Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ülkemiz Medyasının Hasta Edici Jenerik Müzikleri
01-03-2008, 06:56 PM
Ülkemiz Medyasının Hasta Edici Jenerik Müzikleri
Geçen gün Pazar günleri yayınlanan magazin programlarından birinde bi haberde fon "A Perfect Circle" çalıyodu.
Bugün Esra Ceyhan'da Deftones çaldı.
Haberlerde Limp Bizkit, Metallica eksik olmuyo zaten.
Nooluyo lan böyle.
Varsa tanık olduğunuz dumurlar yazın.
Hepsini geçtim A Perfect Circle beni benden aldı a.k.
(Not: Alayına denk gelmemin sebebi annem ve salonda estirdiği kumanda terörüdür.)
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-03-2008, 07:55 PM
Re: Ülkemiz Medyasının Hasta Edici Jenerik Müzikleri
Zibidi Yazılan:Bugün Esra Ceyhan'da Deftones çaldı.

hehe buna ben de tanık olmuştum bi kere.
bi de ATV ana haber bülteninde ne zaman acı dolu bi haber cıksa fonda "requiem for a dream"in soundtracki calıyodu bi ara. o da cok dumurdu.
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-03-2008, 11:32 PM

am agızlılar madem arabesk film kıvamında dramatik haber yapıonuz niye daha o taraftan müzikler kullanmıyosunuz dememek işten bile degil bu lavuklara.karıyı kocası orospularla aldatmıs, kumara düsmüş, pavyondan cıkmıyo diye anlatıp fonda salak bi rock grubunun parcasını calmak sacmalıgın son noktası herhalde.hele bide magazin programlarındaki istanbul gecelerinin bar kavgalarının arkasında calıyolar sanki newyork çete savaşları amına koyum.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-04-2008, 01:10 AM

ahahua elektrot gibisiniz
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-04-2008, 03:19 AM

tiersen in amelia icin yaptigi müzikler atv de çaliyor tabi salak ali kirca show a geçmis show da ayni formata dönmüs orada çalar
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-04-2008, 09:31 AM

deftonesun hangi parçası çalıyo?
Alıntı Yaparak Cevapla
01-04-2008, 11:54 AM

shove it =)
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-04-2008, 12:48 PM

oha onu nerede kullanmışlar bunlar ya Big Grin
Alıntı Yaparak Cevapla
01-04-2008, 02:50 PM

Eskiden Reha Muhtar zamanlarinda Turok 2 oyununun müziklerini caliyolardi, o siralarda da Turok 2 cok oynardim ben, cok tirsinc bir oyundu zaten, o müzik gelince degistirirdim kanali, cok fenaydi lan.
Alıntı Yaparak Cevapla
01-04-2008, 05:00 PM

aydın doğanın kanallarında ska-p calıyo beşiktaş tvde de punk tarzı şeyler calıyo
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-04-2008, 05:41 PM

hiç dikkat etmedim gerçi tv izlediğim yok ama ne bilim bi kere olsun denk gelmedi haberleri izlerim ara sıra onuda farketmedim. bundan sonra dikkatlice dinliycemBig Grin
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-04-2008, 05:49 PM

ska-p çalıyo hiç dikkat etmedim ya.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-04-2008, 08:26 PM

haklısınız biz türklere garip gelio bu olaylar ama amerikada adamlar hep rock punk metal çalıolar filmlerde programlarda abartıoruz bu olayları bence millet ne yaparsa yapsın
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-04-2008, 09:58 PM

NoeFikS Yazılan:haklısınız biz türklere garip gelio bu olaylar ama amerikada adamlar hep rock punk metal çalıolar filmlerde programlarda abartıoruz bu olayları bence millet ne yaparsa yapsın

garip gelmiyo komik geliyo, abarttığımız ve "yapmasınlar" dediğimiz filan da yok. sadece gülüyoruz -ben kendi adıma konuşiim- gülüyorum.
Alıntı Yaparak Cevapla
01-04-2008, 10:37 PM

arkadaş bu tarz şeylerin nasıl programlara fon müziği yapıldığını bilmiyo ondan konuşuyo. magazin programında adam birine hakaret ediyo ortam gerilmiş deftones giriyo a.k.
ya da haberlerde motorcular şov yapıyo -ki şov tivinin değişmez haber görüntüsüdür her 2-3 ayda bir düzenli yayınlanır- arkada metallica falan çalıyo. zaten haber aşırı gereksiz ve haberin sunumu vasat, bi de üstüne o fon gelince sikindirik ötesi bi hal alıyo durum.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-04-2008, 10:48 PM

valla bana da denk geldi habertürk mü yoksa kanaltürkmüydü neydi birinde blink-182 - all the small things ve green day - american idiot çalıyodu ehuha Big Grin
gs tv'de de bi klibin'de green day- baket case çalıyordu 8)

heyt be dedim medya'da puNk olmus 8) asdsd
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-15-2008, 05:57 PM
32. gun yillardir war of the worlds den vazgecmedi. bide children of sanchez ve bilimum mike oldfield parcalari cok kullanilirdi eskiden.
Alıntı Yaparak Cevapla
01-15-2008, 05:59 PM
ha bide son zamanlarda seyi cok kullaniyorlar, ps2 oyunlari var ya 'god of war 1 ve 2.'
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Forum Atla:

İletişimTurkpunkYukarıya dönİçeriğe DönHafifleştirilmiş SürümRSS Beslemesi