Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 16 Ekim 2008 04:19

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 108 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Kasım 2007 17:55 
Punkrocker²
 Profile bak

tokat yemistim zamanında
bir bayana nasıl vurursun dediğimde utanmıstı ama

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Kasım 2007 17:58 
General
 Profile bak

bok yazdı:
theabuzer yazdı:
naıs vurmşlar amk durup dururkemi:D

nesi komik ÅŸimdi bunun

lan ahbere gülmedim amk bi açıklama yazmadan sadece kafasına sıktıklarını sölemiş ona güldüm çok açıklamalı olduğu için yannış yerlerinden laf anlama amk

http://img510.imageshack.us/img510/6715/pazartesay6.jpg

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Kasım 2007 18:26 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

theabuzer yazdı:
bok yazdı:
theabuzer yazdı:
naıs vurmşlar amk durup dururkemi:D

nesi komik ÅŸimdi bunun

lan ahbere gülmedim amk bi açıklama yazmadan sadece kafasına sıktıklarını sölemiş ona güldüm çok açıklamalı olduğu için yannış yerlerinden laf anlama amk

önceki sayfada yazıyo niye vurulduğu

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Kasım 2007 18:31 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ehliyeti alınmış elemanın alkollü kullanmaktan haziran 2007 de, dün de elemanı polis durdurmak istemiş adam da ehliyetsiz olduundan durmamış kaçmış polis de arkasından ateş edio, elemanın kafaya, adam ağır yaralı araba ağaca ordan elektrik direğine çarparak duruo, adamın yaşama şansı çok azmış hatta ölmüş bile olabilir, polsilerden birini de içeri tıkmışlar..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Kasım 2007 18:45 
General
 Profile bak

saol bok sorun yapmana gerek yok bak adam yazdı

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Kasım 2007 18:47 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

anlaşın gençler tartışmayın sevişin...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Kasım 2007 18:52 
General
 Profile bak

boklamı sevişcem

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Kasım 2007 19:41 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bu ulkede polis teroru vardır

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Kasım 2007 19:42 
General
 Profile bak

walla ben polisden dayakda yedim ama karınımıda doyurttum kendilerini tanrı gibi görüyorlar biraz alttan alırsanız bi problem yok

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Kasım 2007 20:06 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

polıslerın cok baba olanlaarıda war hepsı göt dıye bısey yok bence... 35 ay önce bu kapkac muhabbetıne şişlide herkesı cevırıorlarmıs genclerı falan yanı kımlık kontolu falan muhabbetı işte nese bende dısarı cıktım bankaya gıdıcem tam bankanın önünde bı tane polis hafıften yaşlı bısey aynen bole dedı ''KIMLIGINI GOREYIM'' ben anlamdım ılk basta sonra ıyıce bagırdı tece kımlıgını ver dıye dedım ne oluyor ya ne kımlıgı durduk yere üstüme atladı ne dıyorsun lan sen attılar benı arabaya ben bagırdım cagırdım adam gıbı soleseydın cıkartıp verırdım ınsan gıbı konusmayı bılmıorsun dedım adam ıyıce delırdı dıger polısler araya gırdı... vurmaya yeltındı de vurmadı sonra verdım kımlıgı dısarıdan bana bagırıyor ''ASİSİN SEN ASİSİN'' AHAHA ulan harbı mal adammış sonra baktırdı gbt ye temizmişsinde dedi verdı kımlıgı cıktım gıdıorum serefsız arkamdan bagırdı bır daha gormıyım senı buralarda bende ben senı gormıyım dedım bankaya kaçtım. çıktıgımda yoktu.......

bır kac gun sonra abımle beraber gıdıoruz işe şişlideyız yıne polısler devam bıze ıyı gunler arkadaslar kımlıklerınızı gorebılırmıyız dedı adam oh dedım be abı bole konus al senın olsun kımlık dedım verdım yanı polıs dedıgınde hepsı kotu ınsanlar degıl ıyılerı war adam gıbı konusunca hepı muhabette eder yardımda bılmem nede

Acı çekmek bir yanlış anlamadır

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Kasım 2007 20:12 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

geçen haftada parkta bira içenlerin kalbine critical çakmıştı polisin teki anlamıyorum etrafımdami yoktur nedir bir kere bile sorulmadı bana tipinizmi bozuk kaynagı ne bu sorgunun hehe

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Kasım 2007 21:32 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ya öyle genellemeyi faşistler yapar diolar ya siz de yapıonuz yapmayın :D yani her ingiliz, alman, türk, kürt, polis, asker vs kötü müdür? değildir adamın yaradılışına çeşidine göre değişir, bu arada benim bi akraba trafik polisiymiş buralarda iyi oldu artık dayak yemioduk hiç yemeyiz :D:D:D

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 Kasım 2007 09:52 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

öncelikle böyle üstün haklar tanınan bir polislik kurumu yanlıştır blink. bütün polisler şerefsizdir diyen yok. ama böyle haklarla donatılan cahilin, bastırılmış adamın ne yapacağı ortadadır. azcık kaypak olan adamın polis olduğunda şerefsiz olacağı kesindir. polis olmak da bu kadar kolayken; polislerin çoğunun pislik olacağı garantidir.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 Kasım 2007 15:16 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

vurulan eleman burda gazi lisesinde okuyomuş la yazık oldu

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 Kasım 2007 15:19 
General
 Profile bak

NORMALkerem yazdı:
öncelikle böyle üstün haklar tanınan bir polislik kurumu yanlıştır blink. bütün polisler şerefsizdir diyen yok. ama böyle haklarla donatılan cahilin, bastırılmış adamın ne yapacağı ortadadır. azcık kaypak olan adamın polis olduğunda şerefsiz olacağı kesindir. polis olmak da bu kadar kolayken; polislerin çoğunun pislik olacağı garantidir.

hepsi doğru fakat polislere yetki vermek dışında yapılabilcek bişey yok. az yetki versen bu sefer polisler kendini koruyamaz, orantısız bi durum olur, sokakta durdurduğu adam alkolünde etkisiyle ihç siklemez polisi. ama şu tarafıda varki bukadar yetki eldeyken polis istediği şerefsizliği yapar. yani istemeye bağlı.

peki napıcaz dersen şöyle olabilir. yetkiler durmalı fakat cezalar artmalı, insanlar hakkını daha rahat savunabilmeli. polis bir kişiye "belli bir durumda" vurma hakkına sahip olmalı ancak o durumlar dışında vurduğunda, dayağı yiyen adam hakkını arayabilmeli, hakkını aradığı taktirde polisin başı ciddi şekilde yanmalı ki polis böyle dallamalıklar yapmaya korkmalı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 Kasım 2007 15:36 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

spider yazdı:
NORMALkerem yazdı:

hepsi doğru fakat polislere yetki vermek dışında yapılabilcek bişey yok. az yetki versen bu sefer polisler kendini koruyamaz, orantısız bi durum olur, sokakta durdurduğu adam alkolünde etkisiyle ihç siklemez polisi. ama şu tarafıda varki bukadar yetki eldeyken polis istediği şerefsizliği yapar. yani istemeye bağlı.

peki napıcaz dersen şöyle olabilir. yetkiler durmalı fakat cezalar artmalı, insanlar hakkını daha rahat savunabilmeli. polis bir kişiye "belli bir durumda" vurma hakkına sahip olmalı ancak o durumlar dışında vurduğunda, dayağı yiyen adam hakkını arayabilmeli, hakkını aradığı taktirde polisin başı ciddi şekilde yanmalı ki polis böyle dallamalıklar yapmaya korkmalı.

vurmak deyince aklıma geldi 2 sene önce polisler bi hırsızı kovalıyolardı adamı yakalayıp yere yatırdılar ellerini kelepçelediler adam yerdeyken polisin teki kafasına motor kaskıyla vurdu böyle bi yetkileri olduğunu sanmıyorum tabi gerekli durumlar az da olsa olabilir yani adama vurabilcek kadar yaklaştıysan kelepçeleyebilcek kadar da yaklaşmışsındır tabi bi katile vurulmadı diye kaçıp serbest kalması iyi olmaz

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 Kasım 2007 16:45 
Doc Marten Skinhead
 WWW  Profile bak

bakın etkisiz hale getirmek başka bişey kontrolsüz güç kullanmak başka etkisiz hale getirdikten sonra vurmaya devam etmek çok daha başka bişey ayrıca punk forumunda tipiniz mi bozuk hehüü diye dangalakça yazılarla başlığı kirletmek nedir acaba? insanların tiplerinin bozuk olması polisin dayak atmasını normalleştiriyo mu yoksa bu bilinçaltındaki ırkçılığın ortaya çıkması mı? evet sevgili punk arkadaşlarım bundan sonra polis şiddetinden kurtulmak için :

1-tek tip takım elbise giyin
2-saçlarınızı kısa kestirin
3-polise yalakalık yapın
4-esmerseniz ameliyatla ten renginizi açtırın
5-kütüğünüz doğudaysa hemen batıda biyerlere aldırın
6-tipiniz bozuksa estetik ameliyat yaptırın
7-siyahsanız zaten bu ülkeye girmeyin bile defolup gidin vs vs...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 29 Kasım 2007 11:35 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Onnnnaaa yazdı:
geçen haftada parkta bira içenlerin kalbine critical çakmıştı polisin teki anlamıyorum etrafımdami yoktur nedir bir kere bile sorulmadı bana tipinizmi bozuk kaynagı ne bu sorgunun hehe

tip bozukluğuyla falan bi alakası yok adamlara kimlik sorun demişler onlarda herkese soruyor işte gasp edermiş gibi konuşması beni sinir etmişti..

Acı çekmek bir yanlış anlamadır

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 29 Kasım 2007 13:49 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

..

En son malta erigi tarafından, 29 Aralık 2007 18:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 29 Kasım 2007 14:05 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

teşekkür ederim.. gerçekleri söyledim ve gördüğüm bu aptal tepkilerden bıktım açkçası.. kendini kanıtlamaya çalışan bazı insanlar, ki aralarında ben de olabilirim.. ben de bazen kendimi kaybedip çok sinirleniyorum, beni açıkçası artık buraya bir şeyler yazmaktan ve birşeyler tartışmaktan soğuttu.. ama artık girmiycem tartışmalara.. sadece kendi yorumumu yapıcam ve gerisini size bırakıcam..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 29 Kasım 2007 23:33 
General
 Profile bak

polisler degil polislik kötü olan.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 30 Kasım 2007 00:48 
Hardliner
 WWW  Profile bak

polise bulaşmamak da bir sanat ister. gerçi istanbulda yaşamadım. oradakilerin işi zordur.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 30 Kasım 2007 02:12 
General
 Profile bak

hehehehe istanbul :D

amk sen polisden çekinirsin kaçarsın bu sefer gene üstüne gelirler rahat takılırsın e gene üstüne gelirler amk hepsi manyak bence

ama istanbuldakiler harbi kaçık can sıkıntısına kimlik soruyoalr benim 10 yrlmi aldılar desem kimse inanmaz belki ama çokda sikimde aldılar sonuçda :D

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 30 Kasım 2007 12:17 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

polislikte zor iş o kadar paraya hayat dönermi be

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 30 Kasım 2007 14:55 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

polisler uyarı ateşi ile vurdukları biri bugün ölmüş bitkisel hayattaymış ayrıntıları ile bilmiyorum tv'da son anda duydum.

Oy vermek sistem değiştirseydi, yasa dışı ilan edilirdi.

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 108 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: