|
New Found Glory
|
|
04-12-2005, 09:36 PM
|
|||
|
|||
|
New Found Glory
ya şunların son 2 albümünü aldım baya hoş ya siz ne diosunuz...
|
|||
|
04-12-2005, 10:08 PM
|
|||
|
|||
|
bence iyiler yani live dinlemedim ama şarkıları iyi ama ondan önce gelicek daha cog grup var ama ünlenmesi kesin gözüyle bakılıo bunnarında yada ünlendiler bile vs s
|
|||
|
04-13-2005, 09:28 AM
|
|||
|
|||
|
.....NFG.....
güzel hos bi grup. sticks and stones hakkaten güzeldi
|
|||
|
04-13-2005, 01:18 PM
|
|||
|
|||
|
Aaa bende çok severim
|
|||
|
04-14-2005, 10:27 AM
|
|||
|
|||
|
abi albumun(sticks and stones) kopyası izmirde iki kere aldım ikisindede yanlışçıktı zamanında.new found glorynin markla sahne aldığı görüntüler var abi,izlemesi çok zevkli.my friends over you da mükemmel.
|
|||
|
04-14-2005, 04:33 PM
|
|||
|
|||
|
my friends over you harbi güzel ama o kadar bence onun dışında gıcık kaparım..
ula o solistin tip ne öyle yaa?? |
|||
|
04-14-2005, 09:32 PM
|
|||
|
|||
|
o solistten o ses nası çıkıo anlayamadım...my friends over you spr zati...son albümdede failures not flattering baya ii...
|
|||
|
07-04-2005, 10:09 PM
|
|||
|
|||
|
dressed to kill........... :shock:
|
|||
|
07-05-2005, 09:53 PM
|
|||
|
|||
|
ya biraz pop mop gibi olsalarda. yada farklı bi tarzları olsa da güzel bi grup. videoları da biraz acayip. ama seviyorum kendilerini
|
|||
|
07-06-2005, 08:57 PM
|
|||
|
|||
|
az kaldı fransada greenday len bir çıktıkları konsere gidiyodum geç kaldım.
|
|||
|
01-11-2008, 10:37 PM
|
|||
|
|||
|
Re: New Found Glory
tabikide dinlerm.
viVa La Punk!! demnn yu end yoor lauvvvv!!! |
|||
|
01-11-2008, 11:39 PM
|
|||
|
|||
|
mtv punklar ıcınde en sevdgm bı basscıya uyuz olurum nıyesse
|
|||
|
01-11-2008, 11:43 PM
|
|||
|
|||
|
Aslında grup mükemmel ama vokalleri biraz daha değişik tarzda da söylemeli.Bazen öyle bir oluyor ki şarkıları birbirine karıştırıyorum aynı gibi söylüyor hepsini.
|
|||
|
01-20-2008, 01:16 AM
|
|||
|
|||
|
çok güzel müzikleri var pop punk kültürü içinde yeri olan bi grup(şu pop punk gruplarına mtv çocukları vesaire demeyin sinir oluyom adamlar dinleniyosa suçları ne)
|
|||
|
01-20-2008, 03:19 AM
|
|||
|
|||
|
vokaller çok mıy mıy geliyor o yüzden sevmiyorum..hele ki o aynı vokalin o mıy mıylığa son derece tezat nalbur tipinden dolayı iyice etkisini yitiriyor şarkılar..
|
|||
|
01-20-2008, 01:27 PM
|
|||
|
|||
ASSterix Yazılan:vokaller çok mıy mıy geliyor o yüzden sevmiyorum..hele ki o aynı vokalin o mıy mıylığa son derece tezat nalbur tipinden dolayı iyice etkisini yitiriyor şarkılar.. nalbur tipi dedi yaa hehe yanlış hatırlamıyosam vokalleri stereophonics'in vokali gibi kalın kaşlı tıfıl delikanlı tarzı bi şeydi sanırım. feekkat vokalleri güzel geliyodu bana bi zamanlar. cok oldu dinlemiyeli. |
|||
|
01-20-2008, 01:45 PM
|
|||
|
|||
|
benim en sevdiğim pop punk gruplarının başında gelir...
Ballad For The Lost Romantics My Friends Over You Something I Call Personality Truth of My Youth Kiss Me The Promise Hit or Miss Hold My Hand gibi parçaları benim en sevdiğim şarkılarıdır 8) mutlaka dinleyin sizde çok seveceksinizdir ![]() ayrıca süper cover yapıyorlar tavsiye edebileceğim coverları ise; Ghostbusters (punk cover) My Heart Will Go On (titanic Punk Cover) I Love Rock And Roll (punk cover) intro amelie j'y suis jamais alle (punk cover) bunlardır... Bunlarda ayrı bi leziz yaa çok seviyorum bu grubu 8) |
|||
|
01-20-2008, 10:06 PM
|
|||
|
|||
|
ben bi türlü sevemedim bunları 2-3 sene önce dinlerdim de biraz artık pek dinlemiorm...
|
|||
|
01-20-2008, 11:30 PM
|
|||
|
|||
|
ben de belirli bir kaç şarkılarını dinliyorum ama ara sıra karıştırıoprum hepsini..nalbur vokal
:lol:
|
|||
|
01-23-2008, 02:36 PM
|
|||
|
|||
iPunk Yazılan:ben de belirli bir kaç şarkılarını dinliyorum ama ara sıra karıştırıoprum hepsini..nalbur vokal nesi var olm vokalin iyi lan bence vokal gayette :lol: |
|||
|
01-23-2008, 05:06 PM
|
|||
|
|||
yerlikivi Yazılan:benim en sevdiğim pop punk gruplarının başında gelir... mükemmel bu parçalar. amelie'nin soundtrack'ini accayip güzel coverlamışlar. şahsen benim favorim o. dinlenmeli, dinletmeli... |
|||
|
01-23-2008, 09:35 PM
|
|||
|
|||
yerlikivi Yazılan:iPunk Yazılan:ben de belirli bir kaç şarkılarını dinliyorum ama ara sıra karıştırıoprum hepsini..nalbur vokal ya uğur hem hakikaten çok mıy mıy ve her şarkıda aynı ton böyle sanki sürekli aynı şeyi söylüyormuş gibi,hem de tip hakkaten kayık şirin herif ama :lol:
|
|||
|
01-23-2008, 10:33 PM
|
|||
|
|||
iPunk Yazılan:yerlikivi Yazılan:iPunk Yazılan:ben de belirli bir kaç şarkılarını dinliyorum ama ara sıra karıştırıoprum hepsini..nalbur vokal yok olm adam kendine bi vokal tarzi yaratmis hep o tarzdan devam ediyor söylemeye... sey gibi düşün "Brian Molko" nasıl her şarkıda aynı ton ve söyeyiş tarzını kullanıyorsa o da aynı öyle kendi vokal tarzını kullanıyor 8) |
|||
|
09-02-2008, 12:27 AM
|
|||
|
|||
ASSterix Yazılan:vokaller çok mıy mıy geliyor o yüzden sevmiyorum..hele ki o aynı vokalin o mıy mıylığa son derece tezat nalbur tipinden dolayı iyice etkisini yitiriyor şarkılar.. vokalleri jordan harikadır. laf etmeyin a.k. bu grubun şarkılarını çok severim fakat , hep aynı havada çalıyorlar ... hep aynı şeyleri öttürüyorlar ... çoğu zaman ben de karıştırıyorum şarkıları ... ha bi de , tipe ne bakıyonuz mnskyim. karı mı beğeniyonuz lan? ne olmuş , tipse tip ! |
|||
|
09-02-2008, 04:56 PM
|
|||
|
|||
|
ilk zamanları aşmış. şimdiki zamanlarıda gayet iyi. yan projelerde var. işi iyi bilen bi tayfa idi eskiden beri. underground'dan gelmeler. en büyük efsanelerden biri sonuçta.
|
|||
|
|

:lol: