sonsamuray yazdı:
uzun zamandan beri severek izlediim punk ortamındaki olaylardan bazıları ilginç geldi anlatıcam bu arkadaşların çou kendilerini ortamın akışına kaptırmış baba parasıyla kuştüyü yatakta uyumaktan olaya konsantre olamamıştır konserlere girerken dam olayı , içerde aşk mevzuuna girdiinde polise havale yetmedimi son otobüsü kaçırmadan eve yetişme yada arabayla mevzu yaratma ortamlara yalakalık yapma bilemiyom ama punk böle oluyosa ki olmuyo bırakalım arkadaşlar boş mevzuları işgal evi diom yanaşan yok sokak hayatı diom annem bekler yarın okul var sınava çalışcam.....madem bu bizimkiler dürkçe konuşuyo madem biz buralarda punk olayıyla ilgileniyoz ortam punk olsun mevzumuz var ki benim derdim bu o zaman olaya girelimde dünya punk görsün ........ herkes ii yaşasın ortamlar güzel olsun dabide götümüz kalkmasın diom...
dostum yanlış kitaplar okumuşsun sen..şaka bi yanada. her insanın kendine ait kaygıları vardır. kimi eve erken gitmek zorundadır. kimi okulunu bitirmek zorundadır. burası ingiltere değil işsizlik maaşı yok..insanlar çalışmak zorundadır. ki pank mank diyosun.bide ozaman working class olayından bak biraz..böyleyken bile çalışıyo insanlar..yurt dışındada böyle bu. insanlar çalışıp bişiler yapıyo. bunlar insanı insan yapan şeyler ki bunlar pank yapmaktan alıkoyuyosa sana göre insanları..ozaman bırak hepsi insan kalsınlar.. gençlik ateşiyle yanıp tutuşmanın manası yok..