|
kilink - 2 sarkı daha indir dinle
|
|
12-22-2007, 01:48 PM
|
|||
|
|||
|
kilink - 2 sarkı daha indir dinle
bulantı ve mezarim kültarlası adlı 2 sarkıyı daha myspaceden dinleyebilir yada indirebilirsiniz.
kasaba cdsini bulmak isteyenler bizle irtibata gecsinler ayrıca biçok sarkıyı soundclikten indirebilirsiniz. gorusmek uzere |
|||
|
12-22-2007, 02:00 PM
|
|||
|
|||
|
eski şarkılar daha güzeldi
youth hc army! alexis.. |
|||
|
12-22-2007, 02:15 PM
|
|||
|
|||
|
eski sarkıları bizde seviyoruz, evt baya gazlar ama biz surekli degisik birseyler ypmak istiyoruz ve her demoda bunu yapıyoruz. muzik hep degisicektir. kulaklarına bu sarkıalr için izin verirsen belki bunları da seversin.
bu arada kayıtlarda sert bir muzik arayıp bulamayanlar konserlerimze gelip dinleyebilrler. biz baya egleniyoruz sizi de bekleriz. birkac ay içinde 4 yeni şarkıyı studyoda kaydedicez. onlar içinde yakında duyuru yaparız. ciao! |
|||
|
12-22-2007, 02:22 PM
|
|||
|
|||
|
aslında böylede farklı kişilere hitap edilebilir haklısın ama hep farklı hep farklı sound yaparakta nereye kadar yani yeni şarkılarda eski şarkılar gibi sürüp gitmeliydi aynı şekilde bence daha iyi olurdu
youth hc army! alexis.. |
|||
|
12-22-2007, 02:38 PM
|
|||
|
|||
|
bencede, eski kayıtlar çok daha iyiydi.. açıkçası yeni şarkıları pek beyenmiyorum.
|
|||
|
12-22-2007, 02:56 PM
|
|||
|
|||
|
sizi anlıyorum , tabiki de begendiginizi dinleyin
ama plan program yaparak muzik yapılmaz bence. bu tuttu bunu devam ettireyim mantıgıyla gidersem o benim muzigim degil senin muzigin olur. yani biz içimizden ne geliyorsa onu yapıcaz. begenmiyor olmanızda o kadar normal ki 1 gram bile sasırmıyorum cunku bu haz meselesi. |
|||
|
12-22-2007, 03:23 PM
|
|||
|
|||
idiot #1 Yazılan:sizi anlıyorum , tabiki de begendiginizi dinleyin Evet bence de aynen öyle, begenmiyo olabilirsiniz, ama insanin müzik yaparken ilk olarak kendisinin begenmesi lazim. Sonra baskalarina gösterilir, onlar begeniyorlar mi diye sorulur falan filan. Eger begenmiyorsan dinlemeyebilirsin yani; mesala müzisyen olarak pek sikimde olmuyo benim birisi müzigimi begenmezsem, begenirse ama sevinirim. |
|||
|
12-22-2007, 06:03 PM
|
|||
|
|||
|
süper şarkılar yeni halini daha çok seviyorum kilinkin
|
|||
|
12-22-2007, 06:47 PM
|
|||
|
|||
drink and fight Yazılan:aslında böylede farklı kişilere hitap edilebilir haklısın ama hep farklı hep farklı sound yaparakta nereye kadar yani yeni şarkılarda eski şarkılar gibi sürüp gitmeliydi aynı şekilde bence daha iyi olurdu söylediklerinden müzikle uğraşmadığın anlaşılıyor. muzikle uğraşsaydın her duyduğun yeni şeyle yaptığın muziğe de yeni duygular, tarzlar veya onun gibi şeyler kattığını anlardın. yani eğer 15 yaşında değilsen pank muzik sana cazip gelmez, seni yansıtmaz. yapmak istediğin şeyle, içinden gelenle alakalı bunlar, yeni kitlelere hitap etmekle değil. ( ki gözlemlerimce kilink in yeni bi kitlesi olmadı, hatta eski kitlesi de kalmadı. ama kendileri oldukları için kilinki tebrik ediyorum. ) |
|||
|
12-22-2007, 06:57 PM
|
|||
|
|||
|
şuanda dinliyroum diğerleri gibi bunlarda gayet güzel..
kilinkinyeni hali bana göre çok iyi eskidende iyiydi ama bu hali daha bi güzel.. ayrıca kasaba demosunu istiyorum ben mertcan. |
|||
|
12-22-2007, 11:26 PM
|
|||
|
|||
|
abi ben eski kilinki daha çok seviyorum.ama dediklerinde de
sen haklısın sen istediin gibi yaparsın tabi ama bana göre eski kilink daha iyiydi |
|||
|
12-23-2007, 12:07 AM
|
|||
|
|||
|
kilink in gürültüsünü bile dinlerim ben şahsen
|
|||
|
12-23-2007, 02:30 AM
|
|||
|
|||
|
ben de beğenmedim kötü ya da iyi diyemem farklı olmuş kimine göre iyi kimine göre kötü ama ben eski kilnki daha çok severdim
|
|||
|
12-23-2007, 07:16 PM
|
|||
|
|||
|
bence yeni şarkılar mükemmel.eski şarkılar da mükemmeldi.kilinkin her yeni demoda değişik bir şekilde karşımıza çıkmasını çok beğeniyorum.bence kasaba nın bir önceki lanetimi kokla bebek e göre tek bir eksikliği var.o da tabiki kayıt kalitesi.bilgisayardan yapılmış davullar istediğin kadar uğraş normali gibi olmuyor.hele bi de grupta anıl gibi dört dörtlük bir davulcu varken bilgisayarın kullanılması garip.keşke bu şarkılar anılla bir daha kaydedilse.
|
|||
|
12-23-2007, 08:43 PM
|
|||
|
|||
|
bencede demonun tek eksiği ev kaydının getirdiği bilgisayar yazımı davul olayı. ben kasaba demosunu diğerlerine göre daha çok seviyorum ama hepsinin ayrı bir tadı var ayrıca.
|
|||
|
12-23-2007, 09:55 PM
|
|||
|
|||
|
tek kelimeyle eşsiz.yenilikşere açık olmak gerek.eline koluna salık hepsinin.
|
|||
|
12-23-2007, 10:14 PM
|
|||
|
|||
|
cidden en güzeli birşeyi belirleyip üzerine gitmek yerine içten gelen daha doğal ve güzel cıkıyor ayrıca şarkılar 10numara elinize sağlık
|
|||
|
12-23-2007, 10:23 PM
|
|||
|
|||
|
punk olcam die sewmedii halde cızırtıya katlanan adam tanıorum.
|
|||
|
12-24-2007, 02:06 AM
|
|||
|
|||
idiot #1 Yazılan:eski sarkıları bizde seviyoruz, evt baya gazlar ama biz surekli degisik birseyler ypmak istiyoruz ve her demoda bunu yapıyoruz. muzik hep degisicektir. kulaklarına bu sarkıalr için izin verirsen belki bunları da seversin. evet eski şarkılara göre sound biraz sakin gibi (o nedemk oluyorsa artık) neyse ama konserlerde kilink başkadır her parçalarını severk dinleriz.. |
|||
|
|