NORMALkerem yazdı:
yau gilberte, demek sen basçıymışın... ehuu tamam yau.. fazla ciddiye almışım senin yazdıklarını. yemin billah ki sana kadın gözüylen bakan olmadı... en azından benim tanıdıklarım arasında. ama iyi oluyo di mi? grubunuz sıktığı için, dalga geçmek amacıyla atılan laflar sonucu kadın zannettin kendini bir an için degil mi? fırsat da doğdu ne güzel, erkek hegemonyası altında ezilen kadın ruhunu savunmak için.
kahrolsun partiyarka, en baş savunucusu benim teoride. ve pratikte; açalım sikimiz yerine götümüzü...
başta müzikle ilgili son yazdıklarını görünce hakikaten oturup düşündüm "ya herif gerçekten bok atmak yerine ciddi ciddi neden belirtiyor, galiba ben yanlış anlamışım" deyip adam gibi cevap yazarım olayın yanlış anladığım kısmı için özür dilerim diyordum. hakikaten hiç gerek yokmuş. yahu ne ezilen kadın ruhu? ne erkek hegamonyası? ne diyon sen ya? kim kendini kadın sanıyor? sansam sana giren çıkan ne? sanmasam ne? hayır hakikaten süper aşağılama filan yaptığını sanıyorsan gerçekten vazgeç, konserde olanlar çok daha gerçekçiydi =) bir ara akıllı laf etmişin kendince oturup az buçuk doğru dürüst konuşmuşsun sonra onu da bok etmişsin daha ne diyeyim. herhalde söyleyecek daha fazla "akıllı" laf bulamamışın ki kendi çapında hakarete başlamışsın, bu kadar mı düştün yani? ama tabi mükemmel pank olduğun için bunlarla gurur da duyarsın sen şimdi. bana bakın evet süper saygısız bir insanım diye de gezersin herhalde parklarda?? ve bu da senin marjinallik cv'ne bir artı daha katar, gelsin otlar, biralar, seksin ortamlarda normal kerem. ama "ben kavga etmem, dalga geçerim" doğruymuş valla. saygı duydum
bak normal ve zeki ve süper dalga geçme yeteneğine sahip ultra becerikli komple müzisyen ve akabinde ezik eleştirmen kerem evladım, kendi çapında cevap verme gibi bir gayretin varsa (ki buradan bakınca cevap vermek için götünden ter aktığı belli oluyor) ve bununla kendi çapında karşındakiyle taşak geçip bozmak filan gibi bir amacın varsa (ki bariz..) bu gidişle anca kendini rezil edersin, ki süper özgüven sahibi anti-ezik muhteşem bir ankara pank efsanesi olduğuna göre bu pek de umrunda olmaz. ama atladığın bir şey var ki bu kadar saçma bir muhabbet de benim umrumda olmaz bu da senin tartışma, cevap verme, sidik yarışına girme gibi emellerine fazlasıyla aykırı. istersen daha fazla da sıçabilirsin istediğin her başlığa. buyur kus foruma, kendini bir bok san. küfür dağarcığını da göster hatta kanıtla kendini.
ama artık ne okurum ne yazarım. sen de tam randıman rezilliğinle gurur duymaya devam edersin. tam gerçek bir ankara pank'ına göre. eyvallah. mükemmelsin.