NORMALkerem yazdı:
ırkçılık olmuyor: şöyle oluyor çeki;
türbanı takana saygım olmaz gerçekten. kendini ortaçağ tarzı bir inanca ritüele kaptırmış.. onu takmazsa cehenneme gideceğini sanan kimseye saygım olmaz, gözümde de beş paralık değeri olmaz. selam vermem iş yapmam yanında durmam. ama hoşgörürüm! aradaki farka dikkat et. tek bir oruç tutan insan yok çevremde. sevmem, ramazandan tiksinirim, müslümanlarla hiçbir işim olmaz; konuşabildiğim her ortamda aleyhine konuşurum. ama hoşgörü başka birşeydir. türban yasağına karşı dururum. bunun sebebi de aynı hoşgörüyü karşılığında beklememdendir. işte o kadar. ırkçılık da hoşgörü olmaz, o yüzden buna ırkçılık denmez. başörtüsünü yasaklamak, bastırmak başka birşeydir. sevmemek karşı olmak başka birşey.
abiii kusura bakmayın anladığınız dilden yazma vaktin geldi sanırım hani punk forumu burası o bakımdan.......
şimdi başlıyalım;ne oluyor lan kerem adammı oldun da millete saygı göztermiycen,milletin inancını eleştirmek sana mı kaldı ? kimsin ki ? ne hakkın var o insanların üzerinde ? yukardaki yazın da nasıl bir nefret kusma var,millet düz yazı gibi okur durur, ne oldu senin psikoloji bilgine ne oldu lan ? bu insanları psikolojık baskı altına almak değilmidir ? bana anlatsana saygı ile hoş görünün arasında ki farkı anlat anlat ben burdayım okuycam bunları,gözünde peş paralık değeri olmazmış yazıklar olsun sizlere ,yazık bu insanlara böyle gözle bakanlara, yazıklar olsun gençliğe, yazıklar olsun beee pühhh.........
kerem yukardaki yazını tekrar oku, tekrar oku, tekrar oku, tekrar oku sabaha kadar tekrarla sarhoşken yazdın heralde, nedersin ben senin bu kadar hayvan olucağını sanmıyorum........
türban yasağınada karşı dururmuş ,olur efendim yukardaki yazdıklarını bu yuzden tekarar oku derim sana,lan saygı duymadığın adam rakamı çoğalcak bunu düşündün mü de yazdın ?
neyse piyan'a gelelim piyan efendi türbanın nedenini tartışalım diyor ahahahahaaaaaaaa kardeşim biz bunu sayfalarca türban da tartışmadık mı ? sonuç aynısınız işte bir inanca, bir insana insan olduğu için verdiğiniz değer ortada, birde türbanı savunan millete bok atarsınız punk forum ya burası o yuzden dimi asi filan olmak gerek ?
neyse, siz bana cevap vere durun ben arada kendi düşüncemi diğer aradaşlarıma yazayım, cheki,ümüt ve diğerleri,türban yasağı ünv. kalktı diyelim insanlar okullarda serbestler, eeeeeeee bu bununla sonuçlanmıyor ama bunlar okuldan sonraki (iş problemi çıkacak) çalışacakları şirketlerin de olması lazım, yani mesela bizim ofis yahudi firması türbanlı hayatta çalıştırmazlar,bu mümkün değil, bırakın oruçluyuz die bir kaç kişi peygambere hakaret etti bir arap kuyuya taş atmış ve yıllardır çakaramıyorlar denildi,(bunu hallettim) anlatmak istediğimi anlamışsınızdır sanırım,sadece ünv.değil her yerde serbest olması lazım özgürlüklerini sadece okullarında verirsek,sadece kültürlü birer ev kızları olurlar.......
tutuman yawrum, kerem abine yazdıklarımın hepsi senin içinde geçerli.....
üüüüüüüffff acayip sinirliyim gergin gergin yazdım aynen kerem gibi kerem'e nefret kusarak yazdım......