madem öyle, ben de konu üzerinde uzun uzun yazayım bakalım neler çıkacak.
......................
şimdi Ayıların 3-5 akor üzerine kurulu olduğu doğru ancak dinleyiciyi çok eğlendirdiği de doğru. o zaman bi grup hakkında iyi veya kötü yorumunu yapabilmemiz için kriterimiz ne olacak? şahsen kendi adıma, benim kriterim samimiyettir. bu açıdan baktığımda ayılar beni tatmin eder bi müzik yapıyor pank adına. pank şudur pank budur tartışmalarından herkez en az benim kadar sıkılmıştır ancak pank müzikal kaliteyi çok fazla iplemez desem itiraz eden olmaz galiba. ki 3-5 akorun (3-7-5-9) değişik versiyonları üzerine kurulu olup da bidünya albüm yapmış, tüm dünyada ünlü olmuş, binlerce fanı olan gruplar da var.
.............................
ömrüm parklarda geçti iyiydi güzeldi de bsi şarkılarını çok kötü söylediler. onu da belirteyim yani. güzelim şarkılar ziyan oldu.
..........................................
bedroomdrunk... adam gibi dinleme fırsatım olmadı. konser olarak gerçeken yanlış bir seçim yapılmış. sahneye kim ne fırlattı görmedim ama onu yapanlar harbiden hayvanlık etmişler (şafak bu arada üzerine alınma

) başka bi ortamda tekrar dinlemek isterim. o konserden yola çıkarak grup için iyi veya kötü demek pek doğru olmaz. zaten öyle tepinilesi bi grup değil, dinlenilesi bi grup. (o da ne demekse artık)...
..........................................
ömrüm parklarda geçti olayından sonra ortalığın boşalmasında kavganın etkisi olmuş olmasın sakın?... bu konuda hakkında fazla yorum yapmak istemiyorum. hiç hoş olmadı... ama sonra tatlıya bağlandı galiba, bilmiyorum. en son gördüğümde gözü kanayan eleman olayı geyiğine vurmuştu... "tamam abi özür falan dilemesin, hepimize bi votka ısmarlasın, barışırız" diyordu... olay tatlıya bağlanmıştır sanırım.
...........................................
dengesizler......... adamlar ensturmanlarını çalmayı biliyorlar abi, bu bariz bi şekilde ortadaydı yani. müziklerinde şurası eksik, burası hatalı falanfilan gibisinden yorumlara hiç girmiyorum çünkü grup elemanları zaten kendileri biliyorlar nerede neyin eksik olduğunu, ne yapılması gerektiğini, ıvırızıvırı... Mustafa öyle bas çalabildiği halde sağasola niye ilan verir ben basçı arıyorum diye anlamadım. hava mı atacan bak ben daha iyi çalıyorum diye, rezil mi edicen bizi cümlealeme?
dinleyici olarak hemen her grupta yaşanan olay vardı işte yine, vokalin ne söylediği anlaşılmıyor. tabi o da teknik olaylar yani aklım ermez benim öyle şeylere. söyliyim dedim sadece.