Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 10 Ekim 2008 21:53

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 725 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 29  Sonraki
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 07 Ekim 2007 22:37 
Hakkı Bulut
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

Piyan yazdı:
ne alaka?,, kişi türban takmakta özgürdür.. fakat türban kişiyi özgürleştirmez..
türbanın sembol olarak özgürlüğe vurgu yapan hiç bi yanı yok.. ama insan takmak istiyorsa karşı gelecek halimizde yok.. sapla samanı birbirine karıştırmayın..

ya bana mı dion ben türban kişiyi özgürleştirir mi dedim anlamadım ki.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 08 Ekim 2007 09:32 
Doc Marten Skinhead
 Profile bak

kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı oldu..

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

valla ümüt bi yerden okumadım.. ama doğrusu'da budur bence..
hem dediğin gibi olsa ya alıntı olduğunu belirtir ya da feyz aldığım kişşinin ismini zikrederdim..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 08 Ekim 2007 10:41 
Führer
 Profile bak

Valla bu konu uzar gider.

Ben sadece kendi kişisel görüşümü açık seçik, teenage uslubuyla, uzatmadan yazayım.

1980-1985'lerden sonraki türbanlılara uyuz oluyorum. Öncesi bacımızdır, cepheye mermi taşıyan nenemizdir.

Kafamdaki bir soru: Demokratik bir hak olarak özgürlük isteyen dini kesim, aynı hakkı kendinden olmayanlara demokratik hak sıfatıyla verecekler mi.?

Sanmıyorum.

En son okan tarafından, 08 Ekim 2007 11:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 08 Ekim 2007 10:50 
Hardliner
 Profile bak

NORMALkerem yazdı:
ırkçılık olmuyor: şöyle oluyor çeki;

türbanı takana saygım olmaz gerçekten. kendini ortaçağ tarzı bir inanca ritüele kaptırmış.. onu takmazsa cehenneme gideceğini sanan kimseye saygım olmaz, gözümde de beş paralık değeri olmaz. selam vermem iş yapmam yanında durmam. ama hoşgörürüm! aradaki farka dikkat et. tek bir oruç tutan insan yok çevremde. sevmem, ramazandan tiksinirim, müslümanlarla hiçbir işim olmaz; konuşabildiğim her ortamda aleyhine konuşurum. ama hoşgörü başka birşeydir. türban yasağına karşı dururum. bunun sebebi de aynı hoşgörüyü karşılığında beklememdendir. işte o kadar. ırkçılık da hoşgörü olmaz, o yüzden buna ırkçılık denmez. başörtüsünü yasaklamak, bastırmak başka birşeydir. sevmemek karşı olmak başka birşey.

abiii kusura bakmayın anladığınız dilden yazma vaktin geldi sanırım hani punk forumu burası o bakımdan.......

şimdi başlıyalım;ne oluyor lan kerem adammı oldun da millete saygı göztermiycen,milletin inancını eleştirmek sana mı kaldı ? kimsin ki ? ne hakkın var o insanların üzerinde ? yukardaki yazın da nasıl bir nefret kusma var,millet düz yazı gibi okur durur, ne oldu senin psikoloji bilgine ne oldu lan ? bu insanları psikolojık baskı altına almak değilmidir ? bana anlatsana saygı ile hoş görünün arasında ki farkı anlat anlat ben burdayım okuycam bunları,gözünde peş paralık değeri olmazmış yazıklar olsun sizlere ,yazık bu insanlara böyle gözle bakanlara, yazıklar olsun gençliğe, yazıklar olsun beee pühhh.........

kerem yukardaki yazını tekrar oku, tekrar oku, tekrar oku, tekrar oku sabaha kadar tekrarla sarhoşken yazdın heralde, nedersin ben senin bu kadar hayvan olucağını sanmıyorum........

türban yasağınada karşı dururmuş ,olur efendim yukardaki yazdıklarını bu yuzden tekarar oku derim sana,lan saygı duymadığın adam rakamı çoğalcak bunu düşündün mü de yazdın ?

neyse piyan'a gelelim piyan efendi türbanın nedenini tartışalım diyor ahahahahaaaaaaaa kardeşim biz bunu sayfalarca türban da tartışmadık mı ? sonuç aynısınız işte bir inanca, bir insana insan olduğu için verdiğiniz değer ortada, birde türbanı savunan millete bok atarsınız punk forum ya burası o yuzden dimi asi filan olmak gerek ?

neyse, siz bana cevap vere durun ben arada kendi düşüncemi diğer aradaşlarıma yazayım, cheki,ümüt ve diğerleri,türban yasağı ünv. kalktı diyelim insanlar okullarda serbestler, eeeeeeee bu bununla sonuçlanmıyor ama bunlar okuldan sonraki (iş problemi çıkacak) çalışacakları şirketlerin de olması lazım, yani mesela bizim ofis yahudi firması türbanlı hayatta çalıştırmazlar,bu mümkün değil, bırakın oruçluyuz die bir kaç kişi peygambere hakaret etti bir arap kuyuya taş atmış ve yıllardır çakaramıyorlar denildi,(bunu hallettim) anlatmak istediğimi anlamışsınızdır sanırım,sadece ünv.değil her yerde serbest olması lazım özgürlüklerini sadece okullarında verirsek,sadece kültürlü birer ev kızları olurlar.......

tutuman yawrum, kerem abine yazdıklarımın hepsi senin içinde geçerli.....

üüüüüüüffff acayip sinirliyim gergin gergin yazdım aynen kerem gibi kerem'e nefret kusarak yazdım......

En son sumru geridöndü tarafından, 08 Ekim 2007 11:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 08 Ekim 2007 11:07 
Hardliner
 Profile bak

okan yazdı:
Valla bu konu uzar gider.

Ben sadece kendi kişisel görüşümü açık seçik, teenage uslubuyla, uzatmadan yazayım.

1980-1985'lerden sonraki türbanlılara uyuz oluyorum. Öncesi bacımızdır, cepheye mermi taşıyan nenemizdir.

Kafamdaki bir soru: Demokratik bir hak olarak özgürlük isteyen dini kesim, aynı hakkı kendinden olmayanlara demokratik hak sıfatıyla verecekler mi.?

Sanmıyorum.

yaaa bu ne okan yaaaaaa yani boyun borcu, vefa borcu gibimi yani ?

keremde aynını düşünüyor senin gibi o vefdan bahsetmiyorda o karşılıklı hoşgörüden (İŞİME GELDİĞİ İÇİN HOŞ GÖRÜYORUM Kİ O DA BENİ HOŞ GÖRSÜN)ama saygısızca birbirini hayvan gibi görerek,beş para etmez olarak görüyor sende böyle düşünüyorsan kerem'e verdiğim cevaptan sende nasibini al.........

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 08 Ekim 2007 14:25 
Hardliner
 Profile bak

bu nasıl bir yaklaşımdır böyleeee bu nedemek şiddetle kınıyorum seni bozuk para senide theabuzer.

En son sumru geridöndü tarafından, 08 Ekim 2007 14:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 08 Ekim 2007 14:34 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

sumru kendini zeki sanıyo yaişte forumun en komik şeyi o.. cevap verdim sanıyo ya.

hoşgörü şudur; haklarına seçimlerine karışmamak; düşünceleri yüzünden insanlara zarar vermemek ya da imkanlarını kısıtlamamaktır. hatta bu devlet eliyle korunmalıdır. tamam mı? kafasını bağlayıp cennete gideceğini sanan da benim için gerizekalıdır; annesi babası bin kere de söylese, kendi kendine 1 kere düşünse bunun saçma olduğunu anlaması gerekir. o yüzden kafası çalışmıyordur; sorgulamıyordur. kadının mal olarak görüldüğü; saklanıp hediye olarak açılması gerektiği düşünülen bir kültürün ürünüdür. işte bu kültürle de buna dahil olan hiçkimseyle de işim olmaz. bütün hayatımı buna karşı durarak geçiriyorum zaten.

neden türbanlılara olumlu yaklaşacakmışım ki? bu kültür benim anamı ağlatıyor. bu kültür yüzünden kendimin "iyi" diye düşündüğü bir şekilde bir kadın-erkek ilişkisi yaşayamıyorum. bu kültür kadınları evhanımı, eş olmaya yöneltiyor. bu kültür; kadınların güzelliğini aklından daha öne çıkartıyor. işte bu yüzden buna dahil olan hiçkimseyle işim olmaz. ve bu ırkçılık değildir. çünkü bunların ezilmesini, bastırılmasını istemem; ezmeye de çalışmam. haklarının sonuna kadar korunmasını isterim. ırkçılık ise; kendinden olmayanı ezmeye, bastırmaya, yoketmeye yöneliktir. işte fark BU! umarım anlamışındır cheki; sumrudan bişey anlamasını beklemiyorum zaten. türban onun kafasının içinde.

ve sayın piyan; bence de türbanın kendisini tartışmalıyız ama yapamayız. çünkü o zaman zeka fakiri sumru gelip konuyu evrim teorisine çekip allah var diye bağırmaya başlıyor.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 08 Ekim 2007 15:25 
Hardliner
 Profile bak

Ben demiştim zaten kerem kesinlikle bu aşağıdakileri sarhoşken yazmıştır dedim,ve bunların hiçbirini yapmaz çünkü o insana insan olduğu için yaklaşan biridir die düşündüm ve haklı çıktım bak hoş görüsü sonucu neler yazmış ?..........

''türbanı takana saygım olmaz gerçekten.''
''gözümde de beş paralık değeri olmaz''
''sevmem, ramazandan tiksinirim''
''müslümanlarla hiçbir işim olmaz; konuşabildiğim her ortamda aleyhine konuşurum''

NORMALkerem yazdı:
ve sayın piyan; bence de türbanın kendisini tartışmalıyız ama yapamayız. çünkü o zaman zeka fakiri sumru gelip konuyu evrim teorisine çekip allah var diye bağırmaya başlıyor.

zeka konusunda bir problemim yok allah'a şükür gayet ii ve pratik çalışır....... sadece türbanı tartışcaz öylemi ? nesini üzerindeki desenlernimi ?aaaaa wakko bu yıl hiç ii desen çıkarmamış yaw piercardın de öle,tekbir desen eh işte filan,,hastaaaa bunlar mı konuşulcak ? yoksa türbanın maneviyatı mı ? eğer maneviyat konuşulcaksa tabikide allah tan yola çıkıcaz çünkü bu bir inanç meselesidir,ama BEN DEĞİL DE SEN gelir de dersen ki Allah var mı ki dersen işte ozaman konu genişler,inancın her türlüsü konuşulur.....

ben senden saygı ve hoşgörünün arasındaki farkı yazmanı istedim,sense hoşgörüyü yazıp geçiştiriyorsun.......

maksadım o üzerinde çok durupta bastırdığın saygı ve hoşgörünün açılımını yani hoşgörüde olup uyguladığın saygıda olup ta uygulamadığın hangi davranış var onu çıkartıcam ?

En son sumru geridöndü tarafından, 08 Ekim 2007 15:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 08 Ekim 2007 15:36 
General
 Profile bak

sumru sen kınamaya devam et kuzum:D admın fantazileri güzel hatta bendede var denişik fantaziler hueheD:D:D

http://img510.imageshack.us/img510/6715/pazartesay6.jpg

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 08 Ekim 2007 15:40 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 ICQ  Profile bak

sumru geridöndü yazdı:
bu nasýl bir yaklaþýmdýr böyleeee bu nedemek þiddetle kýnýyorum seni bozuk para senide theabuzer.

cunku benzerlerini onlar benim icin dusunuyor. normalde kimsenin isine gucune dusuncesine karismam ama bu bahsettigim insanlar bana karisan beni horgorenler dusunceleri benim hayatımı kısıtlayan bana zarar veren insanlar olduklari icin yakmak istiyorum.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 08 Ekim 2007 16:11 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bozuk_para yazdı:
sumru geridöndü yazdı:
bu nasıl bir yaklaşımdır böyleeee bu nedemek şiddetle kınıyorum seni bozuk para senide theabuzer.

cunku benzerlerini onlar benim icin dusunuyor. normalde kimsenin isine gucune dusuncesine karismam ama bu bahsettigim insanlar bana karisan beni horgorenler dusunceleri benim hayatımı kısıtlayan bana zarar veren insanlar olduklari icin yakmak istiyorum.

manyak mısın abi sen..

Oy vermek sistem değiştirseydi, yasa dışı ilan edilirdi.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 08 Ekim 2007 16:12 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Piyan yazdı:
kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı oldu..

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

valla ümüt bi yerden okumadım.. ama doğrusu'da budur bence..
hem dediğin gibi olsa ya alıntı olduğunu belirtir ya da feyz aldığım kişşinin ismini zikrederdim..

yok abi bir yerden okuman sikimde deÄŸil zaten biÅŸey demedim yan i.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 08 Ekim 2007 17:43 
Tough-Guy
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

üMüT yazdı:
2tutuman o avatarın varya bir yumruk var bir şeye vuruyor o şey sensin işte...

ne demek siyasi bir sembol siyasi sembol olsun benide sokmasalar herhangi bir durum için bende saçımı mohank yapar sembol olarak girerim sırf bunun için yaparım ister siyasi olsun farketmez. bugün üniversitelerde barış sembolü takan binlerce kişi var o sembol değil mi a.q söylensin o zaman herkes o siyasi sembol bu siyasi sembol kabullenemiyorsunuz birde car car konuşuyorsunuz bu kadar basit hoşgörünüz saygınız bu tür şeylere kadar ırkçılık karşıtlığınız buraya kadar... olmaz bu böyle olmazzz.
lan geri zekali okudugunu anlada ondan sonra konus aptalmısınız nesın amk????sikim gibi okuma herseyede muhalefet olma skicem ebenı amk okudugnu anla pıc

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 08 Ekim 2007 17:45 
Tough-Guy
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

sumru geridöndü yazdı:
Ben demiştim zaten kerem kesinlikle bu aşağıdakileri sarhoşken yazmıştır dedim,ve bunların hiçbirini yapmaz çünkü o insana insan olduğu için yaklaşan biridir die düşündüm ve haklı çıktım bak hoş görüsü sonucu neler yazmış ?..........

doğruları söylemiş !! bu faşistlil değil çünkü o insanlar zaten faşist faşist olan insanın karşısında olmak faşistlik değildir bunu bazi gerizekalılar halen anlıyamamıs sanırım lafım ne sana ne chekiye o kendi biliyor daha okudunu anliyammıs amk sonra o avatarın ne anlama geldiğini öğren gerizekalı amk

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 08 Ekim 2007 19:31 
Uzaylı Punk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

eğer bgn üniversitelere türbanla girmelerine izin werilirse bunun burda bitceğini düsünmek fazla iyimserlik olur.
yrn da kamu kuruluşlarına iş yerlerine türbanla girmek isticeklerdir.
herkesin dini inancı kendine;tabiki saygı gösterilmesi gerekirr ama bnu bi propaganda aracı olarak üniversitelerde kullanmalarına izin wermek yanlış olur kanaatimce.
demokrasi araç olarak değil de amaç olarak görmeye başlamadan bu sorundn kurtulanacagnı sanmıyorm.
ayrıca Türkiye'nin onlarca önemli sorunu warken;türban konusunun ısıtılıp ısıtılıp önümüze konulması üzücü/düşündürücü

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 08 Ekim 2007 19:42 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

haftada 2 gün girsinler 2 gün giremesinler 1 günde sabah girip öğlen çıksınlar :D:D
tmm tmm girsinler şaka yaptım :D

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 08 Ekim 2007 20:00 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

2tutuman harbi yanlis anlamisim ozur... cümleten

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 08 Ekim 2007 21:12 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Alıntı:
hoşgörüde olup uyguladığın saygıda olup ta uygulamadığın hangi davranış var onu çıkartıcam

hımm burda tam demek istediğini anlamadım yani
saygı duymadıgın hade nasıl hosgörülü davranılabilir ki diyosun ?
ya da
saygı duydgun birşeye zaten nasıl hosgörü göstermezmisin ki diyorsun?

-

filipeeeeeee

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 08 Ekim 2007 22:21 
Tough-Guy
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

üMüT yazdı:
2tutuman harbi yanlis anlamisim ozur... cümleten

kusurabakma argo içinde çok fena üstüste yanlış anlaşılmak koydu

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 08 Ekim 2007 23:30 
General
 Profile bak

bu konuya iyimser bakmak için öncelikle bütün türbanlıların iyimser olması lazım. ama hepsinin bukonuda iyimser olduğunu düşünmüyorum. z

zorluklar çekmesine rağmen peruk takarak girenler varken, üniverste bahçesinde yere çöküp yanlarından geçenlere düşman gibi bakarak "hakkımızı isterizzz" diye slogan atan gerzeklerdende var türbanlılar arasında. işte bu kesim yüzünden türbanlılar girmesin diyorum. bu kesim olmasa keşke. adi bi kesim. görükçe sinir olduğum kesim. hakkınıza sokim sizin.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 09 Ekim 2007 00:02 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ben yine girmelerinden yanayim yani gorunce ters geliyor yanlis bisey

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 09 Ekim 2007 00:08 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

hak istemenin kötü yanı ne???
hak isteriz derken kastın ne türbanla üniversiteye giriş haklarını istemelerimi..
bu doğal ve adi bi yanı yok...
bende öle olsam bende isterdim...
şöle düşün düşük belli pantolonla yada şortla yada yada uzun saçla ne bilim giymekten haz aldığın bişeylede seni sokmasalar aynı tepkiyi verirsin hakkını istersin ve savunursun..bunun adi bi yanı yok.....bu normal..

herkes nasıl istiyorsa o şekilde üniversiteye girmeli orası bi eğitim yeri ve orası hertürden insanı kabul etmeli ve eğitimini en iyi şekilde vermeli..
eğitim ne din üzerinden yapılmalı nede siyaset üzerinden eğitim eğitim yönüyle yapılmalı..
üniversite de türbanı dile getirceklerine üniversitede eğitimi dile getirsinler türban yerine para basıp özel okullara giden hocalara sahip çıkıp okullarında barındırmaya çalışsınlar..devlet okullarında kötünün iyisine medet ummaya başladık..
türkiyenin en iyi okullarından birini kazanıyosun ama o okulda ki eğitimi sorguluyosan burda tartışılması gereken gündeme getirilmesi gereken dahaönemli konuların ortaya çıktığını görüyoruz...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 09 Ekim 2007 07:18 
Tough-Guy
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

türbanla girsinler üniverstelere ona bişiy diyen yok ama sembolle ama din diyerek kandirmacalarla ama düşmanca dışlarayarak sana pis gözlerle bakabaka gircekse geldği bok çuvalına geri dönsün.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 09 Ekim 2007 09:59 
Doc Marten Skinhead
 Profile bak

türbanı tartışalım tartışmasına da ,, sumru varken ne mümkün!..
şimdi biz bir şey yazacaz, sonra sumru girecek araya... bi bakmışın bir sayfa sonra mevzu türbandan çıkıp,, -peygember efendimizin çiftleşme sorunsalı-na gelmiş..
--------------------------------------------------------------------------------------------
arkadaşların kaygılarını anlıyorum, hatta katılıyorum da ...
bu insanlar yarın bir gün şortla gezen erkeklere; " baktıkça günaha giriyoruz.. yolda rahatça dolaşamıyoruz özgürlüğümüz engelleniyor" demeye başlarlarsa bizim özgürlüğümüz nolacak..? kendi inançlarını mutlak doğru olarak görüp; kendileri gibi düşünmeyen insanlara yön vermeye çalışmak ise gericilerin işidir..
kaygıları öne sürüp tek tek bireylerele uğraşmak kimseye bir şey kazandırmaz.. çözüm türbanın beslendiği ideolojik kanalların baskıya, zora dayalı yöntemlere başvurmadan kurutulmasından geçer..
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
türban siyasi bir imgedir.. beslendiği kanalda *tamamen duygusal[$] ilişkilerin sonucu..
bundan kurtulmak için toplumun alt kesimlerinin ekonomik olarak özgürleşmesi lazım diye düşünüyorum..
tabi yeşil sermayeden de.... çünkü yoksul kesimleri besleyen en önemli kaynak burası..
------------------------------------------------------------------------------------------
islam diyorki,,
"kapanın ey hanımlar... kapanın-ki vücut hatlarınız ortaya çıkmasın.. sonra allah muhafaza bir takım istenç dışı(?) azgınlıklar yüzünden günahlara gark etmeyelim"
bu açıdan bakacak olursak;
türban özelde kadın hakları, genelde ise insan hakları sorunudur.. çünkü erkeği de aşağılıyor
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

bozuk_para yazdı:
normalde kimsenin isine gucune dusuncesine karismam ama bu bahsettigim insanlar bana karisan beni horgorenler dusunceleri benim hayatımı kısıtlayan bana zarar veren insanlar olduklari icin yakmak istiyorum.

odun mu yakıyosun birader?
insan yakmaya hevesin varsa sivastaki amcaları'nın yanına git.. tecrübe kazanırsın..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 09 Ekim 2007 10:43 
Hardliner
 Profile bak

ahahahahaha aaaaaaajhkshkfdsjfalz<i yuh sana mikser tipli piyan,ulan bu kadar hem nahına hemde mıhına bir yazı okumadım,ama yazının başın da ve sonun da yapmışsın mikserliğini karıştrdım diyorsun aklın sıra........

kerem ile sen birbirinizden azcık farklı konuşunda farklı biriyle tartıştığımı düşüneyim, ne lan bu böyle tıpkısının aynı yazılar yazıyonuz, üstelik eleştiri bile aynı yapmayın yaaaa, kuru kalabalık yapmayın şurda,sinirlerim gergin sabah,sabah bu üzerimdeki negatif elektiriği atacak yer arıyorum senin üzerine atmayım, uzak dur benden.......

yaw şurdan birde bozuk paraya dokunmak istiyorum bak bozuk para hazır bozukmuşsunda valla ilk seni harcarlar ha benden sölemesi dedim ama iğrnç espri oldu neyse yinede silmiycem,neyse anlatsana sen bu teseddurluler senin neyini kısıtlıyormuş ? ÜFFFFF neyse ya yazın.......

mikser piyan; sumru varken falan filan demişsin yukarda yazıyor ne derdin ya türban'ı nasıl tartışcaksın sana burda karşı duran var mı ? tıııı %90'ı böyle düşünüyor seninle ayrı fikirde ben birde bir kaç kişi düşüncelerinize karşıyız, bak tartışma nasıl olur biliyormusun ? 1-türban nedir ? 2-türban niçin takılır? 3-türban'a işte şimdi izin verilir neden izin verilir ? çünkü insanlar öğrenmişlerdir türbanın ne olduğunu ve niçin takıldığını.......

sen ve saz arkadaşın kerem napıyorsunuz ? sumruyu aldınız başınıza düştünüz yola niye ? çünkü ben türban'a sadece bez parçası gibi bakıp sadece siyasi yönüyle düşünmüyorum,maneviyatını da düşündüğüm için başınıza bela oldum çünkü sizde maneviyat yok beni anlamak da zorluk çekiyorsunuz........

mikser piyan sana ilk defa şu konuda katılıyorum TÜRBAN İNSAN HAKLARI SORUNUDUR EVET,, BU KADAR ÇOK AŞAĞILANAMAZ,,BU DERECE ONU TAKANLARA HAYVAN MUAMELESİ YAPILAMAZ.....
///
türban'a izin verilirse iş problemlerinin de ortadan kalkması lazım, yani zihniyet değişecek kardeşim çok zor olur bu,türbana izin verilsede çoğu yer yine almıycak onları işe, görüntü bozuyorlar die,yani sorun sadece ünv.girmeleri değil bence daha da önemlii......

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 725 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 29  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: