|
ee olmuyo bu ollie :'(
|
|
06-13-2007, 10:22 PM
|
|||
|
|||
|
bende yapamıyorum sonucları hep yaralanma oluyo
gecen bi gaz merdivenden attım kendimi kaykayla beraber bakalım durcakmıyım diye durmuyomusum ben yuvarlanıyorum dusme gibi bi ozelligimde yok atıyorum kendimi nerde durursam... ne olcak bnm bu halim guvenlikciler bile dalga geciyo benle ya boyle ollie yapmayı anlatan bi video falan varsa koysa bir arkadasımız..
|
|||
|
06-14-2007, 10:15 AM
|
|||
|
|||
|
asdasd uzun zaman oldu 4-5 gün kayıp bırakmştm dün tekrar başladım çimde show it kastım 10 sefernden 9 unda yapıorm ama sen gör ki betona çıkınca zıplamaya korkuyorum =)
|
|||
|
07-16-2007, 11:48 PM
|
|||
|
|||
|
ollie yaparken dingilleride bozduk aq sağa çekiyo kaykay
bıraktım ya ollie zor hakkaten
|
|||
|
07-17-2007, 03:35 PM
|
|||
|
|||
|
ollie tarifi yaptıydım bi ara kaykayci.com'da ; forumlar/yeni üyeler/ alitrk'da birzamanlar yeni üyeydi başlığını bi kurcalayın... teknik yardım/alitrak'tan reçeteler başlığında da kickflip tarifi var.... inatla ilgilenenlere...
|
|||
|
09-18-2007, 12:26 PM
|
|||
|
|||
|
ollie 2 ayda yaptım ama bilen bi ark gösteriodu gerçi 2 hafta yatakda kaldım çok pis düşmüştüm..!
|
|||
|
09-22-2007, 11:45 AM
|
|||
|
|||
|
BEN TAM 3 AY ÇALIŞTIMMMMMM YAPMAK İÇİN ama sonuşta yaptımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
|
|||
|
09-23-2007, 07:50 PM
|
|||
|
|||
|
en az 1 ay var
örenmene ama tabi pürssüz gzl oliiler için 1 senedr fln ollie yapablio olman lsm
|
|||
|
09-24-2007, 02:53 PM
|
|||
|
|||
|
ollie çıkardım valla yapıom
|
|||
|
01-03-2008, 01:35 AM
|
|||
|
|||
|
ollie yaprk dıkt etmnz gerkn 3 5 bısı war onları yaprsnz anasını bıle sıkersnz
durus cok onemlı on ayak boltlarn (vidalarn) hemn arksnda olck arka aayak ıste topuk dısarda olck hafft arka ayagnzla vurdgnz zmn ollıe ıcın trak sesını duyun o ses cıkmdn ollie olmz ![]() board kalktıgı zmn aka ayagnzıda kendınze cekn on ayagınız ılerı surtun ıyıce boardu hızalyn bnm genlde yaptıım bı taktk war cok ıse yarıo ollide ve butun fliplerde kullanıom maksımum kartn reklmndakı gıbı zıplyn ama bacaklrnızı kırark cok ıse yarıo |
|||
|
01-22-2008, 12:14 AM
|
|||
|
|||
Re:
Kolibasili Yazılan:her gencin başına gelir o bi kere.Herkes bi kere ''neredeyse'' ollie yapmıştır yani ahauahauh kesinlikle >_< |
|||
|
01-31-2008, 09:56 PM
|
|||
|
|||
|
Re: ee olmuyo bu ollie :'(
bi tane adam gibi bi skate alabilsem
![]() kırtasiye tipi bişe war onlada olmuyo ama ordan burdan atlıyoz daha kırılmadı hayret ettim her sefer kaykay atladıgım yerin üstünde kalıyo nedense :lol:
0y Fuckin Life
|
|||
|
02-05-2008, 11:17 AM
|
|||
|
|||
|
izleye izleye yapıyorsun
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=iLm0BhDtBj4" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.youtube.com/watch?v=iLm0BhDtBj4</a><!-- m --> <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=TbMAWtr4Z68" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.youtube.com/watch?v=TbMAWtr4Z68</a><!-- m --> aç bu videoları geç pc nin başına çıplak ayakla yap valla ölyle öğrenmiştim yerinde sıçta önce kaymadan.. sol ayağını kaykayın en arkasına yerleştir (parmak ucuyla böyle)... sağ ayağınıda tam tekerlek vidalarının gözüktüğü yerin biraz altına enine koy.. sonra eyil .. çöm yere ... sıçrarken aynı anda arka ayağını pompalar gibi zıplat kaykay yükselise geçcek (tabi seninde sıçraman lazım göz yanılması yani aslında sen sıçrıyosun kaykay arkandan geliyor) sonra öndeki ayağınla kaykayı it ve inişe geç...kendini videoya kaydetmen çok işe yarar .. kendini izle ve izlediğin videolardaki heriflerden nei eksik yaptığını anlamaya çalış... kay kay kayarak öğrenilir alksjflkasjflkasf :shock: :mrgreen: hiçte zor değil yeterki isteyin falan filan ![]() ![]()
|
|||
|
02-05-2008, 06:48 PM
|
|||
|
|||
|
ehehe
0y Fuckin Life
|
|||
|
02-08-2008, 11:05 PM
|
|||
|
|||
|
Bak hergun aralıksız 3-4 saat kayıyorum 5 gundur bnmde daha oturmadı ama oluyo gibi yeni başladım bende ama oturması için bu ritimle çalışmam lazım bu çalışmamın sonunda anca 1 hatta 2 ayda rahat ve kendi stiline göre ollie oturur aceleye gerek yok zaten , ama oenmli olan yanlısını gostericek bilen birileri sana yardımcı olmalı... slmlar...
|
|||
|
02-16-2008, 08:33 PM
|
|||
|
|||
|
bende hergün ollie deniyorum ama zamanla olcak sanırım.. bu arada digiturk yayını olanlar varsa extreme sports kanalında günde 50 defa gösteriyo nasıl yapılcağını. ollie , kickflip vs vs ..
|
|||
|
02-23-2008, 01:17 PM
|
|||
|
|||
|
saat kaç gibi başlıyoprogram bilgi verebilrmisin
|
|||
|
02-26-2008, 02:38 PM
|
|||
|
|||
|
olıyı 6 ayda dogru duzgun yapmaya baslamıstım
sımdı 4 board olım var mutluyum |
|||
|
03-13-2008, 06:28 PM
|
|||
|
|||
|
Heh 1 ayda
|
|||
|
03-15-2008, 04:57 PM
|
|||
|
|||
|
Alalı 1 hafta 1 gün oluyo ollie yi hafiften yapıroum tabiki mükemmel olması için çalışmk lazım. her gün denemen lazım en azından 45 dk fln. ben arka ayaı kaldıramıodum arklar yardımcı oldular saolsunlar.
|
|||
|
03-23-2008, 03:27 PM
|
|||
|
|||
|
hehe bi günde çözdüm la ollieyi iş sadece pratik yapmaya kaldı
|
|||
|
03-24-2008, 03:56 PM
|
|||
|
|||
|
1 günde çözdüysen ne güzel benim 5 günümü aldı..
|
|||
|
03-25-2008, 04:50 PM
|
|||
|
|||
Newbie_skater Yazılan:1 günde çözdüysen ne güzel benim 5 günümü aldı.. şimdi yaklaşık 10 cm olliem var durduüum yerde
|
|||
|
03-30-2008, 02:25 AM
|
|||
|
|||
dead-punk-story Yazılan:hehe bi günde çözdüm la ollieyi iş sadece pratik yapmaya kaldıhelal lan, iyiymiş bir gün. |
|||
|
04-10-2008, 12:40 AM
|
|||
|
|||
|
ollie sucks...4 günde is impossible....
|
|||
|
04-10-2008, 07:50 PM
|
|||
|
|||
|
lan bu olli denen zıkkım olmuyo ya olmuyo olmuyo olmuyo olmuyo olmuyo olmuyo olmuyo
ayaklarım agrıdı kaymaktan ama şimdi çıkcam yapmadan gelmicem :| abi zıplıyorumda ön kalkıyo arka aynı deck çok agır geldi bana zıplanmaz bunla ama hadi bakalım :cry: millete makara olduk sabahtan beri herr şekil düştüm aksam kaycam bundan sonra kimse olmaz rahat rahat
0y Fuckin Life
|
|||
|
|

gecen bi gaz merdivenden attım kendimi kaykayla beraber bakalım durcakmıyım diye durmuyomusum ben yuvarlanıyorum dusme gibi bi ozelligimde yok atıyorum kendimi nerde durursam... ne olcak bnm bu halim guvenlikciler bile dalga geciyo benle ya boyle ollie yapmayı anlatan bi video falan varsa koysa bir arkadasımız..

bıraktım ya ollie zor hakkaten

örenmene ama tabi pürssüz gzl oliiler için 1 senedr fln ollie yapablio olman lsm