Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 07 Eylül 2008 05:23

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 108 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 24 Kasım 2007 23:06 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

dün işim vardı bahçeli karakoluna gittim yan odada polisler oral sex partisi verdiriyordu.komiserim belinize kuvvet dedim,kimligini unutma sakın dedi sonra kahkaha patlattı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 24 Kasım 2007 23:31 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

o zaman ben sorasoını merak eettim siktikten sonraki gelişim süreci ne???
öle kapandımı olay......

begüm bi açıklık getirirsen seviniriz ve nerde oldu bu olayy.....

buarada piyan hoÅŸgelmissin kardeÅŸim.....

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 25 Kasım 2007 00:24 
General
 Profile bak

mahkemeye gitmiş, sonra hakimde azgın tabi

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 25 Kasım 2007 01:05 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bostancıda ya! bostancı gibi bir yerde! kız yürüyor yolda.. bunu gören beyinsiz polisler kızın kıyafeti görüyor ve kimlik soruyorlar kız zaten sarhoş.. sonra karakola götürüyorlar ve sonrası öyle işte.. tabiki de kalmadı bu olay böyle. kalır mı hiç?? 1 yıl önce oluyor bu olay.. daha çok yeni.. dava açtılar polise.. hatta haberlere çıkmış bile olabilir.. bostancıda biliyorlardı.. zavallı kız.. insanlık mı bu?! siz burda dalga geçe durun.. herşey bundan ibaret zaten değil mi?!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 25 Kasım 2007 04:16 
General
 Profile bak

"polis arkdşımı sikti"ye başka cevap gelmezdi, acıtasyon yapma şimdi.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 25 Kasım 2007 10:18 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

abi düzgün tiplere pek bişi yapılcaanı sanmıorm :D yani mesela tekmeyle ölen herif parkta bira içiomuş, işte bu tecavüz edilen kız sarhoşmuş vs, yani alkol ya da uyuşturucu bişi var yolunda giden adama sanmıorm bişi yapsınlar, biz beşiktaşta, kadıköyde o kadar gece bira içtik polisler gördü baktılar durmadılar bile ve bu en azından 7-8 kere oldu, galiba manyak bi polise denk gelmedik, gelmeyelim zaten, bakir bir erkeğim :D:D:D

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 25 Kasım 2007 11:53 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

blink182 yazdı:
abi düzgün tiplere pek bişi yapılcaanı sanmıorm :D yani mesela tekmeyle ölen herif parkta bira içiomuş, işte bu tecavüz edilen kız sarhoşmuş vs, yani alkol ya da uyuşturucu bişi var yolunda giden adama sanmıorm bişi yapsınlar, biz beşiktaşta, kadıköyde o kadar gece bira içtik polisler gördü baktılar durmadılar bile ve bu en azından 7-8 kere oldu, galiba manyak bi polise denk gelmedik, gelmeyelim zaten, bakir bir erkeğim :D:D:D

hahaha bizide içerken 5-6 defa kovuldu polisler o kadar şanslıyız işte

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 25 Kasım 2007 12:23 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

blink182 yazdı:

bira içmek şarhoş olmak çok mu gariptir

Oy vermek sistem değiştirseydi, yasa dışı ilan edilirdi.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 25 Kasım 2007 12:37 
General
 Profile bak

genelde haklarını biliyomuş gibi hafif sert durup gerektigi gibi mesafeli konusursan cok bişey yapmıyolar.buyrun karakola diyolar.azından bana denk gelenler hep oyleydi.istanbul polisinin durumu daha farklıdır herhalde ankaradan.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 25 Kasım 2007 12:37 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

sokakta içmek yasak zaten biliosun toplumun huzuru için, herkes düzgün içemio biliosun, abazanlar içmeden kızlara falan yavşıo, içtikleri zaman biliosunuz neler oluo, git evinde al geberene kadar iç, ya da bi ortam da ama sokakta içersen kendin kaşınırsın ben de içiorm sokakta da anlamıolar kamiller kafam zil zurnayken bile 1-2 kere polisle muhabbetim oldu eywallah gençler dedi çekti gitti adam :D

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 25 Kasım 2007 14:02 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

spider yazdı:
"polis arkdşımı sikti"ye başka cevap gelmezdi, acıtasyon yapma şimdi.

acıtasyon değildi o ama neyse artık ne diyim..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 25 Kasım 2007 22:15 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

blink182 yazdı:

sokakta içmek yasak zaten biliosun toplumun huzuru için, herkes düzgün içemio biliosun, abazanlar içmeden kızlara falan yavşıo, içtikleri zaman biliosunuz neler oluo, git evinde al geberene kadar iç, ya da bi ortam da ama sokakta içersen kendin kaşınırsın ben de içiorm sokakta da anlamıolar kamiller kafam zil zurnayken bile 1-2 kere polisle muhabbetim oldu eywallah gençler dedi çekti gitti adam

diyor ki akıllı olun uslu olun polislerin götünü yalayn kızmazlar amcalar size
hem çok çılgınsn, hem düzgün cocuksun
bravo valla
polis olsam ilk seni s*kerdim
görürdün ozaman düzgün polisi manyak polisi anyayı konyayı

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 25 Kasım 2007 22:21 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

di mi beyb?! katılıyorum sana!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 25 Kasım 2007 22:33 
benden cacık olmaz
 WWW  Profile bak

polislikte iyi seks varmış diyorlar polis mi olsam.
açıkçası şöyle bi durum var polis olsaydım milliyetçi olsaydım silahım jobum cartım curtum olsaydı hafifte geri zekalı olsaydım kıllığına kimlik sorduğum pankçı giyinişli bi çocuktan aldığım "yeaa ne vercem kimliği yeaa demokrasi var yeaa özgürlük yeaaa serseri polise pandik attı yeaa" temalı bir cevabı bir dayak nedeni olarak görürdüm hiç duraksamadan.
demek istediğim özenti ve isterik bir biçimde abartmadıkça polislerin andaval davranışlar sergileme üslubunu asgariye indirebilir insan.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 25 Kasım 2007 22:34 
General
 Profile bak

blink182 yazdı:
sokakta içmek yasak zaten biliosun toplumun huzuru için, herkes düzgün içemio biliosun, abazanlar içmeden kızlara falan yavşıo, içtikleri zaman biliosunuz neler oluo, git evinde al geberene kadar iç, ya da bi ortam da ama sokakta içersen kendin kaşınırsın ben de içiorm sokakta da anlamıolar kamiller kafam zil zurnayken bile 1-2 kere polisle muhabbetim oldu eywallah gençler dedi çekti gitti adam :D

yasak olmasına yasakda cezası dayakmı

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 25 Kasım 2007 23:20 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

addicted2gd yazdı:
blink182 yazdı:

sokakta içmek yasak zaten biliosun toplumun huzuru için, herkes düzgün içemio biliosun, abazanlar içmeden kızlara falan yavşıo, içtikleri zaman biliosunuz neler oluo, git evinde al geberene kadar iç, ya da bi ortam da ama sokakta içersen kendin kaşınırsın ben de içiorm sokakta da anlamıolar kamiller kafam zil zurnayken bile 1-2 kere polisle muhabbetim oldu eywallah gençler dedi çekti gitti adam

diyor ki akıllı olun uslu olun polislerin götünü yalayn kızmazlar amcalar size
hem çok çılgınsn, hem düzgün cocuksun
bravo valla
polis olsam ilk seni s*kerdim
görürdün ozaman düzgün polisi manyak polisi anyayı konyayı

istersen yalama götünü, sonra da buraya başlık açıp polis onu sikti buna soktu demeyin, ya susun götü kurtarın ya da polise göt verin burda ötün, takılın gencolar sizi...

bu arada polis olmadan da gel istersen görüşelim, kıymalı bamya yaptırcam da bamya kalmamış :twisted: :twisted: :twisted:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 25 Kasım 2007 23:26 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

siviller bizi aldı geçen gece izmir terminalde götrdüler merkeze gecenin 2si pek iyi şeyler olmadı yani anlıcanız neyse nereye kadar küfür etcem bunlara bilmiyorum

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 25 Kasım 2007 23:33 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

cibindiK yazdı:
polislikte iyi seks varmış diyorlar polis mi olsam.
açıkçası şöyle bi durum var polis olsaydım milliyetçi olsaydım silahım jobum cartım curtum olsaydı hafifte geri zekalı olsaydım kıllığına kimlik sorduğum pankçı giyinişli bi çocuktan aldığım "yeaa ne vercem kimliği yeaa demokrasi var yeaa özgürlük yeaaa serseri polise pandik attı yeaa" temalı bir cevabı bir dayak nedeni olarak görürdüm hiç duraksamadan.
demek istediğim özenti ve isterik bir biçimde abartmadıkça polislerin andaval davranışlar sergileme üslubunu asgariye indirebilir insan.

güzel demişsin cibindik, arkadaşlar sanıo ki polislerin destekçisiyim, alakası yok ben sadece yolunuza nasıl gidilir onlara bulaşmadan bunu diorm, yoksa sen 1-2 kişisin hadi 10 kişi ol, karakola bi sokarlarsa düşün artık herbirinde cop silah vs kimsenin ruhu duymadan kimbilir belki 5. postaya götürürler...

demek istediim uzak durun bükemedin eli öp felsefesi, hani ben bu eli bükücem arkadaş diosan o zaman sana HELAL OLSUN diorm...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Kasım 2007 01:09 
Führer
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

bu sevimli arkadaşlardan biri bugün izmir'de sürat yapan bir araba durmadi diye şoförün kafasına kurşun sıkmış.
.
yani nokta koyabiliyorum sadece bu olayin üstüne.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Kasım 2007 06:01 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ulan sokakta içme yasağını mantıklı mı buluyosun sen yavrukuş? nasıl temellendirme yapmışın; abazalar içince kızlara yavşarlar.. ulan bu abaza barda ya evinde içse sonra sokağa çıkamayacak mı? sokakta içme yasağının hiçbir mantıklı temeli yoktur. aile düzeni, din kültürü gibi saçma sapan gerekçeleri vardır. çocuklar içenleri görüp de "anne bunlar niye içiyolar" diye sormasın diyedir. müslüman ülke olduğumuzdan içkiyi gizli içeriz; içtiğimizden utanırız.

eğer abazanın biri içip de kızları taciz ediyorsa o suç TACİZ'dir, içki içmek değil. ve dediğim gibi; bu adamlar barda içseler de bardan çıkınca da sokaktaki kızı taciz edeceklerdir, ederler.

yani demem o ki; bu davranışları hiçbişey haklı çıkaramaz. eğer sen polissen; o tabancayı rozeti taktıysan; pank genç sana ne derse desin hiçbişey yapamazsın. çünkü sen o tabancayı taşıma hakkını; onu doğru kullanmayı bildiğin, soğukkanlılığını kaybedip, kişisel meselelerine alet etmeyeceğin için alıyorsun. polis üniformalıyken kimseyi dövemez, doğrusu budur. "o da insan sinirlenir" gibi bir savunma kesinlikle olamaz. mühendis de insan uçakları düşürsün, doktor da insan adamları öldürsün... polis asla sinirine, keyfine göre hareket edemez; yalnız kanuna göre hareket edebilir. ha bunu da ben demiyorum; yasa diyor, ben de onaylıyorum.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Kasım 2007 11:16 
Dead Kennedy
 Profile bak

begüm sende ilgi çekmek için götünü yırtma amk salak

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Kasım 2007 15:47 
General
 Profile bak

+ 1000000 :D

http://img510.imageshack.us/img510/6715/pazartesay6.jpg

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Kasım 2007 16:58 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bu arada izmirde bi elemanı başından vurmuşlar duyan duymayan??...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Kasım 2007 17:39 
General
 Profile bak

naıs vurmşlar amk durup dururkemi:D

http://img510.imageshack.us/img510/6715/pazartesay6.jpg

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Kasım 2007 17:55 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

theabuzer yazdı:
naıs vurmşlar amk durup dururkemi:D

nesi komik ÅŸimdi bunun

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 108 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: