Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
STUKA
09-24-2004, 09:43 AM
STUKA
Konser vermeye devam abi ne diyim Ad1mlara devam yani.......
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
09-24-2004, 02:55 PM

eywallah eywallah...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
09-26-2004, 12:34 PM
stuka
deli kar1 yakt1 bar1 afgan mal1 turk du_man1 sarap içer b1cak ceker göz korkutur korkmamal1 toprak olsa bize kalsa tohumundan bizde yapsak bi tanede bize yapsaa heeeeeey duman alt1 hayel kurma deli kar1111 oooo
abi fena sark1 deli kar1yaaaaa konserde abi deli kar1da o bar1 daaa111t1caaaam kusuraa bakmay11111111111 pooooooogooooooooooooo :rock:
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
09-26-2004, 12:51 PM

yahu bu ba_l1ktan kaç tane aç1ld1?
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
09-30-2004, 06:26 PM

konserlere devam konserlere devam Smile yar1n konserde görü_mek üzere
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-24-2004, 12:46 PM

KONSER!!!

Gruplar:Stuka (Emo punk),Poster-iTi (77' style Punkrock)
Tarih:30 Ekim Cumartesi
Saat:20:00
Mekan:Ollie Bar(Alman bira evinin yanı)
Giriş:4 Milyon,1 BİRA BELEŞ

Ayrıca bu konser,profesyonel olarak canlı kaydedilecek ve Stuka-Poster-iTi LİVE! Split Cd olarak yayınlanacak...
Herkesi bekliyoruz!
Oi! Oi! Oi!
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-31-2004, 06:37 PM

Bnce konser gercekteen cook guzeldi mınaa koııım adamlar konser izlemeyeee deiill oturmayaaa gelmişlerdiii niyeee geldinizzz laan konsere gidinde ewinizde otrup film seyrediiip çekirdek cıtlatıııınnnnnnnn neyse herseyeee raagmen ben cook egleeendim... bash bash.....
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-31-2004, 06:40 PM

arkadaşlar konsere geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim.... bizi izlemeye devam edin... ADIMLARA DEVAAAAAAMMMMMMMMM Smile) mınaa koıım
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-31-2004, 08:39 PM

EN BÖYYÜK STUKA BASKA BÖYYÜK YOH!!!

Kutlarım kardeşlerim,gayet iyi çaldınız konserde...

Öpüyorum teker teker lüleden...

Not:Pembocum sahne şovun ayrı bi güzeldi :rock:
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-31-2004, 08:58 PM

ne oturması ulan okadar zıpladık oynadık amınagoyum lan pembo amı götü daattın yine amınagoyim o kafana yapıştırdıım bi mülyonuda isterim he gerçi tolganındı ama olsunBig Grin
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-01-2004, 04:40 PM

stuka+poster-iti fotolarını isteyen varsa verebilirim. ben de konserdeydim. gerçi katılım azdı ama güzel konser oldu.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-01-2004, 05:45 PM

ewt abi bencede konser iiidi been cokk eglendiim cokk hosduuu dahaaa nice konserlere........................
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-01-2004, 06:03 PM

poster-iti abi sizde coook iiidinizzz bende sizi kutluooom nicee konserlere lllan hayfan heriff skrem haaaa Smile
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-01-2004, 06:06 PM

posteriti'nin baterist biraz daha çalmaya devam etseydi bayılacaktı. kız koptu ama felaket yoruldu. ama hiç bozuntu vermeden konseri tamamladı.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-02-2004, 08:12 AM

...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-02-2004, 04:08 PM

geldiginiz için coook saolun, evet biara ölüyorum zannettim hiç bukadar çok şarkı çalmamıştık bi konserdeSmile
nice güzel konserlere...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-02-2004, 06:02 PM

lan bu reportır kim amınagoyam ne gizemli kişilikmiş bütün gonserlere gelio ben 1 kerem görmedim amınagoyim
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-02-2004, 07:00 PM

reporter007 kayıp kişilik Smile resimleri benim e-mail adresime yollarsan sevinirim. rotten_imbecile@hotmail.com
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-02-2004, 08:39 PM

ben ilk defa dinledim ollie bar daki son konerde mıhh pek kötüydü tesisat ama beyenemedim ne bilim belki tesisatdandır
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-03-2004, 10:57 AM

ilk konserde teknik sorun yaşadılar ama millet eğlenmekten pek o konuya aldırış etmedi. beni merak edenler için yakında buraya fotomu koyucam. olliedeki konserlerin fotolarını çekmemdeki maksat millette belgesel sonunda belgeselin müziği eşliğinde fotoları izletmek. beni aslında hepiniz gördünüz olum. hatta sen bile gördün. son konserde senin yanında da durmuşumdur. beni fark etmemeniz sevindirdi çünkü bu ortamı ilk önce dıştan sonra içine girerek tanıyacam ve süper bir belgeselle karşınıza çıkıcam. hehhe. fotolar evdeki bilgisayarda onları hafta sonu sana atarım ancak. şu ana kadar olliedeki btün konserlerde stuka fatihin yanındaydım. sağolsun iyi adam hiç bişey demiyo. yanında oturdum. aynı ortamda durdum ama adamın hiç dikkatini çekmedim ehehe.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-08-2004, 05:30 PM

stuka+poster-iti fotolarında bende istiooomm reporter05 nasıl alıcazzzz...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-09-2004, 09:29 AM

reporter05 moruk harbiden sen kimsin yaaa... Smile ulaaa adam yanında takılıooo ben bişii demiyom iiiimiii Smile şşş kanka kimsin yaaa kıllandım heee Smile))))))))
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-10-2004, 11:41 AM

Rotten_Imbecile Yazılan:reporter007 kayıp kişilik Smile resimleri benim e-mail adresime yollarsan sevinirim. rotten_imbecile@hotmail.com
yahoo mailin varsa ver. çünkü baya foto var. hotmail almaz hepsini.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-10-2004, 11:51 AM

arkadaşlar ben yarın fotoları bi cdye çekip ollie bara vericem. bazılarını da internet üzerinden dağıtıcam. yaprak ben fotoları ayşeye veriyim sen ondan al. ama illa sen fotoları ver diyorsan yarını beklemen lazım çünkü bugün yanımda hiç foto getirmedim. ollie bara saat 15-16 gibi gidicem. beni görmek isteyen gelir heehehe. gelirken lokumda getirin heheSmile fatih, abi senin dikkatini çekmedim ya bundan sonra da kimsenin dikkatini çekmem. abi hatırlasana nmic, stuka, ayılar konserinde aynı masada oturduk. bana ilk önce tip tip baktın sonra da sakin sakin oturdun. Big Grin güzel güzel paylaştık masayı.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-10-2004, 07:00 PM

alllaaaa allaaaaa... neyse hatırlamadım... bak ne diycem nmic+biz+ayılar konserinden video görüntü varmı laaa sende? vallaaa varsa ölee bi makbülee geçerki anlatamam sanaa... çünkü konser kaydına çok ihtiyacım var.... sen yada başka biri.... BİZİM KONSER KAYDI VARSA LÜTFEN BANA ULAŞTIRSIN.... (NMİC+STUKA+AYILAR KONSERİNDEN) saygılar....
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Forum Atla:

İletişimTurkpunkYukarıya dönİçeriğe DönHafifleştirilmiş SürümRSS Beslemesi