Konu Kapalı 

Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kaldırdım videoyu.. düşününki bi grup islediniz
01-25-2008, 08:34 PM
kaldırdım videoyu.. düşününki bi grup islediniz

[color=#FF8000]yok video mideo bilider kaldırdım istediiniz geyii yapın burda helal olsun

bunun amacı düşünün bi yerli grup izlediniz...yorum yabionuz...hade kolay gelsin...
Tüm Mesajlarını Bul
01-25-2008, 08:53 PM
Re: BENİ DİNLEYİN !!! BAKİİM BEYENCENİZMİ??
zenci gırtlağı dedikleri bu olsa gerek...onun gibi bişey yada

hakan taşıyan hardcore pride
Tüm Mesajlarını Bul
01-25-2008, 09:06 PM
Ses güzel ama polar'ın kırmızı-turuncu falan olsa daha iyi olcakmış, sevmedim polarını.. Smile
Tüm Mesajlarını Bul
01-26-2008, 12:51 AM
ben beğendim vallahi

not: lidya arkadaşım türkçeyi düzgün kullanırsan ben değil herkes sevincek kısaltma yap ama abartma bence (:
Tüm Mesajlarını Bul
01-26-2008, 01:30 AM
ses iyi ayrıca çok mütevazisin - ( BAKIN BAKALIM BU SESE VARMI ÖTESİ) -
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
01-26-2008, 01:34 AM
ben sevmiyorum bu cranberries kırması kız vokalleri :o
01-26-2008, 01:35 AM
ben hiç bi kız vokali sevmiyorum ama sesinin güzel olması ayrı bişey Smile
01-26-2008, 03:51 AM
ben sevdim, kız vokalde severim genelde. ama şunu belirtmeden geçemicem, süper sipeşıl diosn: sipeeeşüüyüüül eheheheheheh

iPunk Yazılan:ben sevmiyorum bu cranberries kırması kız vokalleri :o
bende senin genelde blink tom kırması vokallerini sevmiyorum desem nasıl kendine göre çok mantıksız bişey söylediğimi düşüneceksen, yaptığın yorumda aynı şekilde karşı taraf için mantıksız.
01-26-2008, 08:13 AM
tori kadar iyi olmasanda :lol: eheh güsel sevdim sesii
de o bastaki gülşlr noluyo kuuzm güsel güsel hatta baya sevdim sesiniiiiii
Tüm Mesajlarını Bul
01-26-2008, 08:16 AM
evt mütevaziliğnide ayrı sevdim
var mı ötesi hı
:lol:
Tüm Mesajlarını Bul
01-26-2008, 11:14 AM
brody dale severim lan evet ama ne alaka bilemedem hani kız vokal falan iince şeyedeyim dedim
Tüm Mesajlarını Bul
01-26-2008, 01:59 PM
Ne desem ki, kötü de degil, iyi de degil, valla BAKIN BAKALIM BU SESE VARMI ÖTESİ yazmissin, ama yalan söylemiyim var. Yani kötü degil, ama sarki söylemekten bir fikri olan, yedi senedir san dersi alan birisi olarak cok da iyi oldugunu söyleyemiyecem. Nota kalitesi pek iyi degil, sesinin yogunlugu kötü, abarttigin bir kac yer var sarkida, vesaire vesaire.
Bunu bir saldiri olarak degil, elestiri olarak algila.
Ayrica bana öyle geliyo ki, bizim bir kac abazan forum üyemiz kiz güzel diye yikama yaglama amacli kizin sesine güzel demisler, ama bu ayri bir konu.
Evet.
01-26-2008, 02:03 PM
Hatta senin sesinden daha güzel bir sesin de reklamini yapayim bu arada: Esin Iris.
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=rJqchFcfyDY" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.youtube.com/watch?v=rJqchFcfyDY</a><!-- m -->
Sunu da dinledim belki degisik söylüyosundur diye. Söylediklerimin aynisi bu sarki icin de gecerli. Ve biraz da fazlasi...
01-26-2008, 02:45 PM
BlowJoe Yazılan:Ne desem ki, kötü de degil, iyi de degil, valla BAKIN BAKALIM BU SESE VARMI ÖTESİ yazmissin, ama yalan söylemiyim var. Yani kötü degil, ama sarki söylemekten bir fikri olan, yedi senedir san dersi alan birisi olarak cok da iyi oldugunu söyleyemiyecem. Nota kalitesi pek iyi degil, sesinin yogunlugu kötü, abarttigin bir kac yer var sarkida, vesaire vesaire.
Bunu bir saldiri olarak degil, elestiri olarak algila.
Ayrica bana öyle geliyo ki, bizim bir kac abazan forum üyemiz kiz güzel diye yikama yaglama amacli kizin sesine güzel demisler, ama bu ayri bir konu.
Evet.

+1000

its not a crime this anger he feels!
http://www.ofisboyz.com
http://www.myspace.com/ofisboyz
01-26-2008, 03:45 PM
lidya001 Yazılan:[color=#FF8000]AKİDİŞLER BU EVDE ÇEKTİİMİZ Bİ VİDEO...PUNK DEĞİL AMA...CREEP UMARIM BEYENİRSİNİZ... Big Grin

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=VnlN4rD48oE" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.youtube.com/watch?v=VnlN4rD48oE</a><!-- m -->

YORUM YAPIN RAİTİNG VERİN İŞŞTE NE BİLİİM OLE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER Tongue
slm lidya. sesini çok beğendim. eskişehire yada izmire ylun düşerse gel grup kurmak istiyorum. senin gibi bi vokale ihtiyacım var. hem konuşurken bi yemek yeriz, biyerlerde içki içeriz. ne dersin? :wink:
01-26-2008, 03:48 PM
boktan_nick Yazılan:
lidya001 Yazılan:[color=#FF8000]AKİDİŞLER BU EVDE ÇEKTİİMİZ Bİ VİDEO...PUNK DEĞİL AMA...CREEP UMARIM BEYENİRSİNİZ... Big Grin

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=VnlN4rD48oE" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.youtube.com/watch?v=VnlN4rD48oE</a><!-- m -->

YORUM YAPIN RAİTİNG VERİN İŞŞTE NE BİLİİM OLE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER Tongue
slm lidya. sesini çok beğendim. eskişehire yada izmire ylun düşerse gel grup kurmak istiyorum. senin gibi bi vokale ihtiyacım var. hem konuşurken bi yemek yeriz, biyerlerde içki içeriz. ne dersin? :wink:

AAHAHHAHAHA! Favori forum üylerimdensin boktan_nick! Big Grin
01-26-2008, 05:53 PM
lan hatuna asılmayın ender atanın tayfadanmışşşş öle yazıo yutüpde heee sizi sizii
bu arada yorum yapmak gerekmiyo ama içimden geldi ben beğenmedim şarkıyı da beğenmedim bunun etkisi daha çok olabilir
Tüm Mesajlarını Bul
01-26-2008, 06:00 PM
arkadaslar hebinize ayrı ayrı cvp vermek isterim ama şu anda vaktim yok okdr...ilginiz için teşekkür ederim...bazı güzel yorumlar var onları okuyunca sevindirik oldum dooorusu....beyenmeyennere gelince olabilir herkes beyencek die bişi yok..müzisyen arkadaşlar anlaması gerekir ama bi açıklama yapmak istiyorum.Gitarın akordları yarım ses düşük ve ben şarkıyı söylerken biraz zorlanıyorum...birde mikrofon felan filan yok o yüsdende biras kotu oldu yani anlıycaanız aslında ben bu kayıtları pek beyenmedim...ama olsun dedim yinede insanların bi fikrini alayım ole işte.bu arada dört tane grubum var ve onlara bile zaman ayıramıyorum...o başlıı bi arkadasım o şekilde atmış yani bana ait değil ama oda zaten ilgi çekmesi için okdr kendini beyenmiş başlık attı.... sağolun varolun sizi izlemeye devam ediyorum Smile Tongue
Tüm Mesajlarını Bul
01-27-2008, 09:12 PM
:mrgreen: iyiydik yorum geliyodu noldu yaaa :?:
Tüm Mesajlarını Bul
01-27-2008, 09:20 PM
boktan nick
seni düelloya davet ediyorum.
Tüm Mesajlarını Bul
01-27-2008, 09:34 PM
mentula Yazılan:lan kiz guzel diye yaglama yapanlar olmus demissiniz nesi guzel la hahahBig Grin vokal tarzida hoşuma gitmedi hic yahu aşırı bi yapaylık var sölerken cok kasmiş ıkınma havasinda :H

afferin sana ehueheuheuheuheuehueheuheu

buna cvp verdim die şimcik herkes kotü şeyler yazar yazmayın loooan herzaman gülmem...şakam yok çarparım aaaazınıza iki dene Tongue
Tüm Mesajlarını Bul
01-27-2008, 09:43 PM
mentula Yazılan:
lidya001 Yazılan:
mentula Yazılan:lan kiz guzel diye yaglama yapanlar olmus demissiniz nesi guzel la hahahBig Grin vokal tarzida hoşuma gitmedi hic yahu aşırı bi yapaylık var sölerken cok kasmiş ıkınma havasinda :H

afferin sana ehueheuheuheuheuehueheuheu

buna cvp verdim die şimcik herkes kotü şeyler yazar yazmayın loooan herzaman gülmem...şakam yok çarparım aaaazınıza iki dene Tongue

lan gerizekali sen kimsin bokBig Grin şarki söleyip yutuba koymussun yorum istiyosn kötu sey olmasin diyosn beyencekmisiniz demissin beyenmedim amq zorlami beyencem sıçar gibi şarki söluyosn ayrica çirkinsin

anlıyorum seni daa fazla konuşma istersen git başka formda sıç............
Tüm Mesajlarını Bul
01-27-2008, 09:52 PM
Bide yeni üyelere laf yapıonz amk.
Tüm Mesajlarını Bul
01-27-2008, 09:55 PM
mentula Yazılan:buna cvp verdim die şimcik herkes kotü şeyler yazar yazmayın loooan herzaman gülmem...şakam yok çarparım aaaazınıza iki dene Tongue

lan gerizekali sen kimsin bokBig Grin şarki söleyip yutuba koymussun yorum istiyosn kötu sey olmasin diyosn beyencekmisiniz demissin beyenmedim amq zorlami beyencem sıçar gibi şarki söluyosn ayrica çirkinsin[/quote]

anlıyorum seni daa fazla konuşma istersen git başka formda sıç............[/quote]

sanane lan istedigim yerde konusurum beni forum dan yollamak sanami kaldi sen siçip yutuba koymusun daha ne denirki sana[/quote

:roll: seni terbiyeye davet ediyorum...sayın sıçkın sıçtııyla kavga eden insan....
Tüm Mesajlarını Bul
01-27-2008, 10:02 PM
Ne var lan Yazılan:Bide yeni üyelere laf yapıonz amk.

bune yaaa biz küfür etmeyi bilmiyoz sanki herif bize küfür dersi veriyo sanki okul aççam ben ona ders versin o sabahtan akşama maaşıda benden......yenilere bolemi davranıyolar genelde
Tüm Mesajlarını Bul
« Önceki | Sonraki »
Konu Kapalı 

Forum Atla:

İletişimTurkpunkYukarıya dönİçeriğe DönHafifleştirilmiş SürümRSS Beslemesi