|
sekil meraklilari
|
|
01-26-2008, 03:56 AM
|
|||
|
|||
Re: sekil meraklilari
hoppidi Yazılan:bluesunshine Yazılan:ya bence asıl denyoluk, sitedeki kimse, (eminim ki buna başlık sahibi olan arkadaşta dahildir) ayağından converse'i, vans'i, kıçından piramitli kemerini eksik etmezken, tenkit eder bir usülde "şekil meraklıları" başlığı açıp, altına sadece insanları tarzlarıyla ilgili çeşitli ürünlere daha kolay ulaşabilmeleri için başlıklara ayırmış olan bi site vermek bence.o kadar emin olma yavrum seklim degil tavrim punk. dinledigim muzik bile punk degil. e madem öyle sizi lidyayla everelim o da punk değilmiş ama punk dinliyormuş, mis gibi olursunuz.. |
|||
|
01-26-2008, 04:24 AM
|
|||
|
|||
|
annemin ördüklerini giyiyorum. isteseniz sizde parayi basin, gönderim.
|
|||
|
02-01-2008, 11:53 PM
|
|||
|
|||
peacepunk Yazılan:annemin ördüğü kazağı giyiyorum üşümemek için. sikerim tüm poserlari ilk ben dedim sen git l.c waikiki den giyin |
|||
|
02-02-2008, 02:25 PM
|
|||
|
|||
|
bu mevzu meyhanede biter
|
|||
|
02-02-2008, 02:38 PM
|
|||
|
|||
|
kim ısmarlıyo :roll:
|
|||
|
02-06-2008, 07:34 PM
|
|||
|
|||
|
nan Lordy nin babasi yani ısraarn uzerine burdayım ama seninde dediin gibi burası 'sekil meraklısı denyo etiler punk larıyla dolu' bunlar gelistii söylenen bi ücüncü dünya ülkesinde internet denen teknoloji sayesinde bi miktar bilgi sahibi olmus, 'heyyo hoppa haydi zıpla' sloganıyla ortada dolasan ve beendii modeli(sekli) hayata gecirip o karaktere bürünmüs ve kendine ait yargılara, fikirlere sahip olamayan modellerle dolu..ve hakkaten how ironic¿¿
|
|||
|
02-08-2008, 04:05 AM
|
|||
|
|||
manicpunk Yazılan:nan Lordy nin babasi yani ısraarn uzerine burdayım ama seninde dediin gibi burası 'sekil meraklısı denyo etiler punk larıyla dolu' bunlar gelistii söylenen bi ücüncü dünya ülkesinde internet denen teknoloji sayesinde bi miktar bilgi sahibi olmus, 'heyyo hoppa haydi zıpla' sloganıyla ortada dolasan ve beendii modeli(sekli) hayata gecirip o karaktere bürünmüs ve kendine ait yargılara, fikirlere sahip olamayan modellerle dolu..ve hakkaten how ironic¿¿ bu lafları ezberleyip söleyince kızlar veriyo mu lan heryerde he hav ironik hee vay mua koam bee. gevurcadan beş verdim sana |
|||
|
02-08-2008, 11:51 AM
|
|||
|
|||
manicpunk Yazılan:nan Lordy nin babasi yani ısraarn uzerine burdayım ama seninde dediin gibi burası 'sekil meraklısı denyo etiler punk larıyla dolu' bunlar gelistii söylenen bi ücüncü dünya ülkesinde internet denen teknoloji sayesinde bi miktar bilgi sahibi olmus, 'heyyo hoppa haydi zıpla' sloganıyla ortada dolasan ve beendii modeli(sekli) hayata gecirip o karaktere bürünmüs ve kendine ait yargılara, fikirlere sahip olamayan modellerle dolu..ve hakkaten how ironic¿¿olm sana gel dedim cunku bahsettigin tarzda insanlar oldugu gibi, bizim yaslarda kafasi calisan insanlar da var. kendi adima ben cok sey ogrendim bu forumda. ogrenmenin yasi yok. ayrica bir baskasina ait olup ta, senin fikirlerini insanlarla parlasabilecegin (forum,sozluk vb.) siteler icinde en ozgur olani. ama benim bu islere vaktim yok diyorsan kendin bilirsin... alinti, calinti falan ise bilemem ama bazen 15 yasinda bir cocuk oyle seyler yaziyor ki acaip saygi duyuyorum. dedigim gibi sagdan soldan arakladigi makaleleri kendi dusuncesi gibi yaziyorsa ayri konu ama gercekten kendileri kafa patlatip o yazilari yaziyorlarsa bu kadar apolitize edilmis bir jenerasyon icerisinde altin gibi kiymetli cocuklar. |
|||
|
02-08-2008, 02:27 PM
|
|||
|
|||
hepsinin yanaklarından öpüyoruz selametle..
|
|||
|
02-10-2008, 10:02 PM
|
|||
|
|||
|
yani kızların vermesiyle ilgili hic problemim olmadı...söylediklerim seni tahrik ettiyse yani vermek istediysen o senin problemin...bunu yazarken senin gibi..gocunup atlıcak insanlarıda hesab ettim merak etme zaten güzel insanları tenzih ederek...sen gibilere msc gönderiyodum....
|
|||
|
|