|
.
|
|
02-08-2008, 05:12 PM
|
|||
|
|||
|
Re: skate'ciler neden böyle a.Q...
hey yeteneyin varsa kullanrısın kızlar bizi beyeniryorsa biz ne yapalım artisiz
|
|||
|
02-09-2008, 05:40 PM
|
|||
|
|||
punk17 Yazılan:hey yeteneyin varsa kullanrısın kızlar bizi beyeniryorsa biz ne yapalım artisiz ARTİZZZZZ |
|||
|
02-10-2008, 01:50 AM
|
|||
|
|||
|
yaf benimde 5 yıllık bir kaykayım var yaşadığım yerde tek skatece benim hiç hareket falan bilmem genelde boardı altımda değil kolumda taşırım kızlar bayılır hep sorarlar ne zaman kaycan kaydım görmedinizmi derim ve inanıp bidaha kaymam için yalvarırlar
|
|||
|
02-10-2008, 02:05 AM
|
|||
|
|||
расист Yazılan:yaf benimde 5 yıllık bir kaykayım var yaşadığım yerde tek skatece benim hiç hareket falan bilmem genelde boardı altımda değil kolumda taşırım kızlar bayılır hep sorarlar ne zaman kaycan kaydım görmedinizmi derim ve inanıp bidaha kaymam için yalvarırlarzuhhuazuhaz poser mubbaeti |
|||
|
02-10-2008, 03:06 AM
|
|||
|
|||
|
ben de ollie dışında bi hareket yapabilsem artiz olurdum ne yalan söyliyim kolay iş değil öyle bilgisayar oyunlarındaki gibi
|
|||
|
02-10-2008, 05:01 AM
|
|||
|
|||
Re:
7ceddine Yazılan:hele istanbulda ozan diye bi kaykaycı var tam mal a.k+1
|
|||
|
02-10-2008, 04:08 PM
|
|||
|
|||
Re:
7ceddine Yazılan:hele istanbulda ozan diye bi kaykaycı var tam mal a.k Ibneymis lan o, Almanci bi cocukla öpüsürken fotograflari varmis. |
|||
|
02-10-2008, 10:05 PM
|
|||
|
|||
Re:
griptape Yazılan:genelleme yapan orospu çocuklarına böyle davranıyoruz dogru solems besıktastakı ınsanlar ııdr ama bazıları wardr ısım vermıım 2-3 yarısma kazndı sponsoru war fln dıe adam satck kdr ıbnedr hele hele bazıları warkı kendısını tony hawk kevın spanky long dustın dollın fln sanıo war ole tıpler ama ıı kesımıde war besıktas artk cok ıgrenc bı yer oldu ameleden poserdan veletlerdn gecınmz oldu macka fln takılıoz artk he bıde bızım burda ck gzl bı yer war besıktasn zemını gıbıı orda takılıoz kendı kendmze zamnnda cok taklıodk besktsta flnda artk bozuo |
|||
|
02-10-2008, 11:28 PM
|
|||
|
|||
punk17 Yazılan:hey yeteneyin varsa kullanrısın kızlar bizi beyeniryorsa biz ne yapalım artisiz sağ tıklayıp ignore seçeneğini işaretliyorum :lol: |
|||
|
02-12-2008, 05:05 PM
|
|||
|
|||
Re: Re:
patuta Yazılan:griptape Yazılan:genelleme yapan orospu çocuklarına böyle davranıyoruz çok doru söledin ortamın bozulması kadar berbat bişi yok =( |
|||
|
02-12-2008, 08:14 PM
|
|||
|
|||
|
ulan yıllanmış başlığı sıcak tutmayın artık.öyle bi muhabbet yazdım zamanında benimde sonuçta kaykaycı arkadaşlarım var sevdiğim.öyle üç beş adama şakayla karışık bulaşim dedim bokunu çıkardınız :o :o
|
|||
|
02-17-2008, 09:14 PM
|
|||
|
|||
Re: Re:
patuta Yazılan:griptape Yazılan:genelleme yapan orospu çocuklarına böyle davranıyoruz isim vermedin ama topu topu 3 5 tane sponsor alan adam var yani belli 3 5 kişiden biri olduğunu herkes pekala da tahmin edebiliyor beşiktaşta kayan. valla iyi ki isim vermedin de sponsoru oldu dedin çok düşünceli bir anlatım tarzın var gerçekten. |
|||
|
02-18-2008, 03:22 PM
|
|||
|
|||
|
3-5 kısı yok artk cok war sponsoru olan snn tahmın ettıgn kısıler kım anladm galıba amma onnarla pek bı alakalı degl bnm dedgm ztn cokta muhattp olmuorm artk o dusundgn kısılerle her neyse
|
|||
|
02-18-2008, 08:01 PM
|
|||
|
|||
|
öyleyse irdelemeyelim
olur böyle vakalar türk polisi yakalar diyelim |
|||
|
12-02-2008, 12:45 AM
|
|||
|
|||
|
aslında skate ci diye bi şey yok.kimyacı diye de bi şey yok.sucu veya tüpçü var.ca,ci yapım ekini yanlış kelimelerde sarfetmek de gayet abes varoşlara özgü.kaykaycı diyebilirz. bu kesime.kaykay artist bi şey görünebilir.ama bizim eski topraklar buralara ne kadar zor yollardan gelindiğini bilir.iki günlük kaykaycı tüketim toplumunun eseridir.asıl önemli olan bunu uzun süreler yapmakla alakalı.Ayrıca herkes bi nevi boktan da olsa cool olma amacında.Ben iki günlük değil ;16 yıllık kaykaycı olarak söylüyorum öyle bi şey yok... o hale getirenin ta aq.kaykay felsefesinde asidir punktır ama karı kız tavlama için kafa göz yarmak için acıya bağımlı olmak için gereklidir.sert kalın bye..
|
|||
|
|