|
kaygısızlar
|
|
07-02-2007, 12:14 AM
|
|||
|
|||
serdar nigiz Yazılan:benim dürzü anlayaşım daha farklı bi tavırda tabirde hakaret etmek istesem küfrederdim dangalakda hoş bişey gerçi.saçmaladın.. |
|||
|
07-02-2007, 05:15 PM
|
|||
|
|||
|
myspacedeki sarkılar indirilmeye hazır..isteyen indirebilir <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.myspace.com/kaygisizlar">http://www.myspace.com/kaygisizlar</a><!-- w -->
hayatına değer ver.. |
|||
|
07-04-2007, 10:47 PM
|
|||
|
|||
|
şarkıları indirilebilir hale getirmeniz halka dev bir hizmettir! her müzik severin ekmek ve su kadar ihtiyaç duydudu bu şarkıları bir tıkla dinleyebilmesi tarif edilemez bir mutluluk! halk yoğun myspace sayfalarının açılmasını beklerken harap oluyordu! bu arada akorlarınızı çözüyorum haberiniz olsun! :lol: korsan bi kaygısız grup kurup yolumu bulcam!
|
|||
|
07-22-2007, 11:25 AM
|
|||
|
|||
|
bu grubu beyeniyorum iyi grup olucak ilerde bence
|
|||
|
07-22-2007, 12:39 PM
|
|||
|
|||
|
ve Necati şarkısını çok tuttum bir yerden tanıdık geldi ama farketmez çok güzel olmuş arkadaşlar
|
|||
|
09-01-2007, 05:07 PM
|
|||
|
|||
|
yeni demo öncesi ilk kıyagımızı gecip myspaceye ew mamülü olan BENİ BIRAKMA SANA sarkısını koyduk..dinlein dinlettirin...yeni demo süper olacak bunuda burdan söyliyim..
hayatına değer ver.. |
|||
|
01-08-2008, 03:03 PM
|
|||
|
|||
|
2nci demo KAOS DEVAM EDİYOR dan BURJUVA adlı sarkımızı numune olarak huzurlarına sunuyoruz.... <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.myspace.com/kaygisizlar">http://www.myspace.com/kaygisizlar</a><!-- w --> .. tıkla w dinle
|
|||
|
01-10-2008, 03:15 AM
|
|||
|
|||
|
Re: kaygısızlar
burjuva süper şarkı özellikle sölerine hasta oldum konseriniz olacakmı yakında?
|
|||
|
01-10-2008, 10:18 PM
|
|||
|
|||
|
eyw gogo..diger kayıtlarıda bas göz ettikmiydi konser olur..bekleriz..
hayatına değer ver.. |
|||
|
01-10-2008, 10:43 PM
|
|||
|
|||
|
dürzü diye karısını pazarlayana denmez..
dürzilik islamın küçük bir mezhebi olup, şii-alevi-hristiyan inancından harmanlanmış bir mezheptir argo olarak dilimize girmesi ise sünni-totaliter islamın, kendisi dışında kalan inançları yok sayıp aşağılamasıyla ilgili.. sebebide, sünnilerin islam dininin yok saydığı reenkarnosyan inancına inanmalarından kaynaklanıyo.. bu yüzden sapkın olarak nitelendiriliyorlar.. zaten islamdaki hakim sünni ideoloji [akp kıvamı] kendisi dışında kalan inançlara ne zaman yaşam hakkı vermişki serdar nigizin anlayışı bana daha mantıklı geldi yoksa dürzilik candır, çeşittir .. karı pazarlamaya benzemez |
|||
|
01-10-2008, 10:57 PM
|
|||
|
|||
Piyan Yazılan:dürzü diye karısını pazarlayana denmez..yaptıgın bilgilendirmeler için eyw piyan ama o olay coktan olduda bitti maşallah..eger yaptıgımız yeni demonun yeni kaydı olan burjuvayı myspaceden dinleyip iyi kötü bi yorum yazsan daha süper olurdu..hürmetler.. hayatına değer ver.. |
|||
|
01-10-2008, 11:14 PM
|
|||
|
|||
|
eyvallah
)
|
|||
|
01-14-2008, 09:07 PM
|
|||
|
|||
|
burjuva ilk kayıtlara göre gayet güzel olmus
böle bozmadan devam arkadaslar |
|||
|
01-17-2008, 10:07 PM
|
|||
|
|||
|
şarkı çok güzel olmuş elinize sağlık özellikle kayıt kaliteside daha iyi + müzikal anlamdada kendinizi geliştirmişsiniz ilk kayıda göre konser de canlı dinlemek daha bi hoş olucak
|
|||
|
01-17-2008, 10:56 PM
|
|||
|
|||
|
burjuvapunk,,ilk haline göre deişmis ama daha iyi olmus,sözleri güzel vokalide gayet begendik efendim tebrikler sevgiler,,bu arada canli performansta bekleriz artik,,
|
|||
|
01-20-2008, 10:47 PM
|
|||
|
|||
|
necati vidyosu hosuma gıttı. devam beyler
|
|||
|
01-23-2008, 02:39 PM
|
|||
|
|||
mew Yazılan:burjuvapunk,,ilk haline göre deişmis ama daha iyi olmus,sözleri güzel vokalide gayet begendik efendim tebrikler sevgiler,,bu arada canli performansta bekleriz artik,, kaygısızlar beklentilerinizi boşa çıkarmıcak ve en kısa zamanda demonun diğer şarkılarını tamamlar tamamlamaz konser olayına girişecektir.. not: "aaa yeter artık, çıkarın şu diğer şarkıları yada olanlarla idare edin, öldük, bitik, dayanamıyoruz, isteriz isteriz kooonnser isteriz" diyenler varsa da kaygısızlar hemen bi u dönüşü yapıp konserlere başlar.. bunu da götümden uydurdum.. :shock: |
|||
|
01-23-2008, 05:23 PM
|
|||
|
|||
|
Arkadaşlarıma "KAYGISIZLAR DİYE Bİ GRUP KEŞFETTİM,KAYDI BİRAZ VASAT AMA ŞARKILAR GÜZEL" demekten bıkmıştım ! "Burjuva" nın kaydı "KAYDI BİRAZ VASAT AMA" kelimelerini sölememe gerek bırakmıyor ! Beni bu yükten kurtardığınız ve her zaman daha iyiyi yapacağınızı göstererek , sağlam bir grubun takipçisi olduğumu ispatladığınız için teşekkür ederim ! Bu uzun ve hürmet dolu cümleyi sevinçten ne yaptığımı bilmediğim için kurmuş olabilirim
"LAFTA HEP PUNK AMA GİYİNİR O MARKALI" :wink:
|
|||
|
02-02-2008, 09:31 PM
|
|||
|
|||
Tutmaz Yazılan:Arkadaşlarıma "KAYGISIZLAR DİYE Bİ GRUP KEŞFETTİM,KAYDI BİRAZ VASAT AMA ŞARKILAR GÜZEL" demekten bıkmıştım ! "Burjuva" nın kaydı "KAYDI BİRAZ VASAT AMA" kelimelerini sölememe gerek bırakmıyor ! Beni bu yükten kurtardığınız ve her zaman daha iyiyi yapacağınızı göstererek , sağlam bir grubun takipçisi olduğumu ispatladığınız için teşekkür ederim ! :wink: bişey değil.. :shock:
|
|||
|
02-08-2008, 11:31 PM
|
|||
|
|||
|
necati şarkısının video suna bayıldım şarkılar çalıştıkça daha iyi olucak gibi geliyor ama bişeyler var bu kaygısızlarda konser olsada bide canlı izlesek
|
|||
|
02-15-2008, 02:49 PM
|
|||
|
|||
red Yazılan:necati şarkısının video suna bayıldım şarkılar çalıştıkça daha iyi olucak gibi geliyor ama bişeyler var bu kaygısızlarda konser olsada bide canlı izlesekvalla calısıyoruz bizde cok istiyoruz canlı canlı calmak..konser oldugunda bekleriz..
hayatına değer ver.. |
|||
|
02-19-2008, 01:17 PM
|
|||
|
|||
|
bizimi sikionuz lan..hani nerde yeni sarkılar...cabuk olun..
|
|||
|
02-19-2008, 01:56 PM
|
|||
|
|||
|
güzel grupmuş başarılar...
|
|||
|
02-19-2008, 02:30 PM
|
|||
|
|||
|
ben demoyu istiyorum yetkililere duyurulur...
|
|||
|
02-21-2008, 12:37 PM
|
|||
|
|||
trockya Yazılan:bizimi sikionuz lan..hani nerde yeni sarkılar...cabuk olun.. edepli ol sütü bozuk..emin ol o kıllı g*tüne bakmam,bakmayız,bakılmaz.. ![]() cheki Yazılan:ben demoyu istiyorum yetkililere duyurulur... hayhay efendim..yani demo bugün cıksa,yarın elinde..bizler inandık sizde inanın
hayatına değer ver.. |
|||
|
|