Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kırıkpena 1.sayııı
11-05-2004, 09:08 PM
kırıkpena 1.sayııı
uzun süre muabbetini çevirip,en sonunda tenya kişisiyle somutlaştrdıımız KIRIKPENA artık siz seçkin ve safkan punk ırkının son temsilcileri için çıktı!!!!!!!!!!!!!!
ilk sayı(lan son olmasa bari)da;
-bozukpara röp.
-harcıalem röp.
-direc-t
-iggy pop
-punk
-kavır güselleri
-toplum nedr ne deildr üzerine
-bi de aklıma esti,fotokopi halinde poster de koyucam ulan..
kapakda da alemin en uyuz ve en merhum kişisi var..

fln filan yazdık...açıkcası raconu olmayan kafan at da yap hesabı bişii bu ve şu an harbi sinek kadar ağırlığa ulaştı o sayfa sayısıyla....olsun lem,siz bunu alın da 2.sayı sefiller'in orjinalinden bile daha kalın olabilir...siz sevgili potansiyel okurlar;bekleyin daaa kimlerle lak lak yapıcaz,ööle bööle diil lan=P
olcak lann sok o =P' lini içeri..
yuttum abi.
ha adam ol hizaya gel..
ne diyoduk?kırıkpena...
fiyatı da posta+fotokopi ücreti dışında hiçbişii...
burayı arada tıklayın da okuyun,son gelişmler için ali kırca düdüğü de bu sayfayı tıklıyo.....
çok yakında.....
nerden edinceinizi de yazıcass...

*aha tenya sustum sen dwm et*
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-06-2004, 03:28 PM

henüz okumamış olsakta birilerinin birşeylerle uğraştığını görmek güzel.
fotokopi fanzin olayı can çekişiyor zaten internetin bu derece gelişmesinden sonra...
ama fanzinin tadı başkadır. ekran/klavye olayından çok daha iyidir.
Alıntı Yaparak Cevapla
11-06-2004, 03:40 PM

abi isterseniz ben de çok röp ve yazı var. hem de istediğim kişiyle röp yapma gibi bi özellğimiz de var. çünkm gazeteciyiz. isterseniz manga grubu ile yeni çıkacak albümleri için konuşuyim. tabi benden istediğiniz başka şeylerde olursa seve seve yaparım. ben de fanzinde bişeyler yapmak istiyorum.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-07-2004, 08:16 AM

manga die başlık açcaktım kim ne diye walla tesadüf=)
ztn bis de sayfa sayısı az olcak die ahlanıp vahlanıoduk...herkese açığız(tenya kızmıon di mi)...galiba bayramdan sonra asıl ÇIKIŞ yapılca=PP o zamana kdr yollamak istediin ne varsa buyur <!-- e --><a href="mailto:latepunk@punkerland.com">latepunk@punkerland.com</a><!-- e --> a gönder....dinlediin albümelri fln da yazablrsin...ya ö.m mı yazsaydım?=)
abi cidden herkes herşeyi yazablr,yollayın ne güsel elimizde okuycaımz bişiiler olur...
Alıntı Yaparak Cevapla
11-07-2004, 01:57 PM

Nerelere bıraktın kac sayfa .. bi geri besleme yap bakalım.. Fanzin çıkaran eller dert görmesin...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-07-2004, 09:21 PM

nerden temin edebiliriz
Alıntı Yaparak Cevapla
11-09-2004, 06:01 PM

kırık pena çıktı sizleri bekliyor raflarda,hadi koşun çocuklar alın!!!
şakkalem..daha çıkmadı.ama herşey hazır basım olayı sırada..ama ben sosyal konulara deginelim derdim daha..bu konuda isteyen istedigini bize yazıp gönderebilir..eleştriselde olabilir.hatta eleştirmek degilde cıvık manada şeyler planlıyorum..
bide gruplar tanıtmak baglamında da olabilir..sadece punk içerikli degil hatta bunun yanında radiohead gibi gruplar hakkında çok çok iyi yazılar yazabilirim diyenleriniz varsa bekleriz..
bu arada ersin adlı arkadaş bursalı galiba..çıksın ben ulaştırırım bursalılara ersin.bende bursalıyım evellallah..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-09-2004, 06:11 PM

haa bi de sen bana bart simpsonla komik bi rop. yaptım demiştin female???
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-09-2004, 09:02 PM

kırıkpena no:1 çok yakında!..

bööle yazıım nasıl görüncek diye merak ettim..=P
neese.
ilk sayı halen gelişiyo=)))o yüzden NO DOUBT,SOKAK KÖPEKLERİ de var artık
ekliom habire bişiiler....eklenmeye açığız abi diorum kısaca=)şimdi siz ilk sayıyı alırsanz,bis ikincide daha gaza gelr,daha güsel bi haltlar yaparız..
aha burdan herbi bilgi şahsınıza sunulcaktr.(yarın analitik sınavı var*)

---ayrıca arkdaşalar harcıalem reportu 4 sayfa,bozukpara 2 sayfa..kalanlar da 1 ve yarım sayfa arası değişioyo..uamrım manga reporu da olur...
Alıntı Yaparak Cevapla
11-10-2004, 12:34 PM

merak etme ben şimdi onlarınmenajerleriyle konuşucam. benim ark sayılır. heheh.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-10-2004, 04:24 PM

ii ya eywallah beklioz hatta yollayın bana ben satim bursada dolu alcak insan herhangi bi okulun önüne gittinmi bi koli biter valla
Alıntı Yaparak Cevapla
11-10-2004, 06:49 PM

femalepunk ilk fanzin çıktı çıkacak anlaşılan.... ikinci fanzin olayı nezaman olcak? şimdi bizim yeni demo albüm çıkıyor... parçaları toparlama aşamasındayıs... ikinci fanzinde şöle bişiii yapsak nasıl olur?.... fanzinde bisim demo albümüde fanzincilere hedayee olarak verelim... bana gelen maillerde izmir-ankara vs... yerlerde neden sizin demo albüm satılmıyor gibi sorularla karşılaşıyorum... gerçi adreslerine bu zamana kadar yolladığım 5 kişi var... bu fanzin olayı ile 5 değil 25 kişi bizim demoya sahip olur... tabiii sana uyarsa.... istersen maail at yada buraya cevap yaz...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-11-2004, 08:52 AM

vay bee! bu iş baya büyüyecek gibi... hadi bakalım.
şu ilk sayıyı bi görelim, ilerki sayılarda ben de sosyoentekültüreldantel yazılar göndereyim ?
Alıntı Yaparak Cevapla
11-11-2004, 11:03 AM

manganın menajerle görüştüm. manganın albüm 1 ay içnde çıkıcakmış. o yüzden ben de albüm çıktıktan sonra konuşuruz dedim. anlıyacağınız manganın albüm çıktı mı röportaj hazır olucak. hem de ilk röportaj yapan ben olucam.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-13-2004, 12:59 AM

aslında ben tamamen yeraltı-punk-sosyal konular-edebiyat üzerine fanzin yapmayı planlıyom ama içinde bi tane yazım var o da toplum üzerine şimdi makale gibi de yazmak istemiyor insan..ama kasacam güzel şeyler yazacam.hikayeler..sevişmeler..entirakalar..romanlar..fareler..fareler...fareler...SAÇMALIYORUM!! Smile
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-13-2004, 01:06 AM

biz de istiyoruz cıkarın artık şu fanzini...hadi beee amma bekledinizSmile

yeter yeter bu kadar kalınlaştıı,iidir ii,çıkarın sizSmile
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-13-2004, 05:18 AM

femalepunkumut-prozac köpekler seni sewio
yardımı olursa sewınır
<!-- e --><a href="mailto:sokak_kopekleri@hotmail.com">sokak_kopekleri@hotmail.com</a><!-- e -->
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-13-2004, 05:19 AM

femalepunkumut-prozac köpekler seni sewio
yardımı olursa sewınır
<!-- e --><a href="mailto:sokak_kopekleri@hotmail.com">sokak_kopekleri@hotmail.com</a><!-- e -->
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-16-2004, 12:16 PM
vaayyy.
Bişey sorucam bu fanzine falan nerden ulaşıcaz izmirde tükkanlara bırakılacakmı?Gidek alak.Nereye bırakılacak?HArcıalem röportajı okuyak.Bu harcıalemin best of cd olayıda süper olmuş.izmirde studio umitte varmış bikaç tane harcıalem demosu.Fanzin çıksında okuyalım şenlenelim.sevinelim.Penaları kıralım.. Tongue
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-16-2004, 11:19 PM

dayyyyyyyyyt ben kafayı kırmışım bi pena kırılmış çok mu?????:x
yabadabaduuuuuu
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-17-2004, 07:09 AM

STUKA : taam dediin gibi olur bana demoları yollarsın biz de isteyenlere postyala yollarız.artık o ikinci sayıya kalsın.bi de 2 ayda bi çıkarmayı düşünüom ben..tenya ne dersn?
Alıntı Yaparak Cevapla
11-17-2004, 07:11 AM

walla postyal daıtalım dios..
YA İZMİR DE BIRAKSAM NERDEN ALIRSINZ?BAR MAR YA DA nere??
bunu da iice düşünek.
ayrıca her isteyen okuycak korkmayın!=)
sokak köpekleri ben de sizi severim ztn demonuzun da geyiğini yaptım ilk sayıda ayıptr söölemesi=)
ulaşırım size ok
Alıntı Yaparak Cevapla
11-17-2004, 03:16 PM

tabii hajı stuka demo verelim dicek..bizde gidip onlara "hayır sizin demonuzu kabul edemeyiz mi" dicez.tabiki hayır.herkese açıgız..yani öyle isteyen istedigini yollayabilir..yayınlayabiliriz...
parolamız "sevgi"...
zuahauahauahauah
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-17-2004, 06:49 PM

yaaa şu an eski demo (Adımlara Devam demosu) herkes tarafından biliniyo.... yeni demodan yollarız yeni fanzin sayısı ve stuka yeni demo....
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-17-2004, 08:34 PM

werin werin..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Forum Atla:

İletişimTurkpunkYukarıya dönİçeriğe DönHafifleştirilmiş SürümRSS Beslemesi