|
DiNiNiZ VE iNANCINIZ?
|
|
02-07-2008, 07:55 PM
|
|||
|
|||
|
Re: DiNiNiZ VE iNANCINIZ?
vay be ne olursan ol geli islama çekmişsin.. dün okan yolladı bu maili bi bak islam dinine.. ne olursan ol gel dediğin bumudur?
<!-- m --><a class="postlink" href="http://rapidshare.com/files/89932447/RECM_TASLAYARAK.wmv.html" onclick="window.open(this.href);return false;">http://rapidshare.com/files/89932447/RE ... K.wmv.html</a><!-- m --> ha dersenki bunlar müslüman değil falan. peki onlar aynı dine sahip değilmi? ozaman müslümanlıkta öyle bişey demiyo yada öyle diyor demiceksin. |
|||
|
02-07-2008, 08:29 PM
|
|||
|
|||
|
Hitler de Immanuel Kantin felsefesini cok seviyordu, ve yaptiklarini Kantin felsefesinle savunuyordu, demek Holocaust Immanuel Kantin kabatimiydi? Cok yanlis düsünce! Kesinlikle hicbir dinin taslamak gibi seyleri savunucagini düsünmüyorum, bir iyi düsünceyi kötüye kullanmak, o iyi düsünceyi kötü yapmaz.
|
|||
|
02-07-2008, 10:56 PM
|
|||
|
|||
|
bazı insanlar bu şekilde yorumlarken, tüm insanlar için hala her ne olursan ol gel mantığındamı islam.. herkes için değişir. çok genel bi şekilde islam böyle diyor demesi bana garip geldi.
|
|||
|
02-07-2008, 11:07 PM
|
|||
|
|||
|
Gel, gel, ne olursan ol yine gel,
ister kafir, ister mecusi, ister puta tapan ol yine gel, bizim dergahımız, ümitsizlik dergahı değildir, yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel... Şu toprağa sevgiden başka bir tohum ekmeliyiz, Şu tertemiz tarlaya başka bir tohum ekmeliyiz biz... Beri gel, beri ! Daha da beri ! Niceye şu yol vuruculuk ? Madem ki sen bensin, ben de senim, niceye şu senlik benlik... Ölümümüzden sonra mezarımızı yerde aramayınız! Bizim mezarımız âriflerin gönüllerindedir. adam bu söyleminin birleştirici ,bütünleştirici insanlar arasında ayrım yapmayan bir seslenişte bulunuyor. sen gidipte işte bunu müslümanlar söyledi işte benim dinim hell yeah tarzi davranirsan adamin söylemeye çalıştığını çarpıtmış olursun çünkü dinler böler ,ayırır adam herangi bir şekilde islamiyete davette bulumuyorki sevgiye saygıya vs vs ye çağırıyor |
|||
|
02-08-2008, 04:07 PM
|
|||
|
|||
XmuratX Yazılan:Kesinlikle hicbir dinin taslamak gibi seyleri savunucagini düsünmüyorum, bir iyi düsünceyi kötüye kullanmak, o iyi düsünceyi kötü yapmaz.abi ben de bunu anlayamiyorum. seriat diye bisey yok mu? gotunden mi uyduruyorlar bu cezalari insanlar? |
|||
|
02-08-2008, 04:43 PM
|
|||
|
|||
|
Ya dün bir televizyon programında bir öğrenci konuklardan birine islam mahkemesi kurup sizin gibileri yargılayacaz gibi bir laf etmiş.
|
|||
|
02-09-2008, 01:17 PM
|
|||
|
|||
|
dinim : kağıt üzerinde müslüman (içimde sadece beni ilgilendirir)
inancım : en güzel sömürü'nün din oldugu. |
|||
|
02-10-2008, 02:00 AM
|
|||
|
|||
üMüT Yazılan:Ya dün bir televizyon programında bir öğrenci konuklardan birine islam mahkemesi kurup sizin gibileri yargılayacaz gibi bir laf etmiş.m.ali birantmiydi neydi onun programinda kaçin birinkmi ne programin adida :lol: çıkaramadim onuda . |
|||
|
02-10-2008, 12:36 PM
|
|||
|
|||
|
evet 4 türbanlının ortasına oturmuş dinine sadık mı sadık gözü kör mü kör bir genç.
16 yaşında ki bir kapalı kız ise şunları söyledi ; Ben Laik değilim. Neden olayım ki ? ozaman arapça konuş amına kodumun orospusu : )= |
|||
|
02-10-2008, 01:18 PM
|
|||
|
|||
|
dün yine persepolis'i izledim.. bizim de başımıza gelicek.. o kadar çok sinirleniyorum ki gözerimden yaşlar geliyor.. acaba biz de iran gibi mi olucağız?
|
|||
|
02-10-2008, 03:31 PM
|
|||
|
|||
|
çok mu önemli...
|
|||
|
02-10-2008, 03:59 PM
|
|||
|
|||
dead-punk-story Yazılan:çok mu önemli...Ne cok mu önemli? |
|||
|
02-10-2008, 04:37 PM
|
|||
|
|||
dead-punk-story Yazılan:çok mu önemli...ne diyosun ulan sen??!! öldürürüm seni!!! tabi önemli hayvanat!!! senin gibi örümcek kafalılar yüzünden bu haldeyiz beyinsiz!! kızlar kapansın haremlik selamlık mı olalım ulan??!! zaten doğru dürüst saygı yok bi de bunu mu çekicez!! bak çocuk! senin kafanı kopartırım delirtme beni!! madame Taniz'in bi sözü vardı bizlere: üstünüzde çok büyük bir yük var ama böyle giderse bi bok olmaz sizden. hepiniz türban takıcaksınız ama ben takmam.. hapse de koysalar takmam dedi bize birgün. haklı da demiş.. bi bok olmaz bizlerden böyle giderse.. vay ibne çok mu önemli dedi ya.. |
|||
|
02-10-2008, 05:18 PM
|
|||
|
|||
Begüm Yazılan:dead-punk-story Yazılan:çok mu önemli...ne diyosun ulan sen??!! öldürürüm seni!!! tabi önemli hayvanat!!! senin gibi örümcek kafalılar yüzünden bu haldeyiz beyinsiz!! kızlar kapansın haremlik selamlık mı olalım ulan??!! zaten doğru dürüst saygı yok bi de bunu mu çekicez!! bak çocuk! senin kafanı kopartırım delirtme beni!! madame Taniz'in bi sözü vardı bizlere: üstünüzde çok büyük bir yük var ama böyle giderse bi bok olmaz sizden. hepiniz türban takıcaksınız ama ben takmam.. hapse de koysalar takmam dedi bize birgün. haklı da demiş.. bi bok olmaz bizlerden böyle giderse.. vay ibne çok mu önemli dedi ya.. sen bu kadar neyi üstüne alındınki ? adam konuya demiş |
|||
|
02-10-2008, 05:23 PM
|
|||
|
|||
|
kaptırdım kendimi sanırım.. hımm bugün sinirliyim.. türbanla bozdum kafayı bu aralar.. eğer bana ise söylenen kelimesi kelimesine savunuyorum söylediklerimi.. eğerr değilse geri aldım söylediklerimi
|
|||
|
02-10-2008, 05:58 PM
|
|||
|
|||
escapist Yazılan:Begüm Yazılan:dead-punk-story Yazılan:çok mu önemli...ne diyosun ulan sen??!! öldürürüm seni!!! tabi önemli hayvanat!!! senin gibi örümcek kafalılar yüzünden bu haldeyiz beyinsiz!! kızlar kapansın haremlik selamlık mı olalım ulan??!! zaten doğru dürüst saygı yok bi de bunu mu çekicez!! bak çocuk! senin kafanı kopartırım delirtme beni!! madame Taniz'in bi sözü vardı bizlere: üstünüzde çok büyük bir yük var ama böyle giderse bi bok olmaz sizden. hepiniz türban takıcaksınız ama ben takmam.. hapse de koysalar takmam dedi bize birgün. haklı da demiş.. bi bok olmaz bizlerden böyle giderse.. vay ibne çok mu önemli dedi ya.. haha doğru valla miletin dininden size ne ayrımmı yapacaksınız müslümanlar hristiyanlar diye |
|||
|
02-11-2008, 12:23 PM
|
|||
|
|||
|
tarih boyunca milayarlarca insanin katili olmus ve olmaya devam eden ideolojiler icin kimse hosgoru falan beklemesin benden. semavi dinler dedigimiz 3 din 5000 yildir kardesi kardese kirdiriyor... ondan sonra herkesin inanci kendine, hosgoru, bok pusur. yok ya!?!
|
|||
|
02-11-2008, 12:32 PM
|
|||
|
|||
|
şimdi arada ince bi çizgi var bence
insanların dinine hosgörü göstermekle insanlara hoşgörü göstrmek |
|||
|
02-11-2008, 01:57 PM
|
|||
|
|||
|
derdim dinlerle, dindarlarla degil. yani nasil ki diyoruz derdimiz mustafa kemalle degil, kemalizmle. buda tam tersi. eger dinler olmasaydi savaslar olmayacakmiydi? insanlar olmeyecekmiydi? buyuk ihtimal baska birsey icin savasacaklardi, yine cinayetler olacakti. ama bu dinleri aklamaya yeter bir arguman degil.
|
|||
|
02-12-2008, 11:09 PM
|
|||
|
|||
hoppidi Yazılan:tarih boyunca milayarlarca insanin katili olmus ve olmaya devam eden ideolojiler icin kimse hosgoru falan beklemesin benden. semavi dinler dedigimiz 3 din 5000 yildir kardesi kardese kirdiriyor... ondan sonra herkesin inanci kendine, hosgoru, bok pusur. yok ya!?! şimdi ben müslümanım diye insan değilim siteden de at beni bunu mu diyosun o zaman helal olsun |
|||
|
02-13-2008, 12:38 AM
|
|||
|
|||
alpin Yazılan:eger bir ustteki mesaji okursan goreceksin. derdim dindarlarla degil dinlerle yazdim. bundan daha acik nasil ifade edebilirim ki kendimi? okuduklarinizdan isinize geldigi sekilde anlam cikariyorsunuz...hoppidi Yazılan:tarih boyunca milayarlarca insanin katili olmus ve olmaya devam eden ideolojiler icin kimse hosgoru falan beklemesin benden. semavi dinler dedigimiz 3 din 5000 yildir kardesi kardese kirdiriyor... ondan sonra herkesin inanci kendine, hosgoru, bok pusur. yok ya!?! |
|||
|
02-13-2008, 09:01 PM
|
|||
|
|||
|
Re:
hinduyum inege fln tapıom
|
|||
|
02-13-2008, 10:53 PM
|
|||
|
|||
|
BENİM DİNİM SİZİN DİNİNİZİ DÖVER
|
|||
|
02-14-2008, 02:34 AM
|
|||
|
|||
peacepunk Yazılan:dinim : kağıt üzerinde müslüman (içimde sadece beni ilgilendirir) cok gzl sölemssn bnm dııceklerımı ozetlemssn resmn
|
|||
|
02-15-2008, 08:09 PM
|
|||
|
|||
|
BİşiyE INanmıyorm Sevgilime Tapıyorm Tek Tanrım O Benim..
|
|||
|
|