|
ESKISEHIR- DELI GOMLEGI KONSERI- 6 OCAK
|
|
12-28-2007, 04:02 AM
|
|||
|
|||
|
ESKISEHIR- DELI GOMLEGI KONSERI- 6 OCAK
DELI GOMLEGI, "KÜL" ile birlikte,
6 OCAK PAZAR GUNU, SAAT: 22.00'de ESKISEHIR - ARES BAR'DA sahne alacaktir. Giris: 7 YTL'dir. Afis de yakinda burada olacak. |
|||
|
12-28-2007, 05:34 AM
|
|||
|
|||
|
deli gömleğini izlemiş olucam böylelikle merak ediyodum çoktandır.
|
|||
|
12-31-2007, 11:23 AM
|
|||
|
|||
|
|||
|
01-06-2008, 01:30 AM
|
|||
|
|||
|
forumda eskişehirli var mı bilmiyorum ama konser bu akşam. eskişehirliler buyursun..
yarın okul var, sınav var filan demesin =) |
|||
|
01-09-2008, 07:48 PM
|
|||
|
|||
|
Re: ESKISEHIR- DELI GOMLEGI KONSERI- 6 OCAK
sınav var dedim ama yine gittim ehehe çünkü 2 seferdir gidemiyorum bu sefer gittim eğlendim. çok tenhaydı eskişehirde çalmaktan çok keyif alıyomuş özver
hee bide basçı yeni mi yoksa başka bişey mi biraz emanet gibi duruo grupta bide heran heavy çalıp çılgınca kafa sallıcakmış gibi görünüodu.. |
|||
|
01-10-2008, 12:03 AM
|
|||
|
|||
|
=)...yok tamamen deli gömleği basçısı=)
|
|||
|
01-14-2008, 08:02 PM
|
|||
|
|||
|
yav bunu anlatcam yavv içimde kalmasın konser bitti garson yanımıza geldi nasıl beğendiniz mi dedi bende kül grubunun son 2-3 şarksını dinlemiştim deli gömleği gayet iyiydi zaten bende demoları fln var yine çağırın dedim adam deli gömlee bu ikinci çıkan mı dedi bende hee dedim abii o nee kafamı siktiler lan bu müzik değil derken abi işte granç dedim hani nirvana en ünlüsü yavv bırak mua koyam tır geçti üstümden 3 gün kendime gelemem artık ben burda çalışan adamın bölesini görmedim diye sayıklarken bende cevap vermenin manasız olduğunu düşünüp gülerek çıktım ordan
bence istediği etkiyi yaptı deli gömlği |
|||
|
01-14-2008, 08:31 PM
|
|||
|
|||
|
ahahahahahahaha
|