|
Sizce en iyi ska parçaları hangileri?
|
|
07-08-2004, 07:36 PM
|
|||
|
|||
|
ska
less than jake -doperman
limp-clear color rancid-radio propagandhi-ska suck suicide machine-hey ska |
|||
|
08-02-2004, 12:36 AM
|
|||
|
|||
|
:|
|
|||
|
08-02-2004, 10:56 PM
|
|||
|
|||
Re: allah cezanızı versin
itKOPUK_partisi Yazılan:b1rak1n madness 1 reaL B0G F0SH 0 NE yarra1msa ..gidin farkl1 _eyler dinleyin..s1ka denen _ey acaip 1 _ey<..desmond dekker dinleyiher_eyi ay1lar bilir...bunlar1 allaha havale ediyorum |
|||
|
08-17-2004, 04:28 AM
|
|||
|
|||
oi! Yazılan:ska-p / el reyOi karde_im öptüm :rock: Mad Caddies'in bütün parçalar1 tavsiye edilir. Özellikle Road Rash ve Medium Unwell. Ek olarak Against All Authority - All Fall Down + We Don't Need You Ska Ska Club - Boys And Girls + Animal Falan filan ööle uzar... |
|||
|
08-17-2004, 01:08 PM
|
|||
|
|||
|
Five iron frenzy i unutmay1n
ayr1ca jameikan ska maytals skatalites israelites the urge the mohawks PRINCE BUSTER bunlarda ilginç _eyler yapm1_lar. |
|||
|
10-24-2004, 08:26 PM
|
|||
|
|||
|
Reel big fish,Voodo glow skulls,Ska-p,operation ivy ve daha aklıma gelmeyen bi sürü ska grubu bence hepsi dinlemeye değer gruplar
|
|||
|
10-24-2004, 08:42 PM
|
|||
|
|||
|
valla bende prophagandi cd si var ordada var o şarkı demek herkez coverlıo bi yerdede less than jake versionunun görmüştüm ama kazaa dan orda hep yannış yazıolar...Bu arada benim en favori grubum ska_P bide voodo glow skools var onnarda iidr
|
|||
|
10-24-2004, 09:05 PM
|
|||
|
|||
|
skools deel ama skulls o...
|
|||
|
10-24-2004, 09:18 PM
|
|||
|
|||
|
biliom yannışlıkla yazmışım
|
|||
|
10-25-2004, 05:51 PM
|
|||
|
|||
|
ska sucks ın bi coverı daha vardı ama grubun ismini unuttum şimdi gelen geçen coverlıoooo
|
|||
|
11-12-2004, 12:12 PM
|
|||
|
|||
|
SKA-P!!!!!!!!!! LEGALITATIOOOOOOOOOON CANABBIIIIIIIIIIIIIIIS LEGALITEEEEEEEEE LEGALITEEEEEEEEEEEEE LEGALITATION!!!!!!!!!
|
|||
|
11-13-2004, 08:46 PM
|
|||
|
|||
|
kökten sarsar hisseden adama oi soundu
çok iyiler var ama bulabilirseniz en sağlam parça romper stomper filminden pulling on the boots . çalarken orduya dalma duygusu veren bi parça. |
|||
|
11-13-2004, 10:43 PM
|
|||
|
|||
|
ska olduu söölenemez ama skins arkadaşıma diom dead nazi march'ta güzeldir romper stomper'da...
[glow=red]bu arada gelmişken sölememekte olmas: skaos-ska skank down party no sports-sitey rüd sitey rebıl haliyle skarface-born to be skin dynamo ska-streets belongs to us bide skall mates'in bütün şarkıları....hadi herkese gömdüm...[/glow] |
|||
|
11-14-2004, 01:35 AM
|
|||
|
|||
|
ska-p <> napaes
scrapy <> ska ska ska ska |
|||
|
11-14-2004, 02:27 AM
|
|||
|
|||
çok piskerim Yazılan:ska olduu söölenemez ama skins arkadaşıma diom dead nazi march'ta güzeldir romper stomper'da... zaten ben de sound gözetmeksizin oi yazmak istedim. hep zordur 1 tane sölemek ama. the butlers : drunken sailor ,derim mesela |
|||
|
11-14-2004, 02:32 AM
|
|||
|
|||
|
im just straight edge iyi tarck severmisin.......g
|
|||
|
11-14-2004, 12:38 PM
|
|||
|
|||
|
ayıp ettin güseldir...
|
|||
|
11-14-2004, 04:54 PM
|
|||
|
|||
|
bi de butlers'ın funky cat'te güseldir..ceymis bilmemneylen yapıolardı ama...nese öle işte
|
|||
|
11-14-2004, 07:32 PM
|
|||
|
|||
çok piskerim Yazılan:bi de butlers'ın funky cat'te güseldir..ceymis bilmemneylen yapıolardı ama...nese öle işte almanyada çıkılıcak turnede butlers la çıkılıcak konser var. zaten trombone cusunun tur otobüsüye turlıcaz. out to nite da groove track en son berlindeki konsere geldiler adamlar zaten bizim için çok özeldi beraber bişeyler yapmak 2 katı daha onur . şimdi die artze nin gitaristi fahrin ska tune bi albüm yapıyor. busters ın brass çılarıyla çalıcak . manheim fenerbahçe maçından evvel çaldık . back stage e security geldi dışarda 2 adam var sizinle görüşmek istedilerdedi. çıktım busters elemanlar gelmişler. güzel şeyler olucak yakında. istanbulda bi ska fest org düşünüyoruz yeni albümle birlikte die arzte busters the butlers onaylı açık hava da muhtemel . bu arada bu siteye dün girdim. bide kendi sitemize girip yazarım. ama yazılası nadir sitelerden biri çünkü bu müziklerden bahseden bi site ilk defa görüyorum zevk buraya yazmak.......g |
|||
|
11-14-2004, 07:42 PM
|
|||
|
|||
|
pulling on the boots dediin þarký hani ingilizce almanca karýþýk skinet skinet rannig for the fight mý? bikasetten elime tesadüfne geçmiþti. bi daha da baþka yerde rastlýyamadým kimin o þarký?
|
|||
|
11-14-2004, 07:59 PM
|
|||
|
|||
bozuk_para Yazılan:pulling on the boots dediin şarkı hani ingilizce almanca karışık skinet skinet rannig for the fight mı? bikasetten elime tesadüfne geçmişti. bi daha da başka yerde rastlıyamadım kimin o şarkı? romper stomper avustralyalı nazilerin lerle skinheadlerin yine çok kolaylıkla karıştırılabileceği anlatımıyla beni yine kıran ama sıkça yapılmadığı için syretmekten çok hoşlandığım bi film .rusell crow un da oynadığı ama ozamanlar çok meşhur diildi. herkezin görmesi gereken bi film. içindeki şarkılar çok özel ismi saklı bi grup tarafından yapılmış. 5 tane hayatımda duyduğum en sakat oi parçaları var içinde. ben siparişle getirttim tok hiç biyerde. filmde opulling on the boots party sahnesinde çalınıyor savaş var fena müzikte. |
|||
|
11-14-2004, 08:03 PM
|
|||
|
|||
|
o filmi biliyorum dehþet biþey cnbc e de veriyolardý eskiden grubun adýný bilmiyodum. 4-5 þarký var. her yerde romper stomper die geçiyo adý
|
|||
|
11-14-2004, 08:08 PM
|
|||
|
|||
|
evet atv de verdiler sansürlü tabii. müstehçen sahneler de var.
o filmden sonra melbourn de skinheadler ayakladı baya bi olay olmuştu. |
|||
|
11-15-2004, 12:09 AM
|
|||
|
|||
|
VAy be ne filmmiş
|
|||
|
11-15-2004, 04:18 PM
|
|||
|
|||
|
Romper Stomper'ı geçen sene izledim...fena değildi... The Believer diye bir film var..yahudi bir neo-naziyi konu alıyor.o ilginç bir filmdi ama müzikal olarak birşey var mıydı hatırlamıyorum...benim bu tarz filmlerde hoşuma gitmeyen şey,bazı geri zekalıların bunları izleyip ''olm ne güzel gruplaşmış adamlar,baksana manyak bir çete..kimse bir bok yapamaz bunlara...hadi biz de aynı cins birşey yapak'' deyip..yok yere belirli kişilere nefret beslemeleri,nazi ayaklarında takılmaları...
elimde bir de World of Skinhead var ama tam indirememişim + görüntü kalitesi çok fena... American History X'teki konserde çalan hatecore grubunu merak edenler varsa,grubun ismi BULGE...esasında grup ırkçılığa karşı ama film için gelen teklifi tanınma açısından değerlendirmek istemişler. |
|||
|
|