Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hafıza teknikleri die bişiy varmış izledim koptum bilginize
10-24-2004, 12:12 PM
hafıza teknikleri die bişiy varmış izledim koptum bilginize
dün gece geziniom televizyonda flash tv de takıldım ulan bi herif çıktı ingilizce kelimeleri kolay akılda tutmak için bazı taktikler geliştirmiş set halinde bunnarı satıo 59 milyon mu ne adam garip bağdaştırmalarla kolay yoldan aklında tutmanı salıo bide bi örnek verdi şimdi posteriti ni aklında tutcakmışsın bunun için düşünün dio yaşlı bi adam bi posteri izlio orda punkçu bi genç var altında gelecek kaygısı kalmasın yazıo adamda buna bakıp nası olur ki ya bundan olsa olsa poster iti olur dio aha işte burdan anladıımız posteritinin gelecek kaygısı olduuymuş ulan bunca terrörist var adam kötü örnek olarak punkçu genç koymuş haa bide adam harbi harbi punkçu dio ulan insan bari pankçı der lan ne saçma insanlar yani bu kadar slk bu konularda o kadar geri kalmışızki bence gidip öldürelim lan o adamı tabi öle yapmamız lazım madem öle görüolar :rock:
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-24-2004, 03:06 PM

ohooo ersin o yılların programı poster iti grubu ismini nerden buldu sanıyorsun??
Alıntı Yaparak Cevapla
10-24-2004, 07:33 PM

harbidenmi ulan koptum haa valla ben ilk defa görüom.. ordanmı buldular ii taktik aslında ne diim taktir ettim
Alıntı Yaparak Cevapla
10-24-2004, 07:40 PM

Muhaha bundan sonra bende flash tv izlicem walla güzel grup isimleri bulurum belki Smile
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Forum Atla:

İletişimTurkpunkYukarıya dönİçeriğe DönHafifleştirilmiş SürümRSS Beslemesi