süreklimi

getirmek istemiyorum, duruş lafı geçmiş msjında ve buna yönelik cvplar verdim, benim ilk msjımda duruşla iligli bi cümle geçmişmi? bana duruş dedikten sonra o besteyi yazdığı için öyle anladım, öyle değilse kendisi belirtir buna cvp yazarak. çok duyuyorum bu beşktaşlı duruşunu.
evt gfb'de ua'da böle hpsi ble bunun aksini savunmuyorum zaten ama çarşı için yapılan yorumlara cvp olarak yazdım, gidip ultraslan başlığınada yazabilirim sinir olursam.
ama ultraslan bukadar çok kendini şişiren bir grup değil, bu durumun çeşitli maddeleri var ama mesela benim verdiğim örnek olabilir, ultraslan her maçta gazete manşeti olmak için başka bir pankartla çıkmıyor, eğer bunu başka birisi açıyorsada çıkıp programlarda, biz şu pankartı açtık diye üstlenmiyor. yapıyorsada bukadar çok suyunu çıkartmıyor en azından.
yani çarşı ya çelişik pankartlar açıyor ve amacı sempati kazanmak, yada farklı düşünceleri benimsemiyor ama işine hangisi geliyorsa onu sahipleniveriyor başka bir ortamda. en azından ben youtubeda "çarşı" adı altında onlarca dönek pankart görüyorsam, bu önermem doğru demektir. onlar çarşı değil demek bi okadar saçmadır. çarşı 3-5 kişimidir, çarşı o gelen çoluk çocuk olmasa nası ses çıkarabailir 20 kişiyle ?
bu diğer gruplar içinde geçerlidir tabi.
kısacası çarşının diğer gruplardan hiç bir farkı yoktur.(başka takımlarında kfy şeklinde hareket eden, gerçekten asil taraftar grupları olabilir, ama ben duymadım açıkcası, o yüzden şuan tek olarak nitelendiriyorum kendilerini,varsada gerçekten saygı duyarım)
birde bu yazdıklarım medya ağzı değildir, herkesin görebilceği birşeydir, trbünler hakkındaki bilgim de snden az değildir kesinlikle eğer bunu belirtiyosan, aksi taktirde atıp tutmazdım bu şekil.