Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 05 Eylül 2008 16:02

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 194 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 01 Aralık 2007 20:50 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

...

En son malta erigi tarafından, 29 Aralık 2007 23:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 02 Aralık 2007 00:17 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bugüne kadar yapılan 3 büyük sınırötesi operasyonun her birinin sonrasında PKK artık tekrar toparlanamayacak kadar ağır darbe aldı, bu sefer pkk'nin beli kesinlikle kırıldı dendi. hani tarihten ders almak demişken.. ya da dememişken. lan piyan!! hani gidiyodun yazmıcaktın bi daha foruma artis!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 02 Aralık 2007 17:29 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

biz cici onların hepsi kaka cocuk :lol: ya tohumumuz bozuk

filipeeeeeee

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 02 Aralık 2007 18:06 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

..

En son malta erigi tarafından, 29 Aralık 2007 23:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 02 Aralık 2007 18:21 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

luzumsuz konuÅŸma

filipeeeeeee

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 02 Aralık 2007 23:03 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ya arkadaşım bizim şehitlerimiz diye bir şey yok.. olamaz.. benim için çinde savaşan çinli de bizim şehitimiz almanyada savaşan da bizim şehidimiz amerikada savaşan da, ırak da savaşan da kürtler de bizim şehidimiz.. şehidimiz bizim topraklarımızın şehidi gibi kavramlarla bir yere varılıyor mu? hayır.. daha fazla savaş ve şiddete neden oluyor bu.
bir başka soru: savaşa gidip insanı katleden "askerler" sizce gerçekten vatan için mi yoksa devletin başındaki örümcek kafalı biri için mi savaşıyor? 2.si daha mantılkı değil mi? oyüzden baştan bu şehitlik kavramının konuşulmaması gerekir.. buna ağlanıcağına sokakta soğuktan donmak üzere olan, iğrenç bir aileye sahip zavallı çocuklara ağlayın! onların kalacak yerleri yok biz sıcacık evimizde otururken onlar o minicik burunları akarak mendil satıyor dışarda!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 02 Aralık 2007 23:10 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

begücüm tebrikler kuzum

filipeeeeeee

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 03 Aralık 2007 00:32 
General
 Profile bak

o deilde bigün burda birisi şöyle yazcak artık "şehitmi verildi yine, oh süper süper, yürü be pkk" filan.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 03 Aralık 2007 02:29 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

yuh artık sen de olayı anlamamşaın ne dıyon kardesım canlı ölmesin turk kürt ermeni vs vs vs

filipeeeeeee

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 03 Aralık 2007 06:41 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ölmesin tabi! hepsi insan değil mi? hepsinin bir ailesi yok mu? cahil insan vardır, beyni yıkanmıtır bir de kürlürlüsü vardır bu her ülkede böyledir.. kürtlerin hepsinin kötü olduğunu savunamazsınız o zaman burda ne işiniz var faşist olmayalım lütfen

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 03 Aralık 2007 17:23 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

evet spider "şehit verildi süper" yazılırsa çok fena olacak di mi. ama "10 tane daha pkk'lı öldürüldü" "30 terörist etkisiz hale getirildi(öldürüldü)" "oh oh süper, beter olsun köpekler" yazılması senin için sorun oluşturmuyo değil mi? biz öldürmelerin bir yanını alkışlayan bir topluluk olursak, diğer tarafını alkışlayacak bir topluluk da illa ki bulunacaktır. senin kendi tarafında yapacağın en iyi şey; iki yandan da öldürmeyi alkışlamamayı salık vermek, öğretmeye çalışmak olabilir. ama sen bir yandaysan, karşında da birileri var. ve bunu alkışladıkça sorunun, taraflardan birinin mutlak yokedilmesi dışında bir çözümü olamaz.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 03 Aralık 2007 18:19 
General
 Profile bak

birilerinin cahillikleri yüzünden dolduruşa gelerek ölmesi çok kötü. herkes o duruma gelebilir. sende o ortamda olsan bir farkın olmazdı yani. insanın hareketlerini tamamen çevresinin oluşturduğunu düşünüyorum. yani ordaki adamın bir anda "lan yanlış yapıyoz, durun" demesini beklemek saçma olur.
benim belirtmek istediğim sadece orda savaşmak zorunda olan tsk askerlerin, bu boşluktaki insanlar tarafından vurulmasının desteklenir nitelikte msj atılması. direk bu şekil msjlar geçmesede, artık bi türk askerinin ölümüne üzülmek bil yadırganmaya başlandı.

karşı taraftan biri vurulduğundada dediğin gibi, alkışlanmamalı.
o kısmıyla ilgili bişey belirtmedim dikkat edersen. başlık tsk şehitleri üzerine.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 03 Aralık 2007 18:28 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ee pkklılar cahilliklerinden çevrelerinin goygoyundan çıkıyolar dağa da türk askeri amacını bilerek mi çıkıyor? pkklıları dağa çık diye tehdit ediyolar da, türk askeri gönüllü mü yazılıyor? askere gitmemek diye birşey var mı? bir taraf için yaptığın akıl yürütmeyi diğer taraf için de yaparsan iki tarafın da eline silah alma koşulları aynıdır spidercığım. memleketin eğitim sistemine kültür seviyesine bakarsan; tsk askerleri de "boşlukta" diye tabir ettiğin insanlardır. "buradaki savaş niye? başka bir çözüm olabilir mi?" diye düşünüp bir de bunu ifade eden eri zaten "sakıncalı" sayaraktan cepheye almazlar. 15 şehit verdik diye haber çıkınca "bizi de askere alın sikelim analarını" diye askerlik şubesinin kapılarına yığılan delikanlılarımız bilinçli amma pkk diye dağa çıkan adam 'boşlukta.' iki kere düşün ama ikisini de aynı yerden düşünme. bi kere oturduğun yerden bir kere de kendini karşıdakinin yerine koyarak...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 04 Aralık 2007 21:10 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ben de onu yazacaktım.. türk arkeri de öyle.. onlar da ne yaptığının farkında değilki.. onların da beyni yıkanıyor. hatta istemeye istemeye gidenlerin bile.. orada 1 yılını geçiriyorsun ve her insan gibi oraya uyum sağlama aşaması var. bu belki yavaş olur bekli çabuk.. aynı şey başka ülkelerde de geçerli başka askerler için de geçerli.. sonuçta bir savaşa girdiğinde savaşmak istemesen bile kendini savunmak için eline silahı alıp hiç düşünmeden, aman bana birşey olmasın görüşüyle insanları katletmektir bu.. herkes aynı şeyi yapar kim yapmaz ki.. sonuçta canına mal olucak bir oyunun içindesin ya ölüceksin ya yaşayacaksın.. oyüzden başta aslında askerlere bakmamak gerekiyor.. savaşı çıkartan insanlara yani devletin başındakilere bakmak gerekiyor..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 04 Aralık 2007 23:30 
General
 Profile bak

kerem, şu yazdıklarımı iki, hatta üç kere okuda artık vazgeç aynı sevdalardan, konuyu sağtırmalardan.

ben ne demişim tsk askeri için? "savaşmak zorunda olan", yani bende doğrusunu yapıyolar gibi birşey savunmadım.
hatta sadece kendi oturduğum yerden baktığımı belirttim, ama şunada dikkat et, sadece kendi bakış açımdaki kısım için yargıya vardım.
karşı taraf hakkında yaptığım tek yorum, boşlukta olmalarıdır, buna karşı gelceksen gel, yoksa artık uzatma..

askere gitmemek sana bu kadar kolay geliyo demek (: askere gitmediği için çevresi tarafndan dışlanan adamlar var, bi nevi gitmek zorunda o adamda, evet aynı durum iki taraf içinde geçerli, o zaman neden isteyen gitmez şeklinde konuşuyorsun?

benim mesajım pkklılar ölsün gebersin gibi bi anlam içermiyodu, ama senin bu konuyu yanlış yönden görme isteğin bana bu açıklamaları yaptırıyo malesef..

eğer illa pkk hakkında da bi yargıda bulunmamı istiyosan, olayın dışında olup da pkk'yı destekleyen adamın beynine sokim diyebilirim...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 05 Aralık 2007 11:33 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ulan isteyen gitmez mi diyorum allahım yaa.. askere gitmek zorunlulukur diyorum. nasıl dediklerimi tersine çeviriyosun? askere gitmemenin mümkün olduğunu söylediğimi hangi cümlemden nasıl çıkardın bi zahmet açıkla, yoksa seni boş konuşmakla itham etmek zorundayım.

"boşlukta olma"yı bi tespit olarak yapabilirsin. fakat bunu pkk militanlarını suçlamak için yapıyosan, (anladığım kadarırla akıl yürütmen, pkklıları boşlukta olmaları yüzünden dağa çıktıkları) o zaman tsk askerinin de nasıl bi boşlukta olduğuna dikkat etmen gerek. askere alımda aynı tehdit ve propagandanın iki taraf için de geçerli olduğunu söylüyorum. yani "bu pkk'lılar özgürlük savaşçısı değil, zorla alınıyolar kadroya" gibi birşey öne süreceksen; aynı şeyin karşı taraf için de "türk askeri vatanını fln savunmuyor, askere zorla alınıyor" olduğunu kabul etmen lazım. durum bu iken de, bu önermeyi herhangi bir tarafı haksız çıkarmak için kullanamazsın. bilmem daha ne kadar açık olabilirim?

ayrıca ben esas tsk'nın tutumunu destekleyen adamın aklına sokayım.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 05 Aralık 2007 15:20 
General
 Profile bak

NORMALkerem yazdı:
"boşlukta olma"yı bi tespit olarak yapabilirsin. fakat bunu pkk militanlarını suçlamak için yapıyosan, (anladığım kadarırla akıl yürütmen, pkklıları boşlukta olmaları yüzünden dağa çıktıkları) o zaman tsk askerinin de nasıl bi boşlukta olduğuna dikkat etmen gerek. askere alımda aynı tehdit ve propagandanın iki taraf için de geçerli olduğunu söylüyorum.

evet bende tersini söylemedim zaten.
nasıl bir önyargıyla okuyorsun bu msjları sen ya..

NORMALkerem yazdı:
yani "bu pkk'lılar özgürlük savaşçısı değil, zorla alınıyolar kadroya" gibi birşey öne süreceksen; aynı şeyin karşı taraf için de "türk askeri vatanını fln savunmuyor, askere zorla alınıyor" olduğunu kabul etmen lazım.

okumuyormusun msjlarımı ?

spider yazdı:
benim belirtmek istediÄŸim sadece orda savaÅŸmak zorunda olan tsk askerlerinin

buda diÄŸer msj;

spider yazdı:
ben ne demişim tsk askeri için? "savaşmak zorunda olan", yani bende doğrusunu yapıyolar gibi birşey savunmadım.

ayrıca; "bu savaş neden var diyen adam cepheye alınmaz zaten" şeklindeki açıklaman nedeniyle öyle bir yargıya vardım, neden savaşıyoruz diyen adamın iki tokatla susturulcağını düşünüyorum. vatan haini filan sayılırsın yada.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 06 Aralık 2007 01:51 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ben o pkk yıda destekliyenlerinde onnar özgürlükçüdür diyenlerinde onnarın hakları yeniliyo diyenlerinden alayına söylüyorum götüne koyyim varmı itirazı olan merak ettim ?

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 06 Aralık 2007 02:05 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

lan pkkyı destekleyen kım yahu jeeheehehheheh amma seyıdnen anlıyosunuz lafı

okdum ve anladım kaadrıyla spıder asıl sen keremın yazdıkalrını bıkeredaha okusan ıyı edersın adamın dedıgını bı anla önce.kendını karsı tarafa koy . sona kopyala yapıstır .

Alıntı:
NORMALkerem

askere gitmemek diye birşey var mı

Alıntı:
spider
askere gitmemek sana bu kadar kolay geliyo demek
alakaya maydonoz. :lol:

bu arada hak mak nerden cıktı nese....

ya şimdi hane dıyolar ya muslamanlar savasta olunce sehıt oluyor fıln.şimdi burda iki tarafta müslüman şimdi hangısı hnagı tarfa gdıcek :lol: kura mı cekcekler aralarında :roll:
al burdan yak hep bi fire cıkıyor işte

filipeeeeeee

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 06 Aralık 2007 13:41 
General
 Profile bak

nekadar gereksiz msjlar attığının farkındamısın?

o konuda yaptım ya açıklamayı okusana az..
evet askere gitmemek olarak söylememiş (daha doğrusu ben cephe ile savaş kavramlarını ayırmamışım orda), bende neden öyle bir düşünceye vardığımı belirttim, o anlamda demediyse açıklar, savuncağın bişey yoksa atlama

ha bi de adamın dediğini anla filan demişin, ulan ben oraya bişey yazdım, birisi geldi benim söylediklerime itiraz etme gibi bir durumu olmamasına rağmen muhalefet oldu, ben üç msjdır aynı şeyden bahsettiğimizi söylemeye çalışıyorum zaten.

geyik yapcağına keşke yararlı bişeyler söylesen, ben gitcem cennete, din savaşımı bu, elkaide filanmı pkk, kimin cennete gitceğine mi karar veriliyo bu savaş sonucu? bu mudur yani.

En son spider tarafından, 06 Aralık 2007 16:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 06 Aralık 2007 14:08 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

rottenx77 yazdı:
ben o pkk yıda destekliyenlerinde onnar özgürlükçüdür diyenlerinde onnarın hakları yeniliyo diyenlerinden alayına söylüyorum götüne koyyim varmı itirazı olan merak ettim ?

sen kimsin ya dogma herife bak! türk olmayanlara ölüm mü diyorsun sen? hah! sen kimsin be.. 2 saattir bu adamlar neyden bahsediyor okuyor musun? oku biraz bir şeyler öğren derim ben.. tabiki de aynı düşüncelere sahip olmayabilirsin ama bunu bu şekilde belirtemezsin!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 06 Aralık 2007 14:16 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

[.

En son malta erigi tarafından, 29 Aralık 2007 23:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 06 Aralık 2007 14:30 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Begüm yazdı:
rottenx77 yazdı:

sen kimsin ya dogma herife bak! türk olmayanlara ölüm mü diyorsun sen? hah! sen kimsin be.. 2 saattir bu adamlar neyden bahsediyor okuyor musun? oku biraz bir şeyler öğren derim ben.. tabiki de aynı düşüncelere sahip olmayabilirsin ama bunu bu şekilde belirtemezsin!
türk olmayanlara ölüm demiyoki pkk yı destekleyenlere laf ediyo bende aynı şeyi diyorum pkk yı destekleyenlerin hepsinin amına koyim itiraz edeninde götüne koyayım

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 06 Aralık 2007 15:08 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

..

En son malta erigi tarafından, 29 Aralık 2007 23:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 06 Aralık 2007 17:10 
General
 Profile bak

begüm yazdı:
sen kimsin ya dogma herife bak! türk olmayanlara ölüm mü diyorsun sen? hah! sen kimsin be..

kürt halkı ile pkk'yı ayırmalıyız önce kafamızda..

özgürlük adı altında halkın arasında bomba patlatan bir kuruluşun hiçbişeyini savunamazsın bana. pkk'ya atılan bir lafı kürt halkına atılmış sayman zaten başlı başına bir hata.. bu devletin yaptıklarını beğenmeyebilirsin, kerem gibi türk silahlı kuvvetlerinden nefret de edebilirsin, ama bunun karşıtı pkk'ya hak vermek değildir, iki taraf haksız de en azından. pkknın mınakoyim diyen birine "bütün kürtler ölsün mü?" dersen propaganda yapıyorsun derim. (hakaretin de kışkırtma amacı olduğunu savunabilrsin tabiki, ama senin yaptığın gibi bazı düşünce ve inançları sömürme, birilerini gaza getirme ve etkileme amacı yoktur.)

of of.. hatta önemli noktayı kaçırmışım, "türk olmayanlara ölüm" olarakmı yorumladın bunu ? bu nasıl bir genellemedir ?

En son spider tarafından, 06 Aralık 2007 17:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 194 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: