Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
insan niye yaşar???
10-25-2004, 11:46 AM
insan niye yaşar???
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
insan niye yaşar???
öteki taraf için mi?ailen için mi?yoksa sirf hayatta oldugun için mi?

ben kendim için yasarim yani "amaç benim"
buyüzden de kendime yapabilecegim en iyi şey mutlu olmaktır.aileme borcum yoktur çunkü dogmayı ben istemedim.kim seden utanmam veya cekinmem çunku başkalarını mutlu edecem diye kendinimi kasamam.dinsizim(deistim) öteki taraf yoktur sadece sonsuz bir şimdi wardir. :twisted: dünyada yaşarim sadece mutlu olmak için.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-25-2004, 05:33 PM

ben,ben,ben bu biraz bencillik kokmamış mı?
bencillik oldugu yerde paylaşım yoktur.paylaşım yoksa arkadaşlık yoktur..arkadaşlık yoksa kendine ait degerler yoktur,sevgi yoktur,dostluk yoktur..haa yanlış mıyım?
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-25-2004, 05:47 PM

Ne demek abi aileme borcum yoktur çok saçma onların sana bakma yükümllüde yoktur o zaman atsınlar seni sokağada gör bak ebeni hayatı tanırsın belki.. başakalarını da mutlu edememde çok saçma sadece kendin için yaşa tamam ama o zaman herkez senin gibi düşünsün bak bakalım mutlu olabiliomusun yapayalınız bi bok anlaamzsın bu hayattan ne mutlu olursun ne de bi yere varırsın ii bi hayat istiosan sende ii olucaksın karşındakilere tenya nın dedii gibi bencil düşünüosun çok saçma bence..
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-25-2004, 09:05 PM

İnsan yemek, içmek ,işemek sıçmak sevişmek mek mek mek...için yaşar...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-25-2004, 09:28 PM

bencede, insan hayvandýr
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-25-2004, 09:45 PM

insan haywandır haywandır amma haywanında düşünenidir...lütfen bunu es geçmielim...
Alıntı Yaparak Cevapla
10-25-2004, 11:27 PM

bııığğ bizim pankçılar felsefe kokuyo yine
1.si pank bozar nikli cici çocuk nekadar çılgınsın sen ööleeee...
2.si tenya pek bi bencilce olması doğal çünkü ailene karşı yada kendinden başka herhangi birine karşuı bu kim olursa olsun bencilsindir hede hödö yazdıımı sallayıpda bişiler yazarsan açarım konuyu üşeniom şu anBig Grin
3.sü autlav bence buna kısaca mutluluk diebilirmiyiz suna hepsinin sonucunda mutlu oluyoruz
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-26-2004, 04:20 PM

hayatın anlamını sorguluyo inanlar..yürüyün be kim tutar..

insan kendi dengeini korumak için yaşar..kendi dengeini kurup koruyabildii an mutludur.
aıl konu birey olduu için toplumal değer yargı yoktur,mutluluk gennelleştirilemez,sınıflandırılamaz.toplum yoktur,topluluk vardır.inan bireyel dengesini topluluğa göre kurar ve korur ve mutlu meut olur öle işte vay a. koim..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-26-2004, 05:14 PM

...ölemedigi icin .
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-27-2004, 03:49 PM

ulan herkez marx olmuş amınakoyim açılın lan toplumu yaratan kişiler deildir aksine kişilerin karakterlerini yaratan toplumsal varlıklardır hüüeyt amınagoyim
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-29-2004, 09:46 PM

evet duydugum kadarıyla marx'ın bu olaylar üzerine çok iyi tezleri varmış..Herneyse toplum bencil oluşuma sahiptir.Toplum dışı olmak demekte bu toplumun kendi bencilligine karşı söylemiş oldugu sözdür..peki yaa gelelim ailelere?
bencillikten başka bişey degil gelecegin olsun diye yaptıgın mahvolmuş çocuklar der trainspotting..katılırım..tamamen masturbasyon ürünüyüz.ama peki bizi nasıl yetiştiriyolar önemli olan bu?çocuk yetiştirmeyi bilmeyen birileri sana ebeveyn olmuşsa bu saçmalıktır.ama sana gayet iyi bakabiliyolarsa sende onlara iyi bakmandır önemli olan Smile)
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-02-2004, 05:54 PM

ee ben napiym amınakoyim bana ellerinden geldiince iii baktılar bekledikleri tek şey okuyup adam olmamdı okuyamadım adamda olamadım olabildiim tekşey bir ÖLÜ noldu yani hayatım boyunca bu pişmanlıklamı yaşayacaım eöeööeöeöe yazık lan bana
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-02-2004, 08:33 PM

olum bence tek önemli olan şey onları mutlu etmek,etmek istiyosan hemen şimdi ne yapıp edip onları mutlu edicen,ölümlü dünya anasını satayım bugun varız yarın yokuz..bence yapmak istedigin şeyi kalk şimdi yap.mutlu etmek istiyosan onları mutlu et..bencil olmanın kimseye yararı yok..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-03-2004, 12:51 PM

Yaşamam gerektiği için yaşıyorum...
Bir sürü spermi geçen ben olduğuma göre bu hakediyorum...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-03-2004, 02:24 PM

bence bize bu sikik hayatta yarayabilecek ve bizi mutluluğa götürecek tek şey bencillik
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-03-2004, 03:22 PM

e insanIn egosunu da tatmin etmesi gerekir...ama bunun yanI sIra kendi cemberinin dI$InIda unutmamalI...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-04-2004, 02:12 PM

onu bunu deðiþtirmek için yaþar insan.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-04-2004, 06:46 PM

bencillik mutluluga götürmez bence.sadece herkesin bencil oldugu ortamda sadece kendine yer edinirsin..paylaşım herşeyi keşfeder mutlulugu bize tattırır..zaten düşünelim bir : aşk,dostluk,arkadaşlık hepsi paylaşım ürünüdür.hangimiz en iyi dostumuzu bişeyler paylaşarak kazanmamışız ki?bencillikte bu durumların zıttı yani paylaşımsızlıgı getiriyor.yani yalnız kalıyoruz..zaten yalnız kalan insanlara bakın egolarını tatmin etmek ugruna bir sürü arkadaşlık degerini parçalarlar..ne bi sevgi kalır ne bi dostluk..yani ego tatmini de kötü bişeydir.sen kendini düşünür ve yaparsın bi de buna insanlara karşı ön plana çıkmak eklenirse ne ala!!bok yoluna girdin demektir..Ama dogrusunu söylemek gerekirse herkesin paylaştıgı toplumda yaşamıyoruz.tabii toplumunda paylaşmasını beklemiyorum.fakat 2 insan arasında paylaşım olur..düşünürsek ten uyumu,ısı alış-verişi,birbirini tatmin etmek yani sekste bile bi paylaşım söz konusudur..ama hiç bir zman yapılmaması gereken kendini tatmin etmektir.çünkü bu digerlerine karşı üstünlük,liderlik manasına gelir bir yerlerde..
yanlış oldugumu düşünüyosanız yazın valla..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-04-2004, 10:44 PM

bence paylaşım dediğin şey karşılıklı ego tatmini ve karşılıklı çıkarların sonucunda ulaştığın noktadır örneğin bir kızı seversin ve o kızın yanına gidip ona sarılırken "ah benim canım sevgilim ona sarılayımda mutlu olsun kendini ii hissetsin" demeyiz yada hiçkimse kadın orgazm olup mutlu olsun die cinsel ilişkiye girmez kadın kendi orgazmını düşünür erkek kendi orgazmını ikiside tatmin etmek için bişi yaparlar ve biz buna sex deriz yani en doğal ve koyu paylaşım şekli vıdı vıdı işte yaw siktireeeeet
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-09-2004, 06:10 PM

bir pastayı 4 e bölersin.sonra bunları birer birer paylaştırırsın.peki yaa pasta kalır mı?tabikide kalmaz.peki ya paylaşım?
o da aynı kendinden parça koparıp karşı cinse veya arkadaşına vermektir.sonunda o da senle paylaşırsa bağlılık denen birbirinizin boşluklarını dolduran hal çıkar..
fakat orgazmda kendini bi üstün hissetmek daha büyük ego tatminidir.çünkü karıya sen sokarsın o da sokulur mantıgı var olur ego tatmini yapan insanda..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-10-2004, 04:03 PM

ahaha peki
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-10-2004, 08:50 PM

yok lam güzel güzel konuşuyoduk.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-10-2004, 09:44 PM

Ulan yaşadığınıza şükredin.Üzümünü yiyip bağını sormayın
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-11-2004, 03:11 AM

Winona 4 Life
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-11-2004, 04:24 PM

insan nie yaşart bilmiom ama bazen insanın tek amacı linusfuckpotato kardeşimizinki gibi bi imza gordüünde amınakoyim demek olabilioSmile darılma kardeşim

yav yaşamak öle bişi ki nekadar sorgularsan sorgula ne yaparsan yap asla bir temelde buluşmuo bence cok dallı budaklı ve sürekli yenilenebilen milyobnlarca istek ve amac var ve bunlar hayattaki her etkene göre deişe bilio karşımızda biri soyunduunda sex isteriz
yemek yemediimizde yemek isteriz
hava souk olunca ısınmak isteriz gibi basit milyonlarca ayrıntı düşün işte bunlara bakarak ben böle yaşarım sen bunun için yaşarsın demek saçma bence hepimizin istediiği anlık isteklerimiz için yaşamak ne istiosak onu yapmakTIR
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Forum Atla:

İletişimTurkpunkYukarıya dönİçeriğe DönHafifleştirilmiş SürümRSS Beslemesi