Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 21 Kasım 2008 01:12

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 28 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: yeni FORUM KURALLARI!!!!(kolpadır inanmayın)
İletiTarih: 10 Ekim 2004 07:49 
Düüüt Düüüt
Kullanıcı avatarı
 YIM  Profile bak

Bu kuralları mutlaka okumanızı öneriyorum. Aksi halde doğacak sonuçlardan mesul değiliz. Bu sitede forumlara yazan herkes bu kuralları okumuş ve kabul etmiş sayılır. Kurallar uygulanırken kimseyi uyarmak zorunda değiliz. Dolayısı ile bu kuralları iyice okuyup anlayıp kendinizi ona göre ayarlamadan bu foruma mesaj atmayın, başlık açmayın. Sonra "niye mesajım silindi?", ya da "niye forumdan atıldım yaa?" gibi sorular sorma durumunda kalırsınız

1) Foruma başlık açmadan önce doğru kategoriye yazdığınızdan emin olun. Alâkasız başlıklardaki alâkasız mesajlar direk olarak silinebilir ya da doğru kategoriye taşınabilir. Türk Rock ve Dış kaynaklı rock bölümlerinde sadece gruplar tartışılır. Müzik ile ilgili diğer konuları Genel bölümüne yazın, örnek vermek gerekirse "en iyi gitarist", "en iyi baterist", "metal müzik nereye gidiyor" tarzındaki başlıkların Genel kategorisine yazılmaları gerekir, zira gitaristlik yabancılara özgü bir yetenek değildir. "Sizce en bunalım şarkılar" gibi başlıkların da Türk Rock bölümüne ya da Dış kaynaklı rock bölümlerine yazılmaları saçmadır, insanlara hem Türkçe hem de yabancı şarkılar bunalım gelebilir.

2) Foruma başlık açmadan önce açacağınız başlığın daha önce başkası tarafından açılmamış olduğundan emin olun. Aksi halde başlığınız kilitlenecektir. İki adet aynı başlıktan olması halinde hangi başlıkta daha çok mesaj olduğu değil hangi başlığın daha önce açıldığı önemlidir, ilk açılan kalır sonradan açılan silinir. İsterse sonradan açılanda onlarca cevap olsun eskisinde 1 tane bile cevap olmasın bu değişmez. O yüzden arama yapmadan başlık açarsanız boşu boşuna yazmış olursunuz.

3) Forumda imzanızın 3 satırdan fazla olması yasaktır, imzalarınıza paragraflar ve şiirler yazmayın, en azından şiir tarzında alt alta yazmayın, her satırı birleştirin.

Örnek:

Ne kadar güzel şey;
Yolun üstündeki bina
Yıkıldığı zaman
Bilinmeyen bir ufuk görmek.

yerine

Ne kadar güzel şey; Yolun üstündeki bina yıkıldığı zaman, Bilinmeyen bir ufuk görmek.

yazın, yoksa imzanız silinir.

Ayrıca İmzalarda resim kullanmak kesinlikle yasaktır. Bu tip mesajlar görüldükleri yerde silineceklerdir. İmzalardaki değişiklik geriye doğru bütün mesajlarınızı etkilediğinden zamanında kurallara uygun yazıldıkları halde eski mesajlarınız da aynı akibete uğrayabilir. O yüzden imzanızda asla resim kullanma gafletine düşmeyin.

4) En çok dikkat ve riayet etmeniz gereken kurallardan biri de forumlardaki yazım ve anlatım tarzınızdır. Turkrock.com forumları IRC'deki bir kanal olmadığı gibi karşınızdakiler de IRC kullanıcıları değildir. Bu nedenle forumlarda kullandığınız yazım tarzına dikkat ediniz. Bir küçük bir büyük yazmak, g yerine k, z yerine s, ş yerine $, v yerine w kullanmak, y ve r harflerini atlayıp türkçenin tüm imlâ kurallarını hiçe sayarak dünya dışı bir dilde yazma ve benzeri gereksiz atraksiyonlarda bulunmayınız. Sizden edebi eser kıvamında mesajlar beklememekteyiz fakat Türkçe'yi doğru kullanmaya elinizden geldiğince dikkat ediniz.

Bu kuralları hiçe sayıp "ben böyle alışmışım böyle gider" deyip uyarılara aldırmamanız ve aynı şekilde devam etmeniz durumunda önce mesajlarınız silinecek ardından da forumlardan atılacaksınız.

İşte size örnek olarak bir kullanıcının forumlara yazdığı iki mesajı gösterelim. Yukarıda istenmediği belirtilen hususların tümünü ve hatta fazlasını barındıran, Türkçe'nin hiçbir imlâ kuralından nasibini almamış bu mesajlara bakarak Türkçe'yi nasıl kullanmamanız gerektiğini görebilirsiniz.

İlk mesajda koyu olarak belirtilen yerlere dikkatinizi çekmek isteriz. İkinci mesajda anlatılmak isteneni hiç anlamadığımız için nereyi koyulaştırmamız gerektiğini biz de bilemedik.

"yeni albümde konuk sanatcı bide gökhan dabakın olması cok ii yaw zati ilk albümünün son albümü olması üsmüstü beni melankoli halinden direk nesye sokup sok etkisi yapıo:)nadas sarkısı küsel dierleride öle"

"hmm ewet konserde bende vardim coksey bekemiodu-m-k asinda
taki müziklerinin siddettini tınısını birkesdaaüstelik canlı olarak hissedene kadar nese küsel bi konserdi havası farklidi sanki off biras öncede dediim gibi nese"

5) Forumlarda karşınızdakinin de sizin gibi bir insan olduğunu unutmayın. Elinizdeki klavye ve aradaki monitör size bazı şeyler için cesaret vermesin. Birbirine hakaret yada küfür edenler, konuyu dağıtıp kişisel tartışmaya girenler forumdan atılacaktır. Kişisel problemlerinizi özel mesaj sistemi ile halledin.
Turkrock.com size bazı gruplarla sohbet etme imkanı sunmaktadır. Burada dikkat edilmesi gereken husus ahlaktır. Gruplara hakaret etmeyiniz! Eleştirileri terbiye sınırlarını aşan kullanıcılar siteden uzaklaştırılacaktır! "Beğenmedim, tarzım değil" gibi yaklaşımlar elbette mümkündür."iğrenç olmuş,müziği bıraksınlar" gibi ithamlardan uzak durunuz.Burada ufak bir ekleme yapmadan da geçmeyelim;bu husus yalnızca forumlarda başlıkları sabit olan gruplar için değil,tüm gruplar için geçerlidir.

6) Eğer yanlış birşey yazdığınızı düşünüyorsanız, yada herhangi bir sebeple mesajnızda değişiklik yapmak istiyorsanız mesajınızdan sonra mesaj atılmadıysa, yeni mesaj atıp düzeltme yapmayın. Bunun yerine değiştir/Edit tuşuna basarak mesajınızı tekrar düzenleyebilirsiniz. Ancak mesajınızdan sonra başkaları yazdıysa ve siz yanlışlığı sonradan farketti iseniz bu sefer önceki mesajda düzenleme yapmak yerine yeni bir mesaj ile yanlışı bildirin.

Örneğin bi mesaj yazdınız, sonrada altına şöyle bir mesaj yazıyorsunuz, "ya pardon üstteki olay şöyle değil de böyle olacak". O zaman alttaki düzeltmeniz silinir haberiniz olsun, sonra sormayın "ya niye mesajlarım zırt pırt siliniyor" diye, orada değiştir/edit tuşunu kullanıp varolan mesajınızda istediğiniz düzenlemeyi yapın, mesaj kalabalığı yapmak yerine.. (sizden sonra mesaj atılmamışsa tabii..)

7 ) Bazıları foruma birşey yazıyor, kötü tepki alınca falan mesajını siliyor yada başka türlü değiştiriyor. Böylece sonra atılan mesajlar alakasız kalıyor. Bunu kesinlikle yapmayın. Yazdığınız şeyin arkasında durun. Fikrinizde değişme varsa bunu başlık içinde yeni mesaj atarak gösterin. İlk mesajınızı işinize geldiği gibi değiştirererek değil. Sonuçta sonraki mesajlar sizin o yaziniza göre atıldı, o mesajı silmek yada başka şekilde değiştirmek forumun düzenini bozar.

Değiştir fonksiyonu mesaj sahibine yazımdaki imlâ yanlışlarını düzeltebilme şansıni vermek için konmuştur. İçerik olarak yanlış birşey yazdığınızı farkettiğiniz anda bunu mesajınıza kimse cevap vermeden yapmış olmanız gerekir, eğer mesajınıza birisi cevap verdiyse, üstüne üstlük bir de alıntıladıysa o mesajı silemezsiniz. Ayrı bir mesaj halinde özür dileyip o mesajınızdaki ifadenizin yanlış olduğunu kabul ettiğinizi beyan etmeniz gerekir. Aksi bütün foruma saygısızlık olur, söylediğinizi inkâr ederek size cevap veren insanları yalancı duruma düşürmek olur ki bu kabul edilemez. Dolayısı ile Bu tarz hareketlerde bulunanlar anında forumdan uzaklaştırılacaktır.

8 )Forumda mesajlarınızı tamamı BÜYÜK HARFLE, bold harfle , italik harfle veya rengarenk harflerle yazmayın. Tümü BÜYÜK HARFLE veya diğer şekillerde yazılan mesajlar anında siliniyor, haberiniz olsun.

"BiR BüYüK bİr kÜçÜk" harfle yazan ve yazıyla bilumum şekil yapmaya çalışanlar da buna dahildir, alayı uçurulur.

9) Saçma sapan, çocukça, hiçbir maksadı olmayan ve forumun kalitesini düşüren mesajlar silinecektir. Buna örnek olarak, "şu rokçı bu popçu", "kahrolsun hiphopçular yaşasın metal", "şu piyasa oldu, bu özünü korudu", "bu gerçek metal bu trişkadan metal", "Megadeth mi, Metallica mı?" gibisinden salakça, blue jean arka sayfasındaki gibi 13-15 yaş grubu tartışmaları anında uçurulur.

10)Bir grup yada sanatçı ile ilgili bir başlık açıp "hadi yazın bakiiimmmm", "evet ne düşünüyonusss", "bu grubu dinleyen yokmuuu" gibi mesajlar atmayın. Başlığını açtığınız grup yada sanatçı ile ilgili birkaç cümle ile de olsa bilgi veriniz. Yoksa başlık silinir.

11) Başlık metinlerinde başlığın başına sonuna " , *, ! -, gibi işaretler koymayın ve başlık metninin tamamını BÜYÜK harflerle yada BüYüK KüÇüK harflerle yazmayın.

"Creed", ***Iron Maiden*** , Nirvana!!! ===>Buraya Bakın!!!<=== gibi atraksiyonlar yapmayın. Sadece grubun ismini yazın. Iron Maiden şeklinde. Aksi durumlar aramalarda problem çıkarıyor.

Ayrıca başlıklarda yazıyı kalınlaştırmak için [ b ] veya [ i ] gibi BBcode kullanmayın. Hem başlıklarda BBCode çalışmaz, hem de başlıklar zaten otomatik olarak kalın yazı karakteriyle çıkıyor, daha da kalınlaşması mümkün değil.

12) Bir grup hakkında başlık açarken başlık metnine spesifik yorumlar yapmayın. Sadece grubun ismini yazmakla yetinin. Yine aynı şekilde bir grupla ilgili spesifik bir konuda başlık açmayın, bu durum forumun derli toplu olmasını engelliyor. Örneğin Iron Maiden'in yeni albümü! diye başlık açmak yerine varolan Iron Maiden başlığında Iron Maiden ile ilgili herşeyi tartışın. Böyle bir başlık yoksa albümle ilgili başlık atmak yerine Iron Maiden diye başlık atın içinde ilgili ne isterseniz yazın. Zaten albüm ile ilgili başlıkta konu ister istemez Iron Maiden'a da kayacağından iki tane aynı ama farklı başlıklarda konular oluşacaktır. Iron Maiden ile ilgili konuşmak isteyen Iron Maiden başliğina gitsin, grupla ilgili herşeyi bulsun orda.

13) Forumda herhangi bir başlıkta yönetim tarafından değiştirilme silinme yada bir tavırdan dolayı şikayetiniz var ise tepkinizi o başlıkta verip konuyu dağıtmak yerine "Site hakkında" kısmında bize bildiriniz. Site hakkında kısmı hariç kategorilerde yöneticilerle girdiğiniz tartışmalar/şikayetler görüldüğü an silinecektir.

Ayrıca gereksiz gördüğünüz başlıklara "kesin uçar", "kesin kilitlenecek" gibi yorumlar kesinlikle yapmayınız. Site hakkında kısmına şikayetinizi bildiriniz, gerekli görülürse yönetim tarafından yaptırım yapılır. Herkesin görüşü farklıdır, size saçma gelen bir başlık yönetim tarafından silinmeyebilir, dolayısıyla o başlıkta yaptığınız yorumlar sadece o başlıktaki konuyu bulandırmaya yarar.

14) Forumda TC Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve diğer yasalarına göre alınması, bulundurulması, çoğaltılması ve satılması suç teşkil eden, telif ve kayıt sahibinden izinsiz üretilmiş "korsan" müzik CDsi, kasetleri ve bilgisayar programı içeren materyallerin satışı/değiştokuşu ve reklamına kesinlikle izin verilmeyecektir. Bu meyandaki mesajlar görüldükleri yerde silinecek ve sahiplerine uyarı verilecektir. Israr edenler siteden uzaklaştırılacaktır.

15) Ayrıca çalıntı cihaz ve eşyaların alım satımına da aynı şekilde bu forumda izin verilmeyecektir. Bu meyanda, yapılacak bütün alışverişlerin sorumluluğu alan ve satana aittir. Site yönetimi olarak bu gibi olaylardan hiçbir sorumluluk kabul etmeyeceğimiz gibi, eğer çalıntı olduğu bilgisi bir şekilde elimize geçerse bunu hiç vakit geçirmeden de resmi makamlara bildireceğimizi duyururuz. O yüzden bu tip işlere niyetlenenler ayaklarını denk alsınlar.

16) Reklam amaçlı nickler siteden uzaklaştırılır. Site adresini yada bir sohbet odasını vs nick olarak kullanmak gibi.

17 ) Üyeleri yanıltıcı amaçlı olarak, site yöneticilerinin seçtikleri lakapları ya da bir başka kullanıcının lakabını andıran kullanıcı isimleri seçmek yasaktır. Bu tip isimlerin kullanımı görüldükleri anda yasaklanır.

18 ) Sitemizde size sunulan resim albümünün kullanımı ile ilgili kuralları buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

Üstteki kurallara uymayan başlık ve mesajlar kilitlenir/silinir/taşınır ve bunları yaparken yöneticiler başlık/mesaj sahibine bilgi vermek zorunda değildirler. Yönetimin bir yanlışlık yaptığını düşünüyorsanız özel mesaj atıp sorabilirsiniz ancak üstteki maddeleri iyice okuduktan sonra sorunuzu sorunuz.

Bu kuralları okuyan, forumun güzel bir yer olmasını isteyen duyarlı üyelerimiz kurallara uymayanları uyarırsa daha da bir güzel olur burası.

Bu sitede forumlara yazan herkes bu kuralları okumuş ve kabul etmiş sayılır. Kurallar uygulanırken kimseyi uyarmak zorunda değiliz...

?????????????????????

En son hasonowic tarafından, 19 Ekim 2004 10:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 11 Ekim 2004 18:00 
Hakkı Bulut
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

Bu ne lan bizde boyle kurallar yok nerden arakladın.........

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 11 Ekim 2004 18:17 
Hakkı Bulut
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

Kurallar aha burada http://web50.denver129.server4free.de/rules.php

yada burada...

*Forumda kural mural yok.
*Forum adminleri Cheki ve Murat`tır ama üşengeçliklerinden genelde suya sabuna dokunmazlar.
*Forumda yazdığınız herşey ilerde (eğer olursa) foruma özel Kıllı Fanzin`de kullanabilir.
*Üyelere sarı kart verebilirsiniz ve çeşitli üyeler tarafından toplam 10 kere sarı kart gören üye otomatik olarak forumdan banlanacaktır.
Åžimdilik bukadar....

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 11 Ekim 2004 19:39 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

mohahaha....bir yerde turkrock.com yazIyor...bari orayI düzeltseydin...:D:D:D

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 11 Ekim 2004 20:00 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

hitlerin partisi NSDAPýn 25-kural planýna hatýrlatýrýyor :D

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 11 Ekim 2004 22:03 
EN KRAL PANK BENİM
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

moahahahaamınakoduumunmiskinleriaynen kopi past etmişiniz insan yeniden yazar ben turkrockta yazmayı bu siktiimin kuralları yüzünden bıraktım zate bide şindi ben pamelapunk-prozac a şindi [glow=red]10 dene sarı kart gostersem banlanacakmı yane [/glow]a aaa ne yaıp

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 12 Ekim 2004 08:05 
ya bu sarı kart olayın nedir be? nasıl gösteriyoz sarıkart?
cheki anlat çabuk hemen sana göstericem bi sarıkart...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 12 Ekim 2004 09:43 
Düüüt Düüüt
Kullanıcı avatarı
 YIM  Profile bak

harbi ne bu sarı kart olayı.... şimdi ben çok sert girersem direk kırmızı kartmı görcem......

?????????????????????

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 12 Ekim 2004 12:35 
sarı kart değilmiş lan o, malak! (cheki'ye) :D
mavi kart olm mavi!
şimdi, bizi yanlış yönlendirdiği için ilk kartı ben gönderttiriyorum çekiye.
kafaya koydum olm atacam seni forumdan.
mesajın sağ üstündeki mavi zımbırtıya dürtüyoz heral. ona dürtünce mavi kart göstermek istediğinden eminmisin diyo....

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 12 Ekim 2004 19:16 
Hakkı Bulut
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

valla her elemanın mesajının sağ ustünde renkli kutular var bende sarı sizde ne renk bilmem (insan admin olmasın herşeyi farklı oluo canım!!) neise gıcık olduğunuz forumdan atılmasını istediğiniz elemanlara o kartı çakıonuz toplam 10 kartı olursa adamın otomatikman banlanıo forumdan iyimi??

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 12 Ekim 2004 19:18 
Hakkı Bulut
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

evet evet sizde deiÅŸikmiÅŸ
ama onur lan biri seni mavilemiş puhahahahahah ama ben yapmadım....

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 12 Ekim 2004 19:37 
hhhssskkkttrrrrr.... kim maviledi lan beni! kim lan o, çıksın delikanlıysa...
olsa olsa hayvandır bu....
şşş cheki.... olm ben sana kart gösterdim, "bu sitenin yöneticisi yok, hiçbir uyarı göndertmedi diyo????"
mod olayı galiba.....
eee? başkası bana nası gösterdi?

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 12 Ekim 2004 20:44 
EN KRAL PANK BENİM
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bu kuru iftiranızdan doooolayiiii kınıyorum sizi onür bey ve size sarı kart gorsetmekten mutluluk duyuyorum ve ekliyorum:
bu hafta sonu angaraya gelioz deplasmanda olcaz yane karda yağacakmış yarın bana yatacak yer bul.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 12 Ekim 2004 22:58 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bu kart iþi ne boktan iþ hic anlamadým

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 13 Ekim 2004 08:03 
özür diliyorum hayvancığım ama iki sarı kartım olmuş, bu sefer ikinciyi sana borçluyum sanırım.
yatacak yer,.... gelirsin bizim eve, sorun deÄŸil.
yarın mı? e konser haftasonu, sen ne zaman geliyorsun da yarın diyorsun?

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 13 Ekim 2004 17:59 
Düüüt Düüüt
Kullanıcı avatarı
 YIM  Profile bak

eğer herkes istediğine sarı kart verirse ozaman bu forumda adam kalmaz.......

?????????????????????

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 14 Ekim 2004 08:01 
ya yok hasan, kullanıcılar sadece mavi kart gösterebiliyor. mavi kartı dürttüğünüzde moderatörlere uyarı gidiyor o mesajla ilgili.
mesela sen cheki'nin mesaja mavi kart göstermişsin, uyarı geldi.
sarı kartı ise sadece admin ve mod gösterebiliyor galiba yanlış anlamadıysam olayı....

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 14 Ekim 2004 08:06 
ya yok hasan, kullanıcılar sadece mavi kart gösterebiliyor. mavi kartı dürttüğünüzde moderatörlere uyarı gidiyor o mesajla ilgili.
mesela sen cheki'nin mesaja mavi kart göstermişsin, uyarı geldi.
yani aslında amaç, kullanıcıların birbirlerini yöneticilere ispiyonlaması "bak bak bu ibne bana küfür ediyo, atın bunu" gibisinden.....
sarı kartı ise sadece admin ve mod gösterebiliyor galiba yanlış anlamadıysam olayı....
ne dandik bi iş bu yaaaa!!!! yok sarı kart, yok mavi kart, yok kırmızı kart.... (bu arada harbiden kırmızı kart da var)

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 15 Ekim 2004 11:10 
Düüüt Düüüt
Kullanıcı avatarı
 YIM  Profile bak

sende 2 tane sarı kart görüyom..... :lol: 8 tane kalmış galba.... sende adminmi moderatörmü ne öle bişiy olmuşsun galba..... hayırlı uğurlu olsun... :D

?????????????????????

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 15 Ekim 2004 12:52 
hee öyle olmuşum. bi sabah bi girdim, mod olmuşum.
ben bu chekiyi anlamıyorum. ben adamı atacam diye uğraşıyorum, bu beni mod yapıyor. hem kart veriyor, hem mod yapıyor.
enteresan bi adam. :D

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 15 Ekim 2004 16:52 
Dead Kennedy
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

43ttg[glow=red][highlight=red]efwef[fade]ef[code] :wink: :punk: :!: 8) [stream]http://[/stream]

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 16 Ekim 2004 11:48 
Düüüt Düüüt
Kullanıcı avatarı
 YIM  Profile bak

du yu sipik ingiliÅŸ :!: :!: :!: :!: :!:

?????????????????????

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 16 Ekim 2004 16:02 
Hakkı Bulut
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

düşmanıma dost gibi yaklaşıp en ummadığı anda vurmayı planlıom ondandır..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 18 Ekim 2004 09:57 
Düüüt Düüüt
Kullanıcı avatarı
 YIM  Profile bak

demek sinsice yaklaşıp sonrada....................... valla nodogsbody kolla kendini....

?????????????????????

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 18 Ekim 2004 13:27 
abooooooooooooo!!!!!!

bu arada hasanın türkraktan yapıştırdığı forum kurallarını millet ciddiye almış çeki haberin olsun
mesela bunlardan biri itkopukpartili ayı...

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 28 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama: