|
*ACİL KONYADA EV,YADA EV ARKADAŞI ARAYAN*
|
|
10-14-2004, 03:38 PM
|
|||
|
|||
|
*ACİL KONYADA EV,YADA EV ARKADAŞI ARAYAN*
Konya da Selcuk İletişimdeyim,ulan ev bulamadım ortada kaldım,varsa en azından tanıdığınız falan haber salıverin buralara arkadaşlar.Biraz acındırma yapayım;Harbi sokakta kaldım,geceleri çöp tenekelerinin içinde yatiyorum olmazsa arabaların altında falan,sürünüyorum.Anne seni çok özledim biliyor mu suun?Ne pahalıymış kardeşim burası yaa öğrenci sikiyolar.Bi punk kardeşinizi sokaklarda komayın..
|
|||
|
10-14-2004, 05:32 PM
|
|||
|
|||
|
Lan altuğ hakedion olum insan bikaç hafta önceden gidip halleder bunları ama sende eşeklik. olum konyada nurcuların evi var alırlar seni. yatarsın sıcak sıcak euheuehuehuehuehueh
|
|||
|
10-15-2004, 01:19 AM
|
|||
|
|||
|
aha kocum yarraaa yedin.ne işin var olm konyada.hayatının hatasını yapmışın bak sana sölüyorum.sana ew bulurdum da ordakilerle 1 yıldır konusmuyorum coğu da gitti zaten.abi bosna tarafını gez butun ünversliler orda kalır.ama bari rockcı adamlar olsun dersen kulübeye filan takıl.yada basstone diye bi studyo war.oralara ilan filan bırak.en azından oturup müzik muhabbeti yapabilceğin adamlar bulursun.
sen ne skimin aklına uydunda gittin ki konyaya.işallah iyi planların wardır yoksa bok gibi bi zaman dilimine girdin kocum.memleketim diye sölemiorum bok gibi biyerdir |
|||
|
10-16-2004, 11:26 AM
|
|||
|
|||
|
hasstir
Ulan koçlar kovalasın seni koç yumurtasına bak sen.Konyadan daha boktan yerlerde de okudum ben,iyi bi üniversite burası.Askerden kaçıyoruz oğlum kariyer falan hikaye.Bu ülkede en güzeli öğrencilik yay konuş yapcan.Mezun olduk ne oldu iş bulabildik mi yok.Biraz daha okuyalım bari.Öyle değilmi Kerem bilirsin sen.LAn Kerem nurcuları gırtlaklarım ben anasını satıyım.HU Huu iyice sıyırdım burda.2 gram aklımız vardı oda gitti...
|
|||
|
10-16-2004, 11:36 AM
|
|||
|
|||
|
Haa bi de rock buluşması mı ne varmış kafenin birinde pazar günü ama gidemiycem maalesef süründüğümden kelli,kafa sakat yani.Bu senin dediğin studyo zafer'de mi nerde maximum kardeş.?Oralara takılırız.Öldüm bittim bittim ben..
|
|||
|
10-16-2004, 11:54 AM
|
|||
|
|||
|
bişey olmaz bee korkma bende çanakkale gibi boktan bi yerde okumaya çakışıyom ben ne bok yiyem..................
|
|||
|
10-21-2004, 06:13 PM
|
|||
|
|||
|
hımbıl
eywallah hasanowic,hala sokaktayım ulaan.geceleri vurduruyorum hem para kazanıyorum hem ısınıyorum hem de zevke geliyorum.tööbe tööbe.
|
|||
|
10-28-2004, 05:59 PM
|
|||
|
|||
|
ulaaaaaaaaaaaaaaa kerkiller kerkiliyo galibaaaaaaaaa.........
|
|||
|
10-28-2004, 06:58 PM
|
|||
|
|||
|
oi tımbıllı..
vay vay kimleri görüyorum.maymun burcuda neymiş?En zevklisi kerkilmek.Kerkiller kerkilmeye mahkumdur ne güzel bi lafdır.Kekeme.
|
|||
|
10-30-2004, 11:06 AM
|
|||
|
|||
|
Aman diyyim Aladdin Tepesin'de çizmesinler.. Öle punky munky gezme oralarda.. Pablo'ya falan takıl.. Stad çevresi falan takıl fazla uzağa kaçma..
|
|||
|
11-01-2004, 09:46 PM
|
|||
|
|||
|
delik
konyanın amına koyyum.
|
|||
|
11-01-2004, 10:23 PM
|
|||
|
|||
|
lan altug niye resimde dört kişi var
|
|||
|
11-02-2004, 10:08 PM
|
|||
|
|||
|
ulan allahın zıpzıpı araklama bi icon'un üzerine "harcıalem" yazdım o yüzden,uğraşsam silerdim ipnenin birini ama uğraşmadım,boşver basit iş. 4. olsa fenamı olur iyi olur.
|
|||
|
11-03-2004, 06:34 PM
|
|||
|
|||
|
Habılmabılpayp kardes özele bi mesaj çak sana bikaç eleman kontak adresi vereyim taklırsın oralarda..yardımcı olurlar.. yada at bi mail <!-- e --><a href="mailto:testere@testere.org">testere@testere.org</a><!-- e -->
|
|||
|
11-03-2004, 07:34 PM
|
|||
|
|||
|
ulaaa altug bi konyaya gittin punk camiası sana yardım için ayaklandı....! ...mına koyım bende denizlide sürünüyom
|
|||
|
11-03-2004, 08:01 PM
|
|||
|
|||
|
eee harcıalemin dandik vokalisti olarak birazda olsa havamız var yani sevgili kardeşim zıpzıpzeus. :twisted: Auguste Comte ipnesini fotokopi çektirdim sana.1970 basımı buldum bitane adam osmanlıca yazmış salladım onu.Biraz ucundan aldım.Pozitif felsefeye giriş full çektirdim comte'dan çeviren soyadı sarı herhalde unuttum,kafamı kaldı.Cuma izmirdeyim,yemişim dersi.Çabuk gel kayıda girelim.
|
|||
|
|