Arkadaşlar ilan gayet açık, Gitar herkezinde gördüğü gibi iki Humbucker'lı (yani 4'lü manyetik demek istedim, Humbucker'ı iki manyetik olarak sayan arkadaşlarımızı görünce forumda

), gitarın tonları hakkında şunu söyleyebilirim ki, karakteristik olarak dolgun heavy tonları alabileceğiniz bir gitar. Ama tabi yaptığınız bir projede gitardan alıcağınız ton daha fazla efektörünüze ve amfinize bağlı. Zakk Wylde'ın teorisi şudur; Alacağınız tonda,
%5 - Gitar
%25 - Efektör
%30 - Amfi ve Ses Sisteminiz
%40 - Sizin Parmaklarınız
Ki bu şema kesinlikle doğrudur. Bu gitar almak istediğiniz tonları doğru ekipmanla size fazlasıyla sunar. Fiyatın bu kadar ucuz olmasının sebebi gelecek hafta Türkiye'den ayrılacak olmam. Bu gitarıda götürmek çok istiyorum ama hali hazırda elimde 1965 Gibson SG ve El Yapımı bir bas gitarım var ve 3 gitarla oraya gitmem gayet saçma olur. Bunuda Türkiye'de bırakmak yerine gerçekten müziğe gönüllü bir arkadaşa ucuza vermeyi tercih ederim. Türkiye'de bira tane daha bulmanız imkansız olan bir gitar. Rengi hakkında şunu söyleyebilirim ki, ben zaten ilk olarak gitarın rengine vuruldum. Eğer siyah giyinmeyi seviyorsanız gitar sizinle sahnede süper parlıyor. Zaten her türlü dikkat çekici bir gitar. Ki burası TurkPunk forumu eğer punk çalıyorsanız rengi sahnede sizin işinize çok yarar.