|
9 ŞUBAT CMRTS HÜKMENMAĞLUP-TAMPON-POSTERİTİ-AYILAR@JOKER
|
|
02-10-2008, 12:48 PM
|
|||
|
|||
|
Re: 9 ŞUBAT CMRTS HÜKMENMAĞLUP-TAMPON-POSTERİTİ-AYILAR@JOKER
tampon deliydi. tam havaya girmişken olmadı yapılanlar...
|
|||
|
02-10-2008, 01:48 PM
|
|||
|
|||
|
Son dakikalarda mekanın yaptığı büyük puştluğa kadar herşey güzel gidiyordu , güzel bir geceydi , yedik içtik , eğlendik , gelenlere ve destekleyenlere teşekkürler , istanbulda çalmak güzeldi...
|
|||
|
02-10-2008, 03:36 PM
|
|||
|
|||
|
herşey gayet güzeldi. biraz fazla kaçırdım alkolü izleyemedim tamponu.. hükmen maalup süperdi bence.. neyse iyisiyle kötüsüyle güzeldi..uzun zamandan sonra haftasonu konseri vermekte bize iyi geldi
|
|||
|
02-10-2008, 05:09 PM
|
|||
|
|||
|
sonunda vuku bulan klasik punk konseri olayları da olması tadından yenmiycek bi akşamdı bence, hem sahnede hem aşağıda çok eğlendim, gelen ve çalan herkese çok teşekkürler, kısa zamanda tekrar görüşürüz umarım.
|
|||
|
02-10-2008, 05:13 PM
|
|||
|
|||
|
biber gazı sıkan lüzumsuz orospu çocuğu helak etti milleti... tamponda tam millet gaza gelmişken sesi kapatanlarada burdan FAK YU!
|
|||
|
02-10-2008, 07:53 PM
|
|||
|
|||
|
bütün gruplar gayet iyiydi diyecem ama tamponu izleyemedik malum...abuk subuk hadiseler yüzünden
|
|||
|
02-10-2008, 11:35 PM
|
|||
|
|||
|
biber gazı sıkan götün annesine bende selam söylüyorum
konser guzeldi poster itiniden bi bok anlamadım çıkmalarıyla inmeleri 1 oldu tamponda öyle. keşke vakit olsaydı 2 grubu doyasiya izleseydik. mekan çok puştmuş. gitmemeye çalışıcam jokere artık |
|||
|
02-11-2008, 12:38 PM
|
|||
|
|||
|
her konserden sonra mekana bok atma olayı klasiktir zatende.. bence oraya bok atmaya hiç gerek yok abi. adamlar bize söylediği saatte başlattılar bize söyledikleri saatte bitirdiler yani. soundcheck yapılacakken guruplar yoktu ortada.. kimi gurup gereğinden uzun çaldı kimi gurup gereğinden az falan. herneyse ama mekanla ilgili okadarda büyük bi problemde yoktu yani.. her çıktığımız yeri sikiyoruz her çıktığımız yere bir daha gitmemeye karar veriyoruz. yani kmse kusura bakmasın ama bi kaç yıla konser vericek yer kalmayıncada abi konser veremiyoruz olucak yani. gerek yok böyle şeylere.. konser güzeldi
|
|||
|
02-12-2008, 06:37 PM
|
|||
|
|||
|
nice bole kalaba konserlere insanlar elenince sahnede gaza geliyo umarım konserler hep boyle aktif gecer, herkes elenir herkes icer
|
|||
|
02-12-2008, 07:50 PM
|
|||
|
|||
|
demek istediğim sahnede müzik yapan, o kadar kişiyi toplayan bir grubun mikrofonunu kapamak gibi bir saygısızlık yapması kötü birşeydi. "kafam şişti kesinlan sesinizi" der gibi.
|
|||
|
|