ben yurt dışında yüz tane punk rock konserine gittim muhtemelen . ne tükürmesi öyle bir terbiyesizlik yok. stage diving pogo vs gırla gider ama düşeni çat diye kaldırırlar sahneye çıkarlar maymunluk yapar atlar zıplarlar ama öküzlük etmezler. kafama ayak girdi pantolonum yırtıldı vs ama kimse de gelip omuz atmadı kekoluk etmedi cillop gibi takılıyor herkes
SpOoN maN(dOpE SiCk bOi) yazdı:
ya ben su tukuruk olayını ben konserde hiç siklememiştim cok mu abartılıyo yoksa ben mi cok saglam kafaymısım anlamadım da neyse konserde o an aklıma gelen ilk sey nofx in live albumunde bobu caldıktan sonra gecen muhabbet geldi aklıma. şimdi burayı okuyunca dinledim gene gecen muhabbet su albumde ."some guys are spitting on me ,dont spit on me,i hate it dio ordan birileri bagrıyo fuck you fln fln el hefe asswipe die yapıstıro sonra oyle hafif bi konusma baslıolar tekrar calmaya.komik geldi bana şimdi.
valla cheki'nin de dedigi gibi harbiden amerika'daki konserlerde flan tükürmeyi birak psikopatligin daniskasini yapiyolardir o seyirciler.. o yüzden cidden hafiften bi artistlik olabilir fat mike'in yaptigi .. ezik ücüncü dünya ülkesiyiz ya istem dışı bi burun büyüklügü olabilir sonucta heriflerde.