Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şirinler hakkında bi komplo teorisi
08-17-2006, 05:21 PM

bazen insanların nerden mesaj vereceği belli olmaz..tarihhe nasılki sanatçılar resimlerle heykellerle simgelerle antıyorlar inceden inceden dertlerini..yeni yöntemde budur gayet..hatta da vincinin şifresinde aslan kral adlı çizgi filmde simbadın tepeden atladığı sahne galiba..etraf toz duman olurken ağır çekimde bakılınca dumanın içinde sex yazdığı söylenir..birinin elinde varsa o çizgi filmin orjinali baksın yinede teyid etsin
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
08-18-2006, 09:29 AM

yanlışta hatırlıo olabilirm ama bi ara bebek şirin vardı ortalarda??? o nası çıkmıştı Smile :o
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
08-18-2006, 09:44 AM

şirinenin misyonu göt sallayıp şirinleri birbirine düşürmek amk
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
08-18-2006, 11:55 AM

şirine bacımız hakkında doğru konuş
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
08-18-2006, 12:09 PM

ya küçük bebek şirin nasıl meydana gelmişti hatırlıyamadım.şirinedenmi
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
08-18-2006, 07:59 PM

leylek getirmişti
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
08-18-2006, 09:03 PM

ya ne ugrasıosunuz rahat bırakın izleyin ne sevimli yaratıklar cizgi filmdir olur bole seyler dimi
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
08-19-2006, 11:47 AM

saçmalamayın laa
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
08-19-2006, 02:36 PM

ulen 3 sayfa olmuş konuyu sapıttınız yaa a.q sizin ulen yok bebek nası olmuş yok şirineye grup yapmışlar yok şirinler gey yeter len konuyla ilgili yorum varsa yoksa yazmayın taşşak mekanına çevirdiniz başlıı
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
08-22-2006, 04:05 AM

bunu okuldakı bı lavuk da soylemıstı ama sallamamıstım demek yaygın bı teorıymıs...
vay be hıc dıkkat etmemıstım
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
08-24-2006, 09:51 PM

-şirine, gel bakalım otur şirin babanın kucağına.
-şirin baba bişi batıyooo...
-batar o boşver, sen bana nası çiçek topladığını annat bakalım.

bu güzelmiş
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
08-24-2006, 10:20 PM

hehehe çpk şirinlerSmile
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
08-25-2006, 02:37 AM

S.M.U.R.F S

SMAAL MAN UNDER RED FATHER.....(dejavu oldum lan..aaa yok canım)

rus yapımı diye biliyorum zaten ben bu çizgi filmi ama yanlışta olabilir hayat bu..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
08-26-2006, 01:06 AM

kirmizi şapka falan hep söylenegelir. kendi adima inanirm ben. yakiştirmaysa bile çok iyi yakiştirilmiş bir söylentidir.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
08-26-2006, 01:11 AM

pank forumu şirinledik
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
08-26-2006, 04:23 AM

kemik dergisinde sinirler diyebi yer var arka kapakta şirin babayla şirine evleniyo
Alıntı Yaparak Cevapla
10-05-2006, 05:38 PM

-şirine, gel bakalım otur şirin babanın kucağına.
-şirin baba bişi batıyooo...
-batar o boşver, sen bana nası çiçek topladığını annat bakalım.

bnu bnde begendımmmm!!!
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-18-2006, 10:40 PM

donny darko da şirinlerin cinsel organlarıyla ilgli bi konusma vardı da hatrlamıorm şimdi Big Grin
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-19-2006, 01:30 PM

deli-taş-kuyu üçlemesi...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-19-2006, 02:48 PM
Re: Şirinler hakkında bi komplo teorisi
oticenkovboy Yazılan:arkadaşlar başka bi forumdan aldım orda lavuun teki böle bişey yazmış ilginç geldi...

"şu yaşımda bile zevkle izlediğim şirinler alttan alta sosyalizm propagandası yapan bir çizgifilmdir..nasıl mı?

şirinler köyünde hiç para kullanan kimseyi gördünüz mi şimdiye kadar?? para kullanılmaz evet, ama herkes kendine gerekli olan şeyleri bedava edinir.. tembel şirin bile hiç bir iş yapmadığı halde bütün şirinlerle aynı standartlarda yaşamaktadır(tembellik hakkı).. şirin çileği tarlaları sadece bir şirine ait değildir, bütün şirinler bu tarlada hak sahibidir..

şirinler köyünde bir tek bile ibadethane bulunmaz.. ne kilise, ne havra, ne camii..

şirin babanın takkesi komunizmin sembolü olan kızıl renklidir ve sakalları da karl marx sakalı şeklindedir..

şirinler çizgifilminin yaratıcısı peyo, sosyalisttir.. şirinleri ortaya çıkardığı zaman iki kutuplu bir dünya vardı.. bir tarafta ABD diğer tarafta SSCB.. sosyalist olan peyo, yaptığı çizgifilmle bir mesaj vermek ve emperyalist amerika'ya karsı bu yolla propaganda yapmak istemiştir..

şirinler çizgifilminde ,şirinler sosyalist olan SSCB'yi , gargamel ise emperyalist olan ABD'yi temsil eder.. düşünsenize, gargamel , bütün bölümler boyunca şirinlerden altın yapmaya calısmıyor mu??
gargamel'in kedisi azman ise (orjinalindeki adı azrail'dir bu kedinin) ABD'nin peşinden ayrılmayan küçük ülkeleri sembolize eder.. (türkiye gibi.. )"

artık dha büyük bir zevkle seyrederim
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-26-2008, 12:04 AM
Re:
Onnnnaaa Yazılan:zik kadar haber degeri yok
niye lan gayette güzel işte...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-26-2008, 09:55 AM
amna koim adam hbr yazmış taşak mekanı olmuş ama iyide olmuşş guldum baya :lol: :lol:

sirin baba su ofkeliye bisey soyle
- noldu sirine
- cok terbiyesiz ya
- ne diyor
- butun koye vermismisim, onun neyi eksikmismis, kirita kirita gezmeyi, ozellikle belimden egilip papatya toplamayi biliyomusmusum, motormusum, ona niye vermiyomusmusum
- offf offf

-sirine ! gozlerime inanamiyorum asciyla napiyodunuz siz oyle?
- sirin baba bak asci bana kek vercem dediii lolipop vercem dediii ben onu cok seviyorum baba. sonra o da beni cok seviyo hep oksuyo beni. hem var ya ascinin ici krema doluymus oyle dedi hatta bak su borudan cikarabiliyo ne guzel di mi sirin baba. ben de krema istiyorum.
-namusum namusummm! evde kalcaksin sirine seni bekaret kontrolune goturmem gerek

bunlarda super
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-26-2008, 07:16 PM
rus değil bu çizgi filmi yapan iskandinav ülkelerinden biri gibi hatırlıom hatta şinler festivali gibi bşe yapolar çok uzun süradir devam ettiği için
ben severim lan şirinleri küçükken en çok şirineyi severdim ama duygusal bağlamda sanırım ahahahaah
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-26-2008, 11:25 PM
bide bizim türkiyede aşırı dinci kanallarda şirinler oynardı.
orda ise kanal dublajı kendine göre tekrardan yapmış ve bu tarz konuşmalar geçiyordu;

- şirin baba nerde?
- cumaya gitti, güçlü şirinle beraber

- kandilin mubarek olsun şirin baba
- sağol evladım seninde

- allah sizi gargamelden, kötülüklerden, yalanlardan dolanlardan, kötü kalpli insanlardan korusun yarrabi
- amin!!!

- gargamel kafirdir, o bir şeytandır, ondan her türlü kötülük beklenir!

gibi buna benzer diyaloglar bol biktarda mevcuttu asdasdasd
olaya bak yaa çok komik amk :mrgreen:
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-27-2008, 12:41 AM
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=-Bj_rPU4140" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.youtube.com/watch?v=-Bj_rPU4140</a><!-- m -->
bu vidyoda aynı şeyler söyleniyo
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Forum Atla:

İletişimTurkpunkYukarıya dönİçeriğe DönHafifleştirilmiş SürümRSS Beslemesi