Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 03 Aralık 2008 09:49

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 13 ileti ] 
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: ankarada eleman arıyom la!
İletiTarih: 08 Eylül 2004 11:38 
Hardliner
 Profile bak

olm bass çalan birileri varmı ankara ilinde çalmak isteyecek.. new model army den girioz sublime dan çıkıp pogues a girioz...soora cockney rejects, buzzcocks, new yor dolls, television, the specials vsvss..uzar gider...ööle kafama esen şeeleri çalmak için..bass lazım..davulcu var bizim dengesiz doğa..soora gitar ilen vokali ben yapcam..işte ne biliim eğlenirik..açıkcası vokal işini ilerletmek için başlıom ama eelencede olur işte..hati bakalım..olm nodogsbody sen mi diodun bi ara bass falan çalarım die..yoksa benmi yannış hatırlıom?

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 09 Eylül 2004 00:48 
Hardliner
 Profile bak

olm ben sana bi cd çekerim dinlersin...olm zaten en çok çalacamız iki grup new model ve sublime..ikisininde bassları kasış olursa soora demedi deme :)
nys ben seni aricam hati bakalım

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı: :)))
İletiTarih: 09 Eylül 2004 09:50 
Punkrocker
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

[ne oldu len musti sen de mi grup kuruyon....gitaramı geçtin lem..hade hayırlı ugurlu olsun ne diyek başarılar kardeş

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 12 Eylül 2004 23:35 
Hardliner
 Profile bak

yok lem...wazgeçmedimde para benden vazgeçti eheh..yaw stüdyo sıklığı oldu bide paraya sıkıştım birascık..o yüzden bi gaza gelmdim..boş cd bile alamıom laa:)
haa tabi içmeyi bilion derseniz o başka..
ama yok olm sikseler vazgeçmem olacak bu iş...sen güven bana nodogsbadiyyyyrilodıd..bu arada onurmuydu yaw nodogsbadi?

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 04 Ekim 2004 15:54 
Hardliner
 Profile bak

la onur olacak iş..başlayacaz hazırlan..eheh..bide bi gitar vokal daha lazım..davul var bass var ben varım gitar vokal..bi kişi daha lazım..onuda bulalım başlayalım!!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 05 Ekim 2004 12:51 
Hardliner
 Profile bak

olm o zaman şÃ¶le diim 1 hfta içinde bulmassam başlatyalaım..ona göre seçerim şarkıları...ben sana cd yapacam onur..ordan bakarsın dinnersin..genelede basit şarkılar seçmeye çalışacam..ööle işte..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 07 Ekim 2004 23:13 
Bad Religious
 Profile bak

olm ben gitar çalarım senin için yeterki iste :)
ama 3-5 ay beklemen lazım ehehe

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 08 Ekim 2004 19:17 
ya ille basit şarkılar olsun diye uğraşma... zor mor, uğraşır çıkarırız evelallah. olmadı doğaçlama bişeyler uydururum ben melodiye göre. zaten ezbere çalmaktansa kendin birşeyler çıkarıp çalmak daha zevkli. bası da bu yüzden seviyorum ya zaten, bas daha bi özgür. arka planda kafasına göre takılabiliyor.. :)
neyse, sen istediğin parçayı seç, zor olsun, sorun değil. çıkaramadığım yerde ben uydururum birşey.

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 13 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama: