|
ruhsal problemlerinz,akıl sağlığınz falan
|
|
10-15-2004, 07:28 PM
|
|||
|
|||
|
ruhsal problemlerinz,akıl sağlığınz falan
nıhaa..iiçinizde tanısı konmuş olan var mı?lem acaip acayip şeelr var hastalık...yaa=)
anksiyete nevrozu mu ne ööle bişii olmuşum ne olduunu anlamadım siz sevgili müslüman kardeşlerimle paylaşayım dedim... ay pardon bu başka bş makalenin konusuydu.. bilmem yazın bişiier bence ilginç... kısaca deli,kibarca sorunlu.. eheuee |
|||
|
10-17-2004, 11:32 AM
|
|||
|
|||
|
sanırım kaygılarını kontrol edememe ile ilgili bir problemin var..doktor zaten gerekli ilaçları vermiştir..geçmiş olsun..
|
|||
|
10-17-2004, 08:08 PM
|
|||
|
|||
|
övünmek gibi olmasın şizofrenim zühtü diye gerçek olmayan bi arkadaşım var ...
kendimizi aldatmayalım! |
|||
|
10-17-2004, 08:30 PM
|
|||
|
|||
|
bnm ark şizofren oldu..yedi kafayı..ölcekti bi ara..bilmiom artık deişti bambaşka bi herif tanıyamıorum...ztn yok artık dostluumuz da bitti...=(
kafayı yicem...acaip sıkıldım |
|||
|
10-17-2004, 08:32 PM
|
|||
|
|||
|
bnm çocukken ciddi sorunalrım vardı,olmayan insanlar gibi...atıs en yakın dostumdu fln..şimdi de olmayan insalar var bommbok bişii...
|
|||
|
10-19-2004, 05:39 PM
|
|||
|
|||
|
ben dengesizim abi.. ruh halim hiçbi zmn benzerlik göstermio.. benzer durumlarda aynı tepkileri veremiyorum.. sürekli arkadaşlarım hiç bi zmn olamıo.. hiç kankam olmadı örnein.. bana sabredebilen insan yok.. bide çok güzel kendi kendimi kandırabiliyorum..
|
|||
|
10-21-2004, 07:21 PM
|
|||
|
|||
|
delirdim=))
mary sendeki bozukluk DELİKSEL...verirsen birine geçer zannımca... |
|||
|
10-21-2004, 08:02 PM
|
|||
|
|||
|
ben gayet mutluydum ama şu mına kodumun öss si sikti beni geçen senede vardı kazamadık bazen aptal aptal şeyler görüodum cin min bi kadın öle demişti yemiş bi tip korkuom valla ya gene görürsem hıaaaaaaa...
|
|||
|
10-22-2004, 02:25 PM
|
|||
|
|||
|
alınan bir bilgiye göre ruhsal hastalıkların yüzde doksanikisi kızlarda
"rahme madde sokma" yoluyla erkekte ise "penisi ele alma" yoluyla düşüşe geçiomuş esen kalınız... (DHA) |
|||
|
10-22-2004, 06:28 PM
|
|||
|
|||
|
MOhahahaha.....ula haywan-co alemsin he!!!!
|
|||
|
10-22-2004, 07:40 PM
|
|||
|
|||
|
güselll bi gün ölmek için.....................
işin gartibi hep uçtan dönüorum,kötü ya inithar fln yok ya yapmam ben.. BU KADAR MUtsuz olmak zorunda mıyım,nefretle bu kadar dolmak!! |
|||
|
10-25-2004, 05:51 PM
|
|||
|
|||
|
abi bende sorun yok ama böyle aptal aptal ruhsal bozuklugu yok sacma sapan saplantıları olan insanlar beni mi bulmak zorunda???hadi şöle karizma ruh saglıgı bozuk arkadasım olsa ortam,kızlar felan olur ama abi yok yok???
|
|||
|
10-27-2004, 07:56 PM
|
|||
|
|||
|
ne mutlu değil, hiç de güzel bi şey değil yeşil reçeteli ilaç kullanmak..bi an önce iyileşmen dileğiyle..
|
|||
|
10-30-2004, 09:18 PM
|
|||
|
|||
|
abi ben 12 yaşımda yok 13 yaşımda prozac kullanmaya başladım...doktor saplantıalr fln buldu bende..
bence iiğrenç bişii...çünkü bi bok hatırlamıorum.. bana o yaşta o ilacı veren mi manyak o ilacı alcak kadar duramayan bn mi manyak... bilmiom...iğrenç bişii...ama sorunluyum,ama şu an bi bok kullanmıom..en iisi bu ehrzaman |
|||
|
10-31-2004, 11:27 AM
|
|||
|
|||
|
Davranış bozukluğu varmış bende...
|
|||
|
10-31-2004, 12:08 PM
|
|||
|
|||
|
halbuki davranışın yargılanması çok ilginç ve saçma di mi ama?yane kim doğru ya da doğru olan ne,kim bilcek bizim gibi bi insan mı?
|
|||
|
10-31-2004, 03:37 PM
|
|||
|
|||
|
tabii ki de sacma...benim davramI$Im ba$kalarIna zarar vermiyorsa...sorun degildir ki...bilmiyorum ya...mükemmel bir dünya yaratmaz icin, insanlarI sInIflandIrIyorlar...dogru...yanlI$...egri...
bu dünyada aklI olan tek varlIklar biz oldugumuza göre...biz bilemiyorsak...hic bir$ey bilemez... yanlI$ yoktur ki...sadece daha dogru vardIr...benim dogrum, senin dogrundan daha dogru degildir (cümleyi sevdim )...ya da senin ki benimkinden..
|
|||
|
11-01-2004, 10:25 PM
|
|||
|
|||
|
bunu bana kardeşim kadar sevdiğim biri dedi. sikerim yorum yapmayın. ilk öle dediğinde ona da sikerim doğru konuş demiştim. ee insan sevdiğine böle diosa vardır. ben de dedim var. şimdi bilginin doğruluğu üzerine felsefe yapıosunuz . bi anlatmaya başlasam sikerim atarım felsefeyi. Doğru diye bişi yoktur. olduğunu düşünmeyin çünkü amerikaya göre ırakı işgal etmek doğruydu. bu doğru değil etik değil. bana göre doğru değil sana göre değil ne olcak. çünkü bize faydalı bi davranış değil. yani bize doğru değil. saçmaladım.
|
|||
|
11-05-2004, 09:17 PM
|
|||
|
|||
|
evet..doru yok..kim neyi belirilcek ki?
harbi sktrelim noo dooru |
|||
|
11-09-2004, 10:34 PM
|
|||
|
|||
|
götüne patlıcanı sok bacaklardan çektirt çıt diye ses çıkacak ondan sonra hiç bişiyin kalmas...
|
|||
|
11-10-2004, 11:18 PM
|
|||
|
|||
|
Valla bana ruh hastası oldugumu söylüyorlar ama aklım başımda.Vitamin eksikligine baglı olarak oluşmuş bir çeşit ruhsal çöküntü...
|
|||
|
11-11-2004, 04:28 PM
|
|||
|
|||
|
ya bu ne amınagoim ya lan madam batırfılay senin baasurun yokmuydu
|
|||