Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TÜRKİYE NİN İLK PUNK FESTİVALİ YAKI
11-03-2004, 05:03 PM

manyak bir festival+picnic. biz de böyle şeyler yapsak ne güzel olur.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-03-2004, 05:59 PM

valla link cidden adamı gaza getirmiyor degil?
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-04-2004, 12:42 PM

ben ekrana yapıştım anasını satiyim. keşke ben de orda olsaydım dedim. darısı bizim başımıza
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-04-2004, 05:25 PM

her ya$ gurubundan insanlar var Smile güzel...

böyle acIk alanda yapIlIrsa Türkiye'de...cocuk parkIna döner...e meraklIdIr türk veletleri...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-04-2004, 05:52 PM

acık alanda yapılabılır bence bı pıknık alanında MESELAA barısarock gibi giriste bılet para fln 3-5 mılyon bısı alınır herkez istedıı herseyı yanında getırır hatta stand acıp istedii seylerı satada bılmelı ayrıca linkdede oldugu gıbı oole devasa bı sahneye veya muthıs bı ses sıstemınede gerek yok bence aslında herkez bı ucundan tutsa zor bıseye benzemıo yapılabılır ama kesınlıkle okullar kapandıı zaman yanı yazn olması lazm yoksa hem gotumuz donar hemde yagmur tehlıkesı war...

bide gurupların oole asırı paraistememesi hatta hayrına calmaları daa iyi olur bence...
(ulan su gurubu festıvale kadar kurcam lan...gaza geldm sındık) haa son bisi cadır alanı olmalı ve en az 2 gun olmalı

tabı bunların hepsi sadece bence
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-04-2004, 06:09 PM

ya iyi diosunuz güzel diosunuz darkking/mert olay zaten ses sistemi ve gruplar diil....böle bişi olsa bn eminimki bütün gruplar hayrına çıkarlar ancak olay sahnenin ses siteminin ışıkların kiralanmasıyla bitmio işte....eerki açık alanda yapılcaksa bunun belediyeden, emniyetten ve valilikten izinlerinin alınması gerekio...ha diince olmuo ne yazıkki...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-04-2004, 06:16 PM

o zman yakın zmanda boole yası buyuk sozu gecebılen 5-6 kısı beledıyedn fln randevu alıp sımdıden gıtsın abı ızn almak daha kolay gıbı hele satılack bıletfıyatlaryla fest. icn hercanan para esıtleneblırse onlar bıle hmn ızın verecktr bence
Alıntı Yaparak Cevapla
11-04-2004, 06:20 PM

23 mayısta festival olucaktı hatırlarsan zeytinburnu taraflarında...belediyeden izinler alındı herşey tamam gruplar tamam ses sisteminin parasını cebimizden bile çıkartmaya hazırdıkki emniyette patladı...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-04-2004, 07:41 PM

devletten izin alma meselesi var dimi lan?unutmuşum ben onları felan..ee abii yapan yapıyo ama?bizim neyimiz eksik..???
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-05-2004, 09:24 AM

bizim neyimis eksik biliyonmu paramıs... izin almakta o kadar kolay değil... valilieee gidiyon izin alman için tabiii yanında biras para!! polis falan traş olm bunu aklınızdan çıkarmayın.... valilikten alınan izin belgesi hepsinin mına kor..... ama sonuç olarak RÜŞVET ile herşey hallediliyo bu mına koyduğum memleketinde.... yaaaa gerçekten böle bi konser olsa yada fetival çooookkk güzel olur wallaaa...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-05-2004, 04:34 PM

devlet dairesinde bir yakInI olan yok mu?
ya da sadece komser bir akrabasI olmasI yeterli...harbi i$e yarIyorlar...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-05-2004, 04:43 PM

benim polis akrabalarım sürüsüne bereket ama bişey yapabileceklerini sanmıyorum. bri mecidiyeköyde. şişli de boş biyer biliyorsanız ben onu görünce söylüyim o da komserine iletsin. peki bunları halledince sahne ve ses sistemlerini nerden bulucaz. bunun için birileri görevlendirilmeli ve bu işlerle onlar uğraşmalı yoksa herkes kafadan bişey söylerse hiç bişey olmaz.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-05-2004, 05:58 PM

ensesi kal1n birini tan1yorsan1z bu izin i$lerini bi telefonla bile halledebilir....söliim dedim sadece.Bilmiyorum biz aç1k havada 3-4 konser verdik 2-3 grup, bi kaç $ikayetin di$inda hiç bi bok olmad1,izin Felamda almadik ama bu büyük bir organizasyon olucaksa patliyabilir.....
Alıntı Yaparak Cevapla
11-05-2004, 11:05 PM

kalın ense fln bilmemde eerki gerçek annamda bilet satarak yaparsak bu işi ve açık alan olsa dahi belli ve sınırlandırılmış bi mekanda bilet satarak yaparsak bu işi parasını çıkartırız die düşünüorum...
geçen 23 mayıs girişiminde ses sitemi 1000 dolardı gündüz vakti işte saat 9-10a kadar kalırız denmişti...1 buçuk milyar eder...bilet parasında herkesin birazcık kıyması gerekir ancak şahane olur o durumdada...15 milyon desek bilet fiyatlarına 100 kişi ki 150 kişi eerki bi konserde toplayabiliosak böle bişiye sadece ist dışından adamlarda gelceinden dolayı rahat bi şekide 500 kişi toplanır buda bilet fiyatlarının düşmesi demek...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-06-2004, 03:30 PM

evet. doğru söylüyorsun da bunun afişini hazırlayıp ner yere göndermek lazım. aslında bu işte kolay. yeri bulmak lazım abi.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-09-2004, 05:51 PM

valla benim bi tanıdık yok ensesi kalın..ama eminimki siteden birilerinin vardır.veya olmazsa bizde veririz rüşvet dicem bizim verecegimiz rüşvet 15 milyon olur..o da konser yeri kiralama rüşveti başlığı altında komik bi rakamSmile herneyse yok mu ensesi kalın??
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-09-2004, 07:34 PM

bizim vardI...fazla daldI rü$vet, mafya ayaklarIna...sürdüler dogu taraflarIna...bende yok...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-09-2004, 08:07 PM

ulaaaaa napıonuzzz lannnnnn sistem karsıtıyız dıosunuzzzz rusvete sırt dayıonuzzzzz dikkatttttt siz kardessinizz evelenemzsinizzzz... nayırrrrrrr
bunlarıdamı gorcektmm :cry: bi yasıma daa girdimm
Alıntı Yaparak Cevapla
01-18-2005, 04:12 AM

gaz yapmışsınız ama bi bok olmadı hadi bi kere daa gaz verin belkim bişeyler olur
Alıntı Yaparak Cevapla
01-18-2005, 10:56 AM

puhaha yıllardrı bu punk festivali olcak dioz ama bi zikim yok ortalıkta bence noslu gaz versek anca keser
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Forum Atla:

İletişimTurkpunkYukarıya dönİçeriğe DönHafifleştirilmiş SürümRSS Beslemesi