Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 14 Ekim 2008 07:14

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 268 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 7, 8, 9, 10, 11

Hangi partiye oyunuz gider?
Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) 5%  5%  [ 7 ]
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 23%  23%  [ 33 ]
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) 6%  6%  [ 9 ]
Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) 16%  16%  [ 23 ]
Türkiye Komünist Partisi (TKP) 10%  10%  [ 15 ]
İşçi Partisi (İP) 2%  2%  [ 4 ]
Demokratik Sol Parti (DSP) 2%  2%  [ 3 ]
DiÄŸer 4%  4%  [ 6 ]
Kararsızım 5%  5%  [ 8 ]
Oy Kullanmayacağım 22%  22%  [ 31 ]
Toplam oy : 139
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 AÄŸustos 2007 22:53 
Uzaylı Punk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bu ülkede oy kullanmanın bi faydası yok

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 28 AÄŸustos 2007 00:18 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

anarşist adam oy da verir, yeri gelince akp'ye bile oy verebilir. yöntem belirli değildir çünkü. ben ise anarşist değilim; belki biraz düşüncede yakın sayılırım, ama anarşist eylemcilerin hiçbirine yakın değilim. hele oy vermemem anarşist bir eylem hiç değildir.

türkiye yakın tarihiyle ilgili yazdıklarım; akp gelirse darbe olur aman diyenlere karşıydı. konular ayrı ayrı.. başlıkları ayıralım. ordunun akp'ye darbe yapacağını düşünenler, darbenin nasıl şartlarda yapıldığını bilmiyolardır. o kadarı için de google iyi bir başlangıç olur.

ufuk uras konusunda da şimdi bu kadar konuşmanın manası yok; sen bi zahmet ufuk urasın mecliste yaptıklarını icraatlerini buraya aktarırsın, onlar da olursa bana kapak olur, oy vermediğime pişman olurum. ama olur da işler öyle gitmezse sen de gelip "ufuk uras'ın da herhangi bir etkisi olamadı, sistem rayına oturmuş çıkmıyor.." diyebilirsin umarım.

ha bu arada oy vermemem yıldığım anlamına gelmek zorunda değil. senin yöntemin sana; ama oy vermeyenleri umursamazlıkla, yılgınlıkla suçlayamazsın? öyle olsaydı 5 yılda bir umursuyoruz, elimizden çıkıyo oh ne güzel olurdu.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 08 Eylül 2007 03:33 
Uzaylı Punk
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

oy verebilseydim mhpye verirdim, hem akpnin meclisteki koltuk sayısı azalsın diye hem de insanlar bir şeylerin farkına varsın diye, mhpnin hastası olduğumdan değil. Hani oy vermesem de olur ama. Oy vermek çok değiştirmiyo bence bi şeyleri. İlla bi değişiklik yapmak istiyosan oy veren kitleleri bilgilendir ama bu iş taksimde beşiktaşta nişantaşında seçim bilgilendirme çadırı kurup broşür dağıtmakla olmaz. En kenardaki mahallelerden başla...

All men are created equal and they are endomed with certain rights. Among these are life, liberty and the pursuit of hapiness. Whenever any form of government becomes destructive of these ends it is the right of the people to Alter or Abolish it.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 08 Eylül 2007 07:48 
Tough-Guy
 Profile bak

ip at apoya çıksın kuyudan xD o değilde akp vekillerinin % kaçı eski mhpliydi onu unuttum kanki bahçeli erduvan el ele baykal with mayos wi gona krezi babe hel yes anarki in dı törkey anti siyaset anasını satim :D

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 08 Eylül 2007 08:08 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bu sefer oy vermedim ama sanırım şimdi yapılan haksız davranıslar iftiralar ayırımcılıklar terbıyesızlıkler sonucu gelecek sefere sırf diğerlerine kapak olsun diye
akp vericem bu giidiÅŸle
o derece GICIK olmus vazıyetteyim
iki düşünceksin bi konuscaksın ne dogru sozmus
stratejileri cokyanlÅŸ

filipeeeeeee

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 08 Eylül 2007 08:30 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bi dahaki seçimlere o kadar çok zaman var ki..!o zaman içinde akp hükümeti politikaları sayesinde oy veremicek hale bile geliriz valla!3. seferde de iktidar olurlarsa türkiyeyi terkedicem!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 08 Eylül 2007 08:38 
Tough-Guy
 Profile bak

şimdi seçim olsa oy verenin oyu oy mu oy oy gel böğrüme domdom kurşunu mu :D

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 08 Eylül 2007 11:29 
Yetmişyedili
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ÖDP diyorum

http://www.myspace.com/telgrafintelleri

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 08 Eylül 2007 12:14 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

sen şimdiden hazırlığa başla hey ho.. mecliste bundan daha kalabalık bir akp ile bir 5 yıl daha yaşadık biliyosun. oy verecek halin de vardı değil mi?

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 08 Eylül 2007 15:44 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bundan sonra hangi parti çözüm hiç bilmiyorum...ÖDP'ye sempati duyuyorum ama.Bilmiyorum artik kafam karisti iyice.Anarko-sosyalist bir hareket ama buna giden yolu partilerden düsünüyorum.. ama hangisi filan hic bilmiyorum.

Oy vermek sistem değiştirseydi, yasa dışı ilan edilirdi.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 08 Eylül 2007 19:53 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Resim

Mustafa TopaloÄŸlu

Dünya gezegeninin bokunu çıkardılar; onu ısıtıp ısıtıp yediler. Uzaylı olduÄŸum için, yani olaylara uzaydan bir bakış atabildiÄŸim için çok boyutlu görebiliyorum tabii. Åžimdi, kendine dünyalı diyen adamlar yüzünden dünyada bunca felaket olmuÅŸken artık onlardan medet ummuyorsunuzdur diye düşünüyorum… Düşü-nü-yorum, öyleyse varım; mevzuu kaybettik yahu, ne diyordum? Haa, ne varsa uzayda var, uzaylıda var diyordum. Biliyorsunuz, uzaylı arkadaÅŸlarımız uzay gemisiyle meydanlara inip bağırıyor ve hatta insanlara artık neyi bekliyorsunuz diyorlar. ArkadaÅŸlarla tanışamadık, hangi gezegendenler bilmiyorum ama bu sese kulak vermek lazım. Ben de bir uzaylı olarak diyorum ki, bu Meclisteki dünyalılardan hayli hayli iyi iÅŸ çıkarırım:

• Rumeli uzay üssünü kuracağım ve ardından uzay gemilerimiz KasımpaÅŸa’dan ateÅŸlenecek, atmosferi geçecek çaÄŸ kapatıp çaÄŸ açacağım! Uzay çağına taşıyacağım Türkiye sadece dünyanın yıldızı deÄŸil, galaksinin merkezi olacak. Fransa kralı Sarkozy yalvaracak Avrupa’yı da al diye! Oy saÄŸa dolanayim…

• Uzayı fethedecek, Mars’ta çevirdiÄŸim arsalara toplu konut projeleri yapacak, Marsgage (Marsgıç okunur) yöntemiyle halkımızı kira öder gibi taksitlerle çok ucuza Mars’ta ev sahibi yapacağım. Fazlasını uzaylılara kiraya verecek, ülkeye uzay dolarları akıtacağım. Uzay yolu dediÄŸin uzun, ince, meÅŸakkatli…

• Aya camii yaptıracağım, adını da Ayasofya koyacağım, Neil Armstrong’u da imam yapacağım. Canıııııım canım canım canım canım canım…

• Uzay turizmi hamlesiyle kara delik gibi bütçe açıklarını tıkayacağım, Antalya’ya uzay mekiÄŸi limanı ve uzaylı turistler için 7 yıldızlı uzay rezidansları kuracağım. Eslen beslen, karşı beri seslen dedim hep!

• İşsiz gençlerimizi Clinton’u araya sokup (yakınımdır) NASA’ya yerleÅŸtireceÄŸim, orda yerçekimsiz odaya doluÅŸsalar yeter, sıkışık olmaz orası. Uzay meslek liseleri ve yüksek okulları açıp halkımızın evlatlarını iÅŸ güç sahibi yapacağım. Astronotluk seçme sınavları koyacağım, kazık sorular soracağım, kolay deÄŸil bu iÅŸler. Bu iÅŸler nasıl iÅŸler?

• Artık tuvalete bile uzay mekiÄŸiyle gideceÄŸiniz için mazot deÄŸil, hidrojen kapsülleri kullanacaksınız, metreküpü 1 yeni uzay lirası! Benden…

• Uzaya çıkıp şöyle yukarıdan dünyaya bakan herkes uzay moduna geçecek, dünya dertlerinden arınacak, fazla kafaya takmayacak. Akıllı olup dünyanın derdini çekeceÄŸime, deli olurum dünya benim derdimi çeksin. Don’t philosophy!• Ordu hiyerarÅŸisini dağıtacağım, rütbeleri sıfırlayacağım. Olmaz öyle, yok, yükseldim mi, yükselecek miyim, yok, disiplinden gerim gerim geril, insan evladı huzur bulmalı. Esas olan insanlık rütbesi. Ben kavanozda doÄŸdum, deÄŸerini bilirim.

filipeeeeeee

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 10 Eylül 2007 14:40 
Tough-Guy
 Profile bak

eheheh çok taşak adamlar var koça koç taşağı atıp hepimiz ermeniyiz diyen ğıyarlar

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 10 Eylül 2007 17:31 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

aralarına sızmayı planlıyorum :roll: çat çat çat ..

filipeeeeeee

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 10 Eylül 2007 22:01 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

yüzüklerin bile efendisi var amk

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 11 Eylül 2007 01:17 
General
 Profile bak

anama. bizi cekip ceviren dunyayı bile yonetir.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 11 Eylül 2007 03:34 
kolpacino
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

tabikide MHP

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 22 Eylül 2007 17:10 
Punkrocker²
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

TKP .. valla ne türkçü ne de kürtçü

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 22 Eylül 2007 18:24 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

yobiklere karşı CHP

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 268 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 7, 8, 9, 10, 11

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: