Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ee olmuyo bu ollie :'(
06-13-2007, 10:22 PM

bende yapamıyorum sonucları hep yaralanma oluyo Sad gecen bi gaz merdivenden attım kendimi kaykayla beraber bakalım durcakmıyım diye durmuyomusum ben yuvarlanıyorum dusme gibi bi ozelligimde yok atıyorum kendimi nerde durursam... ne olcak bnm bu halim guvenlikciler bile dalga geciyo benle ya boyle ollie yapmayı anlatan bi video falan varsa koysa bir arkadasımız..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
06-14-2007, 10:15 AM

asdasd uzun zaman oldu 4-5 gün kayıp bırakmştm dün tekrar başladım çimde show it kastım 10 sefernden 9 unda yapıorm ama sen gör ki betona çıkınca zıplamaya korkuyorum =)
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
07-16-2007, 11:48 PM

ollie yaparken dingilleride bozduk aq sağa çekiyo kaykay Big Grin bıraktım ya ollie zor hakkaten
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
07-17-2007, 03:35 PM

ollie tarifi yaptıydım bi ara kaykayci.com'da ; forumlar/yeni üyeler/ alitrk'da birzamanlar yeni üyeydi başlığını bi kurcalayın... teknik yardım/alitrak'tan reçeteler başlığında da kickflip tarifi var.... inatla ilgilenenlere...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
09-18-2007, 12:26 PM

ollie 2 ayda yaptım ama bilen bi ark gösteriodu gerçi 2 hafta yatakda kaldım çok pis düşmüştüm..!
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
09-22-2007, 11:45 AM

BEN TAM 3 AY ÇALIŞTIMMMMMM YAPMAK İÇİN ama sonuşta yaptımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
09-23-2007, 07:50 PM

en az 1 ay var Tongue örenmene ama tabi pürssüz gzl oliiler için 1 senedr fln ollie yapablio olman lsm Big Grin
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
09-24-2007, 02:53 PM

ollie çıkardım valla yapıom Big Grin
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-03-2008, 01:35 AM

ollie yaprk dıkt etmnz gerkn 3 5 bısı war onları yaprsnz anasını bıle sıkersnz
durus cok onemlı on ayak boltlarn (vidalarn) hemn arksnda olck arka aayak ıste topuk dısarda olck hafft
arka ayagnzla vurdgnz zmn ollıe ıcın trak sesını duyun o ses cıkmdn ollie olmz Big Grin
board kalktıgı zmn aka ayagnzıda kendınze cekn on ayagınız ılerı surtun ıyıce boardu hızalyn

bnm genlde yaptıım bı taktk war cok ıse yarıo
ollide ve butun fliplerde kullanıom
maksımum kartn reklmndakı gıbı zıplyn ama bacaklrnızı kırark cok ıse yarıo
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-22-2008, 12:14 AM
Re:
Kolibasili Yazılan:her gencin başına gelir o bi kere.Herkes bi kere ''neredeyse'' ollie yapmıştır yani Big Grin

ahauahauh kesinlikle >_<
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-31-2008, 09:56 PM
Re: ee olmuyo bu ollie :'(
bi tane adam gibi bi skate alabilsem Big Grin
kırtasiye tipi bişe war onlada olmuyo ama ordan burdan atlıyoz Big Grin daha kırılmadı hayret ettim her sefer kaykay atladıgım yerin üstünde kalıyo nedense :lol:

0y Fuckin LifeExclamation
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
02-05-2008, 11:17 AM
izleye izleye yapıyorsun
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=iLm0BhDtBj4" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.youtube.com/watch?v=iLm0BhDtBj4</a><!-- m -->
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=TbMAWtr4Z68" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.youtube.com/watch?v=TbMAWtr4Z68</a><!-- m -->

aç bu videoları geç pc nin başına çıplak ayakla yap Big Grin valla ölyle öğrenmiştim Big Grin

yerinde sıçta önce kaymadan.. sol ayağını kaykayın en arkasına yerleştir (parmak ucuyla böyle)... sağ ayağınıda tam tekerlek vidalarının gözüktüğü yerin biraz altına enine koy.. sonra eyil .. çöm yere Big Grin... sıçrarken aynı anda arka ayağını pompalar gibi zıplat kaykay yükselise geçcek (tabi seninde sıçraman lazım Big Grin göz yanılması yani Big Grin aslında sen sıçrıyosun kaykay arkandan geliyor) sonra öndeki ayağınla kaykayı it ve inişe geç...

kendini videoya kaydetmen çok işe yarar .. kendini izle ve izlediğin videolardaki heriflerden nei eksik yaptığını anlamaya çalış...

kay kay kayarak öğrenilir alksjflkasjflkasf :shock: :mrgreen:

hiçte zor değil yeterki isteyin falan filan Big GrinBig GrinBig Grin
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
02-05-2008, 06:48 PM
ehehe Big Grin

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
02-08-2008, 11:05 PM
Bak hergun aralıksız 3-4 saat kayıyorum 5 gundur bnmde daha oturmadı ama oluyo gibi yeni başladım bende ama oturması için bu ritimle çalışmam lazım bu çalışmamın sonunda anca 1 hatta 2 ayda rahat ve kendi stiline göre ollie oturur aceleye gerek yok zaten , ama oenmli olan yanlısını gostericek bilen birileri sana yardımcı olmalı... slmlar...
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
02-16-2008, 08:33 PM
bende hergün ollie deniyorum ama zamanla olcak sanırım.. bu arada digiturk yayını olanlar varsa extreme sports kanalında günde 50 defa gösteriyo nasıl yapılcağını. ollie , kickflip vs vs ..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
02-23-2008, 01:17 PM
saat kaç gibi başlıyoprogram bilgi verebilrmisin
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
02-26-2008, 02:38 PM
olıyı 6 ayda dogru duzgun yapmaya baslamıstım

sımdı 4 board olım var mutluyum
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
03-13-2008, 06:28 PM
Heh 1 aydaBig Grin
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
03-15-2008, 04:57 PM
Alalı 1 hafta 1 gün oluyo ollie yi hafiften yapıroum tabiki mükemmel olması için çalışmk lazım. her gün denemen lazım en azından 45 dk fln. ben arka ayaı kaldıramıodum arklar yardımcı oldular saolsunlar.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
03-23-2008, 03:27 PM
hehe bi günde çözdüm la ollieyi iş sadece pratik yapmaya kaldı
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
03-24-2008, 03:56 PM
1 günde çözdüysen ne güzel benim 5 günümü aldı..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
03-25-2008, 04:50 PM
Newbie_skater Yazılan:1 günde çözdüysen ne güzel benim 5 günümü aldı..

şimdi yaklaşık 10 cm olliem var durduüum yerde Big Grin
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
03-30-2008, 02:25 AM
dead-punk-story Yazılan:hehe bi günde çözdüm la ollieyi iş sadece pratik yapmaya kaldı
helal lan, iyiymiş bir gün.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
04-10-2008, 12:40 AM
ollie sucks...4 günde is impossible....
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
04-10-2008, 07:50 PM
lan bu olli denen zıkkım olmuyo ya olmuyo olmuyo olmuyo olmuyo olmuyo olmuyo olmuyo
ayaklarım agrıdı kaymaktan ama şimdi çıkcam yapmadan gelmicem :|
abi zıplıyorumda ön kalkıyo arka aynı deck çok agır geldi bana zıplanmaz bunla ama hadi bakalım :cry:
millete makara olduk Big Grin sabahtan beri herr şekil düştüm aksam kaycam bundan sonra kimse olmaz rahat rahat Smile

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Forum Atla:

İletişimTurkpunkYukarıya dönİçeriğe DönHafifleştirilmiş SürümRSS Beslemesi