Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
prison break
01-23-2008, 02:19 AM
Re: prison break
Paul Kellerman kral adammis, süper karaktermis, ben bunu anladim daha demin izledigim bölümden. Mahone'un amina koydu.
Bence Prison Break'in en büyük avantaji, bütün karakterlerinin anti-kahraman (antihero) olmasi. Bi tane temiz adam yok, hepsinin yaptigi bi bok var, Micheal ve Sucre iste biraz ana kuzusu gibin, ama digerlerinin hepsi amina koyuyo ortaligin, T-Bag süper karakter, hayatta kalma uzmani, Abruzzi'yi öldürmeselerdi keske lan, cok seviyodum, kara herifi pek sevmiyom, tirt geliyo, Haywire'a n'oldu bi de, onu da cok seviyom ama kac bölümdür göstermiyolar, Tweener da yasiyo galiba daha, 3. sezonun reklamlarinda var, Bellick de pislik bi herif T-Bag gibi ama siktiler onu da, Avocado'nun hücreye soktular, götü cizdirecek. Güzel dizi olum.
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-23-2008, 02:22 AM
-spoylır-

tweener kuleden yere cakıldı rahmetli oldu

-spoyend-
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-23-2008, 06:16 AM
Prison breakin boku çıktı lost ta sapıttı aslında en güzeli heroes , smallville , supernatural a.q Big Grin
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-23-2008, 11:07 AM
Onnnnaaa Yazılan:-spoylır-

tweener kuleden yere cakıldı rahmetli oldu

-spoyend-

Ücüncü sezon heralde?
Ben daha ikideyim anladigin kadariyla.
Yazik olmus öldüyse ama, T-Bag'le birlikte favorimdi o.
Alıntı Yaparak Cevapla
01-23-2008, 11:13 AM
ulan niye spoiler veriyosunuz izlememiş adam için...ayrıca o tweener deil kuleden atlayan bari doru bilgi verin...emre sen kaçıncı sezondasın lan?
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-23-2008, 05:21 PM
S02E13 felan, ya da 12, tam emin degilim, su anda Kellerman Mahone'a ates etti, kalan bölümlein topunu yarin izlemeyi düsünüyom. Sen normal takip ediyon heralde.
Alıntı Yaparak Cevapla
01-23-2008, 09:49 PM
bas roldaki cocuk baya güzel bi tip.
Alıntı Yaparak Cevapla
01-24-2008, 04:30 AM
Duygusal lan o, aglamaya basliyo, afalliyom sonra, lan bir anda nasi basladi diyom kendi kendime, bir anda oluyo böyle, yoksa her sey kontrol altindaymis gibi yapiyo, cok garip oluyo yav.
Alıntı Yaparak Cevapla
01-24-2008, 01:07 PM
başrol çok acıların çocuu lan abisi fena bide t-bag'i tek geçerim
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-24-2008, 01:18 PM
yok yok oda cesur eleman.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-25-2008, 01:32 AM
Lan kuleden atlayan *spoiler* Haywire*spoilerend* lan! Tweener'le karistirilir mi hic Haywire? Olm ama *spoiler* Haywire *spoilerend* öyle cikmamaliydi diziden. *spoiler*Hollanda'ya gitmesi lazimdi bir sekilde*spoilerend*. Bi de son izledigim bölümlerde hep *spoiler*cok az biseyler gösteriyolardi Haywire hakkinda.*spoilerend*
Alıntı Yaparak Cevapla
01-25-2008, 11:34 AM
yav prison break s03xe09 dayım hala gerilim yukselmedi amele dizi oolma yolunda ayaa dusmesin,ilk iki sezonu mumla aratıyo
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-25-2008, 01:25 PM
10. bölümde hareketleniyo inceden ama yinede zorlamayla çektikleri aşikar...kahrolsun seyirci baskısı...neyse 11. bölümü bekliycez artık
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-25-2008, 01:51 PM
o onu satıyo bu bunu satıyo millet birbirini satıyo başta kötü dediğimiz adam ii oluyo aq
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-28-2008, 02:24 AM
Amini sikiyim, nasil bir sezon finalidir lan bu, sinirlendim lan! Giciklastirdilar lan! Panama'ya geldikten sonra zaten sarmadi o kadar dizi eskisi kadar, ama sezon finali harbiden gicik olmus, Lost'unki daha iyiydi.
Her zaman kacis, her zaman hapishane olur mu lan?!
Alıntı Yaparak Cevapla
01-28-2008, 11:55 PM
BlowJoe Yazılan:Amini sikiyim, nasil bir sezon finalidir lan bu, sinirlendim lan! Giciklastirdilar lan! Panama'ya geldikten sonra zaten sarmadi o kadar dizi eskisi kadar, ama sezon finali harbiden gicik olmus, Lost'unki daha iyiydi.
Her zaman kacis, her zaman hapishane olur mu lan?!

aa sen 2. sezondamıydın. ya bende ilk gördüğümde yuh demiştim uyuz olmustum da unutuyorsun eski bölümleri. alışırsın sonayada Big Grin
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-29-2008, 12:00 AM
Bakacaz, ilk bölümü izleyim az sonra.
Alıntı Yaparak Cevapla
01-29-2008, 01:28 AM
Ilginc lan, ama eski havasi yok.
Micheal yatip kalkip Fox River'i özlüyodur, Sona'da anasini belliyolar adamlarin, hatta Bellick'e bile üzüldüm lan.

Bi de Tweener yüzde yüz mortu cekti mi lan?
Alıntı Yaparak Cevapla
01-29-2008, 11:10 AM
sezon finalinde öyle bir yer gibi gösteriyorlar ki sanki cehennem dedim burdan kurtulamaz ilk gün ölürBig Grin ama biliyorsun işte ilk 2 sezondan adamın süper ötesi güçleri var bir şekilde yırtıyor olaylardan. Tweener dediğin elemanda sanırım diziye sonradan giren hırsız çocuk hani bellick hamburger falan yediriyor Big Grin omu isimleri tam hatırlamıyorum çok oldu izleyeli
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-29-2008, 02:35 PM
Evet o.
Alıntı Yaparak Cevapla
01-31-2008, 12:09 AM
Olm Sona'da yok Fox River havasi, cok pis bi yer lan, valla bütün dizi boyunca kimseye üzülmedim, bi tek Bellick'in Sona'nin basindaki haline üzüldüm, icim parcalandi lan, herif por favor diyo, bunlarin hic biri siklemiyo su vermiyolar, yemek vermiyolar felan, ama niye Bellick'e öyle götlük yaptilar basta, Micheal ve Alex'e yapmadilar? Ingilizce izliyorum online olaraktan, bazi yerlerini anlayamiyom, ses kalitesi düsük.
Alıntı Yaparak Cevapla
01-31-2008, 12:20 AM
ehehe bellıck göt bi adam ondan. ilk başta bende üzülmüştüm. o iri yapılı adamın ayaklarının altında cıplak bır sekılde yatması falan çok kötüydüBig Grin sona cok farklı fox riverda gardıyan falan var olaya mudahele oluyor burda ole bısey yok bırı öldüğünde nasıl olduğu sorulmuyor alıp gidiyorlar. izle izle bende bugun 11i indirdim yarın izlerim..

fazla bişey solemek ıstemıorum. dersen ki anlat o ayrı. alexinde amına kayıyor.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-31-2008, 12:50 AM
Ücüncü bölümü izledim demin, yakalamaya calisiyom 11'i.
Oooh, yarin da Lost basliyo, zil takip oynayacam.

Olm bi de sey var, Bellick "lan nerden nerye geldik be, ne güzel hayatimiz vardi, hapisanenin kraliydik, Abruzzi'den para yiyoduk, gül gibi gecinip gidiyoduk anamla, simdi ebemi sikiyo amina kodumun Panama'lilari, bi su bi tavuk budunu cok gördüler bana!" diyodur. E tabi Micheal da az degil, o da sonucta mühendis mimar falan filan, ama bilerek yapti, kendi etti kendi buldu. T-Bag de aynen, o da kendi etti kendi buldu. Alex'in olay Bellick gibi oldu, ama o kadar düsmedi, en azindan saldirmiyolar lan herife. Bellick T-Bag'in götoslugu yüzünden yarragi yedi.
Alıntı Yaparak Cevapla
01-31-2008, 10:32 AM
benimde geçen aklıma geldi. bir arkadas vardı yanımda ben izlerken onada adamları tanıtıyordum piç kalmasn diye. bellick söle böle dedim şaşırdı Big Grin 10. bölümü izle gel yanıma.. sürpriz
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
02-06-2008, 08:31 PM
Lan S03E09'u izledim simdi, iyicene bi duruldu dizi, ne bir aksiyon, ne bir heyecan var.
En azindan Bellick amina kodu o herifin ama.
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Forum Atla:

İletişimTurkpunkYukarıya dönİçeriğe DönHafifleştirilmiş SürümRSS Beslemesi