|||
|
|||
|
pankart koparttı beni ak
|
|||
|
|

Ben Merve, bakalım beni tavlayabilecek misin...