Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Blink182
11-04-2007, 12:37 AM

hahaha blink pop punk greenday punkrock demiş resmen
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-04-2007, 03:23 PM

green day seksenli yıllardan beri punk ruhunu zerre kadar kaybetmemiş bi grup.ben green day i bildiğim kadar old-school punk ı da bilirim merak etmeyin.en azından bi grubu sırf çok satıyo die punk rock statüsünden düşürmüyorum.blink şimdiye kadar şu çook eski punk felsefesine uygun ne yapmış kii??asıl siz önce green day i öğrenin de gelin.bu adamların söledikleri sözler yıllardır aynı ve dürüstlüklerinden de hiç bişey kaybetmediler.lawrance livermore a kadar giden bi kökenleri var.az biraz röportajlarını falan okuyun da öğrenin.zaten tüm bunlar yüzünden hala ayaktalar..varlar.zaten prototip bi punk grubunun olmadığı dünyamızda doğru zamanda doğru işleri yaptılar,evet.bu arada tré yi öven yalnız ben değilim travis de bana bu konuda çok katılıyo emin olun.
son olarak "bebe","mal",ya da "bilge" olup olmadığımı her platformda tartışabiliriz.

To know you is to hate you
So loving you must be like suicide
I don't mind if you don't mind
I'm not the one that's going to die...

Everybody loves a joke
But no one likes a fool
And you're always cracking the same old lines again
You're well rehearsed on every verse
And that was stated clear
But no one understands your verity

The center of attention
Got an honerable mention once again
Congratulations and salutations
You're a figment of your own imagination
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-04-2007, 04:19 PM

green day ile blink karşılaştırması yapmayın allah çarpar. hiçbialakası olmayan iki grup. green day in en azından gerçekten güzel punkrock yaptığı bir dönemi varken blinkin sike sürülür müzik yaptığı bir anı olmamıştır hayatında. şahsi kanaatim tabiyki. punkrock açısındanda değerlendirirseniz tabiki green day öyleydi blink ise hiçbzaman değildi derim. travis ile tre de kardeş kardeş takılırken siz nie kavga ediosunuz ayrıca.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-04-2007, 05:44 PM

auhahuajklşkjhlk

ya ben neyse birşey demiycem...

bırakın çal oynasınlar burda...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-04-2007, 07:25 PM

walla bana ne a.q blink sik gibi müzik yapmış ben de büyüyünce sik müzik yapcam... Big Grin
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-04-2007, 08:15 PM

itp kardeş allah razı olsun bi akıllı sen çıktın..
ben de green day i blink le karşılaştırmıyorum tabi de arkadaşlar o yöne çektiler sağolsunlar
sadece travis in bateri açısından tré yi takdir ettiği bi gerçek ben onu dedim
bu arada tré yle travis artık kardeş gibi falan değiller kavgalılar aslında
neyse amına koyim blink in be severseniz sevin
viva la Green Day!!
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-05-2007, 12:15 PM

ya bebecan yorumlar yapıonuz a.q, green day punkrock duruşunu sergiledi doğrudur, zaten blink182 punk felsefesi gütmedi ki hiçbi zaman sallamadılar, bu sitede punk olamayn bi ton grup var, kurban, direct vs bunlar da punk diil ama yerli bölümünde konuşuluo... bu nedenle blink182 de konuşulabilir, aşın artık punk duruşunu falan walla 2 tane punk diyen tip gördüm istiklalde dün, allahım bizi koru dedim yani erkek evladına benzeyen bi tip saçlar pembe pantolon pembe saçlar mohawk way aq dedim Big Grin punk buymuş demek ki...

bazı şeylere de müzikalite baabında bakın, mesela blink182 nin son albümünü çoğunluk beendi, neden adamlar akıllandı eskiden harbi mallardı giynmeyi bilmez çok taşak sohbetler falan son albümü gib olsa bence greenday e de basardı da basamadan göçtüler bu diyardan Big Grin

green day ve blink182 yi karşılaştırmak zaten başlıca hata da neyse...

ama blink182 samimiyetini ben daha hiçbir grupta göremedim onu da belirtiym belki blink182 i sevmemin en büyük nedeni bu, zaten blink182 yi salla benim adamım MARK HOPPUS tur...

hadi bakalım uzatmayın daha, hatta cheki şuraya bi kilit at da bitsin muhabbet...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-05-2007, 06:42 PM

blink182 Yazılan:ya bebecan yorumlar yapıonuz a.q, green day punkrock duruşunu sergiledi doğrudur, zaten blink182 punk felsefesi gütmedi ki hiçbi zaman sallamadılar, bu sitede punk olamayn bi ton grup var, kurban, direct vs bunlar da punk diil ama yerli bölümünde konuşuluo... bu nedenle blink182 de konuşulabilir, aşın artık punk duruşunu falan walla 2 tane punk diyen tip gördüm istiklalde dün, allahım bizi koru dedim yani erkek evladına benzeyen bi tip saçlar pembe pantolon pembe saçlar mohawk way aq dedim Big Grin punk buymuş demek ki...

bazı şeylere de müzikalite baabında bakın, mesela blink182 nin son albümünü çoğunluk beendi, neden adamlar akıllandı eskiden harbi mallardı giynmeyi bilmez çok taşak sohbetler falan son albümü gib olsa bence greenday e de basardı da basamadan göçtüler bu diyardan Big Grin

green day ve blink182 yi karşılaştırmak zaten başlıca hata da neyse...

ama blink182 samimiyetini ben daha hiçbir grupta göremedim onu da belirtiym belki blink182 i sevmemin en büyük nedeni bu, zaten blink182 yi salla benim adamım MARK HOPPUS tur...

hadi bakalım uzatmayın daha, hatta cheki şuraya bi kilit at da bitsin muhabbet...

öff aynı şeyler önceki sayfalardada bin defa konuşuldu. "bilink zaten pankım demiyoki şöyleki böyleki vıdıvıdı"
samimiyet sahnede "markın ağzına attırdım MEHAHAHAHA tomun annesini siktim ZEHAHAHA" ise harbiden samimiler.
ayrıca son albümleri götüm gibi.
bitek travis'i beğeniyorum bi bakıma bilinkten.

ne demiş şair "green day ile blink karşılaştırması yapmayın allah çarpar. hiçbialakası olmayan iki grup. green day in en azından gerçekten güzel punkrock yaptığı bir dönemi varken blinkin sike sürülür müzik yaptığı bir anı olmamıştır hayatında."
(travis tre'nin enstrüman kabiliyeti baabında her çeşit eline verir)
(allahım affet)
Alıntı Yaparak Cevapla
11-05-2007, 11:04 PM

bring blink back
Alıntı Yaparak Cevapla
11-06-2007, 10:33 PM

blink182 severim işte kim ne diyebilir sikko olsun olmasın diğerleri çok bi bokta a.q Big Grin sallaaaaa allah affeder =))
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-07-2007, 12:06 PM

blink dağıldı çünkü adamlar zeki.
kendilerini boy aynasında görebiliyorlar.
miladını doldurmuştu zaten.şarkıları hala dillerde gezer sevilir.bende severim olursa hayır demem.
blink kaliteli tuvalet kağıdı gibidir.hatta mark hoppus'ta bunu söylemiştir.

başarısız bir albumdense dağılmayı tercih ettiler.
bence daha hayırlı oldu.çünkü yemicekti millet artık.
ava sik gibi zaten.plus 44 da beklediğim gibi çıkmadı.
bu herifler punk rock yapabilirmiydi ayrı ayrı ?
evet yaparlardı .. ama ne plus 44 ne ava blink 2 olmak istemediler.
tarzlardaki bu denli asi değişikliği buna bağlıyorum ben.

green day ise ayrı bir durum.
asla modası geçmicek bence.
bütün albümlerini dinlerim severim.
yeni albümü de büyük bir heyecanla bekliyorum.
burdaki tartışma kapansın artık ya.
blink blink nereye kadar gidin namık kemal,nazım hikmet okuyun...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-07-2007, 07:55 PM

dinlersin dinlemezsin tartışma konusu yapmayın.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-21-2007, 03:16 AM

hiç sıkılmadan dinleyecem herhalde
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-21-2007, 11:45 AM

hee ya beni hep böyle 14-15 ime götürür lisenin başları masum aşklar falan gelir aklıma Big Grin blink iidir...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-22-2007, 04:19 PM

Emin ol bir albümleri daha olsaydı kalitelerinden bir şey kaybetmeyeceklerdi hatta sound gittikçe daha da iyileşiyordu bence.Hatta bir ara son bir albüm bile çıkarıcaklardı bir-iki sene önce sanırsam Last For The Kids filan gibisinden.Anlıyacağınız ne ticari ne de manevi kaygıları yoktu yapacakları müzik açısından.Sadece Travis-Mark ve Tom anlaşamadılar bir türlü.

Fikirler öznel olduğu için pek bir şey diyemiyeceğim ama ne okuyup ne dinleyeceğime kendim karar veririm ve bence Blink 182 dünyadaki en sağlam grup.Bu fikrimi de hiçbir şey değiştiremez.

Blink 182 is Go(o)d!
Alıntı Yaparak Cevapla
12-22-2007, 06:23 PM

iPunk Yazılan:Emin ol bir albümleri daha olsaydı kalitelerinden bir şey kaybetmeyeceklerdi hatta sound gittikçe daha da iyileşiyordu bence.Hatta bir ara son bir albüm bile çıkarıcaklardı bir-iki sene önce sanırsam Last For The Kids filan gibisinden.Anlıyacağınız ne ticari ne de manevi kaygıları yoktu yapacakları müzik açısından.Sadece Travis-Mark ve Tom anlaşamadılar bir türlü.

Fikirler öznel olduğu için pek bir şey diyemiyeceğim ama ne okuyup ne dinleyeceğime kendim karar veririm ve bence Blink 182 dünyadaki en sağlam grup.Bu fikrimi de hiçbir şey değiştiremez.

Blink 182 is Go(o)d!

en ii grup pek doğru diil erşancım, iidiler, hoştular, ama aşırı ii diillerdi. ben onların ne biliim hayatı tiiye almalarını, eğlenmelerini, muhabbetlerini sevdim, müzikleri de hoşdu, son 2 albüm en güzelleriydi, ama onlara kadar daha ne baba gruplar var Big Grin
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-22-2007, 08:08 PM

blink182 Yazılan:
iPunk Yazılan:Emin ol bir albümleri daha olsaydı kalitelerinden bir şey kaybetmeyeceklerdi hatta sound gittikçe daha da iyileşiyordu bence.Hatta bir ara son bir albüm bile çıkarıcaklardı bir-iki sene önce sanırsam Last For The Kids filan gibisinden.Anlıyacağınız ne ticari ne de manevi kaygıları yoktu yapacakları müzik açısından.Sadece Travis-Mark ve Tom anlaşamadılar bir türlü.

Blink 182 is Go(o)d!

en ii grup pek doğru diil erşancım, iidiler, hoştular, ama aşırı ii diillerdi. ben onların ne biliim hayatı tiiye almalarını, eğlenmelerini, muhabbetlerini sevdim, müzikleri de hoşdu, son 2 albüm en güzelleriydi, ama onlara kadar daha ne baba gruplar var Big Grin

doğrudur oğuz..en baba grup olmasa da benim üstüne tanıdğım yoktur..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-22-2007, 08:27 PM

..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-22-2007, 08:35 PM

malta erigi Yazılan:bunnar green day den bile daha pop. yada ben baska bir grupla karistiriyorum.

daha popları için bkz: simple plan ,bkz: good charlotte
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-22-2007, 09:07 PM

malta erigi Yazılan:bunnar green day den bile daha pop. yada ben baska bir grupla karistiriyorum.

olsun be maltacım, popülerlik iidir, keşke biz de onlar gibin olabilsek di mi Big Grin
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-22-2007, 09:35 PM

blink182 Yazılan:

olsun be maltacım, popülerlik iidir, keşke biz de onlar gibin olabilsek di mi Big Grin

lan ouz, kız olsan sen verirdin herkese Big Grin
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-22-2007, 10:17 PM

olm dedim ya BENCE dünyadaki en iyi grup Blink182.Sence olmayabilir.Senin kriterlerin farklıdır benimkiler farklı.

Tarz olarak da pop diyemeyiz yani hala bunu tartışıyorsak yuh yaBig Grin Abi sen NU metal e,heavye metal e bilmemne metale yok bunlar metal değil diyor musun.Aynı olay buna da POP punk deniyor,nasıl old school new school skate bilmemne punk varsa bu da POP punk sadece POP değil.Bunu bünyelerimize bi güzel yedirelim artıkSmile
Alıntı Yaparak Cevapla
12-23-2007, 07:20 PM

plt_rADIOman Yazılan:
blink182 Yazılan:

lan ouz, kız olsan sen verirdin herkese Big Grin

olsun be efem, sen kız olmadan ver Big Grin
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-23-2007, 09:56 PM

ulan mavi tuş ne işe yarıo dedim bastım, 11 moderatöre gitti uyarı dedi.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-23-2007, 11:31 PM

affet abim yanlış yaptık ver elini öpim.
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Forum Atla:

İletişimTurkpunkYukarıya dönİçeriğe DönHafifleştirilmiş SürümRSS Beslemesi