|
SATILIK ZOOM GFX-5 DIGITAL EFFECT PROCESSOR
|
|
01-21-2008, 10:30 PM
|
|||
|
|||
|
SATILIK ZOOM GFX-5 DIGITAL EFFECT PROCESSOR
Drum Machine özelliği var.
Kendi tonlarınızı rahatça yazabiliyorsunuz kullanımı kolay. 8 saniyelik samplları anında çalıp kaydedip kullanabilirsiniz. Mono ve stereo çıkışı var. Büyük LED kırmızı dijital ekran. 3 ayrı ton pedalı var ayrıca Bir adet de Wah pedalı bulunmakta. 3-4 kez sahnede kullanıldı ve hemen temzilendi onun dışında hep evde kullandım,tek bir çizik yok sıfırdan farksızdır. Yanında adaptörünü de vericem kullanmam diyen varsa 4 adet kalem pille çalışıyor orjinal kutusunda teslim edicem.Hatta çok güzel olmasa da bir arkadaşımın diktiği taşıma çantası da hediye İstanbul içinde Avrupa Yakası'nda elden teslim edebilirim peşin ödenirse.Başka şehirlere de kargo ile yollayabilirim(alıcı öder). Fiyat olarak 330 YTL düşünüyorum.İsteyen olursa burdan konuşuruz. Aşağıya bir tane resmini koyuyorum benim çektiğim resimleri de koyarım isterseniz ama dediğim gibi sıfırdan farksız zaten alet.
|
|||
|
01-22-2008, 12:25 AM
|
|||
|
|||
|
Re: SATILIK ZOOM GFX-5 DIGITAL EFFECT PROCESSOR
digitech rp 80 vereyim üstüne para ekliim ne dersin??
youth hc army! alexis.. |
|||
|
01-22-2008, 05:52 PM
|
|||
|
|||
|
Yok ya biraz paraya ihtiyacım var takas pek düşünmüyorum.
|
|||
|
02-20-2008, 09:40 PM
|
|||
|
|||
|
Selam. Zoom GFX-5'inle ilgileniyorum. Yuvarlak 300 YTL dersen bu haftasonu elden bile alabilirim. İzmirliyim ama bu hafta sonu İstanbul Anadolu yakasına gelicem. Bi şekilde ayarlarız. :wink: Mail adresim: <!-- e --><a href="mailto:volkanboss@hotmail.com">volkanboss@hotmail.com</a><!-- e -->
|
|||
|
02-20-2008, 10:26 PM
|
|||
|
|||
35volkan77 Yazılan:Selam. Zoom GFX-5'inle ilgileniyorum. Yuvarlak 300 YTL dersen bu haftasonu elden bile alabilirim. İzmirliyim ama bu hafta sonu İstanbul Anadolu yakasına gelicem. Bi şekilde ayarlarız. :wink: Mail adresim: <!-- e --><a href="mailto:volkanboss@hotmail.com">volkanboss@hotmail.com</a><!-- e --> Şimdilik biraz erteledim bu işi.Teklifin için teşekkürler =) |
|||
|
02-20-2008, 11:22 PM
|
|||
|
|||
|
satmak istersen bana özel mesaj atarmısın.
bu arada pedal, prosesör satmak isteyen irtibak kursun lütfeen |
|||
|
02-21-2008, 12:31 AM
|
|||
|
|||
Komünist Yazılan:satmak istersen bana özel mesaj atarmısın. atarım tabi de dediğim gibi biraz erteledim şimdilik ama tabi sen daha uygun bir şey bulursan kendine al o süreç içinde. |
|||
|
|

![[Resim: dddjh7.jpg]](http://img222.imageshack.us/img222/9150/dddjh7.jpg)