Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KONSER!!!30 Ekim Cumartesi,STUKA ve POSTER-İTİ
10-24-2004, 02:03 AM
KONSER!!!30 Ekim Cumartesi,STUKA ve POSTER-İTİ
KONSER!!!

Gruplar:Stuka(Emo punk),Poster-İti(77' style Punkrock)
Tarih:30 Ekim Cumartesi
Saat:20:00
Mekan:Ollie Bar(Alman bira evinin yanı)
Giriş:4 Milyon,1 BİRA BELEŞ

Ayrıca bu konser,profesyonel olarak canlı kaydedilecek ve Stuka-Poster-İti LİVE! Split Cd olarak yayınlanacak...
Herkesi bekliyoruz!
Oİ! Oİ! Oİ!
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-24-2004, 05:03 PM

zzzüüüüüüüüpppeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-24-2004, 08:10 PM

geliriz. Tarih süper, bizde orda olucaz...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-24-2004, 08:47 PM

hmmm
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-24-2004, 10:25 PM

cunartesiii ordayııııızzzzzzzzzzzzzz :rock: :rock: :rock:
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-24-2004, 10:28 PM

yaaaani cumartesiiii ordaaayızzzz demeeek isremiştimmm yaaaa ihihihihihihihihhi bu konser kaaaççmaz abicimmmmmmmmmmmmmmmm....................
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-25-2004, 02:26 PM

aahah live kaydedeceeniz haa..vaşşş
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-25-2004, 02:31 PM

güzel olur.... bide görüntülü yapın tam olsun.......
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-25-2004, 08:03 PM

bi gün evveline yada sorasına koysaydınız yada erken saate alsaydınız keşke...aynı gece bozuk para ve 100 derece konseride var... keşke seyirci kitlesini bölmeseydiniz....bölece hem sizin konseriniz kalabalık olurdu hemde dier konser dier konser herhalükarda mekan ve reklam imkanları dolayısıyla daha kalabalık olucak ama daha ii olurdu...nese kolay gelsin...ii konserler...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-25-2004, 10:38 PM

eet ya utkuya katılıorum ama bende gelemicem istiodumda bozuk para e 100 derece var valla onnarıda kaçıramıçam kusura bakmayın ama bi daakine işallah konser ii geçer başarılar..
Alıntı Yaparak Cevapla
10-26-2004, 06:59 AM

...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-26-2004, 12:53 PM

ahaıaha olum bozuk paraya on milyon lira! vereceeeime kendim çalar kedim oynarım bedavaya afedersin...

lan postercikler bide benim hiç param yok lan ziki tuttuk lan bana beleş bilet ayarlayabilionuzmu lan vallaa 5 kuruşum yok lan
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-26-2004, 12:55 PM

Yaprak,sorun,10 milyon verip vermemek değil bence...
Konser yapalım dendi,ben de okey dedim.sona da size haber verdim.
Konser ayarlandığı sırada biz Bozuk ve 100 derece konserini Kasımda zannediyoduk,hatta Bozukparaya da söyleyelim onlar da çıksın dedik...ama ertesi gün öğrendik ki Bozuk konseriyle aynı gün....
Ayrıca ben Sertaçla kaç defa konuşmuştum birlikte konser verelim diye,pek tınmamış anlaşılan...her neyse,arasıra böyle konser tarihi çakışmaları olur...[glow=red]Bozuk parayı çok severim[/glow]--->İLK KONSERLERİNE İSTANBULDAN KALKIP GELMİŞTİM,100 dereceyi de çok severim,kendileri de bilir zaten...Bu tarih çakışmasını büyütmek yersiz,eğlenmeye bakalım,içmeye bakalım,ama mahallenin karılarına yan gözle bakmayalım,zira namusturTongue
Alıntı Yaparak Cevapla
10-26-2004, 01:50 PM

burasý stuka posteriti konserinin baþlýðý deðilmi?
bizim muhabbetimizin ne iþi var burda?
voxtaki gecenin bozuk para deil, 100 derece bozuk para konseri olduunu ve fiyatýn benim elimde olan biþey olmadýðýný hatýrlatýrým.
bizim konser yaklaþýk 3 hafta öncesinden belli olan biþi týnmamak deil olay..konser verip, üstüne de para vermek bana göre bi þey deil. tartýþma buldunuz çýkardýnýz yine helal olsun
özgürcüm sende bilirsin ki bende bi tek seni severim.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-26-2004, 01:52 PM

evet tarih cakısması icin bende cok üzüldüm iki konseride canım nası cekti varya 8) herkesin cebindeki parası kendine sanırım acaba 8de oliye 9dada voksamı gitsem napsam :lol: ve bu haftasonu ne bereketli oldu böle bi istanbula gideyiim dedim bi sürü konser var
ne kadar sanslıyız dimi arkadaslar herzaman böle olsun isterdik ama böle polemik olmasın emi posterler hepinizi öpüyor ve istanbulda görüyorum taam mı lan Tongue
ama sonucta o gece herkes eylenicek dimi bunları konussak daha iyi olur :!:
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-26-2004, 08:54 PM

Polly Yazılan:utkucum üzgünüm ama çoğu kişide bi bozukparayı izlemek için 10 milyon vermez buda bi gerçek değilmi?
müthiş reklamlarınızla size başarılarr...

yaprak reklamı bn yapmıcam bozuk para içinde yapılmıcak zaten...100 derece için yapılcaksa yapılcak sertaçın dedii gibide para konusunun bozuk parayla alakası yok...bunuda büyütmeye gerek yok...
nese dediğim tekrardan başarılar size....
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-30-2004, 02:51 PM

laaan olum kisme ollie konserine gelmiyomu mına koıım yaaaa nerde bu millet mınaa koııım kimse bi bok yazmamışı sikemm haaaa Sad
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-31-2004, 08:31 PM

Konserde 40 küsür bilet satılmış...Yani 50 kişi falan geldi heralde...

Her zaman olduğu gibi eşşekler çaldı,diğer eşşekler de oynadıSmile
Ayılar a,Stuka ya,şafaga,tolgaya ve gelen gelmeyen herkese selam olsun!
Eh bi kaç yorum yapın artık yahu?
Alıntı Yaparak Cevapla
11-03-2004, 02:22 PM

hakkat la bi yorum yapın
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-03-2004, 02:38 PM

lan ne yorumu işte yine eylence içtik sıçtık hopladık hopladım en azından güzeldi posteriti iidi stukada iidi iidi işte amınakoyim
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-03-2004, 02:51 PM

en güzel yorumu ben yaparım abicim. başlıyorum:

saat 20.00'ı gösteriyordu. ben daha ollie'ye gelmemiştim ne olup bittiğini bilmiyordum ve 100 derece, bozuk para konseri de vardı. vox'un beni almayacağını düşünerek olliye gittim. masal yeter
stuka her zamanki gibi yerini almıştı. zannedersem adaşım gökhanın ailesi de stukayı izlemeye gelmişti. konserin neşe kaynağı benim için küçük kız olmuştu. çünkü kendi kendine pogo yapıyordu. onu görünce kardeyimi hatırladım. 5 yaşındaki kardeşimle evde pogo yaparken o da aynı hareketleri yapıyordu. neyse. stuka başarılı ve zaman zaman millete konsere geldiklerini hatırlatan şarkılarıyla süperdi. poseriti çıktığında kim olduklarını bilmiyordum. sadece yaprak ve canı tanıyordum posteritiden. ne yapacakalarını çok merak ediyordum. posteriti'nin en beğendiğim elemanı bateristleriyde. kimse yanlış anlamasın. yorulduğu halde ve can havliyle süper performans gösterdi. istanbul şarkısında milleti kopardılar. ondan sonra millet pogo yapmaya başladı. stuka fatih ve murat her zamanki gibi yanımdaydılar. sağolsun murat nereye oturcağını bilmiyor. ceren günün mutsuz elemanlarındandı. çünkü ilk defa onu suskun bir şekilde oturuyor gördüm. az kişinin gelmesi onu da etkilemiş olmalı. zaten tüm elemanları etkilemiş. ben bile etkilendim. acaba diğer konsere gitsem mi diye düşündüm ama ortam az kişi olmasına rağmen süperdi. neyse devam ederim sonra
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Forum Atla:

İletişimTurkpunkYukarıya dönİçeriğe DönHafifleştirilmiş SürümRSS Beslemesi