Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lost
12-03-2007, 09:00 AM

baya kaptırmış gördüm sizi
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-03-2007, 09:30 PM

kaptırılmayacak gibi değil ki ak

sadece acayip uzatmışlar sahneleri replikleri şuyu buyu bakışmalar , düşünmeler, mimikler falan acaip yavaş sanki hepsi charlie gibi eroin bagımlısı amk
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-07-2007, 11:55 PM

4. sezon ne zaman çıkıyor yaw
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-08-2007, 12:09 AM

şubatta
Alıntı Yaparak Cevapla
12-23-2007, 11:50 PM

31 Ocak Persembe günü Amerika'da New York saatiyle saat 21:00'de gösterilecek.
Yeni trailer cikti iki tane. Ufff ama nasil trailer insanin akli gidiyo! Yani bir Dharma Orientation Video kadar var!
http://www.youtube.com/watch?v=0ou7cWOTXJs Bu trailer uzun, bazi yerlerde cok acaip seyler görebiliyorsunuz. DementedElvis nick'iyle yazdim bi kac tane önemli yeri.
http://www.youtube.com/watch?v=CbY_dWObLho Bu kisa, ama yine de digeri kadar önemli. Cünkü ->
http://www.youtube.com/watch?v=NbHkQJ0SD1g burada izleyebilirsiniz, yavas hali trailer'in, acaip acaip seyler var. Yine DementedElvis nick'iyle comment olarak yazdim. Ayrica baskalarinin yazdiklarini da okuyun, degisik degisik seyler buluyor insanlar.
Alıntı Yaparak Cevapla
12-24-2007, 12:02 AM

izlemicem izlemicem dedim sittiimin dizisini ama biyerden kus oldu kondu cd lerimin araasına izledim tutamadım..
Alıntı Yaparak Cevapla
12-27-2007, 02:05 AM

BlowJoe Yazılan:31 Ocak Persembe günü Amerika'da New York saatiyle saat 21:00'de gösterilecek.
Yeni trailer cikti iki tane. Ufff ama nasil trailer insanin akli gidiyo! Yani bir Dharma Orientation Video kadar var!
http://www.youtube.com/watch?v=0ou7cWOTXJs Bu trailer uzun, bazi yerlerde cok acaip seyler görebiliyorsunuz. DementedElvis nick'iyle yazdim bi kac tane önemli yeri.
http://www.youtube.com/watch?v=CbY_dWObLho Bu kisa, ama yine de digeri kadar önemli. Cünkü ->
http://www.youtube.com/watch?v=NbHkQJ0SD1g burada izleyebilirsiniz, yavas hali trailer'in, acaip acaip seyler var. Yine DementedElvis nick'iyle comment olarak yazdim. Ayrica baskalarinin yazdiklarini da okuyun, degisik degisik seyler buluyor insanlar.
Lan yorum yapsaniza lan Lostdaslar!
Alıntı Yaparak Cevapla
12-27-2007, 03:35 AM

3. sezonun son bölümünde we ve to go back kate falan diyo ya jack, onu son sezonda falan tahmin etmiştim, daha önceden olucak sanırım.baya bişi olcak, jack sanki gidip kurtaralım onları der gibi we ve to go back falan diyo
şu adada bulunan dharmayı katleden "others"lar ne alaka gelmişler falan, neden katletmişler, amaçları ne? bunlarıda çok merak ediyorum.
bide o yolladıın linkte 1.03 te hurley jack'in babasını otururken görüp kaçıyor :shock: :shock:
bide çarli nerden çıkıyo tekrar ya :shock:
Alıntı Yaparak Cevapla
12-27-2007, 02:03 PM

Komünist Yazılan:3. sezonun son bölümünde we ve to go back kate falan diyo ya jack, onu son sezonda falan tahmin etmiştim, daha önceden olucak sanırım.baya bişi olcak, jack sanki gidip kurtaralım onları der gibi we ve to go back falan diyo
şu adada bulunan dharmayı katleden "others"lar ne alaka gelmişler falan, neden katletmişler, amaçları ne? bunlarıda çok merak ediyorum.
bide o yolladıın linkte 1.03 te hurley jack'in babasını otururken görüp kaçıyor :shock: :shock:
bide çarli nerden çıkıyo tekrar ya :shock:

Yok moruk, Hurley Jacob'un suratini görüyo, indirdim videoyu baktim yine.
Bence Jack "we have to go back'i" adanin sirrini ögrendikten sonra adadan indigine pisman oldugu icin söylüyo. Bi de Jack geri dönmek istiyo, cünkü Ben'in de dedigi gibi diger hayatinda tutunabilecegi hic bir sey yok, karisi terketmis falan filan.
Others bence iyi olan taraf, Dharma bunlara eziyet etmistir, Others da "siktirin lan" demistir bunlara. Black Rock'un kimin gemisi oldugunu bilenler, belki Natives'in kim olabilecegi konusunda bir fikirleri olabilir. Lost Experience oyununda Black Rock'un kimin gemisi oldugu aciklaniyor.
Alıntı Yaparak Cevapla
12-27-2007, 02:27 PM

jack'in babasına çok benziyo o adam yanlız. bide charlie geri mi dönücek sence ?
Alıntı Yaparak Cevapla
12-27-2007, 03:43 PM

dharma orientation videosunda o tavşana noluyo yav. ben bi bok anlayamadım konuşmalardan biri bi açıklasın. ışınlanıyomu o tavşan?
Alıntı Yaparak Cevapla
12-27-2007, 04:10 PM

Casimir Effect neymis, Wiki'de ona bak, belki anlarsin, ben anlamadim Big Grin
Video'da Jack'in babasi da var, o dogru, ama Hurley Jacob'dan korkuyo.
Yok Charlie dönmez. Hurley halüsinasyon görüyodur yine.
Alıntı Yaparak Cevapla
12-27-2007, 04:44 PM

galiba yapanları greve girmiş öbür sezon cekilmiyomuş galiba öyle bişiler duydum
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-27-2007, 05:42 PM

bu dizide çok garip be kardeşim ulan 3 sezon finalinde hayda pat diye başa döndü neye uğradığımı şaşırdım bitmez bu dizi.

evet grevdeler yalnız lost değil tüm diziler yada çoğu diyim senaristleri grevde diziler erken final yaptı
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-27-2007, 06:08 PM

nerde başa döndü ya :S flash forward onlar.
Alıntı Yaparak Cevapla
12-27-2007, 09:41 PM

başa döndü derken yeni başlıor gibi bişey oldu onu dedim
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-27-2007, 11:13 PM

iyice karıştı zaten herşey çok merak ediyorum.başlasa artık
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-27-2007, 11:17 PM

blowjoe nun verdiği linkler falan baya güzel yaa insan çok merak ediyo neler olcak falan die, lock falan çok önplanda olcak sanırm.
bide geçen gün bi arkadaşım söyledi hurley akıl hastanesindeyken duvarlarda bu adanın resimleri varmış falan diye..
Alıntı Yaparak Cevapla
12-28-2007, 12:15 AM

Esas en önemli resim the Hatch'deki Joshua Tree ulusal parkinin resmiymis, öyle diyor yapimcilar. Lost'un Psychology Test Orientation Video'sunda da gözüküyor ayni resim. Lost'un sirrini cözecek en büyük anahtarlardanmis. Suraya da bakin, hangi resim oldugunu anlarsiniz.
http://lostpedia.com/wiki/Joshua_Tree_Print
Alıntı Yaparak Cevapla
12-28-2007, 12:29 AM

:shock: neki acaba, sen ne düşünüosun nolcak sence blowjoe
Alıntı Yaparak Cevapla
12-28-2007, 12:42 AM

Abi ben teori üretmeyi birinci sezondan sonra biraktim, sadece bildiklerimi söylüyom, bana sormayin, zaten ne desek tersi cikacak.
Ama gecen gün bi Alman forumunda Smoky canavarinin cin olup olmadigini tartisiyolardi, bayaa bayaa Kuran'dan cin yani, bi sürü bi sürü biseyler yazmislar niye öyle olabilir diye, bayaa ilgincti. Ama ben eminim ki bütün Lost'ta gecen seylerin dinle hic bir alakasi yok, yani karistirmiyalim hic tanri manri felan olaya.
Alıntı Yaparak Cevapla
01-15-2008, 12:32 AM
Re: Lost
Lan allahsizlar kac gün kaldi baslamasina dördüncü sezonun, hala muhabbet dönmüyo lan burda, heyecanliyim lan!
Alıntı Yaparak Cevapla
01-15-2008, 12:37 AM
2 hafta daha sabırSmile
Alıntı Yaparak Cevapla
01-15-2008, 12:49 AM
3. sezonu bitirmedim lan dahaaBig Grin
Alıntı Yaparak Cevapla
01-15-2008, 05:02 PM
Cüs lan bitirsene, 3. sezonu ben 2 günde felan bitirmistim, nasil duruyosun lan?
Üfff, 4. sezonun spoilerleri cok fena chekicim, cok fena heyecan yapiyom.
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Forum Atla:

İletişimTurkpunkYukarıya dönİçeriğe DönHafifleştirilmiş SürümRSS Beslemesi