Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 02 Aralık 2008 21:52

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 34 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: NeymiÅŸ? Ne
İletiTarih: 18 Ekim 2004 12:27 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Madem kimse daha başlamamış, biz konser yorumlarına başlayalım...

Neden yazıyosam acaba... içimde bişey kalmış herhalde.

Ömrüm parklarda geçti... ne olduğu belli zaten, fazla söze gerek yok.

Bedroom Drunk, tenedos’ta ve bilumum entel barlarında akşamütsü programlarıyla olağanüstü orijinal sanat yaşantılarına devam etsinler. Genç yaşında böylesine bunalıma girene ne diyelim? Geçmiş olsun.

A.Y.I.L.A.R... çok mu güzel çalıyorlar da o kadar adam oynuyor? Maksimum 6 satır sözün 5 kere, 2 satırlık nakaratın da 50 kere tekrarıyla dizilmiş harika marşlar. En salaklarımız bile anlasın diye. Ama neymiş? Ömrüm Parklarda Geçti giderse, salonda kimse kalmaz.

Dengesiz Herifler. Nihayet, en azından enstrüman çalmayı bilen gençler(davulcu hariç.) Yalnız sözler biraz birbirine giriyor. Sahne önünde biriken seyirci kitlesi aşağı yukarı liseden kalma arkadaşlar ve sevgili kontenjanından ibaret. Konserden konsere, yavaş yavaş, o kitle de eriyecek(tecrübeyle sabittir) yerine yenisinin geçip geçmeyeceği, ilerideki çalışmalara bağlı.

Yine de gelecek vaadeden grup budur diyorum. Gelecek derken, gelecekte güzel şarkılar diyorum, yoksa tabii ki albüm çıkarıp ünlü olacak grup DAYILAR’dır.

Ömrüm Parklarda Geçti, hep vardı hep kalacak zaten. Eğlenmeyi bilen arkadaşların grubu.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 18 Ekim 2004 13:24 
ömrüm parklarda geçti süperdi abi ne diyim....
devriyler sardıda bizziiiiii!!! dübeldeeee??? harikaydı yaaaa!
neydi lan sözleri biriniz yazın imza yapacam

En son Misafir tarafından, 19 Ekim 2004 10:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 18 Ekim 2004 14:46 
Yetmişyedili
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ilk çıkan grup eelenceliydi ama biraz uzattılar galba sora bedroomdrunk da ii olabilir ama bu konsere çok çok ağır kaçtı ben uyuyodum nerdeyse
Sora Ayılar çıkınca biraz neşemizi bulduk. iyi çalıyolar mı bilemicem ben pek anlamıyom ensturman işinden ama eelendirdiler işte. Tam konserde dinlencek müzik. İstanbulda izlediğimden iyilerdi bence
Dengesiz herifler zaten iyidir dicek laf bulamıyom. Allah hepsinden razı olsun, çok iyi vakit geçirdik konser boyunca. Hele Aşık coni özellikle çok ii tebrik ettim

Uzun lafın kısası çok güseldi inşalla yakın zamanda yine olur böle konserler

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 18 Ekim 2004 16:13 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bende çok eylendim ömrüm parklarda geçti tam bir performans grubu ayılardan korhan ın da makaram sarı bağlar isimli türküsü ayrı bir tat vermiştir dengesiz herifler aletlerine çok hakim tebrikler coverlar hoş gelelim ayılara ne dityelim söyliyecek söz bulamıyorum muhteşem olay budur. :P

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 18 Ekim 2004 18:48 
Hardliner
 Profile bak

tamam söliyelim bizde bildiklerimizi...
ömrüm parklarda geçti zaten özel bir yoruma gerek kalmayan bi gruptu..insanların büyük bir çoğunluğunu konsere alıştırdılar küçük bir kısmını gerçekten eelenedirdiler küçük bir kısmınıda baydılar..durum böleydi...

bedroomdrunk yapsın etsin ben sefiom sevmeyenede başarılar diliom ama gonser için çooookkk yanlış bir seçimdi kesinlikle..ama yuhalamak veya laf atmakda tasvip edeceğim bir durum deil(heytt bee türkçemi yiyim)

ayılar dersen evet acı ama gerçek hangi şarkıyı çalıolar ne ediyolar anlamadım çünkü bütün şarkılar aynı kıvamda aynı durumda aynı akorda...ama konser için iiler oda gerçek..isteyerek ve eğlenerek çalıyolar onuda teprik etmek lazım...ama taam pank da genede ha diyince şarkı anlayışından çıkıp acıık daha uuraşsalar daha ii olacak...

dengesizler dersen daha çok şarkı lazım..daha çok süre lazım..daha çok sahne lazımki mallıkları gitsin.özellikle doanın..sözleri unutmak yada kaattan sölemek ayıptır sahnede..hani bir olur iki olurda sürekli olmaz...davulcu duyamaadıındanmıdır nedir bazen fazla hızlı kaptırdı gitti..oda ayrı bi durum..basscıda süper...bide dabiiki daha ii şarkılar yapmak lazım..çouu şarkımız eskiden kalma...daha acemi şarkılar..daha ii olacakda doorudürüst yeni şarkı yapamaıoz walla...

nys ahada böle..haa bide ömrüm parklarda geçti gidince evet salon boşaldı..ne diim angara bööle..bide evet dengesizlerin önde zıplayanlar tamamaen bonus..bi kaç kişi hariç...kerem ii demiş dooru demiş..

kendi grubuma doal olarak torpil geçtim gocunmayın

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 18 Ekim 2004 20:04 
Führer
 ICQ  Profile bak

bedrumdırank sahnedeyken onlara 2 adet toparlak kağıt parçası atan arkadaşlara burdan çükümü gösteriyorum..ayıptır..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 18 Ekim 2004 20:30 
EN KRAL PANK BENİM
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

e bizde eksik kalmayalım gittik gordük valla ben aslında konserden cok ankara kişilerinigormeye gittim oraya neyse
şindi ayıları zaten bilioz evet belkim anlaşılmıodu ne dedikleri ama ben sarkıları zatern bildiim için kıendiadıma eeelendim ne diyeyim soora
dengesiz heriiifeler iidi evet ama yane ne diim ii çalıyolardı sadece bunu diebileyom yani güzel bi progrisf rak gurubu olabilir
ömrüm parklarda geçti iidi yani aslında bir grubun ötesinde bi organizasyon gibi eylence ve içki için yapılmış bi organizeyşın yani bedrum dırank:):) çok şey bekliolar bence yada söle diim yanlış yerdeydiler gelip bi pank gonserinde entel kuntel bapğırıp çaırırlarsa sevircide doal olarak sevgisini parante ve taklalar atarak gosterir neyse bikaç foto cektim onnarı koyarım biara daa cok tiren yolculuunda
o kavga konusuna hiç girmiiicem kötü oldu olmadı herkes sucluydu neyse

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 18 Ekim 2004 21:22 
madem öyle, ben de konu üzerinde uzun uzun yazayım bakalım neler çıkacak.
......................
şimdi Ayıların 3-5 akor üzerine kurulu olduğu doğru ancak dinleyiciyi çok eğlendirdiği de doğru. o zaman bi grup hakkında iyi veya kötü yorumunu yapabilmemiz için kriterimiz ne olacak? şahsen kendi adıma, benim kriterim samimiyettir. bu açıdan baktığımda ayılar beni tatmin eder bi müzik yapıyor pank adına. pank şudur pank budur tartışmalarından herkez en az benim kadar sıkılmıştır ancak pank müzikal kaliteyi çok fazla iplemez desem itiraz eden olmaz galiba. ki 3-5 akorun (3-7-5-9) değişik versiyonları üzerine kurulu olup da bidünya albüm yapmış, tüm dünyada ünlü olmuş, binlerce fanı olan gruplar da var.
.............................
ömrüm parklarda geçti iyiydi güzeldi de bsi şarkılarını çok kötü söylediler. onu da belirteyim yani. güzelim şarkılar ziyan oldu.
..........................................
bedroomdrunk... adam gibi dinleme fırsatım olmadı. konser olarak gerçeken yanlış bir seçim yapılmış. sahneye kim ne fırlattı görmedim ama onu yapanlar harbiden hayvanlık etmişler (şafak bu arada üzerine alınma :D) başka bi ortamda tekrar dinlemek isterim. o konserden yola çıkarak grup için iyi veya kötü demek pek doğru olmaz. zaten öyle tepinilesi bi grup değil, dinlenilesi bi grup. (o da ne demekse artık)...
..........................................
ömrüm parklarda geçti olayından sonra ortalığın boşalmasında kavganın etkisi olmuş olmasın sakın?... bu konuda hakkında fazla yorum yapmak istemiyorum. hiç hoş olmadı... ama sonra tatlıya bağlandı galiba, bilmiyorum. en son gördüğümde gözü kanayan eleman olayı geyiğine vurmuştu... "tamam abi özür falan dilemesin, hepimize bi votka ısmarlasın, barışırız" diyordu... olay tatlıya bağlanmıştır sanırım.
...........................................
dengesizler......... adamlar ensturmanlarını çalmayı biliyorlar abi, bu bariz bi şekilde ortadaydı yani. müziklerinde şurası eksik, burası hatalı falanfilan gibisinden yorumlara hiç girmiyorum çünkü grup elemanları zaten kendileri biliyorlar nerede neyin eksik olduğunu, ne yapılması gerektiğini, ıvırızıvırı... Mustafa öyle bas çalabildiği halde sağasola niye ilan verir ben basçı arıyorum diye anlamadım. hava mı atacan bak ben daha iyi çalıyorum diye, rezil mi edicen bizi cümlealeme? :)
dinleyici olarak hemen her grupta yaşanan olay vardı işte yine, vokalin ne söylediği anlaşılmıyor. tabi o da teknik olaylar yani aklım ermez benim öyle şeylere. söyliyim dedim sadece.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı: Re: NeymiÅŸ? Ne
İletiTarih: 18 Ekim 2004 23:00 
Dead Kennedy
 Profile bak

NORMALkerem yazdı:
Bedroom Drunk, tenedos’ta ve bilumum entel barlarında akşamütsü programlarıyla olağanüstü orijinal sanat yaşantılarına devam etsinler. Genç yaşında böylesine bunalıma girene ne diyelim? Geçmiş olsun.

entellerin amına koyayım sana bir şey olmasın iki gözüm. tenedos'a kafam girsin, sen yeter ki ulu pank düşünürü olarak kal. evet ya, ne kadar pank'tın konserde öyle. bir kez daha tüm ankara punk camiasını taptırdın kendine.

bunalım?? kusura bakma kerem'cim seni pogo alanlarında sektirebilecek kadar gaz müzik yapamıyoruz; olağanüstü yeteneklerin karşısında kifayetsiziz biz mazur gör=)) gerçi tom verlaine veya siouxsie sioux halini görse ağlardı inan bana, hani pank deyince tek anladığın tepinmek ya, richard hell, voidoids, stranglers filan bozar seni. illa iyilik olsun diye verdiğimiz jack'la pedalı sikercesine zıplayıp tepineceksin. sonra biz sahnede çalarken "çok eğlendiğini" belli etmek için "radiohead" diye bağıracaksın. yetmedi mi? o zaman break dance'e başlayıp süper dalga geçen insan olacaksın. olmadı çıkıp sahneye sıçacaksın. çünkü çok panksın ve çok sertsin. bence senin yerin burası değil, kesmez seni oldschool punk, post punk filan. git dağıt ortamları, iç sıç deve güreşi yap. ve sakın müzik yapacam diye kıçını yırtan insanlara saygı duyma. adam yerine koyup sana selam verenleri, beraber konser yapmaya kalkışanları filan sallama. yoksa buralar bozar seni. hatta hayatında ilk defa bas çalan kız görmüş gibi "çok seksi" diye tezahürat yap, yetmediğinde "basçı karıııaa" diye anır. gördüğün her kadını aşağıla, taşak geç, çılgın at ortamlarda. "ibne" gibi gördüğün her gruba saldır. her "arkadaşın" olmayan gruba bok at.
ne eksin ne fazla. mükkk kemmelsin bence. tam kalemimsin, hastayım sana. kendine iyi bak. "sert" ve "sıkı" kal.

neyse... işin saçmalığını bir kenara bırakıp gelen, adam yerine koyup dinleyen ve iyi-kötü fikrini söyleyen herkese teşekkür ederiz. haklısınız arkadaşlar, belki de yanlış bir seçimdi, yanlış yer, yanlış zaman filan gibi. yine de sağolun, hiç olmazsa birilerinin ciddiye alıp açıkça fikrini söylediğini görmek çok iyi geldi=) üzüldüğüm tek şey şu, punk'ı sadece biraz daha farklı bir biçimde icra ediyor olmak bu kadar saygısızca tepkiyi gerektirmiyordu bence.. umarım bir daha yaşanmaz.
bunların dışında bence ayılar ve dengesiz herifler oldukça iyiydi. bir dahaki konserlerini iple çekiyoruz.

En son gilberte tarafından, 18 Ekim 2004 23:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 18 Ekim 2004 23:00 
Dead Kennedy
 WWW  Profile bak

Gelen herkez eglendıyse ne guzel vallaha samimi konserdi butun gruplarda ııdı Ömrüm parklarda geçtiyle yeniden eğlence showw ıstanbullu dostlara da burdan selamlarr :rock:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 19 Ekim 2004 08:56 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ömrüm parklarda gecti sahneden inince salon boşaldı demedim nodogsbody'cigim. ömrüm parklarda geçti dışarı çıktığında dedim. o da kavgadan sonrası oluyor. yani ortalıkta tepinenler ayılar hayranları değil, zaten cıvıtmaya sapıtmaya dünden hazır ömrüm parklarda geçti elemanlarıydı. (bu arada öpg'nin sıçış sebepleri, sadece önceki gun studyoya girmiş olması, assolistleri egitecek zaman bulunamamış olunmasıydı.) öpg'nin bu konserde olma sebebi ise, bütün grupların, "aabii biz ilk çıkmayız yaaa" haykırışlarıydı.

ayılar müziğinde sevmediğim şey 3 akorlu ve az sözlü olması degil, bu azcık sözün 50 kere tekrarlanmasıdır. 2 dakika ancak edecek şarkıların 5 dakika uzatılmasıdır. şimdi bi de ska olarak, şimdi hızlı, şimdi yavaş.. aynı nakarat...

sözlerin anlaşılmamasında, önemli etken tesisat degil vokalisttir. bu işe dogru düzgün çalışan adam, düzgün sözlü bir şarkıyı anlaşılır ve duyulur bir şekilde söyleyebilir. (ayıların şarkılarını herkes söyleyebilir... murat hariç)

gelgelelim bedroom drunk; öncelikle, bu dediklerinin hepsini yapan ben degilimdir. zaten olayın çoğunda dışarıdaydım. ama evet tanıyorum hepsini, hak da veriyorum. yapılanların benimle birebir alakası yok, yalnızca arada katılmışımdır. ben panktan bahsetmiyorum zaten, direkt müzikten bahsediyorum.

müzik demişken evet... müzik yapacam diye kıçını yırtan insanlara saygı duymuyorum. ama müzik yapacam diye hakkaten uğraşan insanları severim. dikkat ettiysen, dengesiz herifler ve zibidilerde müzik yapan insanlardanımdır ben.
kıçını yırtan?? gitaristinizin slidela yaptığı perde dışı igrenclikten kafası sikilmeyen yoktur herhalde. normal melodileri hatmetmiş, guzel guzel sololar yazmış gibi, kalkıp bi de aşmışınız normal gitar islerini.. bravo
2! o kadar uyuz ve yavaş çaldığınız halde vokalden tek kelime anlaşılmıyor. üstelik burda yaşayıp, buradaki insanlara çalıp da ingilizce söz yazanlara zaten dayanamam. ama "biz evrensel olcaz" diyosanız o başka tabii... yalnız sahnede sigara yakışın beni eritti.
"gördüğün her kadını aşağıla"?? bak bak bak... resmen bok atıyolar üstüme.. beni tanıyanlar bilir, ben asla kadınları aşağılamam. ben herkesi aşağılarım!!!
"adam yerine koyup selam veren"??? vermezsen verme ulan. bana ne! bu dünyada bi sen eksik olsan bana ne?

"tom verlaine veya siouxsie sioux" hmm "richard hell, voidoids, stranglers" onlar pank degil zaten... ben de pank degilim. ne diyosun ki sen "pankı icra etmek" neymiş? ben sadece eglenmeye çalışıyorum. ne sistem ne devlet ne de fasizm; ilk ve tek düşmanım, zihnin banalligi, can sıkıntısı. ve siz gerçekten çok sıkıcısınız. (haa başka? ondan başka ayılar da sıkıcı)

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 19 Ekim 2004 09:11 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ha?? maxwellcigim, yorgunluktan oldu. cok yordum kendimi önceki gruplarda. bi de moralimi bozdu olaylar... konsantremi iyi toplayamadım. aklım gitti durdu...
4-4lük yerlerde ekonomik olsun diye 2-4lük fln çaldım.. vuruştan tasarruf etmeye filan çalıştım vs. vs. olduğu kadarıyla işte

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 19 Ekim 2004 09:18 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ulan!!! ulan ulan ullaaaannn!! gidip gidip dönüyorum bak.. başlatma senin boktan pedalına. ben pedal falan kullanmam zaten, dengesiz herifler içindi o.
iyilik?? olsun diye oraya koyduğum zil setiyle gitar amfisini kiralasan ne kadar tutuyormuş müzik tükkanlarına bi sor bakalım?

"her arkadaşın olan gruba bok at" hayır hayır hayır.. ayılar'ın hepsi arkadaşımdır. hatta bir kısmı samimi arkadaşımdır, ama bokumu sakınmam! anladın mı? bi ton geveleme yazmışsın, şimdi yazmadan önce düşün. ya da düşünme.
ne demiÅŸ J.P Sartre: "Naaparsan yap!"

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 19 Ekim 2004 10:16 
NORMALkerem yazdı:
"gördüğün her kadını aşağıla"?? bak bak bak... resmen bok atıyolar üstüme.. beni tanıyanlar bilir, ben asla kadınları aşağılamam. ben herkesi aşağılarım!!!

:D
bak bu konuda doğru söylüyor.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı: öpüyoruz
İletiTarih: 19 Ekim 2004 10:18 
Doc Marten Skinhead
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

...sonik yut a benzettiğim ve 1 bok anlamadığım..normal şartlarda dinlenebilir hatta sevilebilir bile olabilecek..grubun böyle1 konserde olması biraz tuhaftı..garip oldu ayıp oldu çalanlarada...nese
*** ömrüm parklarda kız kovlamakla geçti grubu şahaneydi..dengesizler biraz heycanlıydı..ama adamlar çalmıayı alet tutmayı biliolar..ama sahne korkutmuş onları birazcık..alışırlar konser verdikçe ..ben kendimden utandım ..öle cıvır cıvır gitar ve bas çalan elemanları görünce nese başarılar....
**ayıların konsepti bu ..herkes anlasın die entele kaçmıyalım die 2 satır sözü var 1 satır nakaratı var.çalıp söliyemesekte..oynıymayp titresekte.....seveni var sevmeyeni var...nese öle işte tekrar ankaraya gelmek isteris....en azından istanbuldaki konserde başımıza gelen olay burda tekrarlanmadı...(maddi-manevi yıkım-kırgınlık):..
------*-*-*-*---kalmadı saçlarım ki
*-*-*-*bulamadım bir sevgili
-*-sokaklar dolu güzel
*manitalar uzun saç sever

keller keller keller her götü eller

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 19 Ekim 2004 14:06 
EN KRAL PANK BENİM
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bir resim benden size angaradan hüeeyt ulan
Resim

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 19 Ekim 2004 22:10 
Dead Kennedy
 Profile bak

(sağol itkopuk partisi, evet ya sonik yut da ne güzel gruptur.. hm konser işinin başta çok güzel olabileceğini düşünmüştük oysa, ama hakikaten biraz tuhaf kaçtı sanırım neyse. umarım tekrar gelirsiniz ankara'ya, gayet iyidiniz bence)

***bir kere "gelgelelim bedroomdrunk" gibi bir gazla dalışa gerek yok, grubun sözcüsü filan değilim ben. diğer elemanların düşünceleri de, sana yaklaşımları da beni bağlamaz isteyen istediğini düşünür. kimbilir, belki hepsi sana hastadır da ben bilmiyorumdur. sonuçta tavrın "beni" gerdi ve normal olarak fikrimi söylüyorum. nasıl davranacağımı öğretecek değilsin herhalde. ve yapılanların benimle ilgisi yok diyorsun, ona da eyvallah o zaman. demek ki yanlış görmüşüz.
sorun şu ki zaten iddia ettiğin gibi "direkt" müzikten girmiş olsaydın kimse sana bulaşmaya kasmazdı, sen de cevap yetiştirecem diye forumdan foruma koşturup yormazdın bünyeni. burada bu kadar insan fikrini söylüyor, uyuz çaldınız uyuttunuz bizi, konserde alakasız durdunuz, ritm yoktu melodi yoktu diyor eyvallah diyoruz ve "gerçekten" ne düşünüyorlarsa saygı duyuyoruz. onlarla bir sorunumuz çıkıyor mu?
bu arada kusura bakma ya, bas çalarken sigara yakıp seni eritecek performanslara imza atamıyorum. ama ne mutlu vokalistimize ki bunu başarmış, biraz daha eriyip yok olabilirdin de aslında.

hay zil setine de gitar amfine de diye lafa başlamak var ki başlamamak daha iyi galiba. oraya her ne geliyorsa veya ne getiriyorsan zaten paylaşacaksın kardeşim bunda ekstra bir durum yok ki, kimse para sıçmıyor; kimde ne varsa birlikte kullanılır. aslını istersen iyilik filan da değil bu. ama beraber konsere çıktığın, ekipmanını paylaştığın (ki bu bazen anlamsız da gelebilir), poster asıp bir şekilde beraber uğraştığın insanlar çalarken çıkıp sahneye sıçmak ayıptır (ki senle alakası olmadığına göre üstüne alınma tabi). ister pank ol ister normal ol bana ne. olması gereken bu. ve bok atmak diyorum; yani eleştirmek, beğenmemek, rahatsız olmak, taşak geçmek değil.

sonunda lütfedip açıkladığın müzikal eleştirilerine de eyvallah. sanırım bir araba dolusu lafında saygı duyabileceğim tek şey bu. ingilizce söz, evet yanlış fakat bulaştık bir kere çıkamadık işin içinden. uyuz vokal, eyvallah. kimi sever kimi sevmez. fakat gerçekten virtüözlüğü yücelten dahiyane fikirlerine hayran kaldım. slide ile solo yapmak için müzik olayını hatmedip ultra melodik mükemmel sololar atmış olmak gerekmez. slide bu, tutacan kayacak klavye üstünde. melodik olur veya olmaz çok mu önemli? illa ritm-harmoni- melodi çizgisini mi takip edeceğiz? veya müzik yaparken illa senin belirlediğin müzikal bi şablonda mı ilerleyip pogolarda sololarda uçmak mı gerekiyor??? bir şeyleri yıkıp yeniden yapılandırmaya çalışmakta, en azından uğraşmakta yanlış olan ne? ve müzik olayını hatmetmiş beynin sikildiyse ne yapabiliriz ki, melodinin +ritmin dışına çıkarken her şeyi düzen içinde yapmak gerekmez ki. biraz gürültü sadece, gürültüde yanlış olan ne? koy götüne rahvan gitsin yahu, bildiğin gibi çık yap müziğini ne olacak? dünyanın sonu mu geldi 1.5 dk slide gürültüsü dinleyince? kıymetli beynin çok mu yıprandı, kıymetli kulakların mı patladı yani?
merak etme zaten entellik derdinde olsak çok sevdiğimiz dengesiz herifler'le, ayılar'la konsere çıkmayız ya da sokak köpekleri'ni veya ask it why'ı umursamayız ve derdimiz beyin sikmek olsa öncelikle gider entellerin beynini -zevkle- sikeriz zaten. sadece bir şeyler denemeye çalışıyoruz. ve buna bok atmaya (eleştirmeye, beğenmemeye değil "bok atmaya") hakkaten gerek yok. hele kalkıp bir de kavga var la gazıyla sidik yarıştırmaya hiç gerek yok.

ne demiÅŸ minor threat:
you tell me that i make no diference
at least i'm fucking trying
what the fuck have you done?

(hadi hatırın için türkçe'ye de çevireyim)

hiçbir değişiklik yapamadığımı söylüyorsun
hey amına koyayım en azından deniyorum
peki sen ne sikim yapıyorsun?

En son gilberte tarafından, 19 Ekim 2004 23:47 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 19 Ekim 2004 23:10 
Dead Kennedy
 Profile bak

NORMALkerem yazdı:
ulan!!! ulan ulan ullaaaannn!! gidip gidip dönüyorum bak.. başlatma senin boktan pedalına.

görüldüğü gibi bir pank'a en çok yakışan şey ülkücü ağzıdır, pank canlısı bu gibi durumlarda ortaokul düzeyine iner ve başlatma laaaa mına koyyım oraya geldim mi yığarım diye devam eder. böyle çakallık belirtisi ara gazlarda kim kime başlar, orası daha tespit edilmedi.

edit: off ne gerek var yani. oeh yeter ya. bu ne. ben gidiyorum kardeÅŸim allah allah ya.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Ekim 2004 10:15 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

edit: off ne gerek var yani. oeh yeter ya. bu ne. ben gidiyorum kardeÅŸim allah allah ya.

iyide bu cümlede argo yani senin deyiminle ÜLKÜCÜ ağzı...

örneğin off lamak,ne gerek var yani kalıbındaki yani cümlesinin özneyi etkileyen görevi,kardeşim günlük hayatımızda başka anlamla kullanırken sen burada tamamı ile argo olarak kullanmışsın . allah allah ya ise argoda tamamı ile kızgınlık belirtisidir...

lütfen cin olmadan adam çarpmayalım....

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Ekim 2004 14:25 
Hardliner
 Profile bak

len hayvanherif..progresif rak? yok caz mına koyiimm...ehhee ülen sen bide reel hayatta hiç nette olduun gibi deilsin len..nys yeri deil burası bide çokk ii çalıo malıo demişinizde en azından benim için ne kadar ii çaldıım deil ne kadar ii müzük yaptıımdır...nys ii olacak daha ii olacak..bide murat la o akşam sahnede asıl panik olan doğa ipnessiydi..kerem zaten sittin kere sahneye çıkan adam...bende rahattım walla..nys allah kabul etsin bu konseri ramazan ramazan

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Ekim 2004 14:28 
Hardliner
 Profile bak

la bide nodogsbadi ben basscıyı gitar çalabilmek için arıom olm..hep bass çalmak nereye kadar demi ama

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Ekim 2004 15:54 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

tus,tunalı,kavga,bali,bira,dummy,3 akor,sonik yut,güret,at,tugla,kafa,ayı,nakarat,kugu,ankara pank

eyleceli bi hafta sonuydu ne diyim

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Ekim 2004 19:57 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

canım benim, minik kuşum; üç gramlık pedalının jakının lafını eden sensin öncelikle.. ben oraya amfi, zil, trampet, kros pedalı vs. taşıdım, lafını da etmedim...
ayrıca sahneye sıçmaktan kastın nedir? kagıt atan arkadaşımı da durdurdum, sizi sahneden indirmek isteyenleri de... kavga çıkarmak benim usulüm degildir. dalga geçmektir. ve gerçekten müziğinizi takdir edecek dinleyicileriniz olsaydı, sahne önünde(sahnede degil bak!!) geyiğimizi yaparken bizi durdururlardı.

müzikle ilgili yorumlarına kısaca cevap vereyim; yıkmak için yapmayı bilmek gerek ha? yoksa laf salatası ve gürültü olur. gitardaki slide da "kaydıraktan kaymak" anlamındaki slide degildir. bolca melodi barındırır bünyesinde. hani isim vermeye de sen başlamışın, bakınız: "ben harper" ve "hound dog tyler" diyorum.

benim şablon belirlediğimi hangi sözlerimden çıkardığını baştan sormak istiyorum, benim ağzımdan konuşmayı kesmeni diliyorum.. susardım aslında ama konuşmayı çok seviyorum. şablon/çizgi mi izle dedik sana essek sıpası... çerçeveyi, kalıbı kırmak için şablonu, çerçeveyi tanımak gerekir. öteki durumda, hemen her alanda cahilce bir yıkım, vandalizm olur.
şimdi size çerçeveyi güzelce eğip büken popüler isimlerden bahsedeyim mi? jimmy hendrix, red hot chili peppers, skoidats, no smoking orchestra... senin kalıplardan daha haberin olmadan nasıl indireceksin ki camı çerçeveyi?

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Ekim 2004 22:03 
Bad Religious
 Profile bak

yiyin birbirinizi
afiyet olsun

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 Ekim 2004 21:58 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

sagolsun solarkid guzel ozetlemis haftasonunu.. tokatla baslayan arkadasligimiz güreşle pekişti... adını ögrenemedim ama, fazla söze de gerek yok zaten...

yau gilberte, demek sen basçıymışın... ehuu tamam yau.. fazla ciddiye almışım senin yazdıklarını. yemin billah ki sana kadın gözüylen bakan olmadı... en azından benim tanıdıklarım arasında. ama iyi oluyo di mi? grubunuz sıktığı için, dalga geçmek amacıyla atılan laflar sonucu kadın zannettin kendini bir an için degil mi? fırsat da doğdu ne güzel, erkek hegemonyası altında ezilen kadın ruhunu savunmak için.
kahrolsun partiyarka, en baş savunucusu benim teoride. ve pratikte; açalım sikimiz yerine götümüzü...

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 34 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama: