Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Türk Punk Belgeseli
10-27-2004, 10:43 AM

ok. abi kasımın 15'inden sonra mutlak gelicem. trenle gelicem beni karşılarsınız. vay be angarayı tekrar görmek varmış. angara angara güzel angara seni görmek ister her bahtı gara.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-27-2004, 11:47 AM

karşılar karşılar bak ben sana dediydim.... benide karşılacak...... angarayı inşallah maxin sayesinde bende görecem...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-27-2004, 11:59 AM

gel buraya beraber gidelim abi. trenin içinde şarkı dinleye dinleye konuşa konuşa vs....
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-27-2004, 12:05 PM

olum ben çanakkaledeyim ... nasıl gelem oraya ayriyetten parada yok... ben anca bu öğrenim kredisi yattığı zaman gidecem onada daha çok tabe ama napam.....
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-27-2004, 12:09 PM

lan sen buraya gel ben seni karşılayayım. sonram beraber çuf çufa bineriz. bende şimdi gidiyorum demiyorum zaten. kasımın 15'den sonra. para bulursan beraber gideriz. ok?
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-27-2004, 12:12 PM

iyide benim dersler var be gülüm... zaten kasım 15te bayram var galba büyük bi ihtimal gelemem o tarihte... zaten sınavlar başlıcak bayramdan sonra yane bu ara olmaz....ama belki yılbaşına doğru olabilir....
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-27-2004, 12:19 PM

ok. yılbaşı çok geç. yılbaşına kadar filmi bitirmem gerekiyor. punk felsefesi ve punk rock'ın doğuşu kitaplarını aldım. punk felsefesini okuyorum. baya bilgi edindim. kendimi yavaş yavaş punk gibi hissetmeye başladım. yani anlıyacağın özentilik yapmadan yavaş yavaş. filmda punk ruhu yansıtmak içinde ortama girmek lazım ama daha suratımı gören yok. fotomu buraya koyucam ahahhhhehhehe
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-28-2004, 07:22 PM

koy lan fotonu görelim surtını... ben öle tanımadığım adamın belgeselini izlemem............Smile))))))
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-29-2004, 12:35 PM

tamam lan senin icin koyucam fotomu. Big Grin fotoyu goren istiklalde beni dovmek icin siraya gecer heheheh. bakalim bu pazartesi bi arktan kamera alicam gibi. haftaya gruplarla roportaj yapabilirim. ilerleyen zamanlarda da kimlerle gorusecegimi yazicam buraya
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-29-2004, 10:23 PM

görüş görüş hatta gel bi ara benlende röportaj yap çok güzel konuşurum kameraya.........Smile
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-01-2004, 04:47 PM

geliyim demi Big Grin şimdilik şu gruplarla konuşmayı düşünüyorum. tabi kabul ederlerse:
stuka
pin-up
nmic
A.Y.I.L.A.R
bozuk para
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-02-2004, 11:00 AM

bunlarlan birlikte cemiyette pişiyorum ve sokak köpeklerinide unutma........
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-02-2004, 01:52 PM

Reporter,sana naçizane bi kaç önerim olacak...

Ankara için--->Sokak Köpekleri ile kesin konuş
Bursa için--->Bozukpara ile bağlantıya geç,ama Tasma yı unutma,onlar eskilerdendir.
İstanbul için--->Okan abi var onu bul,90ların ortalarına kadar olan punk için,bi de Rashit den Tolga ve Orkunla konuş mutlaka
İzmir için--->Less elemanlarına ulaş,davulcularının abisini bul,ciddiyim...
Ve de Klink tabiiiki...

Ayrıca,İstanbul ile ilgili kesin danışman gereken gruplar:
-Cemiyette Pişiyorum
-Stuka
-Ayılar
-Posteriti
-Not Made İn China

Bu gruplar,uzun süredir elemanları punkla ilgilenen adamlardır,Pin up min up hikaye bir punk belgeseli için..

mail adresim:tospaa69@yahoo.com

Bana da mutlaka ulaş!
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-02-2004, 01:54 PM

ya kardeþim bizim artýk bursa ile alakamýz yok bursa mursa demeyin ya gýcýk oluyorum oraya!
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-02-2004, 02:00 PM

Olum sertaç,heralde,bizim bildiğimizden daha fazla şey biliyosunuzdur,Bursadaki punkla ilgili,dediğim o benim....
Alıntı Yaparak Cevapla
11-02-2004, 04:20 PM

allahsiztospaa Yazılan:Reporter,sana naçizane bi kaç önerim olacak...

Bursa için--->Bozukpara ile bağlantıya geç,ama Tasma yı unutma,onlar eskilerdendir.
İstanbul için--->Okan abi var onu bul,90ların ortalarına kadar olan punk için,bi de Rashit den Tolga ve Orkunla konuş mutlaka
Ve de Klink tabiiiki...

-Cemiyette Pişiyorum
-Stuka
-Ayılar
-Posteriti
-Not Made İn China

Bu gruplar,uzun süredir elemanları punkla ilgilenen adamlardır,Pin up min up hikaye bir punk belgeseli için..

Bana da mutlaka ulaş!
ya abi hepsini sayıyorsun da lesh'i niye saymıyorsun.
sen lesh için aha bu tospaaayı da bul. Big Grin
Alıntı Yaparak Cevapla
11-02-2004, 04:29 PM

serhanın abisi hiç yok ortalarda onun için sen en iyisi cenkle konus oda herzaman studyo adorede oluyo orda calısıyo

ayrıca lesh te önemli bence
Alıntı Yaparak Cevapla
11-03-2004, 11:01 AM

allahsiztospaa Yazılan:Reporter,sana naçizane bi kaç önerim olacak...

Ve de Klink tabiiiki...

-Cemiyette Pişiyorum
-Stuka
-Ayılar
-Posteriti
-Not Made İn China

Bana da mutlaka ulaş!

bu saydıkların benim listemde vardı zaten. ama daha geniş bilgi verdiğin için saol. okan abiyi nasılö bulucam? bi yardımcı olsam sevinirim. rashit zaten banko olucak. ne yapıp edip belgesele koyucam.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-03-2004, 05:24 PM

özgür herşeyi çok güzel özetlemiş...... bencede pin up okadar önemli değil...... biraz masraflı olcak ama bu şehirleri bi dolaş derim ben sana ve hepsiylen tek tek konuş..... başka türlü bi boka benzemez....
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-03-2004, 07:24 PM

Hea dooru lan..Lesh de var...neyse benle irtibata geçersen anlatırım sana Lesh muhabbetini.

Okan abinin telefonu için Ayılarla irtibata geç.
aslında bulabilirsen [glow=red]Cevdet [/glow]diye bi adam vardı şimdi nooldu bilmiyorum,anabala handa dükkanı vardı,onu bul esas bomba odur yani...

hmm başka başka....Pop-Newschool Punk vs için Miskins(eski gruptu,dağıldı 3-4 sene önce),Şaşkınbakkal,bi ara Jurassic punk,Pancake ve Peki ya bob gibi Newschool-Pop-Emo-skate gruplar da vardı aslında...

Jetons vardı...Stuka elemanlarıyla Ofsayt grubu için konuşabilirsin mesela...

Gıcık bi adamdır ama Rashit in eski davulcusu Gökhan da fena fikir değil tabi...Ama sakın o adamın özrashit muhabbetlerine fazla kanma,arada kalırsın...

Olum biz senle buluşalım bi ya..bööle olmuyo bu
Alıntı Yaparak Cevapla
11-04-2004, 12:33 PM

valla abi. netten olmuyo. senle bugün ya da yarın buluşalım. ben beyoğlundayım. hem yüzyüze görüşürsek daha da yardımcı olursun. bak yüzümü gören tek kişi sen olucaksın. büyü bozulcak Big Grin bugün beyoğluna gelebilirsen buluşalım.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-04-2004, 06:35 PM

şaşkınbakkalın basçısını istiklalde kesin görürsünüz zayıf hafif karga burunlu ve incecik rastaları var...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-05-2004, 11:12 AM

adamı tanımıyoruz olum ne diyecez görünce pardon belgesel çekcektik kabul eder misniz?
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-05-2004, 11:52 AM

giriþimci olmak gerek
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-05-2004, 12:05 PM

evet abi de. adamı tanımıyorum bile. yolsa görsem bile tanımam abi. yani yanımda onu tanıyan biri olmalı demi.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Forum Atla:

İletişimTurkpunkYukarıya dönİçeriğe DönHafifleştirilmiş SürümRSS Beslemesi