Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Blink182
02-06-2008, 01:05 AM
Re: Blink182
başka söze gerek bırakmamış arkadaş
brutaltruth Yazılan:ohoo 4 yıldır şu gariplere bok ata ata bitiremediniz be kardeşim ama şunu unutmayın ki güneş bokla sıvanmaz 8)
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
02-06-2008, 03:30 AM
blinkle konuştum, haberler iyi
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
02-06-2008, 03:40 PM
plt_rADIOman Yazılan:blinkle konuştum, haberler iyi
yalnız kimseye inanmam da sana inanırım bak :lol:
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
02-07-2008, 05:27 PM
tekrar bir araya gelme falan diolar da bakalım
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
02-07-2008, 06:04 PM
Ous Yazılan:tekrar bir araya gelme falan diolar da bakalım

abi nasıl diyorlar harbi misniz lan??!! :shock: :shock: :shock:
Alıntı Yaparak Cevapla
02-07-2008, 07:28 PM
travis demiş öyle bişiler, tom da oklemiş olabilir seneye falan Big Grin
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
02-07-2008, 10:50 PM
Ous Yazılan:travis demiş öyle bişiler, tom da oklemiş olabilir seneye falan Big Grin

amına koyim elim ayağım titredi bu nasıl bir haber ya!!! :shock:
Alıntı Yaparak Cevapla
02-09-2008, 11:41 AM
oha işte yıllardan beri beklediiim haber...de bunlar birleşince tom dan randıman alabilcekmiyiz ava şeklinede mi olcak yine bu herif yoksam blinke geri döndüm yeter bu kadar trip mi dicek acaba :?:
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
02-09-2008, 01:29 PM
tom dan bi s*kim olmaz gibi gelio artık bana da, travis de rapçi oldu iice, mark eskisi gibi gerçi o da olgunlaştı, yani blink geri dönerse galiba pop-rock olur Big Grin
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
02-09-2008, 03:43 PM
o grup daha birleşmez unutun... tom artık derviş havalarında saç sakal birbirine girmiş, çoluk çocuk falan artık iş çıkmaz ondan
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
02-10-2008, 01:39 AM
emin olun birleşmnelerinden acayip bir müzik çıkar bakmayın hepsi ayrı triplerde şimdi :lol:

ama ben hiç bir yerde görmedim bu tarz bir haber??
Alıntı Yaparak Cevapla
02-10-2008, 03:35 PM
Re:
kediNeOlaki? Yazılan:
Alıntı:hepsi aynı bok yeni punk isimli zırvaların....PARA İÇİNDE YÜZÜP HERŞEY BOŞ İÇELİM SEX YAPALIM DEMEK KOLAYDR....hani panktın paraya siktiri çekcektn?para için herşeye taam demicektn?
e adamlar zengin,bişii diyemiom neresi pank şimdi alla alaa......dövme piercin..cık cık.........................
+1
parayla pank olmaz... Big Grin
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
02-10-2008, 06:40 PM
punk olunmaz punk dinlenir Tongue
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
02-10-2008, 10:13 PM
abı travısle tom ne kadar anlassada blınk gerı donmez mark sıktırı cekmss tammyla toma a&aın lıve bı dvdsı yayınlanms galıba orda 2 tane blınk sarkısı caldı dıe mark dava acmıs toma ama kaybetms cunku blink albumde tescıl alınrkn tom mark ve travıs olarak alms ısteyn ıstedıgını yapar yanı mark bunnarı yaptysa bnce ımkansz gerı donmmelerı arkdsn tekı dems travıs rapcı oldu dıe neden ole bısıı dedı anlıamdm famous stars and strapsın sahıbı famousda artk rapcılere calısıo cogunlukla ondnmı dems yoksa ttravısn soulja boy ve flo rida adlı rapcılerle calsmaya basldgndn mı dınlersn o sarkıları travıs arkada dokturuo davulda bı rape kayıs gormuorm ki zaten her zaman travıste bı hip hop tarzı wardı bol pantlon tshirt baseball cap fln bılemıorm artk ama blınk gerı donmeez keske donse bıze dusen eskı albumlerı dınlemek artk erşancm uzugunm abı ne dıım Big Grin
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
02-10-2008, 11:16 PM
patuta Yazılan:abı travısle tom ne kadar anlassada blınk gerı donmez mark sıktırı cekmss tammyla toma a&aın lıve bı dvdsı yayınlanms galıba orda 2 tane blınk sarkısı caldı dıe mark dava acmıs toma ama kaybetms cunku blink albumde tescıl alınrkn tom mark ve travıs olarak alms ısteyn ıstedıgını yapar yanı mark bunnarı yaptysa bnce ımkansz gerı donmmelerı arkdsn tekı dems travıs rapcı oldu dıe neden ole bısıı dedı anlıamdm famous stars and strapsın sahıbı famousda artk rapcılere calısıo cogunlukla ondnmı dems yoksa ttravısn soulja boy ve flo rida adlı rapcılerle calsmaya basldgndn mı dınlersn o sarkıları travıs arkada dokturuo davulda bı rape kayıs gormuorm ki zaten her zaman travıste bı hip hop tarzı wardı bol pantlon tshirt baseball cap fln bılemıorm artk ama blınk gerı donmeez keske donse bıze dusen eskı albumlerı dınlemek artk erşancm uzugunm abı ne dıım Big Grin

olm böyle yapma lan son ümitlerimi de sikip atma böyle Sad
yılda bir çıkar zaten blinkin birleşme dedikoduları da.naparsın işte bir umut... Big Grin
Alıntı Yaparak Cevapla
02-10-2008, 11:18 PM
erşan msn e gir vanilla at bana Big Grin
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
02-11-2008, 09:39 PM
Durmadan birleşecekler diye arada bir olta atıyorlar ortaya, bundan başka bişi değil bu da; çünkü Tom artık o defteri kapattığını kaç kere söyledi ki AVA'ya yoğunlaşmak istiyor (daha ne kadar yoğunlaşacaksa).

Ama sonunda nolur bilinmez; çünkü Angels and Airwaves son albümde de istediğini yakalayamadı ve albümün satışları anında düştü.

Plus desen zaten tutmadı malesef.

Bakalım.
Alıntı Yaparak Cevapla
02-12-2008, 08:46 PM
yaa size bişi diyim mi bunlar mutlaka birleşicekler amk aynı kurban gibi birleşicekler hemde aha buraya yazdım bak Big Grin

olm bunlar farklı projelerle uğraşıyorlar diye ara verdiler bide daha çok reklam olsun falan diye yaptılar valla bak bunlar birleşecekler hiç unmadığınız bi anda sonra yine çok büyük bir patlama ve reklam yapıcaklar...

ben inanmıyorum blink'in birleşemeyeceğine...
bakmayın şimdi canları sıkıldı farklı projelerle uğraşıyolar. Hem bi grup içinde ne kadar anlaşmazlık olursa olsun eğer ortaya iyi müzik çıkarıyorlarsa dağılamazlar.

erşan sevin len üzülme dağıldılar diye Smile
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
02-12-2008, 09:04 PM
Ous Yazılan:erşan msn e gir vanilla at bana Big Grin
hay amk :lol: :lol:
Alıntı Yaparak Cevapla
03-03-2008, 07:31 PM
hala ne tartışıyorsunuz amk ..Varmı bişi diyen Blink güzeldir yeter haha
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
03-03-2008, 07:51 PM
yerlikivi Yazılan:yaa size bişi diyim mi bunlar mutlaka birleşicekler amk aynı kurban gibi birleşicekler hemde aha buraya yazdım bak Big Grin

olm bunlar farklı projelerle uğraşıyorlar diye ara verdiler bide daha çok reklam olsun falan diye yaptılar valla bak bunlar birleşecekler hiç unmadığınız bi anda sonra yine çok büyük bir patlama ve reklam yapıcaklar...

bakmayın şimdi canları sıkıldı farklı projelerle uğraşıyolar. Hem bi grup içinde ne kadar anlaşmazlık olursa olsun eğer ortaya iyi müzik çıkarıyorlarsa dağılamazlar.

evet abi bencede. blink'in dağınık kalması düşünülemez yani, altmışlarına kadar felan devam edebilirler. ve geri dönüşü çok devasa olcak adamların.
Alıntı Yaparak Cevapla
03-03-2008, 10:00 PM
Kesinlikle.ama bir an önce şu tom eski haline dönmeli :!: Big Grin
Alıntı Yaparak Cevapla
03-03-2008, 10:04 PM
tom iice detone amk Big Grin konser öncesi içki masaı kuruomuş lavuk içkiyi bırakması lazım :lol:
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
03-04-2008, 06:38 PM
Analtomy Yazılan:
yerlikivi Yazılan:yaa size bişi diyim mi bunlar mutlaka birleşicekler amk aynı kurban gibi birleşicekler hemde aha buraya yazdım bak Big Grin

evet abi bencede. blink'in dağınık kalması düşünülemez yani, altmışlarına kadar felan devam edebilirler. ve geri dönüşü çok devasa olcak adamların.
kırk kere diince olurmuş :lol:
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
03-05-2008, 02:05 AM
dedikodular dönüyor ortalıkda bende bikaç bişey yazıyım bari...

öncelikle benim görüşüm blink 182 yu geri getirebilcek tek insan travis dir, çünkü bir gerçek tom ve mark ın arası iyi değil. bi takım problemler oldu, ama onca senelik dostlar birbirine ayrı kalmaya dayanamaz diyorum tabiki ilişkileri sadece blink 182 üzerine değilse, ki bizim gördüğümüz kadarıyla değildi. düşünüyorum ben iyi bir arkadaşımla ayrı kaldığımda barışmak için fırsat kollarım hata bende olsun yada olmasın. bu sebebten travis bu ikisni bir araya getirebilir.

öte yandan blink 182 un take off albümünden sonra tom un yapmak istediği şeyler ortada, her zaman bi yan proje sahibi olmak için kıçını yırtıyodu, alternatif bişeyler arayışındaydı, dinlediği gruplar, Macbeth ve Atticus a verdiği sponsorluklar; alexisonfire dan tutun gym class heroes a kadar daha çok alternatif/farklı bi takım işler yapan gruplara gidiyordu. (tabi mark da o zamanlar bu 2 firmaya ortaktı ama o halen pop punk yapan vanilla sky, the matches gibi gruplara sponsorluk veriyordu)

yani demek istediğim tom hep alternatif bi proje içinde olmak istedi, önce blink 182 nun dağılma sinyalleri vermesini sağlayan boxcar racer ı kurdu, yeterince ilgilenemdi çok fazla konser veremediler, bir şarkılarında mark vokalde ve bass ta feat yaptı, hatta son konserlerinde mark çaldı. öle olunca ortaya hem tatmin edici hemde farklı bişey çıkmadı. daha sonra zaten blink dağıldı, ava yı kurdu. ama bence oda tutmadı ve artık anlaması gerek ki en iyi yaptığı iş pop-punk..

an itibariyle şartlar gayet uygun geri dönüş için, travis in çabasına bakar bence herşey. işllh geri dönerler...

eğer geri gelirlerse bu sefer izlemeyen top olsun.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Forum Atla:

İletişimTurkpunkYukarıya dönİçeriğe DönHafifleştirilmiş SürümRSS Beslemesi