Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 13 Ekim 2008 19:36

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 34 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 Ekim 2004 23:02 
Bad Religious
 Profile bak

bır bır bır konuşmak ve bunu sürdürmek tamam da. o kadar mesaj içerisinde benim aklımı alan bir şey var. dalga geçtiğinizi kabul etmeniz. müzik sıkıcı olsa dahi, zevklerinize uymasa dahi, saygı duymak lazım.

saygı duymak istemiyor musun? o zaman saygı beklemeyeceksin.
hiç bir şey umurunda değil mi? o zaman grubun da umurunda olmasın. çalmak zorunda değildiler, dinleyin diye müzik yapmak zorunda değildiler...saygısızlık edip inebilirlerdi sahneden. haa bu işinize mi gelirdi? peki hoşunuza giden bir grubun saygısızlığa karşılık olarak konseri kesip gitmesi olsaydı daha çok umursanırdı eminim. madem kimse kimsenin umurunda değil, neden uğraşıyor bu kadar insan? felsefe midir, ideoloji midir, yoksa saf serserilik midir bilmem ama bir gün yüzünüze patlayabilir...ama ne fark eder ki? umursayan yok!

...sidik yarışına da son verin....okuduğum iki üç mesaja katlanıyordum ama bir noktadan sonra "hav hav hav" olarak görmeye başladım kelimeleri.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 Ekim 2004 23:05 
Dead Kennedy
 Profile bak

NORMALkerem yazdı:
yau gilberte, demek sen basçıymışın... ehuu tamam yau.. fazla ciddiye almışım senin yazdıklarını. yemin billah ki sana kadın gözüylen bakan olmadı... en azından benim tanıdıklarım arasında. ama iyi oluyo di mi? grubunuz sıktığı için, dalga geçmek amacıyla atılan laflar sonucu kadın zannettin kendini bir an için degil mi? fırsat da doğdu ne güzel, erkek hegemonyası altında ezilen kadın ruhunu savunmak için.
kahrolsun partiyarka, en baş savunucusu benim teoride. ve pratikte; açalım sikimiz yerine götümüzü...

başta müzikle ilgili son yazdıklarını görünce hakikaten oturup düşündüm "ya herif gerçekten bok atmak yerine ciddi ciddi neden belirtiyor, galiba ben yanlış anlamışım" deyip adam gibi cevap yazarım olayın yanlış anladığım kısmı için özür dilerim diyordum. hakikaten hiç gerek yokmuş. yahu ne ezilen kadın ruhu? ne erkek hegamonyası? ne diyon sen ya? kim kendini kadın sanıyor? sansam sana giren çıkan ne? sanmasam ne? hayır hakikaten süper aşağılama filan yaptığını sanıyorsan gerçekten vazgeç, konserde olanlar çok daha gerçekçiydi =) bir ara akıllı laf etmişin kendince oturup az buçuk doğru dürüst konuşmuşsun sonra onu da bok etmişsin daha ne diyeyim. herhalde söyleyecek daha fazla "akıllı" laf bulamamışın ki kendi çapında hakarete başlamışsın, bu kadar mı düştün yani? ama tabi mükemmel pank olduğun için bunlarla gurur da duyarsın sen şimdi. bana bakın evet süper saygısız bir insanım diye de gezersin herhalde parklarda?? ve bu da senin marjinallik cv'ne bir artı daha katar, gelsin otlar, biralar, seksin ortamlarda normal kerem. ama "ben kavga etmem, dalga geçerim" doğruymuş valla. saygı duydum :wink:

bak normal ve zeki ve süper dalga geçme yeteneğine sahip ultra becerikli komple müzisyen ve akabinde ezik eleştirmen kerem evladım, kendi çapında cevap verme gibi bir gayretin varsa (ki buradan bakınca cevap vermek için götünden ter aktığı belli oluyor) ve bununla kendi çapında karşındakiyle taşak geçip bozmak filan gibi bir amacın varsa (ki bariz..) bu gidişle anca kendini rezil edersin, ki süper özgüven sahibi anti-ezik muhteşem bir ankara pank efsanesi olduğuna göre bu pek de umrunda olmaz. ama atladığın bir şey var ki bu kadar saçma bir muhabbet de benim umrumda olmaz bu da senin tartışma, cevap verme, sidik yarışına girme gibi emellerine fazlasıyla aykırı. istersen daha fazla da sıçabilirsin istediğin her başlığa. buyur kus foruma, kendini bir bok san. küfür dağarcığını da göster hatta kanıtla kendini.
ama artık ne okurum ne yazarım. sen de tam randıman rezilliğinle gurur duymaya devam edersin. tam gerçek bir ankara pank'ına göre. eyvallah. mükemmelsin.

En son gilberte tarafından, 22 Ekim 2004 16:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 Ekim 2004 23:06 
Dead Kennedy
 Profile bak

haklısın zortezurtek. boşver. bir ton saçmalık yapıyoruz işte. ve bu da gerçekten can sıkıcı.

En son gilberte tarafından, 22 Ekim 2004 00:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 Ekim 2004 23:16 
EN KRAL PANK BENİM
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

la tarık ipnesi özlemi bakiresini unutmuşun haftasunana yazmayı sora bide lan mustafa ne yapiym amınakoyim ne sanıyodun gerçek hayatta avatarımdaki gibin oynamamı flanmı bekliodun napiym ben ne idiym başımı nerelere vurayım deliloy deliloy destane

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 22 Ekim 2004 18:56 
Hardliner
 Profile bak

ahaha olm hayvanherif cinsin burda walla adam çarpıonda reelde pek efendi gördüm seni..nys nys olur böle vakalar angaralılar yakalar..la bide hakkat amma dalaştınız haa..olduda bitti maşallah...bi daha yaparız gonser olur güzel olur..maksatt eelenmek..kendimizi ispatlamak için gonser vermioz dimi ama gardeşlerim..eeleniosan varsın sahnede..demi ama.ç.haa kayıtta albümde demoda başka..ama gonserde eelenmek lazım tabikide ben nie dedim bunnarı bilmiom sinrim bozuk biraz ondandır

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 22 Ekim 2004 19:50 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ben hayatým da bunun kadar kýl bi at görmedim yaf.

[quote="NORMALkerem"]sagolsun solarkid guzel ozetlemis haftasonunu.. tokatla baslayan arkadasligimiz güreþle pekiþti... adýný ögrenemedim ama, fazla söze de gerek yok zaten...quote]
puahauhaeuhaeuhauaehuaehae

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 23 Ekim 2004 12:32 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

kendi çapımdayım canım benim tabii ki.. ama hemen bişeyler daha yazayım ki son söz sende kalmasın...

kendi başıma duruyorum burda işte, efsane ya da pank ya da pank efsanesi olmak derdinde ya da iddiasında olduğum nereden çıktı? sadece canım sıkılan bir insanım dedim değil mi? konserde eğlenmek isterim dedim.. ee başka ne dedim? çok sıkıcısınız dedim. pank efsanesi söylediklerimin neresinden çıkıyor?

kendi kendimi rezil ediyorum, aptal aptal konuşuyorum demek? ama yine de cevap yazmadan duramıyorsun değil mi? son söz sende mi kalacak.. yok yok illa ki bende kalsın.

herkes bedroom drunk için, yanlış zaman yanlış mekan.. vs.vs. dediğine göre haydi hep birlikte cevaplayalım; bedroom drunk için doğru zaman ve mekan nedir?

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 23 Ekim 2004 13:20 
EN KRAL PANK BENİM
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

kültürel ve entellektüel seyirciler arasında insanların oturarak izledikleri bir konser ortamı bence

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 23 Ekim 2004 13:24 
EN KRAL PANK BENİM
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bir tiren resmi sizlere angaraya giderkene sayın bizler
Resim

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 34 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 2 saat