Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 07 Eylül 2008 23:12

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 305 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 9, 10, 11, 12, 13
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 05 Eylül 2007 10:55 
Hardliner
 Profile bak

arkadaşım işi tekelciliğe bağlamadım bunu yapacak olsam özelden konuşur tartışırım zor değil fakat bir önceki sayfada da belirttiğim gibi kerem konuya daha çok hakim, daha bir ciddi tartışıyor diğerleri gibi değil

özellikle şunu belirtmek istiyorum keremle aynı düşünceyi savunmayışımız benim işime geldi aynen evrim teorisinin gerçekçiliğini ortaya çıkarmaya çalışan bilim adamlarının aslında üstün bir varlığı ortaya çıkarmaları gibi

yani, insanın nasıl var olduğunu ispatlamaya çalışırken allahın varlığını ispat etmeleri gibi.......

gelelelim kerem bey'imizin cevabına;

evet ramazan da elinde döner ekmek le gezebilirsin bu senin hür iraden ile yapmış olduğun bir davranıştır buna bende başkası da bişi diyemez ama diyenleri de bir önceki sayfada dediğim gibi sokak köşelerinde takılan kendini allah'ın mücahitleri sanan afedersiniz dallamaların da yapmış olduğu davranışları dine bağlanması demekki din sahibi nin görüşleri böledir denmez diyorum,yani her aptalca davranışı size ters geldiği için dini kötüleyemezsiniz....

hep buna kızdım zaten savaşları örnek verdiniz ozman savaşılması gerekirdi kimse kimseyi rahat bırakmadı, savaş istediler allah ayet indirdi savaşabilirsiniz die ama bugun bunlar günümüzde dini kötülemek için kullanıldı...

yersiz ve zamansız ayetler gözümün önüne serildi savunduğun din bunu emrediyor die ben bunlara kızıyorum....

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 05 Eylül 2007 12:36 
Sex Pistol
 Profile bak

Bir devletin ayakta kalabilmesi için en önemli unsurlar; İlk önce bir din gerekiyor çünkü insanlar bilinmeyenden korkarlar ve bunu dinin kuralları vardır korkuya dayalı kurallar, nedir bunlar; şöyle yaparsan yakarız söyle yaparsan yaşatırız. Sonra milliyetçilik safsataları atılır bunlar kahramanlık hikayeleriyle desteklenir. Sonra televizyonlarda parıltılı hayatların sahte ışıklarına özendirilir insanlar ama kimse hükümetlerin ne yaptığını, ne işe yaradığını, daha iyi bir hayatın mümkün olup olmadığını, karşı durmayı sorgulamaz çünkü dikkatleri tüketime, etrafı tarafından sevilip sayılmak için gereken paraya odaklanmıştır. İşte din denilen safsata da bunlardan bir tanesi insanları bir lokma ekmekle beslenmeye mahkum edip şükrettiren bir sistem, kadınlara kendilerini aşağılıp hissettirip dünyaya bir çarçafın içinden bakmaya zorlayan, insanların sisteme karşı ayaklanmalarını engelleyen, insanları köleleştiren korkunç bir yalan. Bunu hala göremiyorsanız doktorunuzdan yardım isteyiniz.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 05 Eylül 2007 13:34 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

....deÄŸiÅŸtir
sırada hangi konular var
zekat hac filtre kurban bayramı aşure günü anneler günü yerli malı haftası 23 nisan cocuk bayramı

filipeeeeeee

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 05 Eylül 2007 13:39 
Uzaylı Punk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ulan bu konu burda bitmez her kafadan bi ses çıkıo herkes birbirine sayıo uzaar gider

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 13 Eylül 2007 20:14 
Punkrocker²
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ramaza geldi hoÅŸgeldi

ley ley lümü lümü ley

ehi ehiii.....

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 305 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 9, 10, 11, 12, 13

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: