Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pin Up
08-27-2004, 10:59 AM

:rock:
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
08-27-2004, 11:19 AM

ben istanbuldy1m daha bi nasip olmad1 dinlemek _u hatunlar1.Gitmke görmek tan1mak laz1 deilmi?
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
08-27-2004, 10:58 PM

Ey Ahalii...
Pin-up k1sa bir ara vermi_tir Eylül ün 20 sini kadar bar programlar1na ve koserlere v.s özel sebeplerden dolay1.Ama bu tarihten sonra yine devam edicez..Baz1 projelerde dahil olmak üzere..Sabr1n sonu selamettir diyorum ve sözlerime burda noktay1 koyuyorum..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-10-2004, 12:47 PM

O nasıl bi nokta olmuş ılgın?Yani bi nokta koymuşsun bir ay kimse bişey yazamamış. Smile
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-17-2004, 12:46 AM

ben uyuz oluyorum size; orospular
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-17-2004, 09:42 PM

bak güzel arkadaşım ben de pin up'ı zerre kadar sevmem, ne tarzlarını ne de duruşlarını samimi bulmuyorum, ve bana gerçekten hiçbir anlam ifade etmiyorlar. bu benim şahsi fikrim yani kimseyi bağlamaz. sen de sevmeyebilirsin bu da doğal ama kalkıp orospular falan demen hakikaten hayvanlık. ben de bir grupta çalıyorum ve sırf kız olduğum için sahnede atılmayan laf kalmıyor, "aha am var burada la" geyikleriyle müzik dinlediğini sanan yarrak kafalıların varlığından fazlasıyla haberdarım. sonuçta sevmesem bile kıçlarından ter aktığını ankara'dan bakınca bile görebiliyorum. uyuz da olsan biraz saygı duy, bildiğim kadarıyla punk'ta saksı kafalı olma zorunluluğu yok.
kız olup müzik yapınca sahnede etek giyince orospu oluyor tabi. egosu sikinden büyük erkek modelleri işte..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-20-2004, 03:08 PM

riot grrrl ler lezbo mu oluyo
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-20-2004, 08:00 PM

arkadaşım pin-up ı sevmiyo olabilirsinis ama böle orospu bunlar demek yanlış... sen sadece fikrini söylersin ''ben pin-up ın yaptığı müziği ve bilimum herşeyini sevmiyorum'' dersin olur biter... hakarette bulunman çok yanlış... heee ben pin-up dan kimseyi tanımam etmem... bu demek değildir ben onları savunuyorum... ne ben avukatım nede başka biri... sadece yanlış buldum kurduğun cümleyi...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-21-2004, 08:47 PM

sıçan_gul;

Uyuz olmak diye bi duygu yok yeryüzünde.Ya seversin ya sevmezsin.Ha ama onları gördüğünde gerçekten seni kaşıntı tutuyorsa o ayrı.O zaman yapılabilecek bi şey yok.Çünkü senin dışında böyle bi vaka görülmediği için tıp henüz önlem alamadı.Üzgünüz...
Ne dinlersen dinle ama biraz bişeyler oku(gazete,kitap,dergi,duvar yazıları,falım sakızı,trafik levhakarı,"ali topu tut"fişleri...)ki kelime haznen genişlesin...Böylece kiminle ne sorunun varsa daha iyi ifade edebilirsin..
Hadi tamam bozma moralini..Hiçbirşey için geç değil..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-21-2004, 09:20 PM

honki punki ne güsel demişsin bence böle insanlara şans mans da vermicem böle devam etsin bi gün aklı başına gelir birinden yer sopayı ulan sanki çok tanıon lan orospuymuş nerden bilion içine mi doğdu madem bu kdr erdin başka konularda bize yardım et allah bilir kıskanıosundur kızlar yapıo bişiyler hade müziklerini beenme hade tiplerinin beenme eywallah ama nefretinin böle açıklayamazsın sana kimse bu hakkı vermedi ben hiç bi şekilde onnarıda savunmuom bunu kime yapsan aynı tepkileri verirdim sanırım insanalra taş atmaktan başka bişiy de yapamazsın şansın olurda bi yerlerde seni anlıyanlar çıkar valla burda olucanıı pek sanmıom o yüzden başka kapıya hade kardeşim hade..
Alıntı Yaparak Cevapla
11-02-2004, 09:01 PM

ne uyuz olması bayılıyoruz hastanızım özellikle besteleriniz süper=)
Alıntı Yaparak Cevapla
11-05-2004, 09:38 AM

laaaa bunların kendi besteleri varmıydı. ben bunları sadece cower yapı sanıyordum. bide bu arada pin-up ı tebrik ediyom gecen hafta bi gazetede röportajları vardı kaset çıkıyormuş falan. hadi bakalım hayırlısı olsun.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-05-2004, 11:04 AM

lan ben de onlarla röp yapıcaktım. bizim haber müdürü kabul etmedi. yoksa ben onları ünlü yapıcaktım eheheh. demek kaset çıkarıyolar vay be.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-08-2004, 01:52 PM

ŞOK MU ŞOK !!!! OLAY MI OLAYY!!!
GELDE DİNLEME KARDEŞİM...BU KADAR OLUR DEDİRTEN GRUP !!!PIN-UP KONSER VAR!
16 KASIM SALI
GUİTAR CAFE BAR
TAXİM
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-08-2004, 01:56 PM

kaç para ??????????????
sizden başka kimse varmı
bira beleşmi??
Alıntı Yaparak Cevapla
11-08-2004, 02:21 PM

kısmet olursa pinupı ilk defa dinleme şansı yakalıycam... gelmeye çalışçam ama pinup sadece sizmi sahne alıyorsunuz yoksam başka bi grup daha falan varmı?
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-09-2004, 07:43 PM

Daha ne istiyonnuuuuuuz!?Daha ne bekliyonnuuuuuuuz!????

:mohawk :rockband :
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-09-2004, 08:09 PM

bu gitar cafe bar tam nerde nie hic bi yeri bilmioru bennn
Alıntı Yaparak Cevapla
11-09-2004, 10:53 PM

Kırcan mı Belimi nin dışında Pin Up Mp3leri bekliyoruz. Golden Brown coverı iyiymiş diye duydum, o olsa süper olur. Punkerland de ya da grubun bi sitesi varsa orda yayınlanabilir. Gibi geliyor bana yoksa şüphen mi var :punk:
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-10-2004, 02:10 PM

selam pinup yollayın bikaç mp3 daha koyim siteye üzmeyin milleti
Alıntı Yaparak Cevapla
11-10-2004, 06:55 PM

Arkadaşlar bizde çok isteriz aman bir sürü mp3 yollayalım.Ahali dinlesin eylensin..eylenelim cümleten..
Ancaaaaaakk çok önemli bir husus nedeniyle koyamamaktayız..Siz en iyisi kafadan ben diyim 6 ay sende de 8 ay bekleyin..O zmn bol bol audionuz olur...KORSANA HAYIR!

Bİ arkadaşımız sormuş Guitar nerde ben cahilim demiş haksızlık etmiş kendisine..Onada guitarı tarif edeyim engin bilgimle..sokağın adını bende bilmiyorum..Ama İstiklal Cad. takip edersen sol köşecikte Garanti bankası var onun hemen yanında..Karıştırmayasın diye o köşenin hemen yanında converse mağazasınında olduğunu söylim..

Yine KOnser Yine KOnser kardeşim..
Ailenizin grubu,gündemden düşmeyen PIN-UP
15 Kasım Pazartesi Gecesi Bursa Çaçaron Bar da sahne alacak...

PIN-UP Hayırlı Bayramlar diler :shock:
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-10-2004, 09:53 PM

oleyyyy!!=)
Alıntı Yaparak Cevapla
11-10-2004, 11:51 PM

eh..iidir.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-11-2004, 02:53 AM

şimdi Pin Up'ı hiç bilmiyorum, istambulda bursada da deilim dinlym gidp, merak ediyorm ama nasıymış, angelizer ın Pin Upın bi şeyi olduğunu varsayarak ona sesleniyorum. nedir bu kayıtları çalınıp kazaa ya verilmiş U2 tripleri!. yani kendi şrkılarınızı yayınlamayın belki hakkınızdır ama coverları koysanız nolur yani zor bişey mi

Pin Up 8 ay sonra çıkarır işallah kazetini, para da kazanır çok ama bu KORSANA HAYIR şeyi olmamış iç ( çok önemli ususu bilemiyorum tabi). KORSANA EVET!. parası olan olmayan hERkez İndirSİNN dinlesiN. Öyle DeĞİL mİ CiciM
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-11-2004, 05:12 PM

konser ii güzel gelin de dağtın bakim şu bursayı hade beklioz cümleten ordayız
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Forum Atla:

İletişimTurkpunkYukarıya dönİçeriğe DönHafifleştirilmiş SürümRSS Beslemesi