|
izmir'de grup olsa negüzel olur
|
|
01-20-2008, 04:14 PM
|
|||
|
|||
|
izmir'de grup olsa negüzel olur
dimi?
şöyle poppunk dışı bişeyler çalınsa, iyice öldü izmirde punk. poppunk çalanlar bile tek tük konser yapıyo çıkmaz mı şöyle oi çalcak oldschool çalcak insan? sıkıldım yahu. |
|||
|
01-20-2008, 08:38 PM
|
|||
|
|||
|
Re: izmir'de grup olsa negüzel olur
olabilir.
pop/punk emo ska hariç her türlü punk mevzusunda görev alabilirim.tabi skaya saygım var, severim fakat yapmak istediğim müzik ska değil. bir de başlığın yeri bu forum değil eleman şeysi.orası. |
|||
|
01-20-2008, 09:49 PM
|
|||
|
|||
|
haklısın heycana geldim ondan öle oldu
|
|||
|
01-22-2008, 06:00 PM
|
|||
|
|||
|
Boktan bi başlık daha.
|
|||
|
01-22-2008, 06:04 PM
|
|||
|
|||
addicted2gd Yazılan:dimi? izmirden oi punk mı çıkar yaaauuu bırak yauu |
|||
|
01-22-2008, 07:12 PM
|
|||
|
|||
|
bir zamanlar less die bi grup vardı birebir cover yapardı tatooda çalardı ben bi vokalim ama punk yapçak grup yok tanıdıım herkes alternatif yapıo kardesim zati punktan neferet edio ''gitar çalar''falan fistan...
|
|||
|
01-22-2008, 07:21 PM
|
|||
|
|||
lidya001 Yazılan:bir zamanlar less die bi grup vardı...hadi yaa gerçektenmi ehehehehehhhe |
|||
|
01-22-2008, 07:22 PM
|
|||
|
|||
Alf Yazılan:Boktan bi başlık daha.aptal aptal konuşma |
|||
|
01-22-2008, 07:25 PM
|
|||
|
|||
|
lessi birebir kavır yapardı die tanımışsın bravo sana
|
|||
|
01-22-2008, 08:37 PM
|
|||
|
|||
|
[
napiim sen daa eisini yapıyodunda konserinemi gelmioduk... o zamanların en ii konserlerini onun sayesinde izledik bilmem eyleniomudun''ki kesin eylenmişindir'' 4 4lük bi grup demiorum ama şarkıları olabildiince ii çalmaya çalışıolardı hatta heç unutmam bi gün perfect goverment çalıolardı soloyu atarken gitaristin teli koptuuyduda laf atmıştık masustanmı kopardın die eğh eğh merhumu sen nasıl tanırdın hea???
|
|||
|
01-22-2008, 08:39 PM
|
|||
|
|||
Komünist Yazılan:sana yazdım kontrol et son yasdıımı :evil:lidya001 Yazılan:bir zamanlar less die bi grup vardı...hadi yaa gerçektenmi ehehehehehhhe |
|||
|
01-22-2008, 08:40 PM
|
|||
|
|||
itp Yazılan:lessi birebir kavır yapardı die tanımışsın bravo sana son yasdıımı sanada yasdım oku |
|||
|
01-22-2008, 08:41 PM
|
|||
|
|||
Komünist Yazılan:Alf Yazılan:Boktan bi başlık daha.aptal aptal konuşma aptal konuşan sensin dallama |
|||
|
01-22-2008, 09:00 PM
|
|||
|
|||
Komünist Yazılan:Alf Yazılan:Boktan bi başlık daha.aptal aptal konuşma sen bişi çalıonmu bilider |
|||
|
01-22-2008, 09:15 PM
|
|||
|
|||
|
lidya, "yasdım, ei" falan diye bi kelime yok. ayrıca son yazdığını napim ben. itp orda ironi yapmış onu da anlayamamışsın gerçi neyse.
|
|||
|
01-22-2008, 09:17 PM
|
|||
|
|||
Alf Yazılan:alf boku; kız grup kurmak istemiş, başlığa alakadar olmadan "boktan başlık" falan diye salak salak yorum yazmışsın. neyi uzatıyosun ya de get.Komünist Yazılan:Alf Yazılan:Boktan bi başlık daha.aptal aptal konuşma |
|||
|
01-22-2008, 09:22 PM
|
|||
|
|||
Komünist Yazılan:lidya, "yasdım, ei" falan diye bi kelime yok. ayrıca son yazdığını napim ben. itp orda ironi yapmış onu da anlayamamışsın gerçi neyse. açık olun anlayalım o zaman zati kafam karışık daa çok karıştırmayın...o zaman ben nerdeyim ekmek kaç kuruştu modunda oluyom... :shock: bu arada sen bişi çalıyonmu demiştim...neyse artık merak etmiyom....
|
|||
|
01-22-2008, 09:38 PM
|
|||
|
|||
|
bende gitar çalıyorum, grup kurmak isteyen başlıklara da boktan yazmış ya salak salak neyse.
|
|||
|
01-22-2008, 09:43 PM
|
|||
|
|||
|
şş olm bi dakka.
DÜZ MANTIK var lan. candır. |
|||
|
01-25-2008, 12:09 AM
|
|||
|
|||
lidya001 Yazılan:[ bak, her başlıkta karşıma cıkıyosun, bi derdim yok yazdıklarınla; okuyabilsem bi derdim olabilirdi belki. türkçe yazman senin için de daha iyi olur. tamam, kısaltma kullanılır da su kaçırma e mi? less olayına gelince, lessin izmirde konser verdiği dönemlere denk geliyosun ve hala hicbisey bilmiyosun, ilginç ilgin için saol herşeye rağmen. |
|||
|
01-25-2008, 08:19 PM
|
|||
|
|||
addicted2gd Yazılan:lidya001 Yazılan:[ içinde içinde eğh eğh ilahi sende |
|||
|
01-25-2008, 08:37 PM
|
|||
|
|||
addicted2gd Yazılan:dimi? YAZIMI DÜZELTMEYE ÇALIŞIRIM BU ARADA PARDON |
|||
|
01-30-2008, 02:56 AM
|
|||
|
|||
|
lan bebeler ne tartışıonuz hghaha.less kraldır
|
|||
|
01-30-2008, 02:57 AM
|
|||
|
|||
|
lan batu gel buraya gelll.mustafayıda kızdırmış bunlar hehae
|
|||
|
01-30-2008, 03:01 AM
|
|||
|
|||
|
ulan izmirdeki poppank gruplarına kurban olun askıyla botu kaptığınız gibi salıyorsunuz kendinizi kordona neymiş pank oldum neymiş yetmişyedi ruhu.
less vardı iyi kavır yapardı diyenine 1 leş pank özentilerine 2. |
|||
|
|

napiim sen daa eisini yapıyodunda konserinemi gelmioduk... o zamanların en ii konserlerini onun sayesinde izledik bilmem eyleniomudun''ki kesin eylenmişindir'' 4 4lük bi grup demiorum ama şarkıları olabildiince ii çalmaya çalışıolardı hatta heç unutmam bi gün perfect goverment çalıolardı soloyu atarken gitaristin teli koptuuyduda