Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ankarada nerelere gidiosunuz geneldee
10-15-2004, 12:23 PM

abi metropol sinemasının önüne git iki sağına soluna bakın ikisini de görürsün..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-15-2004, 09:42 PM

la ben sefemedim la bi türlü andaçı..hiçbişe yokki orda..alex ii ama pek bi dindar bööle kandilde kapalı ramazanda da bi garip..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-15-2004, 10:05 PM

bn angaraya gıtmeeek istioruuum
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-16-2004, 04:48 PM

e gel o zaman
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-16-2004, 05:35 PM

sokak istilası MWT!

<!-- m --><a class="postlink" href="http://mwt1.tk">http://mwt1.tk</a><!-- m -->

millet hikaye boşverin sokakta takılın alın şarabınızı çekin kokusunu ciğerlerinize sonrada doya doya için...hah!
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-18-2004, 07:59 PM

ya iyi hoş dışarda çok içtim ama souk hava da gtun donuo yerde oturmaktan yanı
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-03-2004, 08:26 PM

Ya beyler ankara cok boktan ya. Bi bok yok walla. Hic kimse gelmesin. Gitcekseniz izmire gidin. Sokarim boyle ankaraya yine geldik hacettepeye mina koyim. Bu arada edebiyatin onu fln denmisti bi ara orada punk fln oluyomus genelde. O da yalan onu da soylemeden gecemicem. Neyse kahrolsun ankara
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-04-2004, 02:27 PM

walla dediklerinin bi kısmı doğru.....evet angarada dooru düzgün ortam falan kalmamış....ama unutma ki bu şehir Joe Strummer'ın doğumuna bile tanıklık etmiştir.....zaten ööle ortalıklarda punk aramak da salakça bişii....Punk dediin biraz underground olmaz mı?
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-04-2004, 06:47 PM

Teenspirit Yazılan:Ya beyler ankara cok boktan ya. Bi bok yok walla. Hic kimse gelmesin. Gitcekseniz izmire gidin. Sokarim boyle ankaraya yine geldik hacettepeye mina koyim. Bu arada edebiyatin onu fln denmisti bi ara orada punk fln oluyomus genelde. O da yalan onu da soylemeden gecemicem. Neyse kahrolsun ankara

bak sopa cevirenler var o beytepede edebiyatin onunde sonra kutuphanenin onunde oluyolar bazen git onlara takil ama aralarina alirlarmi bilmem alirlar alirlar ya onlar eglendirir seni ankarada ortamlara sokarlar
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-05-2004, 02:47 PM

ankara ankara guzel ankaraaa.ya ankarada kotu hacettepede kotu bu ogrenci evlerıdeee kotuuuuu.edebıyatın onude kotuuuuu.ama ankara eskısehrden guzel o kesın.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-05-2004, 06:21 PM

Eywallah celil de oole ortam mortamla isim olmaz zaten. Daha bugun edebiyata gittim sinema topluluguna yine oole punk goremedim etrafta. Ogrenci evleri demis biri harbiden de dooru 1 haftadir yikanamiyodum sicak su yoktu. kalorifer yanmiyo. Yani ankarayla ilgisi olan hersey boktan oluyo. Golge ve nihayetten baska gittigim yer yok zsaten. Sikilmis Ankara yasasin Izmir.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-05-2004, 08:00 PM

valla ben son zamanlarda hemen her cumartesi gece gölgedeyim
Alıntı Yaparak Cevapla
11-06-2004, 10:20 AM

Teenspirit Yazılan:Eywallah celil de oole ortam mortamla isim olmaz zaten. Daha bugun edebiyata gittim sinema topluluguna yine oole punk goremedim etrafta. Ogrenci evleri demis biri harbiden de dooru 1 haftadir yikanamiyodum sicak su yoktu. kalorifer yanmiyo. Yani ankarayla ilgisi olan hersey boktan oluyo. Golge ve nihayetten baska gittigim yer yok zsaten. Sikilmis Ankara yasasin Izmir.

bosver oralari sen tunaliya gel olmaz tabi sakarya taraflarinda bisey
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-06-2004, 10:23 AM

schlafmittel Yazılan:ankara ankara guzel ankaraaa.ya ankarada kotu hacettepede kotu bu ogrenci evlerıdeee kotuuuuu.edebıyatın onude kotuuuuu.ama ankara eskısehrden guzel o kesın.

naptinda hosuna gitmedi simdi ankarada? haa? ole okuldan yurda gidip gelirsen her sehir kotu gelir tabi
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-08-2004, 04:54 PM

gecen sene her hafta sonu lımondaydık oda sıktı bi sure sonra.kapattılarda ustune ustluk.ne yapayımki.ne yapabılırım.varsa bi tavsiyenız soyleyınde onu yapalım.ayrıca bu sıkıcı yurda gelmemek ıcın elımden gelen herseyı yapıyom.ama yıne sıkılıyom yıne sıkılıyom.bayramdan sonra konserler fılan varmış galıba.bıde garaj die yeni bi yer açılıyomus karanfılde.umarız kiguzel bi ortam olur.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-08-2004, 06:14 PM

schlafmittel Yazılan:gecen sene her hafta sonu lımondaydık oda sıktı bi sure sonra.kapattılarda ustune ustluk.ne yapayımki.ne yapabılırım.varsa bi tavsiyenız soyleyınde onu yapalım.ayrıca bu sıkıcı yurda gelmemek ıcın elımden gelen herseyı yapıyom.ama yıne sıkılıyom yıne sıkılıyom.bayramdan sonra konserler fılan varmış galıba.bıde garaj die yeni bi yer açılıyomus karanfılde.umarız kiguzel bi ortam olur.

kizilay yaramaz bosver tunaliya gel sen daha guzel daha eglenceli....
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-09-2004, 10:56 AM

Yolcu...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-09-2004, 01:14 PM

oleee tunalıya gel demekle olmaz işte adres vercen. Big Grin bu arada gercekten kızılay bı tuhaf yer yaa.gecenlerde tömbekiye gıttık.karsısındada andacmıdır nedır orası varmış.şoleeee bı kafamı uzatıpp bakiim dedim.bi de ne göriim internet cafe içersi.tabii insanların eglence anlayısı farklı.bi yorum yapmak istemem...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-09-2004, 01:44 PM

Anladım ki artık memleketteki punk kültürü yerini bar, pub ve bilimum alternatif rock zırvalıklarına bırakmış...

Nerde kaldı o meclis parkının ihtişamlı kaos günleri? nerede kaldı o kaldırım boyunca isyankar tiplerin "zikerim" edasıyla etrafını süzdüğü konur - karanfil ikilisi...

Ankarada kendine PUNK'ım diyen tüm insanlar (istisnalar hariç) kıçını koyunca kafadan 1 milyon vermen gereken kafelerden çıkmıyor...

Diyeceğim odur ki hala içinde punkların yaşadığı bi kaç yer var... hatta bi tanesini ben işletiyorum ama ismini "reklam yapıyo bu herif" denmemesi için vermiyorum...

Ben bu şehri seviyorum....böyle gördükçe de ağlıyorum.....
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-09-2004, 02:41 PM

konur eskiden harbi iyiydi yaaa.

madem reklam olmasın diyorsun, sen şu mekanın adını yerini adresini neyini özele bi göndersen???

istersen buraya yaz, ben reklam olarak algılamam şahsen. ona kalırsa burada bidünya grup kendini tanıtıyor. onları da reklam saymamız gerek o durumda.

yaz sen yaz...
Alıntı Yaparak Cevapla
11-09-2004, 06:43 PM

mekan, insanların kafasını uzatıp bilgisayarları gördüğü ama o kafayı içeriye kadar sokmayı denemediği bi yer... Andaç cafe....tömbeki karşısı....hem bilardo salonu, hem internet kafe, hem dart mekanı, isteyenin istediği kadar oturduğu ve zorla burnuna içecek sokulmadığı, manitayı getirip istediğin gibi öpüşebildiğin ve ters bakan birinin önce benim gazabıma uğradığı bi yer...... buyur gel.....
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-09-2004, 06:50 PM

schlafmittel Yazılan:oleee tunalıya gel demekle olmaz işte adres vercen. Big Grin bu arada gercekten kızılay bı tuhaf yer yaa.gecenlerde tömbekiye gıttık.karsısındada andacmıdır nedır orası varmış.şoleeee bı kafamı uzatıpp bakiim dedim.bi de ne göriim internet cafe içersi.tabii insanların eglence anlayısı farklı.bi yorum yapmak istemem...

gizli yeri biz herkesi almayiz aramiza ole harbi insan lazim bize 8)
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-09-2004, 08:10 PM

Havaların güzel olmasından yararlanan ankaralılar,ankaranın yeni cafesi olan Andaç cafeye attılar kendilerini...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-09-2004, 09:17 PM

ben o andac cafe hakkındakı yazıları ilk okuduğmda baska bıyer canlandırmıstım kafamda.ama bılgısayarları gorunce o her kose basında olan internet cafelerden biri heralde buda diye dusundum.onlardan biri olmaya bılır.dogrudur.eger ole bı ortam yarattıysanız tebrik ederiz bizde o zaman...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-10-2004, 12:52 PM

o baston çevirenlere yaklaşmayın döverler bak hepinizi demedi demeyin..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Forum Atla:

İletişimTurkpunkYukarıya dönİçeriğe DönHafifleştirilmiş SürümRSS Beslemesi